Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 2.597
Ξυδη,γνωμη μου οτι διαφορετικα κριτηρια ισχυουν για καθε χωρα..
Η Ελλαδα εχει καποιους μουσουλμανους..
Η Γαλλια μπορει να επιλεξει να κρατησει καποιους γιατι ειχε αποκιες και εχει αλλη σχεση με καποιες χωρες..
Ο Σουηδος δεν εχει κανενα λογο να κρατησει κανεναν,ομοιως ολοι οι βορειοι..
Γινεται κατανοητο τωρα?
Υπαρχει διαχυτη και ασφαλως δικαιολογημενη καχυποψια. Σε συνδυασμο με τη σταση που κρατησαν τα γερμανικα ΜΜΕ και αρχες με τα γεγονοτα της πρωτοχρονιας στην Κολωνια και με την καταγωγη του δραστη, αυτο δε βοηθαει και πολυ στο να δεχτουμε ανεπιφυλακτα τα περι ψυχικα διαταραγμενου πιτσιρικα. Οσον αφορα το οτι ηταν Ιρανος ( αρα λογικα σιιτης, οι οποιοι ειναι και σε πολεμο με τους φανατικους σουνιτες του ΙSIS). Μπορει οι σουνιτες στο ιδιο το Ιραν να ειναι μειοψηφια, πλην ομως ειναι πλειοψηφια οσοι ειναι στο εξωτερικο, πολλοι απο τους οποιους φεύγουν επειδη ακριβως στο Ιραν διωκοταν. Φυσικα για το θρησκευτικο background του δραστη υπαρχουν επιφυλαξεις. Οπως και να χει ομως απο οτι φαινεται ειναι προτιμοτερο να απελαθουν ολοι οι μουσουλμανοι, για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. Δε μπορω να καταλαβω δηλαδη σε τι ακριβως θα μας λειψουν η μας ειναι απαραιτητοι ωστε να θρηνουμε και να οδυρομαστε τοσο πολυ αν παρουν ποδι, και ωστε να ανεχομαστε την μαζικη ανθρωποθυσια μερικων εκατονταδων ανα μηνα, λες και βρισκομαστε σε πολεμο.
Το 'κάποιοι' με το 'όλοι' έχει τεράστια διαφορά. Βρείτε τα, βγάλτε πλάνο και εφαρμόσιμο-ρεαλιστικό σχέδιο για απέλαση (ποιος εξαιρείται και γιατί), πείτε το και ας γίνει συζήτηση.
δεν γίνεται κάθε φορά ο καθένας να λέει ότι θέλει χωρίς καν να το έχει σκεφτεί λιγάκι και να πρέπει να απαντάς στα σοβαρά και να κάνεις συζήτηση.
κι εγώ λέω να απελαθούν όλα τα σκυλάκια γιατί μερικά δαγκώνουν αλλά μερικά είναι μικρά και κουνάνε την ουρά τους οπότε αυτά να κάτσουν και επίσης μου αρέσουν τα ντόπερμαν οπότε να εξαιρεθούν και αυτά. για τέτοιο επίπεδο συζήτησης μιλάμε.