Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειναι κανεις στο Κισιναου αυτες τις ημερες για να βρεθουμε και να ανταλαξουμε τεχνογνωσια?

Σπυρος
Διάβασε οτι εχω γράψει γιατι μόνο εγω εδωσα αληθινη εικόνα της κατάστασης.Πηγαινε απο το ΟΠΑ και το El Greco.Στο ΟΠΑ συχνάζει ο Αλέκος ενας Μολδαβός που μιλάει καλά Ελληνικά γνωρισε τον αυτος θα σε βοηθίσει,μπορει να σου φέρει και γκόμενες να σου γνωρίσει (μέτριες φυσικα).Περσι τον Οκτωβρη που ημουν εκει συνηθως συχναζε 12-3 το μεσημερι και ερχόταν εκει και το απογευμα μετα της 7-8 .Το ΟΠΑ κλεινει στις 10 το βραδυ.Για  :knockinb: σιγουρα δεν ειναι το καταλληλο μέρος το Κισινιώφ αλλα τουλάχιστον μπορεις να σπάσεις πλάκα με τα ζώα που λένε οτι γαμάνε  :2funny:.
  ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:Αν σου ζητήσει κανεις δανείκά πες του ΔΕΝ ΕΧΩ ή αποφυγε τον αν του δωσεις λεφτα δεν θα τα ξαναδείς!  Στο ΟΠΑ και στο El Greco εχει πολυ καλό φα'ι'.Στο EL GRECO ομως τα γκαρσόνια μπορούνε να σου χρεώσουνε παραπάνω έλεγχε ότι πάρεις,και μέτρα το λογαριασμό!Εγω με το που παραγγελνα πληρωνα κιόλας.
Άμα περιμένεις απο αυτούς τους totally loosers που γράφουν εδω....... Τα έπιασες τα λεφτά σου......!!!!!
Αυτό που γράφεις είναι πολύ θετικό  :2funny: χαίρομαι που τα μέλη του σά'ι'τ εχουν νοημοσίνη και δεν πιστεύουν τους ψεύτες  :2funny: που γράφουν ιστορίες για αγρίους  :jerking: :2funny:.Βεβαια κ'εγω κάνω κοινωνικό έργο που αποκαλύπτω τα ψέμετα τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Διάβασε οτι εχω γράψει γιατι μόνο εγω εδωσα αληθινη εικόνα της κατάστασης.Πηγαινε απο το ΟΠΑ και το El Greco.Στο ΟΠΑ συχνάζει ο Αλέκος ενας Μολδαβός που μιλάει καλά Ελληνικά γνωρισε τον αυτος θα σε βοηθίσει,μπορει να σου φέρει και γκόμενες να σου γνωρίσει (μέτριες φυσικα).Περσι τον Οκτωβρη που ημουν εκει συνηθως συχναζε 12-3 το μεσημερι και ερχόταν εκει και το απογευμα μετα της 7-8 .Το ΟΠΑ κλεινει στις 10 το βραδυ.Για  :knockinb: σιγουρα δεν ειναι το καταλληλο μέρος το Κισινιώφ αλλα τουλάχιστον μπορεις να σπάσεις πλάκα με τα ζώα που λένε οτι γαμάνε  :2funny:.
  ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:Αν σου ζητήσει κανεις δανείκά πες του ΔΕΝ ΕΧΩ ή αποφυγε τον αν του δωσεις λεφτα δεν θα τα ξαναδείς!  Στο ΟΠΑ και στο El Greco εχει πολυ καλό φα'ι'.Στο EL GRECO ομως τα γκαρσόνια μπορούνε να σου χρεώσουνε παραπάνω έλεγχε ότι πάρεις,και μέτρα το λογαριασμό!Εγω με το που παραγγελνα πληρωνα κιόλας.Αυτό που γράφεις είναι πολύ θετικό  :2funny: χαίρομαι που τα μέλη του σά'ι'τ εχουν νοημοσίνη και δεν πιστεύουν τους ψεύτες  :2funny: που γράφουν ιστορίες για αγρίους  :jerking: :2funny:.Βεβαια κ'εγω κάνω κοινωνικό έργο που αποκαλύπτω τα ψέμετα τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σημαντικές πληροφορίες.. το διαφώτισες το παιδί. Τώρα ξέρει τι να κάνει..

