Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ δεν έχω σκοπό να πάω Ουκρανία σε μέρη πιο μέσα και ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί τώρα. Chernivcy, Odessa θα είμαι το δεκαήμερο τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου και ήδη έχω προγραμματίσει τις συναντήσεις μου. Στα ενδιάμεσο θα σταματήσω Chisinau ή Tiraspol εναλλάξ πηγαίνοντας Odessa από Chernivcy και στην επιστροφή για Θεσσαλονίκη. Σε αυτές τις στάσεις θα συναντήσω συγκεκριμένες γκόμενες που γνωρίζω ήδη. Η μόνη μου απορία σχετικά με Ρουμάνικη επαρχία είναι για Suceava αλλά οι λίγες κινήσεις μου προς τα εκεί δεν έβγαλαν κάτι και έτσι λέω να μην το συνεχίσω. Όντως θα σταματήσω να ασχολούμαι με τον Πορνοπεπόνια μετά τα τελευταία που είδα με τις σαβούρες που ανέβασε.
Ασε είδαμε την κωλοφατσα σου και πως ρίχνεις της γκόμενες  :2funny: φοβερός διάλογος  :2funny:έχεις ταλέντο  :2funny:θα κάνω μια μετάφραση για να καταλάβουν οι αναγνώστες τη  :jerking: σου και την αγαμία σου  :2funny:
  Να πάρε τη σαβούρα που γαμάω και την έχω γκόμενα 10 χρόνια.Καποιοι που είχαν έρθει Αγία Πετρούπολη τους την είχα δείξει.
  Αν αυτη ειναι σαβούρα εγώ τι να πω? :2funny:Βάλε μας να δουμε της δικές σου γκόμενες που δεν υπάρχουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Elviga.jpg
    Elviga.jpg
    74,9 KB · Εμφανίσεις: 61
  • Elviga-.jpg
    Elviga-.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 41

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο δημ29 εχει δικιο σε οτι γραφει γενικα,εχει καποια λαθη στις εκτιμησεις του,αλλα δεν εχουν σημασια για τον τουρισυα αυτα ...

οταν αανφερεται στον εαυτοτου λεει οτι του κατεβει,αλλα για την κατασταση εχει δικιο,κατα 80-90% σε αυτα που περιγραφει

ετσι ειναι η κατασταση για βραχυπροθεσμο επισκεπτη,εκτος αν ειναι πολυ φωρτομενος,η εχει τοπικους συνδεσμους με καβα πολλες ψωλογκομενςς ,οχι καποιον με μονιμη σχεση,καποιον νυκτοβιο με νταραβερια με  γκομενες....ετσι ειναι η χαρα του γαμικουλα,,,αν εχει χρημα κλπ βεβαια
αν ειναι μονος του..δυσκολο μερος για πρωην εσσδ χωρα
χωρις αμαξι καλο κ δη τζιποειδες,που γουσταρουν ,και  ρωσσικα η ρουμανικα ο τουριστας θα γαμησει την χουφτα του η μπαζα απο το ντεζαβου με 100αρικα,,,μπρρρρ....μακρια απο μας
ντιρτυ εαν εισαι καιρο εκει ειναι ευκολο να βρεις κ μια κ δυο κ τριαντα γκομενες,αν κ κατι μου λεει οτι υπερβαλεις λιγο στην σχεση χρονου/σκορ
αν μιλας καποια ρωσσικα η ρουμανικα,αν εχεις καλο αμαξι ,αν εχεις καλο ντυσιμο ,κι αν  σου περισυεουν απο 60-100 την μερα,αναλογα το ποσες κ που τις κυνηγας,μπορει ναχεις καλυτερα ποτελεσματα απο αλλες χωρες,πχ ρουμανια ουγγαρια τσεχια κλπ
αλλα στο μολνταβια θαυματα δεν υπαρχουν, το μεγαλο κακο ειναι η πολυ ψωλαρια σε κλαμπ,οι μεγαλες μικτες παρες  κλπ κι οτι οι αντρες δινουν μεγαλη σημασια στις ντεβουσκες,οπως κι ο τζιμμυς σωστα ανεφερε
θαυματα μονο  στην ουκρανικη επαρχια συμβαινουν..ενιοτε,,,οχι παντα κι εκει.. :grin:
γενικα υπαρχει κολονοοτροπια,καμμια σχεση με ουκρανια πχ,οι γκομενες τον παιρνουν αβερτα αλλα πρεπει να εχουν καποιο λογο στο φτωχο τους μυαλο,αλλιως δεν καθονται για το γαμησι η τα ποτα κ μονο,κι ουτε ειναι παζαρι οπως πχ σε ουκρανικες ντισκο,,,
απο την αλλη ειναι υσηχο μερος δεν σ ενοχλει κανεις γενικα,ειναι κι αυτο κατι..κι αν σου κατσει που λεμε,ειναι λυσαρες κ καλες στο γαμησι,κ πιο κολαρουδες βυζαρουδες απο τις ουκρανεζες... :fuck2:.
Δηλαδή αμφισβιτεις τον ψεύτη?  :2funny: Δηλαδη λες οτι λεω κ'εγώ  :2funny: αυτός είναι τραγικός κωλόφατσα και κακοντυμένος  :2funny: είδες και τι αμάξι έχει  :2funny:.
  Αυτός είπε οτι  :knockinb: Μολδαβές σε τρεις μέρες  :2funny: εσύ το αμφισβιτείς αυτό?  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ξεκαρδιστικές ενημερώσεις...τι να πω :headbang:
Δεν πηγαινει πια και κανένας τους για να κανει ενημερώσεις.Παντος ο ψεύτης έχει τρομερή πλάκα δες τι έγραψε στην γκόμενα  :2funny: στο άλλο Thread  :2funny: είναι μεγάλο καμάκι τελικά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
Κισινάου 3-4 μερες πριν,φωτο από το διαμέρισμα μου.
ωραία κωλάρα η μελαχροινή,καλά γούστα και από τις δύο μαζί σε γενικές γραμμές

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    127,3 KB · Εμφανίσεις: 90

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χαρηκα που εγραψε ο τασος μετα απο καιρο.δεν σου εστειλα πμ οτι ημουν οδυσσο πριν 2 εβδομαδες γιατι ξεχασα και την προηγουμενη φορα που σε καλεσα δεν απαντησυτησες.το σκεφτομαι για κισινιβ σεπτεβριο,απο κυπρο 170 μεσω κιεβο ενω για οδυσσο 350.σημερα μιλουσα με την μικρη κορη της φιλης μου που μιλησε καποτε με τον τασο στο ελληνικο.μου ειπε αν θελω χειμωνα θα παει αυτη αν θελω να με ξεναγησει και οτι οι φιλες τις ειναι χαζες παντρευτηκαν ολες απο 18-19!ειπε ακομα οτι σιγουρα θα γνωρισω καπεια κισινιοβ και μολις μυριστουν χρημα θα ορμηξουν χαχαχ.βεβαια εγω παιζω στα παρκα και στον δρομο οχι στης καφετεριες και κλαμπ.ακομα ειπε οτι εχει ελληνικο φαγητο στο μολλ και στα ελληνικα εστιατορια ετσι δεν χρειαζεται να παω αθηνα αποκλειστικα για το φαι.διαμερισμα θα κλισω μπουκινγ κομ αν με βοηθειση καπειος με καμια βιζιτα θα ειμαι ευγνωμον οπως και να παω με λεωφορειο η ταξι στην οδυσσο.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ασε είδαμε την κωλοφατσα σου και πως ρίχνεις της γκόμενες  :2funny: φοβερός διάλογος  :2funny:έχεις ταλέντο  :2funny:θα κάνω μια μετάφραση για να καταλάβουν οι αναγνώστες τη  :jerking: σου και την αγαμία σου  :2funny:
   Να πάρε τη σαβούρα που γαμάω και την έχω γκόμενα 10 χρόνια.Καποιοι που είχαν έρθει Αγία Πετρούπολη τους την είχα δείξει.
   Αν αυτη ειναι σαβούρα εγώ τι να πω? :2funny:Βάλε μας να δουμε της δικές σου γκόμενες που δεν υπάρχουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάλι τις ίδιες φωτογραφίες με την πουτάνα? Την έχεις βάλει παντού.. Α ρε καημένε.. ζεις στο Πετροχώρι και μόνο πουτάνες επί πληρωμή καταδέχονται να σου μιλήσουν. Κρίμα.. ρεζιλεύεις παντού τους Έλληνες.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
χερετο τον μαχιμοοο παπουδοπλιθισμοο του κισηινιοφφφφ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λιπον χαιβανοισπρακτορες στην μολδαβια μειναν τα μπαζα τα καφασια και η κυρα μαρια ανο τον 35!!! :2funny: :2funny: :2funny:  ολα τα μορα απο τα μετρια και απανο μεταναστευσαν οριστηκα ιταλο ευροπεσ τεζααα λεμε και μεγαλη φουρνεια περασε αμερικη για μονιμα  :tits2: :tits2:  περασμενα μεγαλεια!!!! ειναι επισης σε εξεληξη μεγαλο κυμα φηγης αυτο το καλοκαιρη γιατι μετα την κλοπη του κρατικου κουμπαρα! και την ανοδο του λεεει στα 21 λει το ευρο τον τελευτεο μινα το κρατος αργησε να πληροσει τους δημοσιους ιπαλιλους 10 μερες και τους εκοψε 10 της εκατο απο τον μισθο λογο του οτι δεν εχουν ρευστοτιτα και η ευροπαικη βοηθεια παπαλα λογο του περιστατικου με την κλοπη του δημοσιου ταμειου!!! πανε ζουμπιτοι για πτοχευση και εκει!! το μονο ενθαρηντικο τουλαχιστον θα τροτε μπροζολικια τεζα φτινα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καλα να περνατε μαγκιτεσσσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Πήγε στα 21 Λει το Ευρώ? Ήταν που ήταν τσάμπα τα μπριζολίδια τώρα θα είναι σούπερ!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σε ολα τα σινορα απο την υπερδνειστερια  μερια πισο απο τα κανονικα σινορα με ουκρανεια απο ολες της μεριες εχουν στηθει συμεια ελενχου απο τους ροσους καλημενους και καλα τιρασπολιοτες  που ελενχουν τα παντα και τους παντες και καλα για μπλοκαρισμα τον ουκρανον νεονζι κυβερνητικον ! η αληθεια ειναι οτι κανουν χοντρεσ μπιζνες βαζοντας υπο τον ελενχο τους ολα τα φορτεια τσιγαρον κυριος και μετα καυσιμον που περναν απο ουκρανεια προς ρουμανεια και ευροπη μιλαμε για εκατομιρια μαυρα ευρα  αβαβα και υπο την καληψη και καλα της εμπολεμησ κατσασης προσοχη απο εκει  ;) ;) ;) ;)  ontesaa αρκαντια παρασκευη σαβατοο γινετε της πουτανς οπος παλια στα κλαμπ  :tits2: :tits2: :tits2: αλλα καθημερινες εχει πεσει ο κοσμος οι τουριστες και η νηχτα 50 τα εκατο  αυτα τα ολιγα για σιμερισ  :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
matakides :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εδο κανει καμακι ο ρεντ η αγαπημενη του πλατεια :rockon: :rockon: :rockon:  οντεσσα μαμα :rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
Καλό μήνα από Κισινάου όπως πάντα,σημερινές φωτο...24χρονο

Συνημμένα

• IMG_20150801_232154.jpg
    IMG_20150801_232154.jpg