Νέα

Mόναχο τρομοκράτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 518
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ασε τις μαλακιες με τις απελασεις και κουραφεξαλα και απαντα σ'αυτο που εγραψα στο θρεντ του ΙΣΙΣ προσφατα. :grin:

Α, κατσε να δω :grin: Ναι εδω μας το χαλασε και ο πιτσιρικας ενας ψυχακιας ηταν. Ε πρεπει καπως να απολαυσω τον πρωινο κυριακατικο φραπε με λιγο αναλυση στα θρεντ :grin: Παω να δω εχει ψωμι και εκει ( και για την Τουρκια εχω να σ πω πραμα )

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Aυτες οι αναλύσεις δεν έχουν καμια χρησιμότητα την στιγμη που ο πολεμος εχει ξεκινησει
Αντιμετωπιζεται πλέον μονο επιχειρησιακά
Ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι θα υπάρξουν και άλλα μακελεια
Μία λύση για να αποτραπούνε ειναι η απέλαση των μουσουλμανων
Αν εχεις να προτεινεις κάτι άλλο, σε ακούμε :coffee:
Μεγα λαθος. Τι επιχειρησιακα και μαλακιες μου λες. Δεν ειναι επιχειρησιακα αριστοι οι Αμερικανοι? Κοιτα το Ιρακ σημερα. Το εχω ξαναγραψει. Ξερεις ποτε καναν δουλιτσα οι Αμερικανοι στο Ιρακ, σταματησαν τον εμφυλιο και σχεδον ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ την Αλ Καϊντα απο το Ιρακ??? Οταν το 2006-2008 με το Anbar Awakening συνεργαστηκαν με τις σουνιτικες φυλες στο ΒΔ Ιρακ, τους μιλησαν, τους κατανοησαν, τους εδωσαν λεφτα και οπλα για να αντιμετωπισουν την Αλ Καϊντα. Το οποιο εκαναν με χαρα και εληξε ο εμφυλιος. Διαβασε περι Anbar Awakening. Δεν κανεις και δεν λυνεις τιποτα αν δεν ξερεις που, πως και γιατι κανει ο,τι κανει ο αλλος.

Απελαση μουσουλμανων δεν κανεις που να χτυπας τον κωλο σου κατω. Ειναι αδυνατον ακομα και λογιστικα. Αν 1/1000 βγει το σκουπιδι η Λεπεν στη Γαλλια δες οτι τ'αρχιδια μου θα κανει. Δεν εχω προταση μισης γραμμης που δινει λυση, αλλα ουτε η απελαση ειναι προταση...

ΥΓ: Α, ναι. Γιατι μου αλλαζεις θεμα και μου γαμας? Την αναλυση που δε σου αρεσε στην εκανα για να πω οτι οκ, πριν 50 χρονια δεν υπηρχε παγκοσμια τζιχαντ (περαν του τι καναν μεταξυ τους). Τα ιδια δεν ελεγε το Κορανι και τοτες? Τεσπα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μεγα λαθος. Τι επιχειρησιακα και μαλακιες μου λες. Δεν ειναι επιχειρησιακα αριστοι οι Αμερικανοι? Κοιτα το Ιρακ σημερα. Το εχω ξαναγραψει. Ξερεις ποτε καναν δουλιτσα οι Αμερικανοι στο Ιρακ, σταματησαν τον εμφυλιο και σχεδον ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ την Αλ Καϊντα απο το Ιρακ??? Οταν το 2006-2008 με το Anbar Awakening συνεργαστηκαν με τις σουνιτικες φυλες στο ΒΔ Ιρακ, τους μιλησαν, τους κατανοησαν, τους εδωσαν λεφτα και οπλα για να αντιμετωπισουν την Αλ Καϊντα. Το οποιο εκαναν με χαρα και εληξε ο εμφυλιος. Διαβασε περι Anbar Awakening. Δεν κανεις και δεν λυνεις τιποτα αν δεν ξερεις που, πως και γιατι κανει ο,τι κανει ο αλλος.

Απελαση μουσουλμανων δεν κανεις που να χτυπας τον κωλο σου κατω. Ειναι αδυνατον ακομα και λογιστικα. Αν 1/1000 βγει το σκουπιδι η Λεπεν στη Γαλλια δες οτι τ'αρχιδια μου θα κανει. Δεν εχω προταση μισης γραμμης που δινει λυση, αλλα ουτε η απελαση ειναι προταση...

ΥΓ: Α, ναι. Γιατι μου αλλαζεις θεμα και μου γαμας? Την αναλυση που δε σου αρεσε στην εκανα για να πω οτι οκ, πριν 50 χρονια δεν υπηρχε παγκοσμια τζιχαντ (περαν του τι καναν μεταξυ τους). Τα ιδια δεν ελεγε το Κορανι και τοτες? Τεσπα.
Οι Αμερικανοι εφυγαν απο το Ιρακ και καλα εκαναν
Απο την Ευρωπη θα φύγουμε εμεις ή τα μουσλιμια
Η απλα να δεκτουμε ότι θα εχουμε συνεχεια νεκρους απο μουσουλμανους

Γράψε καποια λύση, θα την διαβασω οσο σεντονι και αν ειναι

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

δε θα ηταν λυση η απελαση ολων στο ιρακ κ ο βομβαρδισμος τους μεχρι ισοπεδοσης? θα μας ξανα απασχολουσαν? σιγουρα οχι αν ηταν κιμας!! οποτε ειναι σιγουρα μια λυση αυτο... αλλο οτι δε σου αρεσει... και αν κουνιοταν κανενας μαροκινος μετα τα ιδια και στο μαροκο... τοσες βομβες εχει το νατο που δε ξερει τι να τις κανει...

αφου δεν εχεις καποια λυση που να με συμφερει περισσοτερο γιατι δεν υιοθετουμε αυτην?

Επισκέπτης
Απελαση ολων των Μουσουλμανων της Ευρωπης στις χωρες καταγωγης τους. Απελαση στην Τουρκια και οσων "Ελληνων" Μουσουλμανων κατοικων της Θρακης θεωρουν τους εαυτους τους Τουρκους. Θα εξαιρουνται προσωρινα Μουσουλμανοι κατοικοι κρατων που βρισκονται σε πολεμο ή κατοχη. Π.χ. Συρια, Παλαιστινη κ.α. Οταν ο πολεμος τελειωνει επιστροφη στις πατριδες τους. Απλο ειναι αν υπαρχει βουληση.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Απελαση ολων των Μουσουλμανων της Ευρωπης στις χωρες καταγωγης τους. Απελαση στην Τουρκια και οσων "Ελληνων" Μουσουλμανων κατοικων της Θρακης θεωρουν τους εαυτους τους Τουρκους. Θα εξαιρουνται προσωρινα Μουσουλμανοι κατοικοι κρατων που βρισκονται σε πολεμο ή κατοχη. Π.χ. Συρια, Παλαιστινη κ.α. Οταν ο πολεμος τελειωνει επιστροφη στις πατριδες τους. Απλο ειναι αν υπαρχει βουληση.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
και μια εκαθαριση στα μουσλιμια ΛΕΓΕΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΜΠΛΑΚ ΓΟΥΩΤΕΡ πολλοι 2 μηνες και
ολα θα ειναι αγγελικα πλασμενα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τσαμπο ακομα γραφεις?
περιμενουμε...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Οι Αμερικανοι εφυγαν απο το Ιρακ και καλα εκαναν
Απο την Ευρωπη θα φύγουμε εμεις ή τα μουσλιμια
Η απλα να δεκτουμε ότι θα εχουμε συνεχεια νεκρους απο μουσουλμανους

Γράψε καποια λύση, θα την διαβασω οσο σεντονι και αν ειναι
Οπως ειπα αυτο το προβλημα εξελισσεται 35 χρονια τωρα. Οποτε αμεση λυση δεν θα υπαρξει. Στο εσωτερικο καποια απο αυτα που λες κι εσυ πρεπει να εφαρμοστουν. Οπως ο τερματισμος των τζαμιων που ειναι γνωστο οτι κηρυττουν μηνυματα μισους. Η συλληψη, παρακολουθηση και επεξεργασια οσων Ευρωπαιων γυρνουν απο Συρια, κλπ. Ελεγχος και σταματημα της εξαγωγης της ιδεολογιας και θρησκειας της Σ.Α. στην Ευρωπη. Να σταματησουν οι Ευρωπαϊκες υπηρεσιες να ειναι γιωταδες... Αδερφοι Kouachi, Abdelhamid Abaaoud, αδερφοι El Bakraoui, Najim Laachraoui, Mohamed Abrini, Larossi Abballa, κανεις δεν ηταν καινουργιο φρουτο... Ολοι Ευρωπαιοι, ολοι γνωστοι στις αρχες για συνδυασμο εγκληματικοτητας, σχεσεις με AQ ή ISIS ή ειχαν επιστρεψει απο Συρια... Αλλα και παλι τα καταφεραν παρολο που ηταν γνωστοι. Γουσταρεις απελασεις? Απελασε οσους πολεμησαν με τζιχαντιστες στη Συρια. Με ποιους τζιχαντιστες πολεμησαν ομως? Τους δικους μας ή τους αλλους? Γιατι κι εσυ ως Δυση εχεις ανακατευει παρα πολυ με τα πιτουρα:

Ακου τωρα. Δικαζουν τον τυπο επειδη εκπαιδευτηκε/πολεμησε στη μεση ανατολη, οκ? Και? Τι γινεται? Καταρρεει η δικη επειδη τις ιδιες οργανωσεις ειχε υποστηριξει και η Βρετανικη κυβερνηση πριν ξεπεταχτει το εντελως αναπαντεχο και ξαφνικο (την πιανεις την ειρωνια) ISIS. Οποτε αν κρινοταν ενοχος αυτος θα ηταν ενοχοι και οι σκατιαρηδες ειδικοδυναμιτες, πρακτορες κλπ μουνοπανα που παιζουν τα παιχνιδακια των αφεντικων τους στη Συρια... www.theguardian.com/uk-news/2015/jun/01/trial-swedish-man-accused-terrorism-offences-collapse-bherlin-gildo]link[/url]

Τωρα για το εξωτερικο ο,τι και να πω δεν θα εχει νοημα. Εκει τα παιχνιδια ειναι τοσο μεγαλα που ουτε μια συνδυασμενη βουληση Ευρωπαϊκων κυβερνησεων θα μπορουσε να αλλαξει κατι.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
δε θα ηταν λυση η απελαση ολων στο ιρακ κ ο βομβαρδισμος τους μεχρι ισοπεδοσης? θα μας ξανα απασχολουσαν? σιγουρα οχι αν ηταν κιμας!! οποτε ειναι σιγουρα μια λυση αυτο... αλλο οτι δε σου αρεσει... και αν κουνιοταν κανενας μαροκινος μετα τα ιδια και στο μαροκο... τοσες βομβες εχει το νατο που δε ξερει τι να τις κανει...

αφου δεν εχεις καποια λυση που να με συμφερει περισσοτερο γιατι δεν υιοθετουμε αυτην?
Τις πυρηνικες ξεχασες τυπε και με ανησυχεις. :think: Γιατι να τους στειλουμε στο Ιρακ για να τους σκοτωσουμε ομως δεν μας εξηγησες? Τζαμπα τα εξοδα. Γιατι οχι εδω στην Ευρωπη? :think:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Οπως ειπα αυτο το προβλημα εξελισσεται 35 χρονια τωρα. Οποτε αμεση λυση δεν θα υπαρξει. Στο εσωτερικο καποια απο αυτα που λες κι εσυ πρεπει να εφαρμοστουν. Οπως ο τερματισμος των τζαμιων που ειναι γνωστο οτι κηρυττουν μηνυματα μισους. Η συλληψη, παρακολουθηση και επεξεργασια οσων Ευρωπαιων γυρνουν απο Συρια, κλπ. Ελεγχος και σταματημα της εξαγωγης της ιδεολογιας και θρησκειας της Σ.Α. στην Ευρωπη. Να σταματησουν οι Ευρωπαϊκες υπηρεσιες να ειναι γιωταδες... Αδερφοι Kouachi, Abdelhamid Abaaoud, αδερφοι El Bakraoui, Najim Laachraoui, Mohamed Abrini, Larossi Abballa, κανεις δεν ηταν καινουργιο φρουτο... Ολοι Ευρωπαιοι, ολοι γνωστοι στις αρχες για συνδυασμο εγκληματικοτητας, σχεσεις με AQ ή ISIS ή ειχαν επιστρεψει απο Συρια... Αλλα και παλι τα καταφεραν παρολο που ηταν γνωστοι. Γουσταρεις απελασεις? Απελασε οσους πολεμησαν με τζιχαντιστες στη Συρια. Με ποιους τζιχαντιστες πολεμησαν ομως? Τους δικους μας ή τους αλλους? Γιατι κι εσυ ως Δυση εχεις ανακατευει παρα πολυ με τα πιτουρα:

Ακου τωρα. Δικαζουν τον τυπο επειδη εκπαιδευτηκε στη μεση ανατολη, οκ? Και? Τι γινεται? Καταρρεει η δικη επειδη τις ιδιες οργανωσεις ειχε υποστηριξει και η Βρετανικη κυβερνηση πριν ξεπεταχτει το εντελως αναπαντεχο και ξαφνικο (την πιανεις την ειρωνια) ISIS. Οποτε αν κρινοταν ενοχος αυτος θα ηταν ενοχοι και οι σκατιαρηδες ειδικοδυναμιτες, πρακτορες κλπ μουνοπανα που παιζουν τα παιχνιδακια των αφεντικων τους στη Συρια... www.theguardian.com/uk-news/2015/jun/01/trial-swedish-man-accused-terrorism-offences-collapse-bherlin-gildo]link[/url]

Τωρα για το εξωτερικο ο,τι και να πω δεν θα εχει νοημα. Εκει τα παιχνιδια ειναι τοσο μεγαλα που ουτε μια συνδυασμενη βουληση Ευρωπαϊκων κυβερνησεων θα μπορουσε να αλλαξει κατι.
Ok, αλλα το προφιλ των τρομοκρατων στην ευρωπη ειναι απλα αφροασιατες μουσουλμανοι
Καποιοι γεννηθηκαν εδω και δεν εχουν βγει Μ. Ανατολη ουτε για διακοπες
Μπορει να μην εχουν σχεση καν με τον isis, και απλα να την ειδαν μαρτυρες
Η λυση της απελασης στο παραπανω προφιλ, σιγουρα θα ειναι αδικη για καποιους, αλλα θα σώσει πολλές ζωες

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
και μια εκαθαριση στα μουσλιμια ΛΕΓΕΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΜΠΛΑΚ ΓΟΥΩΤΕΡ πολλοι 2 μηνες και
ολα θα ειναι αγγελικα πλασμενα

Ουτε εκαθαρισεις, ουτε γενοκτονια. Ενα γραμμα απο τις υπηρεσιες μεταναστευσης οτι οι αδειες παραμονης εληξαν και διορια ενος με δυο μηνων για να εγκαταληψουν την Ευρωπη. Αν δεν το κανουν οικειοθελως, τοτε στο αεροπλανο με την βια και .....πουλο....
Θα την πληρωσουν και καποιοι που δεν φταινε σε τιποτα, αλλα κι οταν οι Αμερικανοι και οι συμμαχοι τους βομβαρδιζουν χωρες την πληρωνουν και αθωοι. Παραπλευρες απωλειες λεγονται. Ετσι ειναι και σε αυτη την περιπτωση.
Ισως λεω, θα μπορουσαν να εξαιρεθουν της απελασης καποιοι επιστημονες Μουσουλμανοι που αποδεδειγμενα προσφερουν στις κοινωνιες που τους φιλοξενουν.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ουτε εκαθαρισεις, ουτε γενοκτονια. Ενα γραμμα απο τις υπηρεσιες μεταναστευσης οτι οι αδειες παραμονης εληξαν και διορια ενος με δυο μηνων για να εγκαταληψουν την Ευρωπη. Αν δεν το κανουν οικειοθελως, τοτε στο αεροπλανο με την βια και .....πουλο....
Θα την πληρωσουν και καποιοι που δεν φταινε σε τιποτα, αλλα κι οταν οι Αμερικανοι και οι συμμαχοι τους βομβαρδιζουν χωρες την πληρωνουν και αθωοι. Παραπλευρες απωλειες λεγονται. Ετσι ειναι και σε αυτη την περιπτωση.
Ισως λεω, θα μπορουσαν να εξαιρεθουν της απελασης καποιοι επιστημονες Μουσουλμανοι που αποδεδειγμενα προσφερουν στις κοινωνιες που τους φιλοξενουν.
Tα μουσλιμια που ειχαν βαλει βομβες σε λεωφορεια στο Λονδινο πριν μερικα χρονια ήταν γιατροι

Επισκέπτης
Tα μουσλιμια που ειχαν βαλει βομβες σε λεωφορεια στο Λονδινο πριν μερικα χρονια ήταν γιατροι

Για αυτο εβαλα το "ισως". Γιατι με αυτους ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι πως απο μια ησυχη ζωη στην Ευρωπη δεν θα προτειμησουν καποια στιγμη τις 72 παρθενες και τα βουνα απο πιλαφι.
Και εννοειται πως οσοι απελαυνονται θα αποζημιωνονται για περιουσιες που αφηνουν πισω κτλ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Για αυτο εβαλα το "ισως". Γιατι με αυτους ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι πως απο μια ησυχη ζωη στην Ευρωπη δεν θα προτειμησουν καποια στιγμη τις 72 παρθενες και τα βουνα απο πιλαφι.
Και εννοειται πως οσοι απελαυνονται θα αποζημιωνονται για περιουσιες που αφηνουν πισω κτλ.
Οι περισσοτεροι ζουν με επιδοματα και σε οικηματα που παραχωρηθηκαν απο το κρατος :S

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ! ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ «ΣΕΡΒΙΡΑΝ» ΤΑ ΜΜΕ!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τωρα μαθαμε και την πηγη των ανεκδιηγητων χαζομαρων περι πανω απο 10 εκατομμυρια μουσουλμανων στη Γερμανια. Τυχαιο οτι καποιος καθυστερημενος εδω μεσα (δε θυμαμαι ποιος, τοσοι που ειναι) μου ανεφερε το ιδιο νουμερο και μετα αρνειτο οποιοδηποτε reality check απο εγκυρες πηγες? Δε νομιζω. Οι αυταπατες και παραισθησεις με μηδενικα στοιχεια ειναι επιδημια πλεον. :headbang:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.020
Πόντοι
1.756
Οκ...ο δραστης ηταν ενας 18χρονος ψυχοπαθης...δηλαδη οι ισλαμοπιθηκοι εχουν σωας τας φρενας, και κανουν τις επιθεσεις εν πληρη γνωση και λογικη???
Το ιδιο ψυχοπαθεις ειναι και αυτοι... "Η θρησκεια ειναι νευρωση"-Φρουντ.....
Το Κορανι ομως δινει πατημα να κανουν αυτα που θελουν,ειτε οι λογοι ειναι πολιτικοι,ειτε προσωπικοι,φυλετικοι ή επειδη απλα "οι απιστοι πρεπει να πεθανουν" οπως το λεει μεσα πεντακαθαρα και χωρις αναστολες...

Οποτε ανεξαρτητου λογου,ο μουσουλμανος θα παρει το οπλο και θα κανει μαλακια,"αφου το λεει μεσα στο βιβλιο..."
το επιπεδο τους ειναι περιπου οσο του μεσου φανατισμενου οπαδου ομαδας...
και τωρα μου ηρθε στο μυαλο αυτο το βιντεο...
Ακομα και μορφωμενοι μουσουλμανοι,μονο κ μονο επειδη ειναι,"πρεπει να ακολουθουν τα λογια του προφητη"...

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Τωρα μαθαμε και την πηγη των ανεκδιηγητων χαζομαρων περι πανω απο 10 εκατομμυρια μουσουλμανων στη Γερμανια. Τυχαιο οτι καποιος καθυστερημενος εδω μεσα (δε θυμαμαι ποιος, τοσοι που ειναι) μου ανεφερε το ιδιο νουμερο και μετα αρνειτο οποιοδηποτε reality check απο εγκυρες πηγες? Δε νομιζω. Οι αυταπατες και παραισθησεις με μηδενικα στοιχεια ειναι επιδημια πλεον. :headbang:

:thumbsup: :thumbsup:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μερικα λινκς απο την εγκυρη ενημερωση του χειλαδακη ή πως λεγεται:

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ BREXIT… ΕΝΑ «ΠΕΡΙΕΡΓΟ» ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ! (βίντεο)

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΩΕ ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ (βίντεο)

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΑΤΡΙΞ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (βίντεο)

ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΩΡΑ ΤΟ RFID CHIP ΚΑΙ ΣΤΑ…ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ! (βίντεο)

ΕΚΤΑΚΤΟ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΖΙΡΛΙΚ!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ( :jerking: εντωμεταξυ οι αφιξεις ειναι σε εξαιρετικα χαμηλα επιπεδα για καλοκαιρι και σε σχεση με περσυ, , ξεχασα κι αυτοι ψευτες ειναι)

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ- ΜΑΣΟΝΙΑ, ΤΟ «ΣΚΟΤΕΙΝΟ» ΤΡΙΓΩΝΟ (βίντεο)

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΘΑ… ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! ( :jerking: το ιδιο με πριν - )

Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΝΗ (βίντεο)

:rockon:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Το οτι δεν υπαρχει σημερα ο χριστιανος Ayman al-Zawahiri να μεταφραζει τα κειμενα σε σφαγες δε μου λεει εμενα οτι δεν θα υπαρξει και σε 50 χρονια που θα εχει (και καλα) καταστραφει η Ευρωπη οπως ευχεστε...

Αφου σε πενηντα χρονια μπορει να βγει ο χριστιαννος φανατιλας να κυρητει υπερ του θανατου των κακομοιρων μουσουλμάνων, δεν πειραζει οι παπουδες των κακομοιρων μουσουλμάνων του 2065 να σκοτωνουν σημερα αθωους στην ευρωπη.

Μιλαμε το τερματισες, ξεπερασες ακομα και τον εαυτο σου και αυτό είναι πολύ δυσκολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom