You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 758K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτή είναι η αλήθειατελικα ποια ειναι η αληθεια βρε παιδια
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Συνημμένα
προδομενηγρια
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
συνεχώς και ακατάπαυστα μέσα στο μουνί είναι ο τύποςτι να πω...δεν ξερω...εχω μπερδευτεί
απ τη μια δε μπορω να σε αμφισβητησω , απ την άλλη τον τυπο τον βλεπω να ναι μεσα στα καλυτερα μουνια
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Συνημμένα
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
παιζει πολύ δυνατη μπαλα ο καραφλας τελικα...
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
καλα ρε πιρφορε ποσ θα βγαλο τουσ ανθροπουσ φοτογραφια ετσι στα καλα καθουμενα?
με το ζορι θα τουσ στισο για φοτογραφια?
πιρφοροσ???
σιμασια εχι ποσ οι πορνομεταναστεσ τισ μολδαβιασ ινε τερατοδεσ πορνοι
κε γαμανε τα καλιτερα μουνια!!!
πρεπι να περνουμε παραδιγμα απο τετιουσ πορνομεταστεσ!!!![]()
ασε τις πυρφοριες μαζι μου .. ο πιτσιλιστης ειναι αστερι στις φωτο οποτε οχι πυρφορικες μαλακιες. φωτο απο εκει που πηγες εχεις ναι ή ου αν ου δεν εισαι ο πιτσιλιστης..
...
Πιτσιλιστής
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
λεσ να μιν ιμε ο ανθροποσ πιτσιλιστισ πορνε μου?ασε τις πυρφοριες μαζι μου .. ο πιτσιλιστης ειναι αστερι στις φωτο οποτε οχι πυρφορικες μαλακιες. φωτο απο εκει που πηγες εχεις ναι ή ου αν ου δεν εισαι ο πιτσιλιστης..
...
Πιτσιλιστής
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πολι δινατο πλειμποι κε γαμαι καργα!!!παιζει πολύ δυνατη μπαλα ο καραφλας τελικα...![]()
![]()
![]()
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
λεσ να μιν ιμε ο ανθροποσ πιτσιλιστισ πορνε μου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o Άνθρωπος Πιστιλιστής είσαι πορνε μ? Ή η νεοτροπία Πιστιλιστής?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Ελλάδα μπορεί να εχει και να γαμαει καθε μέρα,δεν τον ειδα στην Ελλάδα.Παντος στο Κισινιώφ 25 περιπου μέρες που ημουν δεν τον ειδα με γκόμενα και όλο στο ΟΠΑ ηταν και επαιζε τάβλι και χαρτιά κάθε μέρα.Εγω γραφω τι ειδα στο Κισινιώφ οταν πηγα,ειδατε και τα βιντεάκια του ΟΠΑ,ειδατε και τους Ελληνες της Μολδαβίας.
Νομίζω ο Παναγιώταρος εχει φυγει απο το Κισινιώφ.
Σχετικα με τον Μάριαν πριν λιγο καιρο ειχε βαλει αυτες της φωτογραφίες και έλεγε οτι ειναι οι καινουργιοι Ελληνες του ΚισινιώφΑλλα τον καταλάβανε
Αν μετα απ'αυτο μπορειται να τον πιστεψετε εγω τι να πω?
![]()
Ο Πιστιλιστής μου έδειξε πολλές φωτογραφίες με τους Έλληνες Πονρομετανάστες στην Μολδαβία και στην Αγία Πετρούπολη που
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
Επίσης πρόσεξα ότι είχαν πολύ ωραίο και μοντέρνο ντύσιμο, ωραία αυτοκίνητα και ωραία κινητά.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
o Άνθρωπος Πιστιλιστής είσαι πορνε μ? Ή η νεοτροπία Πιστιλιστής?![]()
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
αντε να σας τα πω να τελειωνει το σηριαλΑυτή είναι η αλήθεια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.ο κραφλος εχει σπουδασει γιατρος στο βουκουρεστι κ πηγε εκει για ειδικοτητα..οσο του χρειαστει να κανει ειδικοτητα ,η οποια βεβεαια δεν αναγνωριζεται πουθενα....
2.ειναι απο τα καλυτερα παιδια που μπορειτε να βρειτε στο εξωτερικο κι απο τους λιγους που θα σε βοηθησουν αν χρειαστεις κατι αμεσα,πραγμα σπανιο στο εξωτερικο
..πχ εμενα μ ειχε βοηθησει σ ενα τρακαρισμα,μου βρηκε σε μηδεν χρονο κατι τζιμανια να μου φτιαξουν αμεσα κ φτηνα το αμαξι
3.ειχε φαει καψουρα με μια μαυρη-καθοσον το μυαλο του στο θεμα γυναικα κ καψουρα ειναι δυσαναλογο με τα μπρατσα του-κι επειδη αυτη η αχρηστη τουκανε νουμερα ειχε φαει στεναχωρεια ,ανευ λογου κ δεν πολυκινηγαγε το μουνι στο κισιναου..
4.δυστυχως ειναι τζογαδωρος κ παροτι ειχε περιουσια ο πατερας του κι αυτος ειχε βγαλει χρημα μικρος γρηγορα με οικοδομες στο βουκουρεστι,ειχε κανει πολλα φραγκα σκονη σε μπλακ τζακ ρουλετες κλπ μαλ,,ιες...
5.γαμουσε αναλογικα καλα στο βουκουρεστι,εκανε παρεα με κατι κολωγυφτορουμανους νυχτοβιους ,απο εκει εχει κολησει το τζιπσυ κινγκ σταιλ,,,οτι κ να του πεις δεν ακουει ειναι ισχυρογνωμονας κ αυτο του εχει στοιχησει
5.μονο πουστης δεν ειναι ο ανθρωπος,,,
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
αυτα τα ολιγα χωρις να παρουσθιαζουμς προσωπικα δεδομενα του
υγ οσον αφορα τις γκομενες ειχε αυτο το στυλ που βλεπετε ,κωλο ρουμανομολδαβες ,κι οχι ρωσσιδες πχ, καθσοσον αυτες,ρουμανες, τον τραβανε απο τα 20 του που τον ξερω..
εχω να τον συναντησω πολυ καιρο ισως 3-4 χρονια,ελπιζω ναναι καλα γιατι ειναι αυτο που λεμε "καλο παιδι" γενικα..
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
λεσ να μιν ιμε ο ανθροποσ πιτσιλιστισ πορνε μου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο λεω... δεν εισαι και τους δουλευεις ολους εδω μεσα........
αν εχω αδικο ξερεις που μπορεις να το επιβεβαιωσεις.....
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
τις ημερες που λες οτι ειδες τον παναγιωταρο,,, τσουκ δεν λεει.
ο φαλακρας ελιαζε το κορμι του σε παραλια της Αττικής..... με πολαπλη συνοδεια....
ο φαλακρας ελιαζε το κορμι του σε παραλια της Αττικής..... με πολαπλη συνοδεια....
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Δημητρακη οι φωτογραφιες που εχεις ανεβασει δειχνουν ολη την πραγματικοτητα.Μια εικονα=χιλιες λεξεις.
Μιλαμε για μεγαλη σιψη και παρακμη τα ατομα στην Μολδαβια
Ρε φιλε ο Δημητρακης εχει δικιο σε πολλα σημεια αλα τα ειδε μονοπλευρα. δεν γυρισε και δεν πηγε παντου διοτι επρεπε να διαθεση χρηματα.....
πηγε και ειδε κατι γερους συνταξιουχους που μενουν εκει δεν περπατησε τη νυχτα εκει που διασκεδαζει ο κοσμος μονο σε εξαθλιομενα και οικονομικα σημεια πηγε.
Φαντασου οτι εμεινε σε διαμερισμα ενα μηνα που κοστιζε λιγοτερο απο 7 ΕΥΡΩ την ημερα ήτοι 200 ευρω ενα μηνα, τι ψαχνεις τωρα.;;;;;;;;
Αποτελεσμα της εμπειριας του μονοπλευρη και οτι γουσταριζε αυτος αρκει να κράξει κοσμο...
η πραγματικοτητα εχει πολυ μεγαλη διαφορα.....απλα πρεπει να βαλεις το καταραμενο χερι στην τσεπη αλοιως δεν εχει τπτ τζαμπα.
(οι φωτο που ποσταρισε και το βιντεο του ΩΠΑ ειναι απο συναντηση αραβοτουρκων και κατι απο Ουγγαρια οχι ΕΛΛΗΝΕΣ.)
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Pε αλλανταλον σταματα να δουλευεις τον κοσμο,ποια νυχτα και να βγει να παει που,με ενα μακντοναλντ ενα καφε και κατι τρισαθλια κλαμπ αδεια ,τι εννοεις να βαλει το χερι στην τσεπη να κανει τον πυρφορο στις καημενες για να γαμησει,και μετα ν παει να τραβςαει μαλακια στο σπιτιΡε φιλε ο Δημητρακης εχει δικιο σε πολλα σημεια αλα τα ειδε μονοπλευρα. δεν γυρισε και δεν πηγε παντου διοτι επρεπε να διαθεση χρηματα.....
πηγε και ειδε κατι γερους συνταξιουχους που μενουν εκει δεν περπατησε τη νυχτα εκει που διασκεδαζει ο κοσμος μονο σε εξαθλιομενα και οικονομικα σημεια πηγε.
Φαντασου οτι εμεινε σε διαμερισμα ενα μηνα που κοστιζε λιγοτερο απο 7 ΕΥΡΩ την ημερα ήτοι 200 ευρω ενα μηνα, τι ψαχνεις τωρα.;;;;;;;;
Αποτελεσμα της εμπειριας του μονοπλευρη και οτι γουσταριζε αυτος αρκει να κράξει κοσμο...
η πραγματικοτητα εχει πολυ μεγαλη διαφορα.....απλα πρεπει να βαλεις το καταραμενο χερι στην τσεπη αλοιως δεν εχει τπτ τζαμπα.
(οι φωτο που ποσταρισε και το βιντεο του ΩΠΑ ειναι απο συναντηση αραβοτουρκων και κατι απο Ουγγαρια οχι ΕΛΛΗΝΕΣ.)
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και τι μας ποσταρετε εδω μεσα συνεχεια φοτο απο γκομενες και δουλευετε τον κοσμο,και γω οσο ημουν εκει μπορουσα να ποσταρω 50 φοτο απο γκομενες που θα τις τρεχω απο κλαμπ σε κλαμπ και τι σημαινει αυτο,οτι τις γαμησα.
Και αν γαμησει και καμια απο αυτες κατορθωμα ειναι αν μιλας ρουμανικα,αν μιλας αγγλικα πες μας τι θα γαμησεις χωρις λεφτα,εσυ που τριγυρνουσες εκει στη νυχτα με τους αλλους γαμιαδες τι γαμησες χωρις να πληρωσεις,γαμησες καμια τσαμπα?
Και αν γαμησει και καμια απο αυτες κατορθωμα ειναι αν μιλας ρουμανικα,αν μιλας αγγλικα πες μας τι θα γαμησεις χωρις λεφτα,εσυ που τριγυρνουσες εκει στη νυχτα με τους αλλους γαμιαδες τι γαμησες χωρις να πληρωσεις,γαμησες καμια τσαμπα?
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Και τι μας ποσταρετε εδω μεσα συνεχεια φοτο απο γκομενες και δουλευετε τον κοσμο,και γω οσο ημουν εκει μπορουσα να ποσταρω 50 φοτο απο γκομενες που θα τις τρεχω απο κλαμπ σε κλαμπ και τι σημαινει αυτο,οτι τις γαμησα.
Στελιο εσυ γιατι μιλάς ;;; εμεινες ενα μηνα εκει και εφυγες αγαμητος διοτι περιμενες οι γκομενες να ερθουν να πηδηχτουν μαζι σου για την ομορφια σου και την κορμαρα σου........
Οχι ρε φιλε αν δεν βαλεις το χερι στην τσεπη δεν γαμας και ας εισαι γαματος εμφανησιακα.........
Και κατι ακομα εγω δεν το επαιξα ποτε γκομενος ή καμακι δεν με ενδειεφερε ποτε να κανω σχεσεις εκει παρα μονον παρεα να περναω καλα και ναι αν γουσταρω ω το χερι στην τσεπη....
και οποτε πηγα περασα καλα αλα ειχα το χερι τσεπάτο....
εσυ ζεις αλου και ειδες το αποτελεσμα σου .εφυγες αγαμητος.
Σημ. καπου εχετε μπερδεψη την πουτσα με την βουρτσα στο μπουρδελα ειμαστε και μιλαμε για εκδιδομενες επαγγελματιες ή ερασιτεχνες δεν ειναι σελιδα γνωριμιων και καμακιων .για συνελθετε λιγο.......
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 881
εσυ κι εγω υπαρχουν μαγκες που γαμανε και χωριςΣτελιο εσυ γιατι μιλάς ;;; εμεινες ενα μηνα εκει και εφυγες αγαμητος διοτι περιμενες οι γκομενες να ερθουν να πηδηχτουν μαζι σου για την ομορφια σου και την κορμαρα σου........
Οχι ρε φιλε αν δεν βαλεις το χερι στην τσεπη δεν γαμας και ας εισαι γαματος εμφανησιακα.........
Και κατι ακομα εγω δεν το επαιξα ποτε γκομενος ή καμακι δεν με ενδειεφερε ποτε να κανω σχεσεις εκει παρα μονον παρεα να περναω καλα και ναι αν γουσταρω ω το χερι στην τσεπη....
και οποτε πηγα περασα καλα αλα ειχα το χερι τσεπάτο....
εσυ ζεις αλου και ειδες το αποτελεσμα σου .εφυγες αγαμητος.
Σημ. καπου εχετε μπερδεψη την πουτσα με την βουρτσα στο μπουρδελα ειμαστε και μιλαμε για εκδιδομενες επαγγελματιες ή ερασιτεχνες δεν ειναι σελιδα γνωριμιων και καμακιων .για συνελθετε λιγο.......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις