Νέα

Mόναχο τρομοκράτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 518
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ελα ντε...τοτε δεν υπηρχε ρατσισμος...
Τωρα τον ανακαλυψαν για να τσουβαλιαζουν τους λαους...
Σωστος :thumbsup:
Χιλια δικια να εχει κάποιος του πετάνε ένα ''αλλα αυτο ομως ειναι ρατσιστικο'' και η κοινη λογικη φεύγει απο την κουβεντα
Ειναι η λεξη που επιβαλει την λογοκρισια

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.849
Πόντοι
6.515
ευτυχως δεν ητανε από τον ισι ο δραστης

ετσι ο τσιπρας θα μπορεσει να συνεχισει απρόσκοπτα το θεαρεστο εργον που του αναθεσε η μερκελ κατ εντολη των γερμανων βιομηχανων  :S

δηλαδή τον εποικισμο της ευρωπης από παμφθηνα μουσουλμανικα χερια  :orchestra:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.849
Πόντοι
6.515
Στεφανος Χιος  :kneel: :kneel: :kneel:

ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! 18ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΟ-ΙΡΑΝΟΣ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ!10 ΝΕΚΡΟΙ

:orchestra:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
χαχα μόλις ο άλλος άλλαξε γνώμη και τελικά δεν θέλει να τους απελάσει, εμφανίζεσαι εσύ και λες άλλα και μπορεί να ξαναλλάξει γνώμη...

σοβαρά τώρα, γιατί να απελαθούν οι μουσουλμάνοι της Θράκης και ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης; βάσει ποιας λογικής; θεωρείς ότι είναι όλοι τους εν δυνάμει δολοφόνοι ή τρομοκράτες; και γιατί;

Εστω οτι σου λεω γιατι ετσι. Γιατι να υπαρχει καποιος να καιγεται να μην? Δηλαδη με την προκλητικη μου θεση θελω να αναδειξω την ακατανοητη επιμονη σε πραγματα και θεσεις που εκ των πραγματων καταρρεουν.
Αλλα αν καταμετρησεις οι μουσουλμανοι τι θετικο επιφερουν στην Ευρωπη? Τιποτε σε κανενα τομεα, μονο αρνητικα. Αν αυριο το πρωι με ενα μαγικο τροπο δεν υπηρχαν, κατι μου λεει οτι η ζωη στην Ευρωπη θα ηταν καλυτερη για τους υπολοιπους.
Γιατι δε λεει κανενας να φυγουν οι κινεζοι απο την Ευρωπη? οι Ινδοι?  Οσο για το αν θεωρω αν ολοι τους ειναι εν δυναμει δολοφονοι και τρομοκρατες ναι ειναι ολοι τους εν δυναμει δολοφονοι και τρομοκρατες. Γιατι? Γιατι απλουστατα οσοι εχουν υπαρξει δολοφονοι και τρομοκρατες δεν ειχαν καποιο συγκεκριμενο κοινωνικο, οικονομικο, ψυχολογικο, εθνοτικο κλπ προφιλ. Ηταν τυχαια κατανομη απο ολο τον πλυθυσμο.

Επισκέπτης
Ποιος ήταν ο 18χρονος δράστης
Μόναχο: «Κλασική περίπτωση αμόκ» και όχι τρομοκρατία η επίθεση

Βεβαίως. Σὲ τέτοιες περιπτώσεις ἡ πολιτικὴ δὲν ἔχει θέση.

Breivik_1954358c.jpg

Επισκέπτης
Στεφανος Χιος  :kneel: :kneel: :kneel:

ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! 18ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΟ-ΙΡΑΝΟΣ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ!10 ΝΕΚΡΟΙ

:orchestra:

Καὶ Έλληνας νεκρός. Δὲ γαμιέται μωρέ, ἐδῶ ἔχουμε τὰ ἀδέρφια μας, τοὺς Ἀφγανούς, Τσετσένους, Αλγερινούς, Πακιστανούς κ.ο.κ. Μὲ Έλληνες θὰ ἀσχοληθοῦμε;

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Εστω οτι σου λεω γιατι ετσι. Γιατι να υπαρχει καποιος να καιγεται να μην? Δηλαδη με την προκλητικη μου θεση θελω να αναδειξω την ακατανοητη επιμονη σε πραγματα και θεσεις που εκ των πραγματων καταρρεουν.
Αλλα αν καταμετρησεις οι μουσουλμανοι τι θετικο επιφερουν στην Ευρωπη? Τιποτε σε κανενα τομεα, μονο αρνητικα. Αν αυριο το πρωι με ενα μαγικο τροπο δεν υπηρχαν, κατι μου λεει οτι η ζωη στην Ευρωπη θα ηταν καλυτερη για τους υπολοιπους.
Γιατι δε λεει κανενας να φυγουν οι κινεζοι απο την Ευρωπη? οι Ινδοι?  Οσο για το αν θεωρω αν ολοι τους ειναι εν δυναμει δολοφονοι και τρομοκρατες ναι ειναι ολοι τους εν δυναμει δολοφονοι και τρομοκρατες. Γιατι? Γιατι απλουστατα οσοι εχουν υπαρξει δολοφονοι και τρομοκρατες δεν ειχαν καποιο συγκεκριμενο κοινωνικο, οικονομικο, ψυχολογικο, εθνοτικο κλπ προφιλ. Ηταν τυχαια κατανομη απο ολο τον πλυθυσμο.

το ότι είναι όλοι τους εν δυνάμει δολοφόνοι και τρομοκράτες δεν βασίζεται σε κανένα μα κανένα αληθινό στοιχείο ούτε προκύπτει από πουθενά. τα υπόλοιπα, ασχολίαστα.  

Επισκέπτης
Ἐγὼ συμφωνῶ μὲ τοὺς ἀντιρατσιστὲς καὶ θέλω νὰ προσθέσω ὅτι ἀπὸ πουθενά δὲν προκύπτει πὼς ἅμα δὲν γαμᾶς τρελλαίνεσαι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τη στιγμη που καθε βδομαδα εχουμε και απο μια μαζικη σφαγη 100αδων και ξεκληριζεται ο δυτικοευρωπαικος πληθυσμος, μερικοι αντι να παρει ο κολος τους φωτια ψειριζουν τη μαιμου και πανε να το κανουν νια νια. Και να " μαθουμε να ζουμε με την τρομοκρατια " (!!!), λες και ειναι κανεναν φυσικο φαινομενο. Ολες αυτες τις σφαγες τις κανουν μουσουλμανοι και δε χωραει αμφιβολια για αυτο. Δεν ειναι μια και δυο ειναι με μια συχνοτητα που κατανταει τακτικη πλεον .
Ε αν η λυση πρεπει να ειναι να ξεκουβαληθουν ολοι οι μουσουλμανοι απο την Ευρωπη, οσο κακια και να ειναι ειναι προτιμοτερη. Ειναι καλυτερο να σταλθουν πακετο μουσουλμανοι, εστω και αθωοι και να καταπατηθουν βασικα τους ανθρωπινα δικαιωματα, παρα να γινεται αυτη η εξοντωση και γενοκτονια σιγουρα αθωων πολιτων .
Psssssssssssssss τι απίστευτο ποστ είναι αυτό! :hi: :hi: Δεν μου τα είπες ποτέ αυτά!!! :kneel: :kneel: :rockon: :rockon: :rockon:

Τους Αλβανούς μπορούμε να τους χώσουμε κι αυτούς κάπου στις γωνίες του πακέτου και να τους στείλουμε τι αυτούς? :rockon:
Αθεοι με κλίση προς τον... μουτζαχεντινισμό έχουν...Δεν θέλω να μείνουν έξω απο τη λύση!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Psssssssssssssss τι απίστευτο ποστ είναι αυτό! :hi: :hi: Δεν μου τα είπες ποτέ αυτά!!! :kneel: :kneel: :rockon: :rockon: :rockon:

Τους Αλβανούς μπορούμε να τους χώσουμε κι αυτούς κάπου στις γωνίες του πακέτου και να τους στείλουμε τι αυτούς? :rockon:
Αθεοι με κλίση προς τον... μουτζαχεντινισμό έχουν...Δεν θέλω να μείνουν έξω απο τη λύση!!

Βεβαια, πολυ ευχαριστως. Εμενα δεν με ενδιαφερουν οι καθε λογης ξενοι αν θα πειραχτει η τριχα τους και αν θα ξεβολευτουν. Εμενα με ενδαιφερει η πατριδα μου η χωρα μου και ο λαος μου. Εκει που ειναι το σπιτι μου , η οικογενεια μου, η δουλεια μου, οι ριζες μου, οι συγγενεις μου. Την ασφαλεια της χωρας μου και του λαου μου θα κοιταξω πρωτα και το βολεμα τους και μετα θα κοιταξω- αν μπορων- το βολεμα των ξενων. Οι ξενοι στο κατω κατω πατριδα και χωρα εχουν, ας πανε εκει. Δε χρειαζεται για καποιο λογο που κανεις δε μπορει να προσδιορισει ακριβως ποιος ειναι, να μας κουβαλιουνται ολοι στα μερη μας και οχι μονο αυτο απο πανω να μας κανουν και κουμαντο και να μας σφαζουν.

Επισκέπτης
Βεβαια, πολυ ευχαριστως. Εμενα δεν με ενδιαφερουν οι καθε λογης ξενοι αν θα πειραχτει η τριχα τους και αν θα ξεβολευτουν. Εμενα με ενδαιφερει η πατριδα μου η χωρα μου και ο λαος μου. Εκει που ειναι το σπιτι μου , η οικογενεια μου, η δουλεια μου, οι ριζες μου, οι συγγενεις μου. Την ασφαλεια της χωρας μου και του λαου μου θα κοιταξω πρωτα και το βολεμα τους και μετα θα κοιταξω- αν μπορων- το βολεμα των ξενων. Οι ξενοι στο κατω κατω πατριδα και χωρα εχουν, ας πανε εκει. Δε χρειαζεται για καποιο λογο που κανεις δε μπορει να προσδιορισει ακριβως ποιος ειναι, να μας κουβαλιουνται ολοι στα μερη μας και οχι μονο αυτο απο πανω να μας κανουν και κουμαντο και να μας σφαζουν.

Φασισταριό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
το ότι είναι όλοι τους εν δυνάμει δολοφόνοι και τρομοκράτες δεν βασίζεται σε κανένα μα κανένα αληθινό στοιχείο ούτε προκύπτει από πουθενά. τα υπόλοιπα, ασχολίαστα.  

Τι θα επρεπε να ισχυει δηλαδη κατα τη γνωμη σου για να προκυπτει καπως οτι οι μουσουλμανοι ( η μια οποιαδηποτε ομαδα), ειναι εν δυναμει δολοφονοι και τρομοκρατες? Εγω εχω μια εξαιρετικα μεγαλη συχνοτητα τυφλων ανθρωποσφαγων απλα σε αμαχους πολιτες , απο μουσουλμανους στο θρησκευμα, ποικιλων αλλων προσδιορισμων- κατηγοριων. Να ειχα πχ μονο μαροκινους στην εθνικοτητα θα ελεγα οτι μονο οι μαροκινοι ειναι. Να ειχα μονο φτωχους θα ελεγα μονο φτωχοι. Αντε αν θες να το πουμε μονο σουνιτες. Οι σιιτες δε κανουν τετοια ουτε στην Ευρωπη ουτε καν η Χεζμπολαχ στο Ισραηλ ( επιθεσεις αυτοκτονιας εκει κανουν οι σουνιτες της Χαμας ).
Τα υπολοιπα δε χρειαζεται να τα σχολιασεις αν θελεις, εξαλλου εξεθεσα απλα τη γνωμη μου, δε ζητησα απο καποιον ντε και καλα να σχολιασει κατι

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.020
Πόντοι
1.756
Ναι τυποι,καθε μουσουλμανος ειναι εν δυναμει δολοφονος οταν διαβαζει αυτα μεσα στο Κορανι...
Ανεβαζω κατι λιγα εδαφια... Μην ανεβασω και τα αλλα που λενε κατι για κοψιμο των χεριων και των ποδιων των απιστων κτλ....

Συνημμένα

• 9-__-700x229.png
    9-__-700x229.png
    96,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • 8-__-700x255.png
    8-__-700x255.png
    100,1 KB · Εμφανίσεις: 13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom