Νέα

Μοναξιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

6509

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
4)Αν σου αρέσει το κυνήγι,βγάζεις μια άδεια αγοράζεις και μια φθηνή καραμπίνα Baikal και βγαίνεις στη φύση.

..καλή λύση..

α) Μπορεί να τον καθαρίσει κανένας βοσκός
β) Του έρχετε να αυτοκτονήσει με την καραμπίνα..

that is  και στις 2 περιπτώσεις ... "τελος στα προβλήματα"...

ΒΤW.. Πως αυτοκτονεί κάποιος με 2 ΜΟΛΥΒΙΑ? ;-)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Oι περισσότερο απο εδώ πέρα είστε οτι να'ναι μάλλον σας έχει βαρέσει η αγαμ..ια στο κεφάλι!!Δηλ.πρέπει να είναι γκέι ο άνθρωπος για να αισθάνεται μόνος??Έλεος πια δεν υπάρχουν νορμάλ άνθρωποι που είναι μόνοι??Υπάρχουν και μάλιστα αρκετοί απλά δεν μπαίνουν όλοι μέσα σε ένα φόρουμ να το πουν.Σχετικά με το θέμα που έβαλες Αλεξ έχω να σου πω οτι όλοι οι άνθρωποι περνάμε περιόδους που αισθανόμαστε μόνοι λόγω διάφορων περιστάσεων.Απλά πιστεύω πως περνάς μια φάση τώρα και  αυτό που πρέπει να κάνεις είναι υπομονή γιατί αργά ή γρήγορα θα περάσει.Επίσης μπορείς να κάνεις κάτι απο αυτά που πρότειναν μερικοί (πχ. να γραφτείς σε ένα γυμνστήριο,σύλλογο κλπ ) εκεί μπορεί γνωρίσεις εύκολα καινούρια άτομα.Πιστεύω πως τα περισσότερα πράγματα είναι στο χέρι μας...
Δεν εχετε αναρωτηθει αν ειναι ολα μουφα????Ο αλεξης εχει ανοιξει παρομοια θεματα και παλιοτερα........γνωμη  μου ειναι οτι πεταει ενα θεμα για εκεινον και τσεκαρει μετα τι επίπτωση εχει η ενεργεια του στο φορουμ.....πως προχωραει....πως ξεφευγει απο το θεμα η συζητηση.....πως τσακωνονται τα μελη που συμμετεχουν μεταξυ τους.....και που και που δινει επεισοδια:ποιος αλλος ειναι μονος σαν εμενα........σας εχει τυχει κατι παρομοιο......και τετοια.......σωστο και πρεπον ειναι να βοηθαμε οποιον εχει προβλημα ή να του δειχνουμε το μονοπατι για να το περασει μονος του ή οτι αλλο μπορουμε αλλα την πρωτη φορα......μετα εγω νιωθω πως με κοροιδευουν......κανενας δεν εχει παρομοια με μενα αποψη για τον φιλο Αλεξη;;;;;Γι αυτο στην προκειμενη περιπτωση ο καλυτερος τροπος αντιμετωπισης ειναι ή με χαβαλέ(που δεν αρεσει ομως στην Γατα) ή να μην απαντας καθολου...........συγνωμη φιλε Αλεξη!!!!Και προτεινω απο δω και περα να ανοιξει μια νεα θεματικη ενοτητα:Τα νεα του Αλεξη....ή........Πισω  απο τις λεξεις.....κρυβεται ο Αλεξης..... :jerking: :helpplea: :uglystupid: :headbang:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Δυστυχως η καταθλιψη ειναι η αρρωστεια του μελλοντος και θα χτυπησει τα προσεχη χρονισ παρα πολυ κοσμο :- :- :-

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχετε αναρωτηθει αν ειναι ολα μουφα????Ο αλεξης εχει ανοιξει παρομοια θεματα και παλιοτερα........γνωμη  μου ειναι οτι πεταει ενα θεμα για εκεινον και τσεκαρει μετα τι επίπτωση εχει η ενεργεια του στο φορουμ.....πως προχωραει....πως ξεφευγει απο το θεμα η συζητηση.....πως τσακωνονται τα μελη που συμμετεχουν μεταξυ τους.....και που και που δινει επεισοδια:ποιος αλλος ειναι μονος σαν εμενα........σας εχει τυχει κατι παρομοιο......και τετοια.......σωστο και πρεπον ειναι να βοηθαμε οποιον εχει προβλημα ή να του δειχνουμε το μονοπατι για να το περασει μονος του ή οτι αλλο μπορουμε αλλα την πρωτη φορα......μετα εγω νιωθω πως με κοροιδευουν......κανενας δεν εχει παρομοια με μενα αποψη για τον φιλο Αλεξη;;;;;Γι αυτο στην προκειμενη περιπτωση ο καλυτερος τροπος αντιμετωπισης ειναι ή με χαβαλέ(που δεν αρεσει ομως στην Γατα) ή να μην απαντας καθολου...........συγνωμη φιλε Αλεξη!!!!Και προτεινω απο δω και περα να ανοιξει μια νεα θεματικη ενοτητα:Τα νεα του Αλεξη....ή........Πισω   απο τις λεξεις.....κρυβεται ο Αλεξης..... :jerking: :helpplea: :uglystupid: :headbang:

Εσύ πως είσαι σίγουρος οτι κάνει πλάκα??Απο που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα??Τον Αλέξη δεν το ξέρω και δεν ξέρω πόσα ποστ έχει κάνει γιατί τώρα τελευταία άρχισα να μπαίνω,τεσπα εγώ έδωσα την απάντηση μου και αν κάνει πλάκα πρόβλημα του αλλά δεν μου φαίνεται να κάνει πλάκα εαν ηταν μπορούσε να βάλει κάποιο άλλο ποστ και οχι αυτό που λέει οτι αισθάνεται μόνος.Εξάλλου δεν είναι τόσο σπάνιο στις μέρες μας να αισθάνεσαι μοναξιά αρκετά άτομα που μπαίνουν στο ιντερνετ μπαίνουν επειδή ίσως στην ζωή τους δεν έχουν φίλους και το βρίσκουν σαν διέξοδο.Δεν νομίζω οτι είναι σωστό να γελάμε και να κάνουμε χαβαλέ με τέτοια θέματα γιατί δεν ξέρεις ο άλλος που σου στέλνει αυτό το μην ποιός είναι και τι μπορεί να κάνει με τις απαντήσεις που θα διαβάσει!!

OP
OP
A

alex22_ath

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Like
22
Πόντοι
0
για οποιον νομιζει οτι  κανω πλακα ....υπαρχει η δυνατοτητα να με γνωρισει απο κοντα......και δε πεταω ενα τυχαιο θεμα προς συζητηση......λεω το θεμα που με απασχολει ....

καπιοι εδω ειναι ετοιμοι να τη πουν στον αλλο....και δε μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο......

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
για οποιον νομιζει οτι  κανω πλακα ....υπαρχει η δυνατοτητα να με γνωρισει απο κοντα......και δε πεταω ενα τυχαιο θεμα προς συζητηση......λεω το θεμα που με απασχολει ....

καπιοι εδω ειναι ετοιμοι να τη πουν στον αλλο....και δε μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο......

ok φιλε μου...αφησε το τηλ σου με pm...αν λες αληθεια, τελος η μοναξια για σενα...αν μας δουλευεις τελος η πλακα για σενα...περιμενω!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
μαλλον εσυ δεν πας καλα...μαλλον εχεις προβλημα και με την οραση σου....

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εσύ πως είσαι σίγουρος οτι κάνει πλάκα??Απο που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα??Τον Αλέξη δεν το ξέρω και δεν ξέρω πόσα ποστ έχει κάνει γιατί τώρα τελευταία άρχισα να μπαίνω,τεσπα εγώ έδωσα την απάντηση μου και αν κάνει πλάκα πρόβλημα του αλλά δεν μου φαίνεται να κάνει πλάκα εαν ηταν μπορούσε να βάλει κάποιο άλλο ποστ και οχι αυτό που λέει οτι αισθάνεται μόνος.Εξάλλου δεν είναι τόσο σπάνιο στις μέρες μας να αισθάνεσαι μοναξιά αρκετά άτομα που μπαίνουν στο ιντερνετ μπαίνουν επειδή ίσως στην ζωή τους δεν έχουν φίλους και το βρίσκουν σαν διέξοδο.Δεν νομίζω οτι είναι σωστό να γελάμε και να κάνουμε χαβαλέ με τέτοια θέματα γιατί δεν ξέρεις ο άλλος που σου στέλνει αυτό το μην ποιός είναι και τι μπορεί να κάνει με τις απαντήσεις που θα διαβάσει!!

εσυ ξερεις κανεναν που πασχει απο καταθλιψη να πληρωνει για ...εκπαιδευτη στο καμακι; διαβασε τα θεματακια του αλεξ παρακατω και μαθε να μην προτρεχεις....

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

και για οποιον νομιζει οτι κανει πλακα, ναι εχει δικιο! καλη διασκεδαση!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Stunt εισαι εδω?Διαβασα το παραπανω για τον τυπο φιλε μου γιατρο χρειαζεσαι,αυτη την στιγμη μαλιστα!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Stunt μη μου χαλας το πυργακι που εφτιαξα θα το πω στη μαμα μου!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
αν θέλω γιατρό κτλ κτλ κτλ...που λέτε...μην ασχολείστε μαζί μου.....μαζέψτε τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλια...

μαλλον αυτο ισχυει για σενα...κυριε που καπηλευεσαι σοβαρα προβληματα αλλων για να σπασεις πλακα...οπως θα καταλαβες το αστειο σου παρατραβηξε!

6509

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Alex.. σκέφτηκα εναν που μπορεί να σου λυσει το πρόβλημα σου.. λέγεται Dr. Jack Kevorkian.. είσαι όμως άτυχος γιατί είναι στην φυλακή ...

zashim

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Αλεξη υπαρχουν 2 κατηγοριες μοναξιας στο σημερινο ανθρωπο...Η πρωτη αφορα τους ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν αλλους ανθρωπους διπλα τους, και η δευτερη τους ανθρωπους που δεν εχουν ειλικρινεις ανθρωπους διπλα τους(φιλιες, δεσμους). Πιστευω οτι δυστυχως οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) οι ανθρωποι της σημερινης κοινωνιας ανηκουν σε μια απο τις δυο κατηγοριες.. Πληρωνουμε δυστυχως την υπερβολικη "προοδο" της κονωνιας. Δυστυχως με την "προοδο" αυξηθηκαν τα υλικα αγαθα, προβαλλονται μονο αυτα και ετσι ο ανθρωπος εγινε ενα αγριμι με το μονο πραγμα που κοιταει ειναι πώς θα ξεπερασει τον αλλο. Βλεπουμε οι ανθρωποι τους αλλους ανθρωπους ως αντιπαλους και ετσι απομονωνομαστε...
Φυσικα δε μιλαω για τις σχεσεις.Αυτες κι αν εχουν καταστραφει.. Οι γυναικες δεν καταλαβαν τί σημαινει αγαπη. Τον αντρα τον κρινουν με βαση το πόσα βγαζει, τί φοραει, πού θα τις παει, τί αμαξι εχει. Δεν τον βλεπει σαν δικο της ανθρωπο. Ειναι και θα παραμεινει ο "γαμπρος". Ενας ξενος. .Αρα το μονο που μπορω να σου πω για παρηγορια ειναι οτι ολοι λιγο πολυ ειναι στην ιδια κατασταση (κι ας μην το ξερουν). Δεν εισαι μονος σου. Πιστεψε με. Τώρα απο εδω και εμπρος τί γινεται? Δεν ξερω .Ας χαιρεται ο ανθρωπος την "προοδο"
[/quote

swstos file mou swstos

Επισκέπτης
Λοιπόν πολλοί άνθρωποι θέλουν να ξεφύγουν από τη ζωή τους... στη δική σου περίπτωση, βρες καμιά καλή πόρνη, απέφυγε τις καριόλες που κυκλοφορουν γιατί χάνεις άδικα το χρόνο σου για να τις ρίξεις στο κρεβάτι, και βρες χόμπι που να σε γεμίζουν.

O todok  τα ειπε ολα για αλλη μια φορα!Η καλυτερη λυση

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Τελευταία Todok τα λες καλά. Τα φτιαξες με καμιά φασολιά;

BiteMeIaMfresH

Μέλος