Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αντε παλι....δηλαδη ποσο ειναι το ΙQ σου?κατω του μηδενος?  :2funny: :2funny: :2funny:
τι σχεση εχει το ξενοδοχειο με το σπιτι???ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ...ποσο πιο λιανα να στο πω?
Εσυ αδερφε την ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΟΥ που σου την πασαρανε για ποιοτικη,απο Lava την ψωνισες?Γιατι ειναι γεματο απο τετοιες εκει...ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειπαμε το ξερω οτι η αληθεια ποναει αλλα τι να κανουμε,ετσι ειναι αυτα!
Να εχω κανενα φραγκο μαζι μου οταν ανεβω?Οχι που να τα βρω αλλωστε,ΕΣΕΝΑ περιμενω να μου δωσεις...ΚΑΗΜΕΝΕ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υπαλιλακο την επομενη φορα που θα ερθεις παρε κανα ευρο μαζι σου αιντεεεε ;) ;) ;) ;) ;) και θα σου πω που το βρεχουν τα καλα μορα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αντε γιατι σε σιμπαθισα γιατι το εχεισ παρει πατριοτικα !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  και απο πισηνες βλεπο πολυ σχετικος εισαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
σαν την βουλη καταντησατε...
υπερβολες εκατερωθεν
η γνωμη μου,η γκομενα που εναλε ο νταβαροτς εινε ΜΟΥΝΑΡΑ ΓΙΑ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΑΛΥΠΗΤΟ!!!
ευγε φιλε
η γκομενα η πρωτη που εβαλε ο τασος,εινε για τα πανηγυρια,για μαγιρισα καλη εινε,για γαμησι,εγω προσοπικα ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΠΙΠΑ
τα αλλα ομος τα ξανθα εινε ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΑΣΤΕΡΙΑ 10+ ευγε φιλε τασο
τα αμαξια πισινες κλπ.στα τετοια μας
παντως ο νταβαριτς λεει οτι ειδα κι εγω σε λβοβ κ ουζκοροντ,χλιδα πολυτελεια ακριβεια κ τα καλα μωρα,απλα ,απλησιστα για τον μεσο τουριστα επισκεπτη
,οι αλλοι λετε οτι θα θελαμε να εινε νομιζω,κανετε κ λιγο πλακα,αλλα δυστυχως για ολους μας,σας...δεν εινε
μην αρχισουμε παλι τιςμαλ....,αν εισε μονιμος ξερεις τη γλωσσα κ τετοια....
τλσπαντων
μην τσακονεστε,βαλτε καμμια φωτο ακομα να φτιαχτουμε,αφου υπαρχει αρχειο ;)
τασο,οχι με κανα δρομο που καπιος οδηγει,κι απο το youtube!!ελεος ρε φιλε
καμμια τσιμπουκοπνιχτρα βαλε,εχεις αρχειο δυνατο εχω καταλαβει!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε τασο σταματα να βαζεις φωτο απο γκομενες γιατι ποτε δε ξερεις τι γινετε...εγω μια φορα ειπα ενα ονομα απο τιρασπολη και εγινε θεμα ...εξαλου δεν εχεις να αποδειξεις τιποτα αφου εμεις εδω ξερουμε οτι γαμας...οσο για αν ειναι καλες οι γκομενες που γαμαει ο καθενας πιστευω οτι ειναι θεμα γουστου...εξαλου οπως λεει και η παροιμια απο το τιποτα καλη και η παναγιωτενα...γαματε ρεεεεε!!!για τη παρτη σας το κανετε και οχι για τους αλλους...ενας φιλος (δε λεω ονοματα) του ειπε ο γιατρος στην ελλαδα οτι εχει προβλημα με το προστατη...τον συμβουλεψα να ερθει μολδαβια ...μετα απο ενα μηνα παραμονης του εδω πηγε στον ιδιο γιτρο κατω (ελλαδα) και αυτος επαθε πλακα ...εδω γιατρευονται ολες οι αρρωστιες εκτος απο την εγγεφαλικη μαλακια

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Molnto το ΙΚΑ κάλυψε και τα εξοδα θεραπειας του προστάτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σορρυ παιχτες αλλα εχετε καταντησει το θρεντ χωριο και σεις νοοτροπια κομπλεξικου χωριατη. για να υπαρχουν τοσο διαφορετικες αποψεις για το ιδιο μερος, σιγουρα καποια πλευρα θα λεει μαλακιες απο πονηρια και κομπλεξ. χαλαρωστε.

εντιτ. Μηνύματα: 11111 ωραιο νουμερο πως γινεται να σταματησω το κοντερ?  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Μητσο το ξερεις οτι δεν εχω να αποδειξω τιποτα και σε κανενα,τις φωτο τις βαζω για να κανουμε το χαβαλε μας και οπως ειπα σε ενα φιλο σοβαρο απο δω μεσα,για να ανταλαξουμε πληροφοριες και να αλληβοηθηθουμε(θυμασαι που σου ειχα πει τον Ιουνιο οτι εαν θυμηθω το password θα αρχισω να γραφω και να βαζω μερικες φωτο για να κανουμε την πλακα μας και γιατι δεν αντεχα να βλεπω τις τοσες μαλακιες που γραφονται εκει μεσα απο τους δηθεν ειδημονες) :grin:
Απο τη μια πλευρα ομως εχεις δικιο γιατι μπορει να γινει ψιλοσουσουρο και να χασω καποια κονε που εχω απο γκομενες αφου καλοθελητες υπαρχουν παντα και παντου!Απλα δεν πολυκολλαω σε αυτο γιατι γνωριζεις τι γινεται πανω...το μοναστηρι να ναι καλα οπως λενε...ενα χανεις,τρια καινουργια βρισκεις...δεν σταματαει ποτε αυτο.
Τωρα εαν ειναι επιπεδου οι γκομενες(επιπεδο του κωλου δηλαδη)και αν συχναζουν σε ακριβα μερη η οχι,αυτα ειναι για τους κομπλεξικους και τους αγαμητους...ασε που οι πιο πολλες αυτου του ειδους ειναι μαπα εμφανισιακα και το παιζουν και καλα και ετσι για να ξυριζουν τα θυματα...και υπαρχουν αρκετα  απο αυτους :2funny:
Στα παπαρια μου εαν τη φορτωσω απο το χειροτερο κωλομαγαζο η απο το ακριβοτερο και πιο γκλαμουρατο μαγαζι,τιποτα δεν μου λεει αυτο....το θεμα ειναι να ειναι μουναρα και να σε φτιαχνει(αυτο ειναι και θεμα γουστου φυσικα).

Οσο για τον γνωστο μακακα εδω μεσα,θα ηθελα πραγματικα να συναντηθουμε στο μαγαζι σου η οπουδηποτε αλλου παρουσια και αλλων Ελληνων ετσι για να δουμε ο ενας τον αλλο πραγματικα πως ειναι και οχι κρυμενοι οπως ειμαστε τωρα πισω απο τα κομπιουτερ...και τοτε ειναι που θα πεσει το γελιο της αρκουδας :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε και μεσα Οκτωβρη ανεβαινω...οσοι πιστοι προσελθετε  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω παντος Τασο η ολη εικονα που εχω σχηματισει για σενα ειναι ενος Ελληνα επαρχιωτη.Εισαι λιγακι ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟς :2funny:Και θα δωσω ενα παραδηγμα για τους αναγνωστες.Αγορασες οπως λες στο Κισινιωφ διαμερισμα με 57.000 Ευρω.Κοιτα εδω ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΜΕ 2000-3000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΣΤΟΝΙΑ διαμερισμα παρομοιο με το δικο σου στην Εστονια που ειναι ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΕΝΩΣΗ ειναι στη ζωνη ΣΕΝΓΚΕΝ το επιπεδο ειναι πολυ ανωτερο σε ολα απο την κουλτουρα την νοοτροπια κ.λ.π και οι γκομενες εκει ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙς ΑΝΩΤΕΡΕς ΑΠΟ ΤΗς ΜΟΛΔΑΒΕς που ειναι χάλια! :2funny:!Μια καλη Μολδαβη ακομα δεν εχω δει!Ολες ειναι πολυ μετριες  Αλλα σαν επαρχιωτης νομιζεις οτι κορο'ι'δεψες τους Μολδαβους και πηρες διαμερισμα φτηνα αφου ειναι φτηνοτερο απο την Ελλαδα! :headbang:!Ελα ομως ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕς!πηρες μια μαλακια σε ενα μερος σκατα :2funny:------Οσο για της γκομενες παλι τα ιδια ΛΕς  :knockinb: ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ με 300-400 Ευρω και μας ανεβαζεις και φωτο! :2funny:παλι νομιζεις οτι ειναι μαγκια! :2funny:Ελα ομως που ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΑΙ! :2funny:!Και ο Πιρφορος μπορει να παρει City Tour να την φωτογραφισει και να το παιξει Γαμιας :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
"οι Μολδαβες ειναι χαλια","μια καλη Μολδαβη ακομα δεν εχω δει","πηρες μια μαλακια σε ενα μερος σκατα" και τα λοιπα και τα λοιπα γνωστα.

Αφρους βγαζεις απο το στομα σου...sorry δεν ηξερα οτι ποναει τοσο,πραγματικα λυπαμαι  :grin: :grin: :grin:

God0fDeath

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παντος Τασο η ολη εικονα που εχω σχηματισει για σενα ειναι ενος Ελληνα επαρχιωτη.Εισαι λιγακι ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟς :2funny:Και θα δωσω ενα παραδηγμα για τους αναγνωστες.Αγορασες οπως λες στο Κισινιωφ διαμερισμα με 57.000 Ευρω.Κοιτα εδω ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΜΕ 2000-3000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΣΤΟΝΙΑ διαμερισμα παρομοιο με το δικο σου στην Εστονια που ειναι ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΕΝΩΣΗ ειναι στη ζωνη ΣΕΝΓΚΕΝ το επιπεδο ειναι πολυ ανωτερο σε ολα απο την κουλτουρα την νοοτροπια κ.λ.π και οι γκομενες εκει ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙς ΑΝΩΤΕΡΕς ΑΠΟ ΤΗς ΜΟΛΔΑΒΕς που ειναι χάλια! :2funny:!Μια καλη Μολδαβη ακομα δεν εχω δει!Ολες ειναι πολυ μετριες  Αλλα σαν επαρχιωτης νομιζεις οτι κορο'ι'δεψες τους Μολδαβους και πηρες διαμερισμα φτηνα αφου ειναι φτηνοτερο απο την Ελλαδα! :headbang:!Ελα ομως ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕς!πηρες μια μαλακια σε ενα μερος σκατα :2funny:------Οσο για της γκομενες παλι τα ιδια ΛΕς  :knockinb: ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ με 300-400 Ευρω και μας ανεβαζεις και φωτο! :2funny:παλι νομιζεις οτι ειναι μαγκια! :2funny:Ελα ομως που ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΑΙ! :2funny:!Και ο Πιρφορος μπορει να παρει City Tour να την φωτογραφισει και να το παιξει Γαμιας :2funny:

Γεια σου φίλε πορνομετανάστη.

Έχεις ΠΜ.

Ευχαριστώ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
"οι Μολδαβες ειναι χαλια","μια καλη Μολδαβη ακομα δεν εχω δει","πηρες μια μαλακια σε ενα μερος σκατα" και τα λοιπα και τα λοιπα γνωστα.

Αφρους βγαζεις απο το στομα σου...sorry δεν ηξερα οτι ποναει τοσο,πραγματικα λυπαμαι  :grin: :grin: :grin:
Εγω εδω σου απανταω με επιχειρηματα,αποδικνυω οτι ΣΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑ.Και κοιτα εσυ τι μου απαντας :jerking: :jerking:Τι να ζηλεψω απο σενα?ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟς! :2funny:Ανεβασες μια φωτο απο μια γκομενα που ειναι μαζι σου που ειναι μετρια ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!Μην μας το παιζεις ομως και Γαμιας :2funny:Πηγαινε στο Μπαλτι να κυνηγισεις χωριατισες και να τους λες οτι εχεις διαμερισμα στο Κισινιωφ με Μπιντε :2funny:Εχει δικιο ο Yantis στο οτι εισαι ο χαρακτηριστικος ΚΑΚΟΙΜΟΙΡΗς ΕΠΑΡΧΙΩΤΗς ΕΛΛΗΝΑς ΤΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΜΠΑς ΚΑΙ  :knockinb:! :2funny: :2funny: :2funny:.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......Να παρε και μια φωτο με φοντο τη Θαλαμηγο που πηγα στην Αρματα καλεσμενος απο ενα φιλο μου Εφοπλιστη!Στη θαλαμηγο ηταν καλεσμενες πολλες επωνημες Ελεηνιδες!Καμια σημασια δεν τους δινανε στο νησι :2funny:Ολο το ενδιαφερον το ειχα τραβιξει εγω.

Συνημμένα

• Ego me to tzet ski.jpg
    Ego me to tzet ski.jpg
    135 KB · Εμφανίσεις: 25

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
......Να παρε και μια φωτο με φοντο τη Θαλαμηγο που πηγα στην Αρματα καλεσμενος απο ενα φιλο μου Εφοπλιστη!Στη θαλαμηγο ηταν καλεσμενες πολλες επωνημες Ελεηνιδες!Καμια σημασια δεν τους δινανε στο νησι :2funny:Ολο το ενδιαφερον το ειχα τραβιξει εγω.
αρχονταρα !!!!τσαρε μας!!!! εγραψες παλι

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Φιλε Δημητρακι  :rockon: :headbang2: γραφεις ιστορια με καθε σου κινηση!!!
Σε παρακαλω μονο να εισαι πιο επιοικης με μας και να μας καταλαβεις λιγο,ουτε τη χαρη σου εχουμε ουτε την ομορφια σου και πανω απο ολα ουτε το μυαλο σου!

Υ.Γ. Το μαλι το εβαλες Ελλαδα η πανω?Εχω μεγαλη αραιωση και το σκεφτομαι σοβαρα γιατι οχι να μη κανω και κανα ταξιδακι στα μερη σου αν συμφερει οικονομικα....ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Υ.Γ. Το μαλι το εβαλες Ελλαδα η πανω?Εχω μεγαλη αραιωση και το σκεφτομαι σοβαρα γιατι οχι να μη κανω και κανα ταξιδακι στα μερη σου αν συμφερει οικονομικα....ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!
τυπε αν το σκεφτεσαι για μεταμοσχευση μακρια απο ελλαδα...μια καλη κλινικη ειναι Η ΗDC στην κυπρο.Για οτι αλλο θελεις μπες εδω
www.hairlossgr.com/]http://www.hairlossgr.com/[/url]

giannis.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι, θα έρθω από Ρουμανια - Μολδαβία σε λίγο με δουλειές και δεν έχω καιρό να τον χάνω ψάχνοντας κορίτσια. :helpplea: Που να τα βρω εύκολα;  Αυτά που μου τα στειλανε από το ξενοδοχείο είναι χάλια. :fuck2: Πλήρωσα 150 για 3 ώρες περίπου, είναι πολύ αυτό για την Μολδαβία ή λίγο;      Επίσης αφου πρέπει να μιλήσω με κάποιοι επιχειρηματίες από κει χρειάζομαι κάποιον να με βοηθήσει με την γλώσσα, εσεις δηλαδή πώς το βγάζετε πέρα αν δεν  μιλάτε την γλώσσα τους; Την προηγούμενη φορά πήρα μεταφράστρια, τώρα δεν μπορώ να την βρω. Εχασα το νουμερο της, μήπως ξερετε κάποιον; :think: Τώρα θέλω αυτήν αφου ήτανε κουκλα, σαν να πηρα εσκορτ όχι μεταφραστρια, αλλά που να την βρώ;    Θυμάμαι μόνο ότι την λένε Μαρινα αν δεν κανω λαθος.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε τσαρε ...επειδη εχω εδω στη φτωχη μολδαβια ενα ψιλοελληνικο μαγαζι και θελω να το κανω καθαρα ελληνικο θα ηθελα να σε παρακαλεσω να στειλεις μια ,απο τις πολλες φουστανελες ,που εχεις...εχω βρει το ατομο που θα τη φοραει ..κι επειδη ο μικρος εχει κανονισει να ερθει ο πριονης για μια αξεχαστη ελληνικη βραδια ,αν τη χρειαζεσαι θα στη γυρισω παλι

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε αν το σκεφτεσαι για μεταμοσχευση μακρια απο ελλαδα...μια καλη κλινικη ειναι Η ΗDC στην κυπρο.Για οτι αλλο θελεις μπες εδω
www.hairlossgr.com/]http://www.hairlossgr.com/[/url]
τα βλεπεις μικρε !!! εσυ ηδη βρηκες αυτο που εψαχνες...εγω που πρεπει να κανω προσθετικη πουτσου αραγε θα βρω μεσα απο το σαιτ ????

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλοι, θα έρθω από Ρουμανια - Μολδαβία σε λίγο με δουλειές και δεν έχω καιρό να τον χάνω ψάχνοντας κορίτσια. :helpplea: Που να τα βρω εύκολα;  Αυτά που μου τα στειλανε από το ξενοδοχείο είναι χάλια. :fuck2: Πλήρωσα 150 για 3 ώρες περίπου, είναι πολύ αυτό για την Μολδαβία ή λίγο;      Επίσης αφου πρέπει να μιλήσω με κάποιοι επιχειρηματίες από κει χρειάζομαι κάποιον να με βοηθήσει με την γλώσσα, εσεις δηλαδή πώς το βγάζετε πέρα αν δεν  μιλάτε την γλώσσα τους; Την προηγούμενη φορά πήρα μεταφράστρια, τώρα δεν μπορώ να την βρω. Εχασα το νουμερο της, μήπως ξερετε κάποιον; :think: Τώρα θέλω αυτήν αφου ήτανε κουκλα, σαν να πηρα εσκορτ όχι μεταφραστρια, αλλά που να την βρώ;     Θυμάμαι μόνο ότι την λένε Μαρινα αν δεν κανω λαθος.
σου εστειλα πμ

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
φιλε τσαρε ...επειδη εχω εδω στη φτωχη μολδαβια ενα ψιλοελληνικο μαγαζι και θελω να το κανω καθαρα ελληνικο θα ηθελα να σε παρακαλεσω να στειλεις μια ,απο τις πολλες φουστανελες ,που εχεις...εχω βρει το ατομο που θα τη φοραει ..κι επειδη ο μικρος εχει κανονισει να ερθει ο πριονης για μια αξεχαστη ελληνικη βραδια ,αν τη χρειαζεσαι θα στη γυρισω παλι

Απ'το στομα μου το πηρες!!!
Μακαρι να μπορουσαν να ειναι και οι 2 πανω...ετσι για να καταλαβουν μερικοι μερικοι τι πα να πει Ελλαδα :headbang2: :headbang2:...οταν βαλω μαλλια θα βαζω αυτο  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom