Νέα

Μοναξιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex22_ath

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Like
22
Πόντοι
0
ειμαι μονος και ερημος...με εχει φαει η μοναξια ...θελω παρεα...βοηθηστε με...νομιζω πως εχω καταθληψη

Επισκέπτης
Παρόμοιο θέμα έχει "παίξει" στο παλιό φόρουμ...

OP
OP
A

alex22_ath

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Like
22
Πόντοι
0
μπορει να εχει παιξει ...αλλα εγω βοηθεια δεν ειδα....υπαρχει κανεις αλλος που βρισκετε σε παρομοια κατασταση?

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
αν έχεις κατάθλιψη πήγαινε σε μια ψυχιατρική κλινική

Επισκέπτης
ʼλλα ενδιαφέροντα στη ζωή δεν έχεις;Εκτός από τις πουτάνες.Και πόσων ετών είσαι;

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
υπαρχουν χιλιαδες πραγματα που μπορεις να κανεις για να καταπολεμησεις το συναισθημα αυτο ρε φιλαρακι.
ριξτο στη δουλεια (η εργασιοθεραπεια ειναι η καλυτερη θεραπεια, πιστεψε με), ελα αποψε μαζι μας αμαζον, βρες καποιο χομπυ, βρες καμμια γκομενα να σπρωξεις λιγακι, αλλα πανω απ? ολα κλεισε τη γαμημενη την τηλεοραση και το pc και βγες απο το σπιτι.
με το να καθεσαι μπροστα στο pc και να περιμενεις τον καθενα εδω μεσα να σου λυσει το προβλημα δεν κανεις τιποτα.

OP
OP
A

alex22_ath

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Like
22
Πόντοι
0
τι ειναι το pm ?....δε εχω ενδιαφεροντα....ειμαι κλεισμενος σπιτι μου...

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
o alex_ath είναι gay αλλά ντρέπεται να το πεί. Απλά έχει κατάθλιψη επειδή δεν του κάθεται κανείς άντρας! Έχει ανοίξει στο παρελθόν ένα σωρό τέτοια θρέντ.
Η μόνη θεραπεία για να του φύγει η μοναξιά είναι να γίνει άντρας :grin:

Επισκέπτης
1)Πας σε φροντιστήριο για μια ξένη γλώσσα.Ας ξέρεις 20!Γνωρίζεις κόσμο από εκεί.
2)Αγοράζεις μια φωτογραφική μηχανή με φιλμ SLR που είναι φθηνές πλέον και αρχίζεις να φωτογραφίζεις.Αν θέλεις να σου προτείνω μηχανή πες μου.
3)Ασχολείσαι με ένα άθλημα,και εγγράφεσαι σε σύλλογο.Δε χρειάζεται να κάνεις πρωταθλητισμό.
4)Αν σου αρέσει το κυνήγι,βγάζεις μια άδεια αγοράζεις και μια φθηνή καραμπίνα Baikal και βγαίνεις στη φύση.

Και όπως είπε κάποιος,κλείνεις τη γαμημένη τηλεόραση και τον Η/Υ.Εγώ όσο και να θέλω να το κλείσω,δεν μπορώ λόγω δουλειάς γμτ

Επισκέπτης
Και Gay να είναι δεν έγινε τίποτα!Αλλά άνθρωπος χωρίς ενδιαφέροντα = 0

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Για να προλαβω τον κοπο/χρονο που θα επενδυθει στον φιλο Αλεξ απο τους νεους συναγωνιστε ς, κανω μια συνδεση απο το προηγουμενο φορουμ! Εγραφα λοιπον για τον εκλεκτο φιλο μας:

"παιδες για να συνοψισουμε και για να βοηθησω οσους εχουν χασει επεισοδια! ο alex υποφερει απο: αγοραφοβια, καταθλιψη, ελλειψη στυσης, φλεβιτιδα στο πεος, κυρτοτητα πεους (ποσες μοιρες;;; ), οφθαλμολαγν εια (αρεσκεται στο να βλεπει αλλους να το κανουν και μαλιστα πληρωνει!). Ειναι σε δυσκολη θεση, υποφερει και πληρωνει... πως θα τον ξαναχτυπησει η μοιρα; τι αλλο θα τον βρει; θα μπορεσει κανεις μας να τον βοηθησει; για το τι επιφυλασσει το μελλον στο φιλο μας συντονιστει τε στο bourdela.co m!!!  "

Αλεξ, επαναλαμβανεσαι, θα σε μαλωσω!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ομως τωρα που το σκεφτομαι...κι επειδη μπορει αυτες οι συνεχεις εκκλησεις για βοηθεια μπορει να μην σημαινουν και κατι αλλα και να υποκρυπτουν πολλα, ας συνεχιστει το θεμα σαν να μας απασχολει το θεμα του φιλου για πρωτη φορα!

Επισκέπτης
Κάτι μου θύμιζε,αλλά την πάτησα.Ρε βλαμμένοι την όρεξή σας έχουμε;

OP
OP
A

alex22_ath

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Like
22
Πόντοι
0
ποιος ειναι γκευ ρε συ?....επειδη πεταει μια μπουρδα ο αλλος ..πιανεστε απ αυτο?....ελεος...

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
ποιος ειναι γκευ ρε συ?....επειδη πεταει μια μπουρδα ο αλλος ..πιανεστε απ αυτο?....ελεος...

οχι βεβαια, ο φιλος δεν ειναι γκεουλας, αυτο ειναι σιγουρο! ε, μην του φορτωνουμε κι αλλα προβληματα, ελεος!!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
βλεπω, παρακολουθει την κουβεντα ο θανος ασκητης.

δωσε μια επιστημονικη αποψη ρε αρχοντα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom