Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 2.597
Ελα ντε...τοτε δεν υπηρχε ρατσισμος...
Τωρα τον ανακαλυψαν για να τσουβαλιαζουν τους λαους...
ωχ θε μου
Ελα ντε...τοτε δεν υπηρχε ρατσισμος...
Ρουμάνες σιγουρααλβανοί και λοιποί βαλκάνιοι μένουν;
Μη λες κουβεντες που δεν πιστευεις ΞΥΔΗ...ωχ θε μου
ΣωστοςΕλα ντε...τοτε δεν υπηρχε ρατσισμος...
Ρουμάνες σιγουρα
Για τα υπολοιπα πρεπει να σταθμισουμε αρκετους παραγοντες..
Μη λες κουβεντες που δεν πιστευεις ΞΥΔΗ...
Φευγω παω για κανενα ποτο και κανενα μουνι...
Καληνυχτα..
χαχα μόλις ο άλλος άλλαξε γνώμη και τελικά δεν θέλει να τους απελάσει, εμφανίζεσαι εσύ και λες άλλα και μπορεί να ξαναλλάξει γνώμη...
σοβαρά τώρα, γιατί να απελαθούν οι μουσουλμάνοι της Θράκης και ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης; βάσει ποιας λογικής; θεωρείς ότι είναι όλοι τους εν δυνάμει δολοφόνοι ή τρομοκράτες; και γιατί;
Ποιος ήταν ο 18χρονος δράστης
Μόναχο: «Κλασική περίπτωση αμόκ» και όχι τρομοκρατία η επίθεση
Στεφανος Χιος![]()
![]()
ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΛΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! 18ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, ΓΕΡΜΑΝΟ-ΙΡΑΝΟΣ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ!10 ΝΕΚΡΟΙ
![]()
Εστω οτι σου λεω γιατι ετσι. Γιατι να υπαρχει καποιος να καιγεται να μην? Δηλαδη με την προκλητικη μου θεση θελω να αναδειξω την ακατανοητη επιμονη σε πραγματα και θεσεις που εκ των πραγματων καταρρεουν.
Αλλα αν καταμετρησεις οι μουσουλμανοι τι θετικο επιφερουν στην Ευρωπη? Τιποτε σε κανενα τομεα, μονο αρνητικα. Αν αυριο το πρωι με ενα μαγικο τροπο δεν υπηρχαν, κατι μου λεει οτι η ζωη στην Ευρωπη θα ηταν καλυτερη για τους υπολοιπους.
Γιατι δε λεει κανενας να φυγουν οι κινεζοι απο την Ευρωπη? οι Ινδοι? Οσο για το αν θεωρω αν ολοι τους ειναι εν δυναμει δολοφονοι και τρομοκρατες ναι ειναι ολοι τους εν δυναμει δολοφονοι και τρομοκρατες. Γιατι? Γιατι απλουστατα οσοι εχουν υπαρξει δολοφονοι και τρομοκρατες δεν ειχαν καποιο συγκεκριμενο κοινωνικο, οικονομικο, ψυχολογικο, εθνοτικο κλπ προφιλ. Ηταν τυχαια κατανομη απο ολο τον πλυθυσμο.
Psssssssssssssss τι απίστευτο ποστ είναι αυτό!Τη στιγμη που καθε βδομαδα εχουμε και απο μια μαζικη σφαγη 100αδων και ξεκληριζεται ο δυτικοευρωπαικος πληθυσμος, μερικοι αντι να παρει ο κολος τους φωτια ψειριζουν τη μαιμου και πανε να το κανουν νια νια. Και να " μαθουμε να ζουμε με την τρομοκρατια " (!!!), λες και ειναι κανεναν φυσικο φαινομενο. Ολες αυτες τις σφαγες τις κανουν μουσουλμανοι και δε χωραει αμφιβολια για αυτο. Δεν ειναι μια και δυο ειναι με μια συχνοτητα που κατανταει τακτικη πλεον .
Ε αν η λυση πρεπει να ειναι να ξεκουβαληθουν ολοι οι μουσουλμανοι απο την Ευρωπη, οσο κακια και να ειναι ειναι προτιμοτερη. Ειναι καλυτερο να σταλθουν πακετο μουσουλμανοι, εστω και αθωοι και να καταπατηθουν βασικα τους ανθρωπινα δικαιωματα, παρα να γινεται αυτη η εξοντωση και γενοκτονια σιγουρα αθωων πολιτων .
Psssssssssssssss τι απίστευτο ποστ είναι αυτό!![]()
Δεν μου τα είπες ποτέ αυτά!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Τους Αλβανούς μπορούμε να τους χώσουμε κι αυτούς κάπου στις γωνίες του πακέτου και να τους στείλουμε τι αυτούς?
Αθεοι με κλίση προς τον... μουτζαχεντινισμό έχουν...Δεν θέλω να μείνουν έξω απο τη λύση!!
Βεβαια, πολυ ευχαριστως. Εμενα δεν με ενδιαφερουν οι καθε λογης ξενοι αν θα πειραχτει η τριχα τους και αν θα ξεβολευτουν. Εμενα με ενδαιφερει η πατριδα μου η χωρα μου και ο λαος μου. Εκει που ειναι το σπιτι μου , η οικογενεια μου, η δουλεια μου, οι ριζες μου, οι συγγενεις μου. Την ασφαλεια της χωρας μου και του λαου μου θα κοιταξω πρωτα και το βολεμα τους και μετα θα κοιταξω- αν μπορων- το βολεμα των ξενων. Οι ξενοι στο κατω κατω πατριδα και χωρα εχουν, ας πανε εκει. Δε χρειαζεται για καποιο λογο που κανεις δε μπορει να προσδιορισει ακριβως ποιος ειναι, να μας κουβαλιουνται ολοι στα μερη μας και οχι μονο αυτο απο πανω να μας κανουν και κουμαντο και να μας σφαζουν.
το ότι είναι όλοι τους εν δυνάμει δολοφόνοι και τρομοκράτες δεν βασίζεται σε κανένα μα κανένα αληθινό στοιχείο ούτε προκύπτει από πουθενά. τα υπόλοιπα, ασχολίαστα.