D
dude901123
Επισκέπτης
αν εισαι διπλα απο τσερναβτσι ειναι εγκλημα να σταματησεις να σχοληθεις με σουτσαβα κ να χασεις το χρονο σου...
Ναι δεν θα ασχόληθω περισσότερο..
αν εισαι διπλα απο τσερναβτσι ειναι εγκλημα να σταματησεις να σχοληθεις με σουτσαβα κ να χασεις το χρονο σου...
Ασε είδαμε την κωλοφατσα σου και πως ρίχνεις της γκόμενεςΕγώ δεν έχω σκοπό να πάω Ουκρανία σε μέρη πιο μέσα και ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί τώρα. Chernivcy, Odessa θα είμαι το δεκαήμερο τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου και ήδη έχω προγραμματίσει τις συναντήσεις μου. Στα ενδιάμεσο θα σταματήσω Chisinau ή Tiraspol εναλλάξ πηγαίνοντας Odessa από Chernivcy και στην επιστροφή για Θεσσαλονίκη. Σε αυτές τις στάσεις θα συναντήσω συγκεκριμένες γκόμενες που γνωρίζω ήδη. Η μόνη μου απορία σχετικά με Ρουμάνικη επαρχία είναι για Suceava αλλά οι λίγες κινήσεις μου προς τα εκεί δεν έβγαλαν κάτι και έτσι λέω να μην το συνεχίσω. Όντως θα σταματήσω να ασχολούμαι με τον Πορνοπεπόνια μετά τα τελευταία που είδα με τις σαβούρες που ανέβασε.
Δηλαδή αμφισβιτεις τον ψεύτη?ο δημ29 εχει δικιο σε οτι γραφει γενικα,εχει καποια λαθη στις εκτιμησεις του,αλλα δεν εχουν σημασια για τον τουρισυα αυτα ...
οταν αανφερεται στον εαυτοτου λεει οτι του κατεβει,αλλα για την κατασταση εχει δικιο,κατα 80-90% σε αυτα που περιγραφει
ετσι ειναι η κατασταση για βραχυπροθεσμο επισκεπτη,εκτος αν ειναι πολυ φωρτομενος,η εχει τοπικους συνδεσμους με καβα πολλες ψωλογκομενςς ,οχι καποιον με μονιμη σχεση,καποιον νυκτοβιο με νταραβερια με γκομενες....ετσι ειναι η χαρα του γαμικουλα,,,αν εχει χρημα κλπ βεβαια
αν ειναι μονος του..δυσκολο μερος για πρωην εσσδ χωρα
χωρις αμαξι καλο κ δη τζιποειδες,που γουσταρουν ,και ρωσσικα η ρουμανικα ο τουριστας θα γαμησει την χουφτα του η μπαζα απο το ντεζαβου με 100αρικα,,,μπρρρρ....μακρια απο μας
ντιρτυ εαν εισαι καιρο εκει ειναι ευκολο να βρεις κ μια κ δυο κ τριαντα γκομενες,αν κ κατι μου λεει οτι υπερβαλεις λιγο στην σχεση χρονου/σκορ
αν μιλας καποια ρωσσικα η ρουμανικα,αν εχεις καλο αμαξι ,αν εχεις καλο ντυσιμο ,κι αν σου περισυεουν απο 60-100 την μερα,αναλογα το ποσες κ που τις κυνηγας,μπορει ναχεις καλυτερα ποτελεσματα απο αλλες χωρες,πχ ρουμανια ουγγαρια τσεχια κλπ
αλλα στο μολνταβια θαυματα δεν υπαρχουν, το μεγαλο κακο ειναι η πολυ ψωλαρια σε κλαμπ,οι μεγαλες μικτες παρες κλπ κι οτι οι αντρες δινουν μεγαλη σημασια στις ντεβουσκες,οπως κι ο τζιμμυς σωστα ανεφερε
θαυματα μονο στην ουκρανικη επαρχια συμβαινουν..ενιοτε,,,οχι παντα κι εκει..
γενικα υπαρχει κολονοοτροπια,καμμια σχεση με ουκρανια πχ,οι γκομενες τον παιρνουν αβερτα αλλα πρεπει να εχουν καποιο λογο στο φτωχο τους μυαλο,αλλιως δεν καθονται για το γαμησι η τα ποτα κ μονο,κι ουτε ειναι παζαρι οπως πχ σε ουκρανικες ντισκο,,,
απο την αλλη ειναι υσηχο μερος δεν σ ενοχλει κανεις γενικα,ειναι κι αυτο κατι..κι αν σου κατσει που λεμε,ειναι λυσαρες κ καλες στο γαμησι,κ πιο κολαρουδες βυζαρουδες απο τις ουκρανεζες....
Δεν πηγαινει πια και κανένας τους για να κανει ενημερώσεις.Παντος ο ψεύτης έχει τρομερή πλάκα δες τι έγραψε στην γκόμεναΞεκαρδιστικές ενημερώσεις...τι να πω![]()
Ναι είδαμε της μούφα φωτογραφίες απο της γκόμενες του ψεύτηγυναικαρες
Ασε είδαμε την κωλοφατσα σου και πως ρίχνεις της γκόμενεςφοβερός διάλογος
έχεις ταλέντο
θα κάνω μια μετάφραση για να καταλάβουν οι αναγνώστες τη
σου και την αγαμία σου
Να πάρε τη σαβούρα που γαμάω και την έχω γκόμενα 10 χρόνια.Καποιοι που είχαν έρθει Αγία Πετρούπολη τους την είχα δείξει.
Αν αυτη ειναι σαβούρα εγώ τι να πω?Βάλε μας να δουμε της δικές σου γκόμενες που δεν υπάρχουν
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα καλα,, κοκκινα ντουλαπια κουζινας εχεις;;;;Κισινάου 3-4 μερες πριν,φωτο από το διαμέρισμα μου.
μα καλα,, κοκκινα ντουλαπια κουζινας εχεις;;;;![]()
μα καλα,, κοκκινα ντουλαπια κουζινας εχεις;;;;![]()
μου άρεσε το φόρεμα της,ασορτί με τον καναπέ μου...άριστη πίπα![]()