Νέα

Mόναχο τρομοκράτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 518
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
το πρόβλημα των απολογητών των τελικών λύσεων ποιο είναι;

Δε ξερω αυτων. Το δικο μου παντως ειναι οτι καποιοι μουλαρωνουν μπροστα σε καθε λυση, με αποτελεσμα στο τελος εκ των πραγματων να μενει ως λυση μονο η τελικη. Αλλα εσενα τι σε κοφτει? Ποια η διαφορα με την τωρινη κατασταση? Σε ανησυχει αν οι σφαγες αθωων γινονται με βομβες με καρφια , η με θαλαμους αεριων? Τοσο λεπτες ανησυχιες?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Ε, οκ, εγω δεν πιστευω οτι καποιος που δεχτηκε το θανατο των 130, θα γινοταν επαναστατης ή ο,τι φανταζεσαι αν ηξερε για τα βασανιστηρια νωριτερα.
Σεβαστη η γνώμη σου αν και ασχετος,οι σχετικοι πιστευαν άλλα για αυτο και βγηκε πολυ αργότερα δε ξερω αν προλαβε και τη Νικαια

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Eντωμεταξυ το προβλημα των απολογητων των δολοφονων δεν ειναι οτι σκοτωνονται σα τις μυγες χωρις λογο εκατονταδες ανθρωποι και εχει γινει ρουτινα πλεον. Το προβλημα τους ειναι μη τυχον απο αυτο αντιδρασουν οι Ευρωπαιοι και πειραχθει καμια τριχα μουσουλμανου και μην ερθει ο " ναζισμος" ταχα μου, απαπα.
Τυπε διαταραχη πολλαπλης προσωπικοτητας εχεις? Τι καθεσαι και γραφεις? Για μενα λες ή τον Ξυδη? Τα ξερεις ολα τα προβλήματά μας τυπε μου? :think: Να μας ριξεις μια ενημερωση μπας και μαθουμε κι εμεις τιποτα για τους εαυτους μας.

Ποιον νομιζεις οτι θα στοχευσει ο καθυστερημενος ναζισμος τυπου λακι που ελπιζει για περισσοτερα θυματα τρομοκρατιας επειδη ειναι ανωμαλος? Θα βγει στο κυνηγι υψηλοβαθμων τρομοκρατων παρεα με τις μυστικες υπηρεσιες να τους ψαχνει στις σπηλιες και τα υπογεια? Ή μηπως θα σφαξει οποιονδηποτε καφε και οποιονδηποτε διαφωνει με τις σφαγες του? :think:

Απο που κι ως που υποθετεις οτι εχω την ικανοτητα προβληματισμου αποκλειστικα μονο πανω σε ενα θεμα καθε φορα?

Φευγω για σημερα γιατι δε σε αντεχω.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Σεβαστη η γνώμη σου αν και ασχετος,οι σχετικοι πιστευαν άλλα για αυτο και βγηκε πολυ αργότερα δε ξερω αν προλαβε και τη Νικαια
Ε και παλι οκ, σεβαστη η καταγγελια σου. Μετα απο 2-3-4 μηνες θα μπορουσαν να ειχαν διαπιστωσει πιστευω με 100% αν η μαρτυρια για βασανισμους ηταν αληθεια ή οχι. Δε το πιστευω οτι τα βρηκαμε μετα απο 10 μηνυματα και απο την αλλη καθομαι και βριζω το Σεβαλιε. :headbang:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Δε ξερω αυτων. Το δικο μου παντως ειναι οτι καποιοι μουλαρωνουν μπροστα σε καθε λυση, με αποτελεσμα στο τελος εκ των πραγματων να μενει ως λυση μονο η τελικη. Αλλα εσενα τι σε κοφτει? Ποια η διαφορα με την τωρινη κατασταση? Σε ανησυχει αν οι σφαγες αθωων γινονται με βομβες με καρφια , η με θαλαμους αεριων? Τοσο λεπτες ανησυχιες?

Μία λύση πρότεινες και αυτή ναζιστικής λογικής: Απέλαση ΟΛΩΝ των μουσουλμάνων της Ευρώπης μαζί και των μουσουλμάνων ελλήνων της θράκης.

Και γίνομαι 'υπερασπιστής δολοφόνων' επειδή διαφωνώ με αυτά! Αν είναι δυνατόν!!! Άντε να συζητήσεις μετά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ε και παλι οκ, σεβαστη η καταγγελια σου. Μετα απο 2-3-4 μηνες θα μπορουσαν να ειχαν διαπιστωσει πιστευω με 100% αν η μαρτυρια για βασανισμους ηταν αληθεια ή οχι. Δε το πιστευω οτι τα βρηκαμε μετα απο 10 μηνυματα και απο την αλλη καθομαι και βριζω το Σεβαλιε. :headbang:

Ε πρεπει να γινονται πικαντικα ωρες ωρες τα πραγματα, να μπει λιγο αδρεναλινη, λιγο μπινελικι :grin: Μη κοιμηθουμε. Που θα δηλαδη.

ΥΓ . Σου ειπα, με τον Ξυδη μιλαω ! Αστο σου λεω ρε τυπε αλλη συχνοτητα ειναι, θα το καψεις το μηχανημα αν προσπαθησεις να τις πιασεις. Κριμα που δεν εχεις και προχειρο καναν αλλο να τα χωσεις, απο τους συνηθεις υποπτους :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μία λύση πρότεινες και αυτή ναζιστικής λογικής: Απέλαση ΟΛΩΝ των μουσουλμάνων της Ευρώπης μαζί και των μουσουλμάνων ελλήνων της θράκης.

Και γίνομαι 'υπερασπιστής δολοφόνων' επειδή διαφωνώ με αυτά! Αν είναι δυνατόν!!! Άντε να συζητήσεις μετά.

Προτεινε μας κάτι άλλο τοτε
Με σαφηνεια παραλώ :coffee:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Ειστε δύο απολογητές και τρώτε πούτσα απο όλο το σάητ :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλό.

ο άλλος έγραψε από το μεσημέρι ότι σε ιαπωνία και αυστραλία δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι, του απάντησα και κάνει ότι δεν τα βλέπει.

πλάκα έχετε.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Αλλο απελαση, αλλο δολοφονια ε? Στο κατω κατω ναι η δικη μου λυση δεν ειπα οτι ειναι μια ηπια λυση. Ωστοσο ειναι ΛΥΣΗ. Ητοι αν γινει, θα παψει το προβλημα. Απο το να μην υπαρξει καμια λοιπον και να συνεχιζεται η τωρινη κατασταση, προτιμω αυτη που προτεινα εγω. Αν εχεις εσυ καποια καλυτερη ευχαριστως να την ακουσουμε. ( οχι οτι θα γινει κατι απο αυτα που θα πουμε, αλλα αποψεις μιας ειναι και στο βαθμο που μπορουμε προσπαθουμε να συνδιαμορφωσουμε τις αποφασεις στην κοινωνια και εμεις).

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
εσείς έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό ή συμφωνείτε με την μία και μοναδική 'λύση' που έχει γραφτεί εδώ μέσα;
Δεν βλέπω άλλη λύση πλην της απελασης αφροασιατων μουσουλμανων που εμπιπτουν στο 100% του προφιλ των δραστων
Στηριζω μέχρι να ακουσω κάτι καλύτερο
Ιεραρχω τις ανθρώπινες ζωες πάνω απο το ξεβολεμα των ατομων που ανηκουν στο ανωτερω προφιλ
Αν εχεις κάτι καλύτερο ακουω και θα συμφωνήσω εαν ειναι εξισου αποτελεσματικο αλλά λιγοτερο σκληρο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δε βλεπω καποιο κακο στο να διωξω τους επιδοξους δολοφονους μου. Πιστευω ο καθε λογικος ανθρωπος αυτο θα επραττε. Το αντιθετο καταδεικνυει σοβαρο εγκεφαλικο προβλημα πιστευω

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.017
Πόντοι
1.756
δηλαδή σόρρυ, αμφισβητείς γερμανική κυβέρνηση και ΟΛΑ τα διεθνή και καταξιωμένα ειδησιογραφικά πρακτορεία και ενημερώνεσαι από ένα τυχάρπαστο blog (!!!) το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με το ισλάμ, και ό,τι γράφει όχι μόνο δεν το αμφισβητείς/ερευνάς αλλά το αναπαράγεις;

(εννοείται είναι η μοναδική πηγή της Χειλαδάκη η οποία και κάνει σχεδόν copy paste το ξένο άρθρο: )

διάβασες το άρθρο και μας λες: «Συμφωνα με ερευνα...αυτοι με το επιθετο Σονμπολι,που στα αραβικα γραφεται μονο με ΕΝΑΝ τροπο..»

ποια έρευνα; ποιος την έκανε και πότε; κοιτάω και το άρθρο και δεν βλέπω τίποτα για καμία έρευνα. απλά κάποια στιγμή αυτός που γράφει λέει: 'First of all. There is only one way to spell Sonboly in the Arabic (سنبلي), but in the English it can be spelled multiple ways (like Sunbulli, Sonboly), yet it is always the same spelling in Arabic: سنبلي'

ούτε ο ίδιος δεν επικαλείται καμία έρευνα!!!! μόνος του τα λέει. που την βρήκες τώρα εσύ την έρευνα, ένας θεός ξέρει.

έξαψα και το όνομα του αρθρογράφου, λέγεται Walid Shoebat και η αρχική πηγή του άρθρου είναι το site του: [video]http://shoebat.com/2016/07/23/the-munich-massacre-is-a-complete-coverup-the-munich-shooters-facebook-including-his-family-background-shows-he-is-not-iranian-but-a-syrian-islamist-pro-turkey/[/video]

σύμφωνα με την βιογραφία του πρόκειται για μουσουλμάνο που έγινε χριστιανός ενώ στο wikipedia μεταξύ άλλων διαβάζουμε 'Shoebat has claimed that he used to be a Palestinian Liberation Organization terrorist in a CNN television interview.[2] He is a self-proclaimed expert on the dangers of Islam[2] and is also a strong supporter of the State of Israel.[1] Shoebat has also claimed that he firebombed the Israeli bank Bank Leumi.[2] However, after thoroughly investigating his claim, reporters and officials have found no evidence of any attack on the bank between 1977 and 1979, the period in which Shoebat claims to have carried out the attack.[3]

κοινώς είναι λίγο μουφαδόρος. διάβασε εδώ τα υπόλοιπα (κυρίως εκεί που λεέι Criticism - Lack of evidence supporting autobiographical account):

πραγματικά προτιμάς τέτοια ενημέρωση για τον εαυτό σου και φτάνεις στο σημείο να φωνάζεις μπεεε και σανό για τους υπόλοιπους;  :think: :think: :think:
Δεν εψαξες καλα το σαιτ τυφλοποντικα....
Παρε τα ξαδερφια του μακελαρη τωρα... θα σου ανεβασω εγω τα προφιλ...
Ολοι...τοπος καταγωγης ΧΟΜΣ!!! Ολοι φιλοτουρκοι.... και σου ειπα το επιθετο του μακελαρη γραφεται με 1 τροπο στα Αραβικα...
2ον Εχω ξαναγραψει στο σαιτ οτι ειμαι μισος Γερμανος... Η κουμπαρα της θειας μου,απο το Ελληνικο σοι, διατηρει μαγαζι με ρουχα διπλα στο φαστφουνταδικο και ακουσε πεντακαθαρα τα Αλλαχμαριλικια που φωναζε το λουλουδι μας.

Επισκέπτης
εσείς έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό ή συμφωνείτε με την μία και μοναδική 'λύση' που έχει γραφτεί εδώ μέσα;

Ναι συμφωνουμε με τη μια και μοναδικη λυση, αμεση απελαση ολων των λαθρομεταναστων, προσφυγων ή οπως αλλιως θελει να τους αποκαλει ο καθενας, οι οποιοι εχουν εισελθει παρανομα στην Ελλαδα και την Ευρωπη. Πρωτιστως μουσουλμανων και μετα Αλβανων, Ρωσων, Γεωργιανων και λοιπων. Και μετα οσων μειονοτητων δεν θεωρουν την Ελλαδα (με τα χαλια που εχει) πατριδα τους ή θεωρουν οτι καταπιεζονται. Ας πανε να ανατιναζονται στις χωρες καταγωγης τους ή στην Αμερικη που εχει συμβαλει τα μεγιστα ωστε να δημιουργηθει αυτη η κατασταση.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Δεν βλέπω άλλη λύση πλην της απελασης αφροασιατων μουσουλμανων που εμπιπτουν στο 100% του προφιλ των δραστων
Στηριζω μέχρι να ακουσω κάτι καλύτερο
Ιεραρχω τις ανθρώπινες ζωες πάνω απο το ξεβολεμα των ατομων που ανηκουν στο ανωτερω προφιλ
Αν εχεις κάτι καλύτερο ακουω και θα συμφωνήσω εαν ειναι εξισου αποτελεσματικο αλλά λιγοτερο σκληρο

άλλο αυτό, άλλο ΟΛΩΝ των μουσουλμάνων ακόμα και αυτών της θράκης γιατί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι και τρομοκράτες. ποτέ, κανείς και πουθενά δεν μπορεί να ενοχοποιήσει κάποιον επειδή μπορεί κάποτε να εγκληματίσει, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για απέλαση πληθυσμού εκατομμυρίων.

εγώ δεν είπα να μην εντοπίζονται όλοι αυτοί που ανήκουν σε αυτές τις τρομοκρατικές ομάδες, ούτε να μην φυλακίζονται ή να μην απελάσονται, κάθε άλλο, σε αυτό συμφωνώ. άλλο όμως αυτό, άλλο συλλογική ευθύνη σε εκατομμύρια που ΜΠΟΡΕΙ να εγκληματίσουν ΚΑΠΟΙΑ στιγμή στο μέλλον. Αυτός είναι κανονικότατος ναζισμός.

μάλλον δεν κατάλαβες τι λύση υποστηρίζει ο Chevalier Fidèle.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Ναι συμφωνουμε με τη μια και μοναδικη λυση, αμεση απελαση ολων των λαθρομεταναστων, προσφυγων ή οπως αλλιως θελει να τους αποκαλει ο καθενας, οι οποιοι εχουν εισελθει παρανομα στην Ελλαδα και την Ευρωπη. Πρωτιστως μουσουλμανων και μετα Αλβανων, Ρωσων, Γεωργιανων και λοιπων. Και μετα οσων μειονοτητων δεν θεωρουν την Ελλαδα (με τα χαλια που εχει) πατριδα τους ή θεωρουν οτι καταπιεζονται. Ας πανε να ανατιναζονται στις χωρες καταγωγης τους ή στην Αμερικη που εχει συμβαλει τα μεγιστα ωστε να δημιουργηθει αυτη η κατασταση.

μιχαλολιάκο εσύ;

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Δεν εψαξες καλα το σαιτ τυφλοποντικα....
Παρε τα ξαδερφια του μακελαρη τωρα... θα σου ανεβασω εγω τα προφιλ...
Ολοι...τοπος καταγωγης ΧΟΜΣ!!! Ολοι φιλοτουρκοι.... και σου ειπα το επιθετο του μακελαρη γραφεται με 1 τροπο στα Αραβικα...
2ον Εχω ξαναγραψει στο σαιτ οτι ειμαι μισος Γερμανος... Η κουμπαρα της θειας μου,απο το Ελληνικο σοι, διατηρει μαγαζι με ρουχα διπλα στο φαστφουνταδικο και ακουσε πεντακαθαρα τα Αλλαχμαριλικια που φωναζε το λουλουδι μας.

ρε φίλε έλεος....

λες «και σου ειπα το επιθετο του μακελαρη γραφεται με 1 τροπο στα Αραβικα». Ξέρεις αραβικά;;;;; Όχι. Που το διάβασες; Σ αυτόν που ισχυρίζεται (μεταξύ άλλων) ότι κάποτε άνηκε στην PLO και άλλα τα οποία δεν ισχύουν. Και επιμένεις να βρίζεις εμένα που αμφισβητώ αυτόν τον τύπο.

ναι υπάρχουν μαρτυρίες ότι φώναζε αλλαχ ακμπάρ όπως υπάρχουν μαρτυρίες ότι φώναζε είναι γερμανός και κατά των τούρκων/μεταναστών(;). τι καταλαβαίνεις εσύ απ αυτό;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
άλλο αυτό, άλλο ΟΛΩΝ των μουσουλμάνων ακόμα και αυτών της θράκης γιατί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι και τρομοκράτες. ποτέ, κανείς και πουθενά δεν μπορεί να ενοχοποιήσει κάποιον επειδή μπορεί κάποτε να εγκληματίσει, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για απέλαση πληθυσμού εκατομμυρίων.

εγώ δεν είπα να μην εντοπίζονται όλοι αυτοί που ανήκουν σε αυτές τις τρομοκρατικές ομάδες, ούτε να μην φυλακίζονται ή να μην απελάσονται, κάθε άλλο, σε αυτό συμφωνώ. άλλο όμως αυτό, άλλο συλλογική ευθύνη σε εκατομμύρια που ΜΠΟΡΕΙ να εγκληματίσουν ΚΑΠΟΙΑ στιγμή στο μέλλον. Αυτός είναι κανονικότατος ναζισμός.

μάλλον δεν κατάλαβες τι λύση υποστηρίζει ο Chevalier Fidèle.

AΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ μουσουλμανους ανεφερα και αν δεν ειναι αρκετο βλέπουμε τι θα κανουμε και με τους υπολοιπους
Η πραξη εδειξε πως δεν μπορούν να εντοπιστουν και να συληφθούν βαρεμένοι μουσουλμάνοι που μια μερα την ειδαν μάρτυρες και πάνε βουρ για τις 72 παρθενες
Δεν πιανονται αυτοι πριν αρπαξουν την μασετα
Μπορει το προηγούμενο βράδυ να τους την βαρεσε να γινουν μαρτυρες
Οποτε δρας προληπτικα στο προφιλ αφροασιατης μουσουλμανος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom