Νέα

Mόναχο τρομοκράτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 518
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Ξυδη,γνωμη μου οτι διαφορετικα κριτηρια ισχυουν για καθε χωρα..
Η Ελλαδα εχει καποιους μουσουλμανους..
Η Γαλλια μπορει να επιλεξει να κρατησει καποιους γιατι ειχε αποκιες και εχει αλλη σχεση με καποιες χωρες..
Ο Σουηδος δεν εχει κανενα λογο να κρατησει κανεναν,ομοιως ολοι οι βορειοι..

Γινεται κατανοητο τωρα?

Υπαρχει διαχυτη και ασφαλως δικαιολογημενη καχυποψια. Σε συνδυασμο με τη σταση που κρατησαν τα γερμανικα ΜΜΕ και αρχες με τα γεγονοτα της πρωτοχρονιας στην Κολωνια και με την καταγωγη του δραστη, αυτο δε βοηθαει και πολυ  στο να δεχτουμε ανεπιφυλακτα τα περι ψυχικα διαταραγμενου πιτσιρικα. Οσον αφορα το οτι ηταν Ιρανος ( αρα λογικα σιιτης, οι οποιοι ειναι και σε πολεμο με τους φανατικους σουνιτες του ΙSIS). Μπορει οι σουνιτες στο ιδιο το Ιραν να ειναι μειοψηφια, πλην ομως ειναι πλειοψηφια οσοι ειναι στο εξωτερικο, πολλοι απο τους οποιους φεύγουν επειδη ακριβως στο Ιραν διωκοταν. Φυσικα για το θρησκευτικο background του δραστη υπαρχουν επιφυλαξεις. Οπως και να χει ομως απο οτι φαινεται ειναι προτιμοτερο να απελαθουν ολοι οι μουσουλμανοι, για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. Δε μπορω να καταλαβω δηλαδη σε τι ακριβως θα μας λειψουν η μας ειναι απαραιτητοι ωστε να θρηνουμε και να οδυρομαστε τοσο πολυ αν παρουν ποδι, και ωστε να ανεχομαστε την μαζικη ανθρωποθυσια μερικων εκατονταδων ανα μηνα, λες και βρισκομαστε σε πολεμο.

Το 'κάποιοι' με το 'όλοι' έχει τεράστια διαφορά. Βρείτε τα, βγάλτε πλάνο και εφαρμόσιμο-ρεαλιστικό σχέδιο για απέλαση (ποιος εξαιρείται και γιατί), πείτε το και ας γίνει συζήτηση.
δεν γίνεται κάθε φορά ο καθένας να λέει ότι θέλει χωρίς καν να το έχει σκεφτεί λιγάκι και να πρέπει να απαντάς στα σοβαρά και να κάνεις συζήτηση.

κι εγώ λέω να απελαθούν όλα τα σκυλάκια γιατί μερικά δαγκώνουν αλλά μερικά είναι μικρά και κουνάνε την ουρά τους οπότε αυτά να κάτσουν και επίσης μου αρέσουν τα ντόπερμαν οπότε να εξαιρεθούν και αυτά. για τέτοιο επίπεδο συζήτησης μιλάμε.  

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Nαι ρε τυπε, δεν ειμαι κολλημενος
Ο θανατηφορος συνδιασμος ειναι αφροασιατης μουσουλμανος
Τους σουταρουμε και βλέπουμε

αν δούμε δηλαδή ότι δεν δουλεύει, σουτάρουμε κι άλλους;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.182
Πόντοι
34.538
Τζαμπα μιλαμε ξυδη...
Ο καθενας εχει μια γνωμη σου πα...
Τακρατη θα τα αποφασισουν αυτα,οχι εμεις..
Εμεις κανουμε κουβεντα..
Λες και μιλας σε υπουργικο συμβουλιο κανεις...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
αν δούμε δηλαδή ότι δεν δουλεύει, σουτάρουμε κι άλλους;
Το 'κάποιοι' με το 'όλοι' έχει τεράστια διαφορά. Βρείτε τα, βγάλτε πλάνο και εφαρμόσιμο-ρεαλιστικό σχέδιο για απέλαση (ποιος εξαιρείται και γιατί), πείτε το και ας γίνει συζήτηση.
δεν γίνεται κάθε φορά ο καθένας να λέει ότι θέλει χωρίς καν να το έχει σκεφτεί λιγάκι και να πρέπει να απαντάς στα σοβαρά και να κάνεις συζήτηση.

κι εγώ λέω να απελαθούν όλα τα σκυλάκια γιατί μερικά δαγκώνουν αλλά μερικά είναι μικρά και κουνάνε την ουρά τους οπότε αυτά να κάτσουν και επίσης μου αρέσουν τα ντόπερμαν οπότε να εξαιρεθούν και αυτά. για τέτοιο επίπεδο συζήτησης μιλάμε.  

Ακριβώς
Καθαριζουμε με το προφιλ αφροασιατης και μουσουλμανος και μετα βλέπουμε πως θα πάει η κατάσταση και πράτουμε αναλόγως
Τεχνογωσια και πόρους έχουμε για να τους μαζεψουμε σε μερικά 24ωρα

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Συμφωνα με τη σοφια που αντλω απο το παρον θρεντ.

1. Λες ψεμματα.
2. Το συγκαλυπτουν απλα επειδη το ψυχοπαθης και θυμα μπουλινγκ δε με βολευει.
3. Ηταν καφε οποτε τρομοκρατης, τζιχαντιστης, 72 παρθενες κλπ κλπ.

Απλα πραματα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

1. Λες ψεμματα.
2. Το συγκαλυπτουν απλα επειδη το ψυχοπαθης και θυμα μπουλινγκ δε βολευει.

Απλα πραματα.
Εχουμε φτάσει να έχουμε κάθε βδομαδα τρομοκρατικο χτυπημα απο μουσλιμια
Αυτο δεν ήταν, αν και ο μακελαρης που ανοιξε πυρ σε εμπορικο κέντρο ήταν μουσουλμανος :uglystupid: :jerking:

Αν ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ που ριχνει στο ψαχνο δεν κραταει σημαια του ISIS, το κινητρο μπορει να ήταν το μπουλινγκ που έχει υποστει :headbang: :headbang: :headbang:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

1. Λες ψεμματα.
2. Το συγκαλυπτουν απλα επειδη το ψυχοπαθης και θυμα μπουλινγκ δε με βολευει.

Απλα πραματα.

:hi:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Τζαμπα μιλαμε ξυδη...
Ο καθενας εχει μια γνωμη σου πα...
Τακρατη θα τα αποφασισουν αυτα,οχι εμεις..
Εμεις κανουμε κουβεντα..
Λες και μιλας σε υπουργικο συμβουλιο κανεις...

τα λέω γιατί προσπαθώ να σας δείξω ότι αυτά που λέτε είναι ανεφάρμοστα (το λιγότερο). γιατί όποτε κάποιος θα λέει όλοι, θα βρίσκεται κάποιος άλλος να λέει 'εεε αυτούς να τους εξαιρέσουμε' και κάποιος άλλος που θα πει 'όχι μην εξαιρέσουμε αυτούς, αλλά αυτούς που θέλω εγώ' και πάει λέγοντας κάτι που γελοιοποιεί το επιχείρημα της απέλασης. Δεν γίνεται να παπαγαλίζετε γενικά και αόριστα τα περί 'απέλασης' και κάθε φορά μόλις σας ζητήσουν διευκρινήσεις, ο καθένας να αρχίζει να εξαιρεί όποιον γουστάρει. τι να συζητήσουμε; 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τα λέω γιατί προσπαθώ να σας δείξω ότι αυτά που λέτε είναι ανεφάρμοστα (το λιγότερο). γιατί όποτε κάποιος θα λέει όλοι, θα βρίσκεται κάποιος άλλος να λέει 'εεε αυτούς να τους εξαιρέσουμε' και κάποιος άλλος που θα πει 'όχι μην εξαιρέσουμε αυτούς, αλλά αυτούς που θέλω εγώ' και πάει λέγοντας κάτι που γελοιοποιεί το επιχείρημα της απέλασης. Δεν γίνεται να παπαγαλίζετε γενικά και αόριστα τα περί 'απέλασης' και κάθε φορά μόλις σας ζητήσουν διευκρινήσεις, ο καθένας να αρχίζει να εξαιρεί όποιον γουστάρει. τι να συζητήσουμε; 
Είπαμε ρε φιλε το μπουλο σε αφροασιατες μουσουλμανους και μετα βλέπουμε
Απλα τα πράγματα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.182
Πόντοι
34.538
Πανω απο ολα χρειαζεται η βουληση την Ευρωπαιων να γινει κατι τετοιο και θα βρουν λυση..
Αλλα δυστυχως δεν θελουν...

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Ακριβώς
Καθαριζουμε με το προφιλ αφροασιατης και μουσουλμανος και μετα βλέπουμε πως θα πάει η κατάσταση και πράτουμε αναλόγως
Τεχνογωσια και πόρους έχουμε για να τους μαζεψουμε σε μερικά 24ωρα

άρα τους μουσουλμάνους της θράκης τους κρατάμε προς το παρόν; δεν έχω καταλάβει τι θες να κάνουμε με αυτούς.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ο ISIS εξεδωσε οδηγια προς τους τρομοκράτες
Στα επομενα μακελεια θα ανεμιζουν τα λαβαρα της οργανωσης ώστε να πάψουν να τους βγαζουν ως αγανακτησμενα θυματα μπουλινγκ :2funny: :2funny: :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ο ISIS εξεδωσε οδηγια προς τους τρομοκράτες
Στα επομενα μακελεια θα ανεμιζουν τα λαβαρα της οργανωσης ώστε να πάψουν να τους βγαζουν ως αγανακτησμενα θυματα μπουλινγκ :2funny: :2funny: :2funny:
Η ηλιθιότητά σου ποναει. Πραγματικα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
άρα τους μουσουλμάνους της θράκης τους κρατάμε προς το παρόν; δεν έχω καταλάβει τι θες να κάνουμε με αυτούς.

Προς το παρον ναι
Ειπα αφροασιατες μουσουλμανοι το μπουλο αφου αυτο ειναι 100% το προφιλ των τρομοκρατων
Αν αλλαξει, αλλαζουμε

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Εξαρτάται από την στάση τους καθαρά, γιατί την νύχτα των Ιμίων έγιναν διάφορα εκεί...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.182
Πόντοι
34.538
Εξαρτάται από την στάση τους καθαρά, γιατί την νύχτα των Ιμίων έγιναν διάφορα εκεί...
Μιλαμε τωρα για διαφορετικα πραγματα...
Αλλο τι θα γινει σε κοινη Ευρωπαικη αποφαση για τους Μουσουλμανους..
Και αλλο τι πρεπει να κανει η Ελλαδα σαν χωρα για τα εθνικα της θεματα με αυτους..

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

όπως;

και τι σημαίνει 'εξαρτάται απ την στάση τους';

δηλαδή θα υπάρχει κρατικός-πανευρωπαικός φορέας που θα εξετάζει την στάση μουσουλμανικών πληθυσμών εντός ευρώπης αλλά και κάθε μουσουλμάνου ξεχωριστά σε κάθε μεγάλο γεγονός ή θα αποφασίζεις μόνος σου;

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Βγάλε το γράσο απο τα ματια σου ρε γκασμα
Ο,τι και να κανω τυπε, δε θα μπορεσω να δω τις παραισθησεις και αυταπατες που εχεις και τα γραφεις αυτα. Ειναι φυσικα αδυνατο. :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom