Νέα

Mόναχο τρομοκράτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 518
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.017
Πόντοι
1.756
Ωπα μαγκες...πατηστε φρενο...κ εγω ειμαι στις διαφωνιες με τον Ξυδη... αλλα ολοκληρωτικες λυσεις,δεν θα εφαρμοσουμε... τι μενει μετα?? τα στρατοπεδα συγκεντρωσης??? η λυση ειναι ..Απελαση ολων των υποπτων,σε αυτο ειμαι καθετος... Απελαση ολων οσων εχουν ερθει μονοι τους,χωρις οικογενειες...
Προστασια και ασυλο μονο σε ολοκληρωμενες οικογενειες... Πιστοποιηση ολων,οτι ειναι οντως προσφυγες απο εμπολεμη ζωνη,γιατι εχει μαζευτει το καθε σκατο εδω... Εξονυχιστικος ελεγχος στο τι φερνουν μαζι τους...προχτες εγινε συμπλοκη στα Διαβατα,και ειχανε χατζαρες..που σκατα βρηκαν τις χατζαρες???

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
AΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ μουσουλμανους ανεφερα και αν δεν ειναι αρκετο βλέπουμε τι θα κανουμε και με τους υπολοιπους
Η πραξη εδειξε πως δεν μπορούν να εντοπιστουν και να συληφθούν βαρεμένοι μουσουλμάνοι που μια μερα την ειδαν μάρτυρες και πάνε βουρ για τις 72 παρθενες
Δεν πιανονται αυτοι πριν αρπαξουν την μασετα
Μπορει το προηγούμενο βράδυ να τους την βαρεσε να γινουν μαρτυρες
Οποτε δρας προληπτικα στο προφιλ αφροασιατης μουσουλμανος

«...που εμπιπτουν στο 100% του προφιλ των δραστων». αυτό έγραψες. τώρα το αλλάζεις; γενικά και αόριστα όποιοι είναι αφροασιάτες μουσουλμάνοι, γυναίκες, παιδιά, γέροιμ απέλαση; πραγματικά δεν έχω καταλάβει.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Ρε φιλε αν ο μιχαλολιακος ο ιδιος πει κατι που ειναι απολυτα σωστο, θα διαφωνήσεις επειδη δεν σου αρεσει ο μιχαλολιάκος :think:

στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν υπήρχε κάτι σωστό.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
«...που εμπιπτουν στο 100% του προφιλ των δραστων». αυτό έγραψες. τώρα το αλλάζεις; γενικά και αόριστα όποιοι είναι αφροασιάτες μουσουλμάνοι, γυναίκες, παιδιά, γέροιμ απέλαση; πραγματικά δεν έχω καταλάβει.
Οσοι καταγονται απο Αφρικη και Ασια και ειναι στο θρήσκευμα μουσουλμανοι
Και γυναικοπαιδα, στο Ισραηλ σκάνε και αυτα :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ωπα μαγκες...πατηστε φρενο...κ εγω ειμαι στις διαφωνιες με τον Ξυδη... αλλα ολοκληρωτικες λυσεις,δεν θα εφαρμοσουμε... τι μενει μετα?? τα στρατοπεδα συγκεντρωσης??? η λυση ειναι ..Απελαση ολων των υποπτων,σε αυτο ειμαι καθετος... Απελαση ολων οσων εχουν ερθει μονοι τους,χωρις οικογενειες...
Προστασια και ασυλο μονο σε ολοκληρωμενες οικογενειες... Πιστοποιηση ολων,οτι ειναι οντως προσφυγες απο εμπολεμη ζωνη,γιατι εχει μαζευτει το καθε σκατο εδω... Εξονυχιστικος ελεγχος στο τι φερνουν μαζι τους...προχτες εγινε συμπλοκη στα Διαβατα,και ειχανε χατζαρες..που σκατα βρηκαν τις χατζαρες???

Ως γνωστον οι οικογενειάρχες δεν ειναι και πούστηδες
Ρε τυπε σε κάποιο άλλο θρεντ ειχε έναν μουσουλμανο που σκοτωσε την κορη του σε ευρωπαικη χωρα για λογους τιμης
Σκέψου τι θα έκανε σε εσενα

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Οσοι καταγονται απο Αφρικη και Ασια και ειναι στο θρήσκευμα μουσουλμανοι
Και γυναικοπαιδα, στο Ισραηλ σκάνε και αυτα :S

ακόμα και στο ισραήλ δεν έχουν απελάσει ΟΛΟΥΣ τους μουσουλμάνους. σου λέει κάτι αυτό;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Καλά κάνεις τυπε και εισαι κάθετος
Μερικοι νεκροι και ακρωτηριασμλενοι σε επιθεσεις μέρα παρα μέρα δεν θα μας οδηγησουν σε λύσεις που θυμιζουν ναζισμο
Καλύτερα να μετράμε νεκρούς παρα να μας πουν φασιστες

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ακόμα και στο ισραήλ δεν έχουν απελάσει ΟΛΟΥΣ τους μουσουλμάνους. σου λέει κάτι αυτό;
Ναι
Οτι κρατανε κάποια προσχηματα
Και να δειχνουν στην TV ποσο ευτυχισμενοι ειναι οι παλαιστινιοι που δουλευουν στο Ισραηλ

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.017
Πόντοι
1.756
Ως γνωστον οι οικογενειάρχες δεν ειναι και πούστηδες
Ρε τυπε σε κάποιο άλλο θρεντ ειχε έναν μουσουλμανο που σκοτωσε την κορη του σε ευρωπαικη χωρα για λογους τιμης
Σκέψου τι θα έκανε σε εσενα
Εγω το ανεβασα εκεινο βρε...  :2funny:
Μην το επικαλεισαι εναντιον μου.... το αν σκοτωσει την κορη του,δικο του προβλημα...ειναι στο βιβλιο του... "το λεει μεσα"...
μην ζωστει με τιποτα εκρηκτικα και σκασει πουθενα φοβαμαι....
ασε που αυτα δεν τα κανουν οι Σιιτες...Συριοι κτλ....
αυτα τα κανουν οι γιδοβοσκοι που μορφωθηκαν σε μεντρεσεδες.....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.017
Πόντοι
1.756
Καλά κάνεις τυπε και εισαι κάθετος
Μερικοι νεκροι και ακρωτηριασμλενοι σε επιθεσεις μέρα παρα μέρα δεν θα μας οδηγησουν σε λύσεις που θυμιζουν ναζισμο
Καλύτερα να μετράμε νεκρούς παρα να μας πουν φασιστες
Παντα υπηρχαν μουσουλμανοι στην ευρωπη.... παλια γιατι δεν ειχαμε τετοια??? ΤΩΡΑ που μαζευτηκαν οι σαλαφιστες και οι ουαχαμπιστες ξεκινησαν αυτα... Ωπααα δεν ειναι ολοι το ιδιο...μονο οι σκληροπυρηνικοι,ειναι τα ζωα...εκει βουρδουλας..σφαιρα στο κεφαλι...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Παντα υπηρχαν μουσουλμανοι στην ευρωπη.... παλια γιατι δεν ειχαμε τετοια??? ΤΩΡΑ που μαζευτηκαν οι σαλαφιστες και οι ουαχαμπιστες ξεκινησαν αυτα... Ωπααα δεν ειναι ολοι το ιδιο...μονο οι σκληροπυρηνικοι,ειναι τα ζωα...εκει βουρδουλας..σφαιρα στο κεφαλι...

Στην Αγγλια ειχαν κάτι βομβες σε λεωφορεια και στην Ισπανια στο μετρο έσκασαν κάτι μεμετια :S

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

σιγα μη περιμενεις να εμπιπτει στο 100% στο προφιλ των δραστων. και 51% πιθανοτητα να δινει το μοντελο σου για εγκληματια απελαση. βασικα αντρας single 3ης χωρας ειναι απο μονο του γυρω στο 50% πιθανοτητα να παρανομησει. αν βαλεις και το μουσουλμανος τoτε η πιθανοτητα εκτοξευεται. 100% πιθανοτητα εχουν μονο οι ηδη εκδηλωθεντες δολοφονοι

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

στο ισραηλ τους εχουν αναγκαστικα εκει λογο τοποθεσιας. και γιατι να μη προτοτυπισουμε μια φορα και εμεις? παντα τελευταιοι και καταιδρωμενοι?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τι ποσοστο απο τους δραστες του τελευταιου 1,5 χρονου στην Ευρωπη "μαζευτηκε" εδω? Ελαχιστο. Οι περισσοτεροι ΗΤΑΝ εδω και μεγαλωσαν εδω. Κατι δεν παει καλα με αυτα που γραφεις.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
τύπε εχεις πει διάφορα ωραία αλλά τώρα το γάμησες και ψόφησε ε, χμ,ξέρεις μήπως οι Εβραιοι ως μουσαφίρηδες ειναι λίγο δυσκολο-οχι ακατόρθωτο βέβαια- να διώξουν τους νοικοκυρηδες,λέω τώρα εγώ αν και απ το ισράηλ εχει ενδιαφέρον το πως εκδικούνται τους βομβιστές αυτοκτονιας και τις οικογενειες αυτών,αυτο βέβαια δε θα το εχεις ακούσει

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τι ποσοστο απο τους δραστες του τελευταιου 1,5 χρονου στην Ευρωπη "μαζευτηκε" εδω? Ελαχιστο. Οι περισσοτεροι ΗΤΑΝ εδω και μεγαλωσαν εδω. Κατι δεν παει καλα με αυτα που γραφεις.

Κάποιοι απο τους βομβιστες στην Γαλλια ( μπατακλαν, εγιναν πολλα εκει και τα μπερδευουμε) ο τυπος με την μασετα και ο τυπος με το τσεκουρι
Ειχαν κάνει και αιτηση για άσυλο
Ο άλλος στο εμπορικο κεντρο του Μοναχου τι ήταν τελικα?
Ιρανογερμανος ή τουρκμενος απο την Συρια?

Δρομο σε αφροασιατες μουσουλμανους να ξεμπερδεύουμε

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
:S :S :S
0514aa934c4e708006883f6b74c7c2be9f4b09-wm.jpg

377971e9aada5b95ea1fd2ff94feba6b739aa511c6f9a7449d844014d2f769e1.jpg