allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
εσυ κι εγω υπαρχουν μαγκες που γαμανε και χωρις
Τυχαινει δεν ειναι κανονας αυτο.........
συνήθως πεφτει σπονσαρισμα...προσωρινο.
εσυ κι εγω υπαρχουν μαγκες που γαμανε και χωρις
Pε αλλανταλον σταματα να δουλευεις τον κοσμο,ποια νυχτα και να βγει να παει που,με ενα μακντοναλντ ενα καφε και κατι τρισαθλια κλαμπ αδεια ,τι εννοεις να βαλει το χερι στην τσεπη να κανει τον πυρφορο στις καημενες για να γαμησει,και μετα ν παει να τραβςαει μαλακια στο σπιτι
Και ροδο που πηγα 2 βδομαδες αγαμητος εφυγα,τι σημαινει αυτο,οτι αμα ηθελα να γαμησω δεν γαμουσα?Στελιο εσυ γιατι μιλάς ;;; εμεινες ενα μηνα εκει και εφυγες αγαμητος διοτι περιμενες οι γκομενες να ερθουν να πηδηχτουν μαζι σου για την ομορφια σου και την κορμαρα σου........
Οχι ρε φιλε αν δεν βαλεις το χερι στην τσεπη δεν γαμας και ας εισαι γαματος εμφανησιακα.........
Και κατι ακομα εγω δεν το επαιξα ποτε γκομενος ή καμακι δεν με ενδειεφερε ποτε να κανω σχεσεις εκει παρα μονον παρεα να περναω καλα και ναι αν γουσταρω ω το χερι στην τσεπη....
και οποτε πηγα περασα καλα αλα ειχα το χερι τσεπάτο....
εσυ ζεις αλου και ειδες το αποτελεσμα σου .εφυγες αγαμητος.
Σημ. καπου εχετε μπερδεψη την πουτσα με την βουρτσα στο μπουρδελα ειμαστε και μιλαμε για εκδιδομενες επαγγελματιες ή ερασιτεχνες δεν ειναι σελιδα γνωριμιων και καμακιων .για συνελθετε λιγο.......
Ακυρο ρε εσυ εισαι ο φιλος μου ο στελαρας,σε μπερδεψα με αλλον 12345Και ροδο που πηγα 2 βδομαδες αγαμητος εφυγα,τι σημαινει αυτο,οτι αμα ηθελα να γαμησω δεν γαμουσα?
Συνηθως οπου παω κλαμπ ειμαι ο πιο ωραιος οποτε δεν καιγομαι να γαμησω οπως καταλαβαινεις,εχω αλλη ψυχολογια απο εσας,οποτε σταματηστε το ποιημα του αγαμητου,δεν παραπονεθηκα για κατι απλα ειπα αντικειμενικα τα πραγματα οπως ειναι,και οχι τις ιστοριες για αγριους που λεγατε μεχρι να παω εκει.
Δεν ειπα ποτε οτι αν ηθελα να γαμησω μολδαβια δεν θα γαμουσα δεν εκανα ιδιαιτερη προσπαθεια,το χερι στην τσεπη γιατι να το βαλω οταν οι ιδιες γκομενες στην παραλια κατερινης μου την πεφταν μονες τους και βαριομουν να τις μιλησω,μαλλον εσυ εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα
Ποια χλιδα και πρασινα αλογα, μετα αν σας κοροιδευει ο δημητρακης αδικο εχει με τις μαλακιες που λετε στον κοσμο.απο τα 100 ευρω που παιρνανε μεροκαματο πηγαν στα 150 φαινεται και ολοι ξεχυθηκαν στα κλαμπεχεις χαση πολλα επεισοδια μια και εχεις χρονια να ανεβεις .......
πολλα κλάμπ και πολυ χλιδα αν διαθετεις χρηματα ...
ρωτα να μαθεις...
Εσυ με μια σου επισκεψη και καβουρια στην τσεπη που να τα δεις;;;;;
Και ροδο που πηγα 2 βδομαδες αγαμητος εφυγα,τι σημαινει αυτο,οτι αμα ηθελα να γαμησω δεν γαμουσα?
Συνηθως οπου παω κλαμπ ειμαι ο πιο ωραιος οποτε δεν καιγομαι να γαμησω οπως καταλαβαινεις,εχω αλλη ψυχολογια απο εσας,οποτε σταματηστε το ποιημα του αγαμητου,δεν παραπονεθηκα για κατι απλα ειπα αντικειμενικα τα πραγματα οπως ειναι,και οχι τις ιστοριες για αγριους που λεγατε μεχρι να παω εκει.
Δεν ειπα ποτε οτι αν ηθελα να γαμησω μολδαβια δεν θα γαμουσα δεν εκανα ιδιαιτερη προσπαθεια,το χερι στην τσεπη γιατι να το βαλω οταν οι ιδιες γκομενες στην παραλια κατερινης μου την πεφταν μονες τους και βαριομουν να τις μιλησω,μαλλον εσυ εχεις μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα
Ποια χλιδα και πρασινα αλογα, μετα αν σας κοροιδευει ο δημητρακης αδικο εχει με τις μαλακιες που λετε στον κοσμο.απο τα 100 ευρω που παιρνανε μεροκαματο πηγαν στα 150 φαινεται και ολοι ξεχυθηκαν στα κλαμπκαι στην χλιδη,εχει πολλα κλαμπ που ειναι ολα αδεια :S και ολες οι γκομενες μιλαν ρουμανικα και αμα τις μιλησεις θα σου λενε ενα so,so.και τιποτα αλλο,αλλη λεξη δεν ξερουν να πουν
Να ρωτησω να μαθω τι,αν διαθετω χρημα θα παω βουκουρεστι που μιλαν αγγλικα δεν θα παω μολδαβια να κλαιω την μοιρα μου
ακραια τα λες ..η το ενα η το αλλο....το μερος δεν παιζει για καμακι λογω κακης νοοτροπιας μολδαβεζων ειδικα ηληκια; κατω των 25....αυτο που ψαχνεις επειδη σε πιανω υπαρχει στην γειτονικη ουκρανια,καμακι κ γαμησι αβεττα κουβερτα αν εχεις οπως λες αριστη εμφανιση κ ηληκια εως 30-35...αλλα ...χωρις ρωσσικα,,μπαστουνια κι εκει....Ποια ειναι η ρεαλιστικη πλευρα ,να τρωω σα το ζωο,να γινομαι μπουλης ,απαισιος σιχαμερος,και μετα να κανω τον πυρφορο σε γκομενες που με σιχαινονται και να πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο για ολους να πληρωνουν για να γαμησουν,και αν καποιος δεν θελει να πληρωσει να του λεω οτι ειναι μιζερος φραγκοφονιας,κ.τ.λ,μαλλον δικιο εχεις
Που πορνοσ?αυτο λεω... δεν εισαι και τους δουλευεις ολους εδω μεσα........
αν εχω αδικο ξερεις που μπορεις να το επιβεβαιωσεις.....
ο πιτσι ειναι ρε τυπεαυτο λεω... δεν εισαι και τους δουλευεις ολους εδω μεσα........
αν εχω αδικο ξερεις που μπορεις να το επιβεβαιωσεις.....
Και ποιος σου ειπε οτι θελω να γαμησω,θα τρεχω βουκουρεστι κισιναου για να γαμησω,εδω ρε αθηνα ετοιμο μουνι με περιμενε και δεν πηγα,θα παω να περασω καλα να δω τα μουνια,να παιξω λιγο,και αμα εχω ορεξη να κολλησω,σπανιο αυτο,βλεπουμε,δεν παω πουθενα πλεον να γαμησω εδω και χρονιαακραια τα λες ..η το ενα η το αλλο....το μερος δεν παιζει για καμακι λογω κακης νοοτροπιας μολδαβεζων ειδικα ηληκια; κατω των 25....αυτο που ψαχνεις επειδη σε πιανω υπαρχει στην γειτονικη ουκρανια,καμακι κ γαμησι αβεττα κουβερτα αν εχεις οπως λες αριστη εμφανιση κ ηληκια εως 30-35...αλλα ...χωρις ρωσσικα,,μπαστουνια κι εκει....
βουκουρεστι που λες να πας αντι για κισιναου,ειναι 5-10φορες πιο δυσκολο να γαμησεις σαν περαστικος 5-10 ημερων....σοφια που μαπα ειναι,πιο ευκολο πολυ απ οτι βουκουρεστι ειναι για καμακι κ μονο,αν εχεις οπως λες την εμφανιση,,δηλ ψηλος μελαχρινος γυμνασμενος ματσο κλπ...
αλλα κ στα δυο οι πιθανοτητες ειναι πιο λιγες κι αυτα που θα χαλασεις πιο πολλα,απ οτι σαλονικα η λαρισα πχ....
οποτε
η μαθε ρωσσικα
η κατσε στ αυγα σου
η πετα λεφτα αβερτα κουβερτα οταν ξαναπας κισιναου οπως σωστα σε συμβουλεψε ο αλλανταλας..
αυτια...
υγ οποιος ειναι 40-45 πλας κ 100-120 κιλα, πλας.στο κισιναου θα βρει κατι,οχι ιδιαιτερο βεβαια, για σορτ η λονγκ ταιμ ,αρκει να ξηλωθει καποια φραγκα οψχι ιδισιετερα πολλα,,,μεσω γνωστων κ κυκλωματων ομως
αλλιως θα κοστισει ο κουκος αηδονι,ας παει βουκουρεστι να γαμησει χαμηλοτερη ποιοτητα αλλα ποσοτητα χωρις ιδιαιτερα κονε ..
ειπες θες να πας βου για περιπετεια κ γαμησι..Και ποιος σου ειπε οτι θελω να γαμησω,θα τρεχω βουκουρεστι κισιναου για να γαμησω,εδω ρε αθηνα ετοιμο μουνι με περιμενε και δεν πηγα,θα παω να περασω καλα να δω τα μουνια,να παιξω λιγο,και αμα εχω ορεξη να κολλησω,σπανιο αυτο,βλεπουμε,δεν παω πουθενα πλεον να γαμησω εδω και χρονια
Για μονιμα που προτεινεις ειναι καλυτερα βουκουρεστι η ουγγαρια,χωρις να ειναι πρωταρχικος στοχος οι γκομενες καθως ειναι για μονιμα, και χωρις να μαθεις την γλωσσα?ειπες θες να πας βου για περιπετεια κ γαμησι..
βουκουρεστι δεν θα γαμησεις στο ετσι,βγαλτο εξω..κισιναου επισης..θεμα ρουμανικης μενταλιτε
γκειμ δεν υπαρχει οπως το νομιζεις εκει,γιατι απλα εισαι ξενος
τετοια που ζητας μονο οδησο η ισως μπατισλαβα βρεις στην ετσι φαση..δηλ να μιλανε αγγλικα οι γκομενες ενα 40% κ να ψαχνουνε μονο για πουτσο κι οχι για λαδωμα,,αλλου τετοια φαση δεν παιζει
ταχω περασει ολα τα σταδια ,,ξεκινησα απο τα 25 να πηγαινω μονο για καμακι,αλλες εποχες τοτε βεβαια,κι εφτασα 40 κατι να δινω κ το κατιτις μου αν θελω να παιζω στα 25 πλην,,,30αρες γαμω κ τωρα ανετα στο ετσι που θες εσυ,αλλα μιλαω κ ρωσσικα αρκετα ..πχ πολωνια τσεχια που εχει καποιο θεμα,καμμια σχεση βεβαια με τα αγια χωματα,εγω δεν μπορω να παιχτω οπως κισιναου η ουκρανια λογω μπαρ της γλωσσας
εν ολιγοις κατσε στ αυγα σου,μονο για βολτα πανε αν τυχει,χωρις στοχο..imop
ρε φιλε αραξε λιγοΚαι ροδο που πηγα 2 βδομαδες αγαμητος εφυγα,τι σημαινει αυτο,οτι αμα ηθελα να γαμησω δεν γαμουσα?
Συνηθως οπου παω κλαμπ ειμαι ο πιο ωραιος
Δικαιωμα του ειναι του καθενα να πληρωσει και να γαμησει,δεν ειπα τιποτα γι αυτο,την λεω γεια σου απλα τιποτα αλλο,ανααλογως πως θα κινηθει θα συνεχισω την συζητηση αν δω καμια ξυνισμενη μουρη την εχω στειλει επιτοπουρε φιλε αραξε λιγο
και πληροφοριακα σου λεω οτι υπαρχουν 2 ατομα εδω που γαμανε εμφανησιακα σαν αντρες αλλα τα ταξιδακια τους και την περιπετεια τους την κανουν
και οταν χρειαστει τα χωνουν για να τον χωσουν και ο ενας ειναι κατω απο 40
Δηλαδη εσυ οταν γνωριζεις καποια (οποιαδηποτε εθνικοτητας) πως κινησε;
λες ειμαι ωραιος και τιμη σου αν κατσεις να σε γαμησω;
κακες επιλογες κι οι δυο,,μπρατισλαβα θαλεγα ειναι μια συμβατη φτηνη λυσηΓια μονιμα που προτεινεις ειναι καλυτερα βουκουρεστι η ουγγαρια,χωρις να ειναι πρωταρχικος στοχος οι γκομενες καθως ειναι για μονιμα, και χωρις να μαθεις την γλωσσα?
κακες επιλογες κι οι δυο,,μπρατισλαβα θαλεγα ειναι μια συμβατη φτηνη λυση
ειναι μεσ το ευρω η μπρατισλαβα,εκτος ευρω θελωκακες επιλογες κι οι δυο,,μπρατισλαβα θαλεγα ειναι μια συμβατη φτηνη λυση
ειναι μεσ το ευρω η μπρατισλαβα,εκτος ευρω θελω