allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
Ανηψιε εγω δεν σε πιστευω ...χωρις φοτορεπορταζ εισαι ΨΕΥΤΗΣ...........
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
Εγω το αντίθετο πιστεύω για τον Πιρφόρο έπεσε εντελώς έξω .Ελεγε για σαγινευτικό αντρα και μετα ειδες τι χαβαλέ είχε
Ρωτησα καποιους εκει αν εχουν ερθει Ελληνες καμάκια,και μου απαντήσαν οτι μόνο τα γερόντια είναι μηπως πλακα μας κάνει?
Υπαρχουν Ελληνες καμακια δεν λέω αλλα δε νομιζω να παει κανενας εκει πέρα καταρχήν αν παει καποιος που δεν ειναι κάφρος θα γελάει με τους εκεί Ελληνες και τα χάλια τους .
Σχετικά με τον ψεύτη δεν πιστευω οτι ξαναπηγε.Το πιθανοτερο ειναι να πηγε την πρωτη φορα Οδησσό που συναντησε και τον Χάρη (το αποτελεσμα το ξέρετε ) .Αυτα που λεει για τη δευτερη εκδρομη του δεν βγαινουν τα χιλιόμετρα οπως τα λέει .Καλά πως το πρόβλεψες?Αφου δεν ειχε γραψει κανενας τίποτα γ'αυτούς? Μηπως δεν ειναι υπαρκτά πρόσωπα? ειναι φανταστικά καμάκια?
Σχετικά με τον ψεύτη θα πίστευα οτι δεν ειναι υπαρκτό προσωπο αλλα πιστευω το Μάκη που λεει οτι τον συνάντησε.Ο Μάκης δεν μπορει να λέει ψέματα.
Ναι συμφωνώ κάτι τέτοια καμάκια μας κάνουν περίφανους! Και τιμούν την Ελλάδα στο εξωτερικότορα που πιγα πριν λιγεσ μερεσ στο ελ γκρεκο γνορισα 3 ακαταμαχιτουσ πλειμποιδεσ!
στιν ουσια ι διο ιταν μονιμι πορνομεταναστεσ εκι ενο ο τριτοσ πορνοεκδρομεασ!
απολαμβανα με καμαρι κε θαυμασμο τισ πορνοαναλισισ τουσ σχετικα με τα πορνοδρομενα στιν αγρια στισι του χισιναου!
φενοντουσαν πολι πεπιραμενι οι πορνομετανστεσ εκι!!!κ ενοιτε ιχαν μια πορνοδεσ αυρα γοιτιασ κε πορνικοτιτασ!!!
ιμε πραγματικα περιφανοσ κε πορνοσιγκινιμενοσ που γνορισα αυτουσ τουσ πορνομεταναστεσ που μασ κανουν περιφανουσ
στισ αγριεσ σοβιετικεσ στεπεσ του εροτα!!!
Εγω οταν πηγα εκεί δεν ειδα κανέναν να γαμάειΓιατι να γελαει αν παει καποιος εκει? Επειδη θα ζηλευει μαλλον καποιος θα γελαει που αυτοι ενω αυτος στο πυρφορισταν με τις Ελεηνιδες .
Για τον Ανθρωπο Πιρφορο καλα ελεγε ο Πιτσιλιστής. Αν δε γαμησε δεν φταιει αυτος. Γιατι τι εχει? Οι γκομενες φταιγανε που ηταν δεν ξεραν τι θελανε?
respect δημητρακη νομιζω ζηλευεις λιγο τα καμακια της μολδαβιας,ο πιτσι δεν λεει ψεματα και εσυ ο ιδιος ανεφερες οτι ειναι αξιοπιστοςΓιατι να γελαει αν παει καποιος εκει? Επειδη θα ζηλευει μαλλον καποιος θα γελαει που αυτοι ενω αυτος στο πυρφορισταν με τις Ελεηνιδες .
Για τον Ανθρωπο Πιρφορο καλα ελεγε ο Πιτσιλιστής. Αν δε γαμησε δεν φταιει αυτος. Γιατι τι εχει? Οι γκομενες φταιγανε που ηταν δεν ξεραν τι θελανε?
Καλά μάντης είσαι? Πριν πας ήξερες οτι θα γνωρίσεις εκεί πορνομετανάστες,που μετράνε κιόλας .Ενταξι εγο μιλαο για τουσ πορνομεταναστεσ που γνορισα στο ελ γκρεκο.
αυτοι οι πορνομεταναστεσ στι φοτο ινε αλοι.
αυτοι που γνορισα εγο στο ελ γκρεκο φενοντουσαν πολι εμπιρι χιστεσ με πλειμποιστικο στιλ κε πολι μοντερνο
Ρουχισμο.φενοταν ι εμπιρια απο τισ σιζιτισισ που καναμε
κε γριγορα καταλαβα οτι ινε πλεον οι ιδικι τισ μολδαβιασ.
Απο πριν παο μολδαβια μιλουσα με τον σεβαλιε κ του ελεγα οτι εχο αναγκι
Να γνορισο νεουσ πορνομεταναστεσ που πριν δεν ιχα γνορισι.κ του ελεγα οτι ιμουν σιγουροσ οτι αυτοι ι νει πορνομεταστεσ που θα γνορισο θα φανουνε ανταξιι τον προσδοκιον μασ.
ετσι κ εγινε.προβλεψα τιν επιτιχια τουσ πριν καν τουσ σιναντισο!!!
Τα σεβοι μου στουσ πορνομεταναστεσ τισ μολδαβιασ.
διστιχοσ δε γραφουν στο σαιτ(
Οι πορνομεταναστεσ τισ μολδαβιασ ινε παραδιγμα για ολουσ εμασ τουσ ιποψιφιουσ πορνομεταναστεσ!!!Mενουν εκει για να και γιατι δεν αντεχουν να με τις ελεηνιδες. Ευτυχως υπαρχουν Ελληνες πορνομεταναστες που μετρανε και δοξαζουν την Ελλαδα Πιτσιλιστή είσαι τυχαιρός που τους γνώρισες , γιατί αυτοί μπορούν να είναι καλό παράδειγμα για κάθε Έλληνα
Πως τολμάς να αμφισβιτείς αυτά τα μεγάλα καμάκια της Μολδαβίας πυ τιμάν την Ελλάδα Μου φένεται ζηλεύεις που αυτοί εκεί γαμανε καθε μέρα και άλλη .Ρε τι ειν τουτοι οι τελειωμενοι?Αυτοι μονο για κανα παρακμιακο καφενειο ή προπατζιδικο ειναι.
Δημητριε αυτοι μας κανουν ρεζιλι και αντε μετα να παει κανα σοβαρο ατομο να πεξει μπαλα εκει.
Αν είναι οι Πορνομετανάστες σαν τον Πίτσι τον πιτζαμάκια και τον Ιππότη τον χειρογλύκανο που βλέπουν το μουνί και το πάνε σε Αστυνομικό Τμήμα για να σωθούν,τα πιάσαμε τα λεφτά μας.
Ιδα τουσ πορνομεταναστεσ εν δρασι εν ορα καμακιου!!!φοβεροι καζανοβεσ!!!
Πρεπι να περνουμε παραδιγμα απο αυτουσ τουσ ακαταμαχιτουσ πλειμποιδεσ!!!
Πες μας για το πως εριχναν τις γκομενες τα καμακια της Μολδαβιας αν μπορεις. Πιστευω θα ειναι χρησιμες συμβουλες για καποιον που θελει να ριξει γκομενες απο τοσο εμπειρους αντρες που μετρανε. Εγω πιστευω και στην Αγια Πετρουπολη εχει και αλλους Ελληνες που ειναι Πετυχημενοι και πολλές γκόμενες και μετράνε σαν Άντρες.
Καλητερα να μας βάλει φωτογραφιες τους .Πες μας για το πως εριχναν τις γκομενες τα καμακια της Μολδαβιας αν μπορεις. Πιστευω θα ειναι χρησιμες συμβουλες για καποιον που θελει να ριξει γκομενες απο τοσο εμπειρους αντρες που μετρανε. Εγω πιστευω και στην Αγια Πετρουπολη εχει και αλλους Ελληνες που ειναι Πετυχημενοι και πολλές γκόμενες και μετράνε σαν Άντρες.
Καλητερα να μας βάλει φωτογραφιες τους .
Εσυ τωρα θέλεις να βάλω φωτογραφίες απο τους μεγάλους Ελληνες (γαμιάδες) της Αγίας Πετρούπολης? Δεν θα ελεγα οτι ειναι καλητεροι απο αυτους τους τελειωμενους της Μολδαβίας
Καταρχήν δεν ξερω αν αυτός που γράφει είναι ο Πίτσι?Τον ρωτησα στο Σκά'ι'π αν ειναι αυτος και παραξενεμενος μου ειπε όχι....μετα μου ειπε οτι ναι ειναι αυτός !
Σχετικά με αυτούς που λέει για τη Μολδαβία ας μας βαλει φωτογραφίες να τους δουμε να τους θαυμάσουμε.Αν θυμασαι πριν παω γράφανε ενα σωρό οτι οι Ελληνες εκει μετράνε και γαμάνε Μαλιστα για τον Παναγιώταρο εγραφαν γαμάει,μετράει πηγα εγω εκει και σε ενα μηνα δεν τον ειδα ουτε με μια γκομενα τα εχω γραψει μην τα ξαναλεμε.Το αποτέλεσμα το ειδες ειδες τα σούργελα στις φωτογραφίες,ειδες την κατάντια τους.
Αν πάνε εκει Ελληνες επιπεδου που μετράνε δεν θα μπορέσουν να κατσουν πανω απο 2-3 μέρες!Και με αυτους τους υπανάπτικτους Ελληνες θα οπως γέλαγα κ'εγώ
Για αυτο ειμαι υπερ των φωτογραφιών,τωρα αυτα που λένε οτι δεν θελουν να εκτεθούνε ειναι .
Εμένα 2 φιλοι μου Μολδαβοί που συχνάζουν στο ΟΠΑ μου ειπαν οτι δεν ειδαν κανενα καινουργιο Ελληνα μηπως ο Πίτσι μας κάνει πλάκα?