α. Να πάει στο OPA και στο EL GRECO για φαγητό.
β. Να μη δανείσει χρήματα.
γ. Το OPA κλείνει στις 22.00.
δ. Να προσέξει τα γκαρσόνια στο EL GRECO μη του χρεώσουν κάνα ευρώ παραπάνω.
και τελευταίο..
ε. Να βρει τον Αλέκο το Μολδαβό που θα του κανονίσει κάτι.

Μιλάμε έγραψες. Πραγματικές κατατοπιστικές πληροφορίες από κάποιον που έζησε τη Μολδαβία στο Πετσί του και ξέρει μέχρι και τι ώρα πάνε οι θαμώνες στα καφενεία. Έχω μείνει άφωνος με τις γνώσεις σου. Πες τώρα.. εσύ έσκισες φαντάζομαι στη Μολδαβία για να δημιουργήσεις τέτοιο απόθεμα γνώσεων.

Φίλε στα ελληνικά καφενεία πήγαινε μόνο να πεις ένα γειά. Και μη κάτσεις πάνω από μισή ώρα. Όλα τα πάρκα, καφέ και τα μπαράκια είναι πίτα στα μουνιά. Επειδή όμως μόνος σου σαν ελεύθερος σκοπευτής και χωρίς προετοιμασία είναι δύσκολο.. άνοιξε τα site γνωριμιών.. καυλάντισε λίγο αν ξέρεις άγγλικα.. και κάτι θα τσιμπήσεις. Δεν μιλάς για sex. Κανονικές κοπέλες είναι όχι πουτάνες. Αν κανονίσεις για καφέ και βγεις έχεις πολύ καλές πιθανότητες. Αν θέλεις έλα με π.μ. να δω.. μήπως μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.. με κάνα παλιό τηλέφωνο από τις πρώτες που είχα βγει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σημαντικές πληροφορίες.. το διαφώτισες το παιδί. Τώρα ξέρει τι να κάνει..

α. Να πάει στο OPA και στο EL GRECO για φαγητό.
β. Να μη δανείσει χρήματα.
γ. Το OPA κλείνει στις 22.00.
δ. Να προσέξει τα γκαρσόνια στο EL GRECO μη του χρεώσουν κάνα ευρώ παραπάνω.
και τελευταίο..
ε. Να βρει τον Αλέκο το Μολδαβό που θα του κανονίσει κάτι.

Μιλάμε έγραψες. Πραγματικές κατατοπιστικές πληροφορίες από κάποιον που έζησε τη Μολδαβία στο Πετσί του και ξέρει μέχρι και τι ώρα πάνε οι θαμώνες στα καφενεία. Έχω μείνει άφωνος με τις γνώσεις σου. Πες τώρα.. εσύ έσκισες φαντάζομαι στη Μολδαβία για να δημιουργήσεις τέτοιο απόθεμα γνώσεων.

Φίλε στα ελληνικά καφενεία πήγαινε μόνο να πεις ένα γειά. Και μη κάτσεις πάνω από μισή ώρα. Όλα τα πάρκα, καφέ και τα μπαράκια είναι πίτα στα μουνιά. Επειδή όμως μόνος σου σαν ελεύθερος σκοπευτής και χωρίς προετοιμασία είναι δύσκολο.. άνοιξε τα site γνωριμιών.. καυλάντισε λίγο αν ξέρεις άγγλικα.. και κάτι θα τσιμπήσεις. Δεν μιλάς για sex. Κανονικές κοπέλες είναι όχι πουτάνες. Αν κανονίσεις για καφέ και βγεις έχεις πολύ καλές πιθανότητες. Αν θέλεις έλα με π.μ. να δω.. μήπως μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.. με κάνα παλιό τηλέφωνο από τις πρώτες που είχα βγει.
ποια μπαρακια?για το Ντεζαβου μιλας?μονο εκει εχει γκομενες αλλα ζητανε λεφτα  :2funny:
  Οι Μολδαβοι βγαινουν παρεες μικτες αντρες και γυναικες μαζι οποτε ειναι αδυνατον να καμακωσεις.
  Ολα οσα του εγραψα ειναι πολυ σοφά δεν θα του φανε λεφτα.Ο Αλεκος βοηθαει μπορει να σου φερει να σου γνωρισει γκομενες μετριες βεβαια (ειχα βαλει φωτογραφιες απο μια γκομενα που μου ειχε φερει και δεν μου αρεσε).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποια μπαρακια?για το Ντεζαβου μιλας?μονο εκει εχει γκομενες αλλα ζητανε λεφτα  :2funny:
   Οι Μολδαβοι βγαινουν παρεες μικτες αντρες και γυναικες μαζι οποτε ειναι αδυνατον να καμακωσεις.
   Ολα οσα του εγραψα ειναι πολυ σοφά δεν θα του φανε λεφτα.Ο Αλεκος βοηθαει μπορει να σου φερει να σου γνωρισει γκομενες μετριες βεβαια (ειχα βαλει φωτογραφιες απο μια γκομενα που μου ειχε φερει και δεν μου αρεσε).

και το πιο ωραιο της υποθεσης  :2funny: που ξερεις εσυ για μπαρ?αφου παιφτεις για υπνο στις 10-10.30 ?  :2funny:
    Εγω δε σε ειδα να ερχεσαι στα Ελληνικα :think:το αντιθετο κρυβοσουν :2funny: ερχοσουν και τα φωτογραφιζες για να αποδειξεις οτι εισαι στην πολη  :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
και το πιο ωραιο της υποθεσης  :2funny: που ξερεις εσυ για μπαρ?αφου παιφτεις για υπνο στις 10-10.30 ?  :2funny:
    Εγω δε σε ειδα να ερχεσαι στα Ελληνικα :think:το αντιθετο κρυβοσουν :2funny: ερχοσουν και τα φωτογραφιζες για να αποδειξεις οτι εισαι στην πολη  :2funny:

άρχισε από τώρα Αλτσχάιμερ, παραμιλάς με τον εαυτό σου;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
άρχισε από τώρα Αλτσχάιμερ, παραμιλάς με τον εαυτό σου;
μη μου πεις οτι μετα απο το μεγαλο ξεφτηλισμα του ψευτη πιστευεις ακόμα οτι γραφει? :2funny:Δε νομιζω να υπαρχουν τοσο :jerking: στο σάιτ  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
μη μου πεις οτι μετα απο το μεγαλο ξεφτηλισμα του ψευτη πιστευεις ακόμα οτι γραφει? :2funny:Δε νομιζω να υπαρχουν τοσο :jerking: στο σάιτ  :2funny:
Το ζωάκι αυτό που έχεις εικόνα στο profile σου είναι η τελευταία μεγάλη σου κατάκτηση? Τα έχετε πολύ καιρό? Κάνετε μπάνιο μαζί? Πάλι καλά που είναι λούτρινο.. έτσι έχεις πιθανότητες να σε αντέξει κάνα σαβ/κο..
Άλλωστε από τα όσα κατά καιρούς γράφεις μετά την πορνοεκδρομή σου στη Μολδαβία, που ακόμη σε θυμούνται στα ελληνικά καφέ να κάθεσαι σαν βλάκας και όλοι να γελάνε μαζί σου, καλύτερα να μας πεις που το έβγαλες γκόμενα το  λούτρινο.. στα JUMBO? Σε λυπόντουσαν να σε βλέπουν να ξεροσταλιάζεις όλη μέρα και να προσπαθείς να πιάσεις κουβέντα που μέχρι και πάσα γκόμενες σου έκαναν για να σε ξεφορτωθούν..
Μεγάλε Πορνόβλακα - (κατά το Big Lebovsky).

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Λοιπόν, πέρασα κάποιες ώρες Κισινάου μεταξύ πτήσεων. Πρώτα από όλα, για να καταλάβει ο κόσμος για τι πράγμα μιλάμε, Chişinău = Λαμία, επαρχιακή πόλη, νόμιζα ότι είχα ταξιδέψει με χρονομηχανή. Τρέμω στην ιδέα του τι αντικρίζει κανείς στα χωριά τους  :S

Τώρα όσον αφορά τις γυναίκες τους, εμένα τύποι μου άρεσαν αρκετά. Ψιλουποσιτισμένες μου φάνηκαν, χωρίς πολλά πιασίματα, αλλά γενικά νομίζω είναι καλός ο μέσος όρος τους. Έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προσώπου, κυρίως ιδιαίτερη μύτη (έτσι μου φάνηκε). Και μου φάνηκε να παίζει το ματλακι τους, τώρα παίζει και να με κόζαραν από περιέργεια επειδή ήμουν ξένος.

Οι άνδρες τους από την άλλη για τον πούτσο εντελώς, οι περισσότεροι κάτι στραβοχυμένοι στρογγυλοπρόσωποι. Μέχρι τώρα για μένα τη μεγαλύτερη διαφορά σε εμφάνιση γυναικών / ανδρών την είχε η Πολωνία, νομίζω όμως Μολδαβία είναι χειρότερα  :S . Γενικά τι πράγμα είναι αυτό στην ανατολική Ευρώπη, γιατί υπάρχει τέτοια αναντιστοιχία στην εμφάνιση γυναικών / ανδρών  :think:

Το θέμα είναι (ερώτηση προς τους εμπειρότερους) αξίζουν οι Μολδαβές; Αξίζει να την επισκεπτώ ξανά για κανά ΠΣΚ, και αν ναι πώς να παίξω μπάλα; Δε θα με χάλαγε να κάνω κανά ολιγόμηνο δεσμό με καμία Μολδαβέζα εξ αποστάσεως.

ΥΓ. Η γλώσσα μου φάνηκε να μοιάζει με τα Ρωσικά, ισχύει ή ότι ήθελα άκουγα; Αν και μάλλον στα Ρουμάνικα θα είναι κοντά επειδή οι πινακίδες ήταν με λατινικούς χαρακτήρες  :think:

Edit: Ξέχασα να γράψω πως οι Μολδαβοί μιλάνε αγγλικά, δεν είναι σαν τα ζώα τους Ρώσους που τους μιλάς αγγλικά και χάσκουν σα χάνοι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λοιπόν, πέρασα κάποιες ώρες Κισινάου μεταξύ πτήσεων. Πρώτα από όλα, για να καταλάβει ο κόσμος για τι πράγμα μιλάμε, Chişinău = Λαμία, επαρχιακή πόλη, νόμιζα ότι είχα ταξιδέψει με χρονομηχανή. Τρέμω στην ιδέα του τι αντικρίζει κανείς στα χωριά τους  :S

Τώρα όσον αφορά τις γυναίκες τους, εμένα τύποι μου άρεσαν αρκετά. Ψιλουποσιτισμένες μου φάνηκαν, χωρίς πολλά πιασίματα, αλλά γενικά νομίζω είναι καλός ο μέσος όρος τους. Έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προσώπου, κυρίως ιδιαίτερη μύτη (έτσι μου φάνηκε). Και μου φάνηκε να παίζει το ματλακι τους, τώρα παίζει και να με κόζαραν από περιέργεια επειδή ήμουν ξένος.

Οι άνδρες τους από την άλλη για τον πούτσο εντελώς, οι περισσότεροι κάτι στραβοχυμένοι στρογγυλοπρόσωποι. Μέχρι τώρα για μένα τη μεγαλύτερη διαφορά σε εμφάνιση γυναικών / ανδρών την είχε η Πολωνία, νομίζω όμως Μολδαβία είναι χειρότερα  :S . Γενικά τι πράγμα είναι αυτό στην ανατολική Ευρώπη, γιατί υπάρχει τέτοια αναντιστοιχία στην εμφάνιση γυναικών / ανδρών  :think:

Το θέμα είναι (ερώτηση προς τους εμπειρότερους) αξίζουν οι Μολδαβές; Αξίζει να την επισκεπτώ ξανά για κανά ΠΣΚ, και αν ναι πώς να παίξω μπάλα; Δε θα με χάλαγε να κάνω κανά ολιγόμηνο δεσμό με καμία Μολδαβέζα εξ αποστάσεως.

ΥΓ. Η γλώσσα μου φάνηκε να μοιάζει με τα Ρωσικά, ισχύει ή ότι ήθελα άκουγα;
ετσι ακριβως ειναι.Το προβλημα εκει με της γυναικες ειναι οτι οι Μολδαβοι φερονται σαν Ιταλοι θυματα και της εχουν κακομαθει.Τους Ελληνες εκ τους ειδες στις φωτογραφιες τι χάλια εχουνε  :2funny:
    Σχετικα με τη γλωσσα το 70% μιλανε μεταξυ τους Ρωσσικα.Οι χωριατες μιλανε Ρουμανικα .Αν προσεξες τα ιδια ειχα γραψει κ εγω οτι θυμιζει επαρχιακη Ελληνικη πολη.Για να πας παντος για 3-4 μερες για να γελασεις με τα καμακια του ΟΠΑ καλα ειναι  :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ετσι ακριβως ειναι.Το προβλημα εκει με της γυναικες ειναι οτι οι Μολδαβοι φερονται σαν Ιταλοι θυματα και της εχουν κακομαθει.Τους Ελληνες εκ τους ειδες στις φωτογραφιες τι χάλια εχουνε  :2funny:
   Σχετικα με τη γλωσσα το 70% μιλανε μεταξυ τους Ρωσσικα.Οι χωριατες μιλανε Ρουμανικα .Αν προσεξες τα ιδια ειχα γραψει κ εγω οτι θυμιζει επαρχιακη Ελληνικη πολη.Για να πας παντος για 3-4 μερες για να γελασεις με τα καμακια του ΟΠΑ καλα ειναι  :2funny:

Άρα καλά άκουγα ρε Μήτσο  :grin:  επειδή μου έκανε εντύπωση που οι πινακίδες ήταν με λατινικούς χαρακτήρες αλλά η γλώσσα που άκουγα μου έμοιαζε με Ρωσικά...

Για τους άνδρες τι εννοείς πως τις έχουν καλομάθει; Δεν αξίζει λες να ξαναπάω;

Παρένθεση, αλλά θεωρώ πως και οι Ρώσοι [εντιτ, όλο ξεχνάω ρε πούστη  :grin:  μιλάω για Μόσχα δεν ξέρω τι παίζει αλλού] τις καλομαθαίνουν τις γυναίκες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Άρα καλά άκουγα ρε Μήτσο  :grin:  επειδή μου έκανε εντύπωση που οι πινακίδες ήταν με λατινικούς χαρακτήρες αλλά η γλώσσα που άκουγα μου έμοιαζε με Ρωσικά...

Για τους άνδρες τι εννοείς πως τις έχουν καλομάθει; Δεν αξίζει λες να ξαναπάω;

Παρένθεση, αλλά θεωρώ πως και οι Ρώσοι [εντιτ, όλο ξεχνάω ρε πούστη  :grin:  μιλάω για Μόσχα δεν ξέρω τι παίζει αλλού] τις καλομαθαίνουν τις γυναίκες.
οι Ρωσσοι δεν καθονται με μια και δεν ειναι θυματα  :2funny:οι Μολδαβοι ειναι σαν τους Ιταλους  ;).ο Ρωσσος δεν θα δουλευει για να της τα σκαει.Ενω ο Μολδαβος θα το κανει.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ο δημ29 εχει δικιο σε οτι γραφει γενικα,εχει καποια λαθη στις εκτιμησεις του,αλλα δεν εχουν σημασια για τον τουρισυα αυτα ...

οταν αανφερεται στον εαυτοτου λεει οτι του κατεβει,αλλα για την κατασταση εχει δικιο,κατα 80-90% σε αυτα που περιγραφει

ετσι ειναι η κατασταση για βραχυπροθεσμο επισκεπτη,εκτος αν ειναι πολυ φωρτομενος,η εχει τοπικους συνδεσμους με καβα πολλες ψωλογκομενςς ,οχι καποιον με μονιμη σχεση,καποιον νυκτοβιο με νταραβερια με  γκομενες....ετσι ειναι η χαρα του γαμικουλα,,,αν εχει χρημα κλπ βεβαια
αν ειναι μονος του..δυσκολο μερος για πρωην εσσδ χωρα
χωρις αμαξι καλο κ δη τζιποειδες,που γουσταρουν ,και  ρωσσικα η ρουμανικα ο τουριστας θα γαμησει την χουφτα του η μπαζα απο το ντεζαβου με 100αρικα,,,μπρρρρ....μακρια απο μας
ντιρτυ εαν εισαι καιρο εκει ειναι ευκολο να βρεις κ μια κ δυο κ τριαντα γκομενες,αν κ κατι μου λεει οτι υπερβαλεις λιγο στην σχεση χρονου/σκορ
αν μιλας καποια ρωσσικα η ρουμανικα,αν εχεις καλο αμαξι ,αν εχεις καλο ντυσιμο ,κι αν  σου περισυεουν απο 60-100 την μερα,αναλογα το ποσες κ που τις κυνηγας,μπορει ναχεις καλυτερα ποτελεσματα απο αλλες χωρες,πχ ρουμανια ουγγαρια τσεχια κλπ
αλλα στο μολνταβια θαυματα δεν υπαρχουν, το μεγαλο κακο ειναι η πολυ ψωλαρια σε κλαμπ,οι μεγαλες μικτες παρες  κλπ κι οτι οι αντρες δινουν μεγαλη σημασια στις ντεβουσκες,οπως κι ο τζιμμυς σωστα ανεφερε
θαυματα μονο  στην ουκρανικη επαρχια συμβαινουν..ενιοτε,,,οχι παντα κι εκει.. :grin:
γενικα υπαρχει κολονοοτροπια,καμμια σχεση με ουκρανια πχ,οι γκομενες τον παιρνουν αβερτα αλλα πρεπει να εχουν καποιο λογο στο φτωχο τους μυαλο,αλλιως δεν καθονται για το γαμησι η τα ποτα κ μονο,κι ουτε ειναι παζαρι οπως πχ σε ουκρανικες ντισκο,,,
απο την αλλη ειναι υσηχο μερος δεν σ ενοχλει κανεις γενικα,ειναι κι αυτο κατι..κι αν σου κατσει που λεμε,ειναι λυσαρες κ καλες στο γαμησι,κ πιο κολαρουδες βυζαρουδες απο τις ουκρανεζες... :fuck2:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Μην πάτε Chisinau, δεν λέει. Καθίστε σπίτι σας. Ακούστε τον ΠορνόΠεπόνια. Και δείτε αυτές που γαμάει και θα καταλάβετε..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μην πάτε Chisinau, δεν λέει. Καθίστε σπίτι σας. Ακούστε τον ΠορνόΠεπόνια. Και δείτε αυτές που γαμάει και θα καταλάβετε..
τοχεις παρει προσωπικα κ κανεις λαθος
αν ειναι να πας κισινιοφ αφου το εθεσες η στο μπρασοφ πχ,θα σουλεγα πανε κισινιοφ,αν ομως ελεγες λβωφ η ζαποριζια,δεν υπαρχει διλημα...ουκραινα με τα χερια κατω τυπε ντιρτυ

D

dude901123

Επισκέπτης
τοχεις παρει προσωπικα κ κανεις λαθος
αν ειναι να πας κισινιοφ αφου το εθεσες η στο μπρασοφ πχ,θα σουλεγα πανε κισινιοφ,αν ομως ελεγες λβωφ η ζαποριζια,δεν υπαρχει διλημα...ουκραινα με τα χερια κατω τυπε ντιρτυ

Εγώ δεν έχω σκοπό να πάω Ουκρανία σε μέρη πιο μέσα και ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί τώρα. Chernivcy, Odessa θα είμαι το δεκαήμερο τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου και ήδη έχω προγραμματίσει τις συναντήσεις μου. Στα ενδιάμεσο θα σταματήσω Chisinau ή Tiraspol εναλλάξ πηγαίνοντας Odessa από Chernivcy και στην επιστροφή για Θεσσαλονίκη. Σε αυτές τις στάσεις θα συναντήσω συγκεκριμένες γκόμενες που γνωρίζω ήδη. Η μόνη μου απορία σχετικά με Ρουμάνικη επαρχία είναι για Suceava αλλά οι λίγες κινήσεις μου προς τα εκεί δεν έβγαλαν κάτι και έτσι λέω να μην το συνεχίσω. Όντως θα σταματήσω να ασχολούμαι με τον Πορνοπεπόνια μετά τα τελευταία που είδα με τις σαβούρες που ανέβασε.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ δεν έχω σκοπό να πάω Ουκρανία σε μέρη πιο μέσα και ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί τώρα. Chernivcy, Odessa θα είμαι το δεκαήμερο τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου και ήδη έχω προγραμματίσει τις συναντήσεις μου. Στα ενδιάμεσο θα σταματήσω Chisinau ή Tiraspol εναλλάξ πηγαίνοντας Odessa από Chernivcy και στην επιστροφή για Θεσσαλονίκη. Σε αυτές τις στάσεις θα συναντήσω σε συγκεκριμένες γκόμενες που γνωρίζω ήδη. Η μόνη μου απορρία σχετικά με Ρουμάνικη επαρχία είναι για Suceava αλλά οι λίγες κινήσεις μου προς τα εκεί δεν έβγαλαν κάτι και έτσι λέω να μην το συνεχίσω. Όντως θα σταματήσω να ασχολούμαι με τον Πορνοπεπόνια μετά τα τελευταία που είδα με τις σαβούρες που ανέβασε.
αν εισαι διπλα απο τσερναβτσι ειναι εγκλημα να σταματησεις να σχοληθεις με σουτσαβα κ να χασεις το χρονο σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom