Νέα

Mόναχο τρομοκράτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 518
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Και ένα τυπάκι στη Γερμανία, αφού έφαγε, για χώνεψη πήρε μια μασέτα και ξαμολήθηκε, μία γυναίκα νεκρή, δυο τραυματίες.

]

Φρέσκο το γεγονός, συνελήφθη, τα στοιχεία της ταυτότητας του δεν εχουν ανακοινωθεί, modus operandi και φωτογραφία μιλούν μόνα τους πιστεύω.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.184
Πόντοι
34.538
Ελα ρε πως κανεις ετσι?
Κατατρεγμενο προσφυγακι ειναι...Ολα επιτρεπονται...
Σιγα το μπουγατσομαχαιρο που κρατουσε...δεν ηταν και μπαζουκας..

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Σύρος πρόσφυγας τελικά, που είχε αιτηθεί άσυλο...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αφου σε πενηντα χρονια μπορει να βγει ο χριστιαννος φανατιλας να κυρητει υπερ του θανατου των κακομοιρων μουσουλμάνων, δεν πειραζει οι παπουδες των κακομοιρων μουσουλμάνων του 2065 να σκοτωνουν σημερα αθωους στην ευρωπη.

Μιλαμε το τερματισες, ξεπερασες ακομα και τον εαυτο σου και αυτό είναι πολύ δυσκολο.
Δε θυμαμαι μονο ποτε σε γαμησα εδω μεσα τοσο πολυ και σου εχει μεινει τετοια πικρα που σου εχω γινει εμμονη με αποτελεσμα να μου βαζεις λογια στην παιδιαστικη προσπάθειά σου να μου "την πεις". :think: Αν μπορεις θύμισέ μου παρακαλω. :hi:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.184
Πόντοι
34.538
Οι Γερμανοι θα τον...βαφτισουν κι αυτον σχιζοφενη που ειχε γινει χριστιανος και ολα καλα..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τωρα μαθαμε και την πηγη των ανεκδιηγητων χαζομαρων περι πανω απο 10 εκατομμυρια μουσουλμανων στη Γερμανια. Τυχαιο οτι καποιος καθυστερημενος εδω μεσα (δε θυμαμαι ποιος, τοσοι που ειναι) μου ανεφερε το ιδιο νουμερο και μετα αρνειτο οποιοδηποτε reality check απο εγκυρες πηγες? Δε νομιζω. Οι αυταπατες και παραισθησεις με μηδενικα στοιχεια ειναι επιδημια πλεον. :headbang:

Ρε μλκ,μόνο το 2015 η Γερμανία δέχτηκε 1,5 μυριο πιθηκια.Λες σε 50 χρόνια μετανάστευσης αραβεσ και τούρκοι να ειναι συνολικά 3 εκατομμύρια όπως προπαγανδίζουν τα αφεντικά σου οι νεοταξιτες για να μη βγει έξω στο δρόμο ο κόσμος;

Και άλλη φορά να τους δίνεις και τη ροδέλα σου στα στα camp,όχι μόνο τσιμπούκια,για να μας τους στέλνεις ανικανοποίητους τους επενδυτες και βγάζουν μανσέτες.

Αίμα στα χέρια σας έχετε πουστρακια

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε μλκ,μόνο το 2015 η Γερμανία δέχτηκε 1,5 μυριο πιθηκια.Λες σε 50 χρόνια μετανάστευσης αραβεσ και τούρκοι να ειναι συνολικά 3 εκατομμύρια όπως προπαγανδίζουν τα αφεντικά σου οι νεοταξιτες για να μη βγει έξω στο δρόμο ο κόσμος;

Και άλλη φορά να τους δίνεις και τη ροδέλα σου στα στα camp,όχι μόνο τσιμπούκια,για να μας τους στέλνεις ανικανοποίητους τους επενδυτες και βγάζουν μανσέτες.

Αίμα στα χέρια σας έχετε πουστρακια
Βρηκαμε και τον καθυστερημενο που δε θυμομουν. Μονοι σας ομολογατε. :2funny:

ΥΓ: Τυπε η αληθεια ειναι οτι τα αφεντικα μου δεν τα γνωριζω. Στο λογαριασμο στην τραπεζα μπαινουν τα λεφτα ανωνυμα. :dunno: Με εχει φαει η περιεργεια κι εμενα παντως, αν ξερεις κατι παραπανω να με διαφωτισεις. :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχει πολλά βρωμερά μουσλίμια Γερμσνία.Το πρόβλημα όλων αυτών είναι οτι είναι τελείως υπό και δε γαμάνε τίποτα.Φανταστείτε εκατομμύρια καυλωμένων εγκλωβισμένων μουσουλμάνων.Για αυτό αντιδρούν με αυτό τον τρόπο να ταπεινώσουν και καλά τους Δυτικούς.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Δε θυμαμαι μονο ποτε σε γαμησα εδω μεσα τοσο πολυ και σου εχει μεινει τετοια πικρα που σου εχω γινει εμμονη με αποτελεσμα να μου βαζεις λογια στην παιδιαστικη προσπάθειά σου να μου "την πεις". :think: Αν μπορεις θύμισέ μου παρακαλω. :hi:

Με γαμησες με τον κωλο τοτε που ειχες βαλει μια χουφτα ky στην κωλοτρυπιδα σου, το ξεχασες;

Και δεν εχω εμμονη μαζι σου κακομοιρη, ολο το σαιτ σε γλενταει με τις βλακειες που γραφεις.

Χτες μας ελεγες οτι καποιοι θα λέμε  σημερα οτι στο μοναχο δεν ηταν τρομοκρατια επειδη ηλπιζες οτι ο δολοφονος ηταν νεοναζι. Και σημερα που απιδειχτηκε οτι ηταν μουσλιμι παλι, προσπαθεις να μας πεισεις οτι δεν ηταν τρομοκράτης αλλα ψυχακιας. Λεςκαι οι κανονικοι τρομοκρατες που κοβουν κεφαλια δεν ειναι ψυχακιδες.

Και αυτος με τη ματσετα σημερα, νεοναζι ηταν; Ειχε κανει παντως πολυ ηλιοθεραπεια. Ηλιοκαμενο τον ειδα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
@Tsambo είπαμε, δώσε τους και τη ροδέλα σου όχι μόνο τσιμπούκια.

Μαλακα το μουσλιμι στο Μοναχο είχε αρβύλες με λευκά κορδόνια και ήταν νεοναζί;

Νεοταξιτες πουστοπροδοτες :vomit:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Με γαμησες με τον κωλο τοτε που ειχες βαλει μια χουφτα ky στην κωλοτρυπιδα σου, το ξεχασες;

Και δεν εχω εμμονη μαζι σου κακομοιρη, ολο το σαιτ σε γλενταει με τις βλακειες που γραφεις.

Χτες μας ελεγες οτι καποιοι θα λέμε  σημερα οτι στο μοναχο δεν ηταν τρομοκρατια επειδη ηλπιζες οτι ο δολοφονος ηταν νεοναζι. Και σημερα που απιδειχτηκε οτι ηταν μουσλιμι παλι, προσπαθεις να μας πεισεις οτι δεν ηταν τρομοκράτης αλλα ψυχακιας. Λεςκαι οι κανονικοι τρομοκρατες που κοβουν κεφαλια δεν ειναι ψυχακιδες.

Και αυτος με τη ματσετα σημερα, νεοναζι ηταν; Ειχε κανει παντως πολυ ηλιοθεραπεια. Ηλιοκαμενο τον ειδα.
Τι ειναι ky τυπε, δεν ειμαι τοσο κινκυ εγω. :think:

Ειχα δει τις μαλακιες που γραφανε για το Μπρεϊβικ και το υλικο που κατειχε για mass shootings. Τα οποια ακομα τα γραφουν. Σε αντιθεση με τις βλακειες σου που δεν εγραψε ποτε κανενας... Δεν επεσα πιο εξω απο τις μαλακιες που συνεχιζεις να υποστηριζεις παντως. Δεν προσπαθω εγω να πεισω κανεναν οτι ηταν ψυχακιας. Ουτε αποδειχθηκε ποτε σχεση με ακραιο ισλαμισμο. Η Γερμανικη αστυνομια τα λεει οχι εγω. Τωρα αν σε καποιους η πραγματικοτητα σας χαλαει τη σουπα και και καλα δεν τα πιστευετε, πρόβλημά σας.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
@Tsambo είπαμε, δώσε τους και τη ροδέλα σου όχι μόνο τσιμπούκια.

Μαλακα το μουσλιμι στο Μοναχο είχε αρβύλες με λευκά κορδόνια και ήταν νεοναζί;

Νεοταξιτες πουστοπροδοτες :vomit:

Μην ασχολεισαι, τη ροδελα τους ψαχνουν να γρασαρουν. Οταν σε κυριευουν τα παθη σου, δε μπορεις να σκεφτείς λογικα. Ειδικα οι καταπιεσμενες κρυφοπουστες που αντι να βρουν κανα ομοιδεατη τους να αγαπηθουν, καταφευγουν απο ντροπη  στους απλυτους μουσλιμιδες, ειναι για λυπηση.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τυποι θα σας παρακαλουσα να σταματησετε να φαντασιωνεστε τη ροδελα μου γιατι νιωθω αβολα. :coffee: Εμμονη σας εχει γινει και αυτο, ημαρτον λυσσαρες. Προσπαθηστε να συγκρατηθειτε κοριτσια!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τι ειναι ky τυπε, δεν ειμαι τοσο κινκυ εγω. :think:

Ειχα δει τις μαλακιες που γραφανε για το Μπρεϊβικ και το υλικο που κατειχε για mass shootings. Τα οποια ακομα τα γραφουν. Σε αντιθεση με τις βλακειες σου που δεν εγραψε ποτε κανενας... Δεν επεσα πιο εξω απο τις μαλακιες που συνεχιζεις να υποστηριζεις παντως. Δεν προσπαθω εγω να πεισω κανεναν οτι ηταν ψυχακιας. Ουτε αποδειχθηκε ποτε σχεση με ακραιο ισλαμισμο. Η Γερμανικη αστυνομια τα λεει οχι εγω. Τωρα αν σε καποιους η πραγματικοτητα σας χαλαει τη σουπα και και καλα δεν τα πιστευετε, πρόβλημά σας.

Ηλπιζες να ειναι νεοναζι, τα περι μπρειβικ απλως σου συμπληρωναν το αφηγημα. Και δε χρειαζεται να τον παρει ο αλ μπαγκνταντι στο τηλεφωνο να του πει σκοτωσε τα πιτσιρικια στο μολ. Τους λεει σκοτωστε να πατε στον παραδεισο. Αυτο αρκει για τους ψυχακηδες. Δε μιλαμε πια για πυρηνες τρομοκρατιας. Ολοι οι μουσουλμανοι ειναι εν δυναμη τρομοκρατες αν ειναι αρκετα βαρεμενοι.

Αμα δεν ξερεις την ky, πως ξερεις οτι εινσι κινκυ; Εδω ομολογω με μπερδεψες. Μαλλον την ξερεις καλα και κανεις τον ασχετο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom