Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.092
Πόντοι
2.356
Έλα Cocos σήμερα το βράδυ,απέναντι από το Mojito είναι...μετά τις 1 θα είμαι εκεί :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Το  απογευμα θα ιμε στιν αγρια στισι του χισιναου κ εχο πελορια αναγκι να κανιβαλισουμε κ να τρανταξουμε στο γαμισι μολδαβικα ατακτα εδια μαζι με θιο τασο παρτουζολαγνια.!!! :cum:
μας εβγαλες τα ματια ρε φιλε

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αυτι τι στιγμι ιμε κοκοσ με θιο τασο κε καμακονουμε τα καλιτερα μουνια του χισιναου!!!ευχαριστο τον θιο τασο που με μιι στισ πτιχεσ του πορνοδεσ γκρικ καμακι!!!
σιντομα παρτουζολαγνια!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θεός
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ανέβαινες νωρίτερα θα έκανες τρομερό ντουέτο με έναν δικό μου νεαρό που είναι εδώ το τελευταίο δεκαήμερο,δύο πολύ καλά χτύπησε στο Κισινάου και ένα αστεράκι στο Τίρασπολ.
Τα λέω αυτά γιατί σε έχω δει και ξέρω πως είσαι εμφανισιακά,θα ταιριάζατε απόλυτα και λόγω ίδιας ηλικίας.Μιλάω για γκόμενες με λογικά έξοδα σε κεράσματα στα κλάμπ-καφέ και όχι για βίζιτες φυσικά.Οι πουτάνες εδώ είναι τελειωμένη υπόθεση δεν αξίζουν,ειδικά Τίρασπολ πήραμε τηλ μια παλιά γνωστή τσατσά και πήγαμε να δούμε τι έχει...φύγαμε τρέχοντας κάτι μπαζα που ζητούσανε και πενήντα δολλάρια για μια ώρα :2funny: είχε και κάτι άλλες vip μας είπε που παίρνανε ογδόντα δολλάρια την ώρα  :2funny: :2funny: :2funny:
Πήγαινε στο Vintage γίνεται του μουνιού το πανηγύρι σαββατοκύριακο,είναι το καινούργιο in στέκι στην Τίρασπολ...ξένος εκεί μέσα δεν υπάρχει :rockon:  :rockon: :rockon:
Εδω Τάσο πότε θα έρθεις?Ετοιμάζομαι για Πορνοεκρομη στο θρυλικό Νόβγκοροντ.Αν ειναι θα σε πάρω σκά'ι'π να τα πούμε.
  Μπορεις να ερθεις με αεροπλάνο Αγία Πετρούπολη και να στειλεις τον Αλέκο με τη νεκροφόρα,αν και έχω το Lada για της πορνοεκδρομές που τη δουλειά του την κάνει  :2funny:

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Πορνομεταναστι σκισαμε με θιο τασο στο κλαμπ!!!
Ακαταμαχιτο κ γοιτευτικο πλειμποι θιοσ τασοσ!!!
Εχο αναγκι να εκπορνευτο κ με παναγιοταρο!!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
υπάρχει ανάγκη για τιτανώδες εκπόρνευση στη σοβιετική στέπα πόρνος

πρέπει να με μυήσεις στη σοβιετική ηδονή

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Νε εκπορνευτι μου!!!θα σε εκπορνευσο στιν αγρια σοβιετικι στεπα παρεα με τιτανοδεσ ελινεσ πλειμποιδεσ πορνομεταναστεσ!!!
Ι αναγκι πλεον ινε αυστιρα πομποδεσ!!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Νε εκπορνευτι μου!!!θα σε εκπορνευσο στιν αγρια σοβιετικι στεπα παρεα με τιτανοδεσ ελινεσ πλειμποιδεσ πορνομεταναστεσ!!!
Ι αναγκι πλεον ινε αυστιρα πομποδεσ!!!

Τι να εκπορνεύσεις ρε μπούλη;

Εδώ περνάς τη μισή Ιάσωνος και μετά αρχίζεις "έχω ανάγκη το κρεββάτι μου".

Προχωράς δίπλα σε τοξοβόλους και από την τρομάρα σου πας και ανοίγεις θρεντ.

Ε, ρε σκουπίδια που ζητάει ο οργανισμός σου.

Λούλης;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αυτι τι στιγμι ιμε κοκοσ με θιο τασο κε καμακονουμε τα καλιτερα μουνια του χισιναου!!!ευχαριστο τον θιο τασο που με μιι στισ πτιχεσ του πορνοδεσ γκρικ καμακι!!!
σιντομα παρτουζολαγνια!!!

Πορνομεταναστι σκισαμε με θιο τασο στο κλαμπ!!!
Ακαταμαχιτο κ γοιτευτικο πλειμποι θιοσ τασοσ!!!
Εχο αναγκι να εκπορνευτο κ με παναγιοταρο!!!

Ανηψιεεε,  χωρις φωτο θα καταταχθης και εσυ στους ψευτες  κατα Δημητρακη μνημονιο ...

Δωσε τροφη στον λαο ή σωπα............
αναλυτικη αναφορα - φωτο - τιμες κλπ ξερεις εσυ ...

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Mάγγες πόσα λεφτά χρειάζονται για ενα καλό ξενοδοχείο στο Κισινάου και πόσο κοστίζει η τιμή λευκού κρέατος αυτή την εποχή εκεί ? Απο οτι κατάλαβα οι τιμές είναι χαμηλότερες απο Βουλγαρία Ρουμανία απο στριπτιτζάδικα τι λέει γίνονται φορτώματα ?

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Mάγγες πόσα λεφτά χρειάζονται για ενα καλό ξενοδοχείο στο Κισινάου και πόσο κοστίζει η τιμή λευκού κρέατος αυτή την εποχή εκεί ? Απο οτι κατάλαβα οι τιμές είναι χαμηλότερες απο Βουλγαρία Ρουμανία απο στριπτιτζάδικα τι λέει γίνονται φορτώματα ?
Ελα πορνοσ!!!
Ι πορνομεταναστεσ τισ μολδαβιασ ινε μεγαλι μιστεσ κ θα σου δοσουν τα φοτα τουσ!!!

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ανηψιεεε,  χωρις φωτο θα καταταχθης και εσυ στους ψευτες  κατα Δημητρακη μνημονιο ...

Δωσε τροφη στον λαο ή σωπα............
αναλυτικη αναφορα - φωτο - τιμες κλπ ξερεις εσυ ...
Θιε αλαν ι εκπορνευσουλα μ θιο τασο ιταν μαγια!!!
πορνομεταναστι ιρθε κ ο παναγιοταροσ κ εγινε πανικοσ.
Πολι γλικοσ  ακαταμαχιτοσ καζανοβασ ολα τα μορα τον κοζαραν σινεχοσ.ι επιτιχια ιταν μεγαλι κ τιν ιχα προβλεψι.
εγινε πανικοσ!!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Θιε αλαν ι εκπορνευσουλα μ θιο τασο ιταν μαγια!!!
πορνομεταναστι ιρθε κ ο παναγιοταροσ κ εγινε πανικοσ.
Πολι γλικοσ  ακαταμαχιτοσ καζανοβασ ολα τα μορα τον κοζαραν σινεχοσ.ι επιτιχια ιταν μεγαλι κ τιν ιχα προβλεψι.
εγινε πανικοσ!!!

:effemine: :gay: :effemine: :gay: :effemine: :gay: :effemine: :gay:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=LmxsHUjgHP0[/video] [/video]  :effemine:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom