Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
χαχαχαχαχαχα ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ  :grin:
τωρα ρε καταλαβα γιατι εμεις γαμαμε ΤΖΑΜΠΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
προχτες ...1,75, 53 κγρ ,19 ετων...απο αυτες που εχεις στη λιμουζινα μονο η μελαχροινη κατι λεει και μου θυμιζει τη λενα που γαμησε ο πεπιτο μαζι με την αδερφη της...με ενα 50αρικο παρακαλω...
Αυτο που πηδηξα το βραδυ των γενεθλιων μου ετσι ακριβως ητανε(απο τη City το ειχα φορτωσει)....μπας και ειναι το ιδιο???? :grin: ξανθο ηταν?  :2funny:
το πρωι ουτε λεφτα για το ταξι δεχτηκε να παρει....ηρθε με γαμισε και εφυγε και δεν το ξαναειδα μετα αλλη φορα  :grin:
Αυτη εινα η Μολδαβια....VIVA LA MOLDOVA  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
τσαμπα πραγμα μιλαμε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλο ειναι που αρχισες να βαζεις φωτο με γκομενες και οχι με αμαξια,κατι ειναι και αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:
βαλε και κανενα καλο ομως γιατι αυτα πολυ προς το μετριο ειναι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ενα απο τα αγαπημενα μου....κοκινομαλλα με πρασινες ματαρες  :grin:
at Equator restaurant που λενε  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• CIMG1211.JPG
    CIMG1211.JPG
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 37

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτο που πηδηξα το βραδυ των γενεθλιων μου ετσι ακριβως ητανε(απο τη City το ειχα φορτωσει)....μπας και ειναι το ιδιο???? :grin: ξανθο ηταν?  :2funny:
το πρωι ουτε λεφτα για το ταξι δεχτηκε να παρει....ηρθε με γαμισε και εφυγε και δεν το ξαναειδα μετα αλλη φορα  :grin:
Αυτη εινα η Μολδαβια....VIVA LA MOLDOVA  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όταν τα έλεγα πριν 1 χρόνο (ίσως και παραπάνω) μου λέγανε πως έλεγα μαλακίες
δεν πειράζει

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για αυτο τραβαμε Τιρασπολ :grin: και φερνουμε μουνακια απο εκει...και τους χαλαμε και την πιατσα :grin: 30 ζητανε...50 δινουμε :grin:
30 ζητάνε 20 να δίνετε. Όντως έχετε χαλάσει την πιάτσα.
Θα ήθελα να μάθω (και θα μάθω) ποιός ήταν αυτός ο έξυπνος που προχθές στο Τιράσπολ έφτασε να δίνει μέχρι πεντακοσάρικο σε μια γκόμενα (Την Ιρα έννοώ  Δημήτρη) για να του κάτσει. Και δεν τούκατσε γιατί χειρίσθηκε βλακωδώς το θέμα και η κοπέλα προσβλήθηκε.
Ηρεμήστε λίγο και μην τις κακομαθένεται.

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
παιδια σας ευχαρηστο πολη για της απαντηση σας.
αν κατσει η φαση με μια μολδαβεζα που ξερω (καθαριστρια εκει που δουλεβω εινε)
και παο οταν εινε και αυτη επανο και μπορη να κανονιση κατι θα παο αλλιος με 150 λια ενα π...
βρησκο και εδω.
Παντος παλη ευχαρηστο και καθε νεα πληροφορια δεκτη

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τι βαρας ρε? :grin:
Την αλλη φορα που τις ειχα στο σκληρο παζαρι σε στησανε και δεν ηρθε το μωρο το βραδυ(2 μερες εκλαιγες!)με αυτους τους τσιπιδες σκεφτηκε θα παω? :2funny: :2funny:
Τωρα ειμαι large ρε...για σενα δουλευω αγορι μου :2funny: :2funny:
70 θελουν για ολο το βραδυ 100 εγω και δωρο μια κολωνια :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μονο δυο μέρρες ;;;;;;;;; ακόμα κλαίω....... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

70 δολλάρια ενοεις ετσι;;; διοτι αν μιλας για ευρω τοτε σιγουρα την χαλασατε την πιάτσα..

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Θα ήθελα να μάθω (και θα μάθω) ποιός ήταν αυτός ο έξυπνος που προχθές στο Τιράσπολ έφτασε να δίνει μέχρι πεντακοσάρικο σε μια γκόμενα (Την Ιρα έννοώ  Δημήτρη) για να του κάτσει. Και δεν τούκατσε γιατί χειρίσθηκε βλακωδώς το θέμα και η κοπέλα προσβλήθηκε.

Ασε τα κουβαρνταλικια εσυ και δωσε ημερομηνιες αναχωρησης και απο κοντα να δουμε τα 20αρια αν υπάρχουν τετοια ποσά.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα η ιρα δεν θα πηγαινε μαζι του γιατι ο πεπιτο αμεσως μολις την ειδε της προτεινε γαμησι και τελικα πηρε τη νατασα υη φιλη της που φωναζε κατι μπατσους στο δρομο με αποτελεσμα να πληρωσει προστμο 150 δολαρς ασε που ειναι και καψουρα με μενα :grin: :grin:

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα η ιρα δεν θα πηγαινε μαζι του γιατι ο πεπιτο αμεσως μολις την ειδε της προτεινε γαμησι και τελικα πηρε τη νατασα υη φιλη της που φωναζε κατι μπατσους στο δρομο με αποτελεσμα να πληρωσει προστμο 150 δολαρς ασε που ειναι και καψουρα με μενα :grin: :grin:
150$$ :thumbsup:
μονο??εε..τριχες...ξεφτλα λεφτα,τοσα βγαζει την ωρα ο μεσος ελληνας!!

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ποτε ηρθες μολδαβια ? απο που τα ξερεις ολα αυτα ?? μη μπερδευεις σε παρακαλω την ουκρανια με τη μολδαβια ....εδω δωματιο σουπερ στο κεντρο 25 ευρω , ταξι 2 ευρω για διαδρομη μεγαλη, 100 ευρω παιρνεις μουναρα τη βραδια (καθεται ολο το βραδυ) ,δε χρειαζεται να εισαι εμπειρος για να γαμησεις εδω...με 20 ευρω την ημερα εισαι χορτασμενος, αστον τον ανθρωπο να γαμησει
δεν ηρθα κι ουτε θαρθω,γιατι βλεπω ο "ταβαριτσ" κι ο "το νουσου",λενε τα διπλα απο αυτα
επισης αυτα που βλπω εδω με λιμο κ αμαξια,δεν εχει τοσο γκλαμουρ το λβοβ κ το ουζγκοροντ αλλα το 200αρι τη μερα το χαλας αν θες να γαμησεις..
τον ανθρωπο τον αφηνω κ με την ευχη μου ναρθει,αλλα να ξερει με 150-200 τη μερα κι αλλα 400ε εισιτηρια θα γαμαει 1-2 ωρες την μερα κι αν..οσο για ποιοτητα..ας διαβασει ταβαριτς κ τονουσου.."φυλης" level αν εινε τυχερος
φιλε 7 μερες 1500ε συν 300-400 εισητηρια οπου κ να πας,αυτο παιζει κ μην ξεχνας..time-limited το σεξ,ειδικα αν δεν ξερεις κ ρωσσικα....
σορρυ μολντο,αυτα εινε ουκραινα,σωστο,μεν
αλλα μολνταβια πιο πολλα καταλαβενο παει το μαλλι σε ολα...
το πολυ γκλαμουρ "ποναει"..........

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τι βαρας ρε? :grin:
Την αλλη φορα που τις ειχα στο σκληρο παζαρι σε στησανε και δεν ηρθε το μωρο το βραδυ(2 μερες εκλαιγες!)με αυτους τους τσιπιδες σκεφτηκε θα παω? :2funny: :2funny:
Τωρα ειμαι large ρε...για σενα δουλευω αγορι μου :2funny: :2funny:
70 θελουν για ολο το βραδυ 100 εγω και δωρο μια κολωνια :2funny:
εκει που εινε η σεριφ?τριρασπολ??εκει ρε χωριο εινε!!! κ παει 100ε το γαμησι?κ κολονια???ελεος!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
όταν τα έλεγα πριν 1 χρόνο (ίσως και παραπάνω) μου λέγανε πως έλεγα μαλακίες
δεν πειράζει
Δεν πειραζει αστους...γιατι οπως γραφει και ο Nitche:"στην πραγματικοτητα αυτα που κανουμε και λεμε οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,απλως ειτε τα επαινουν ειτε τα κατηγορουν".
ετσι για να φιλοσοφησουμε και λιγο  :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
εκει που εινε η σεριφ?τριρασπολ??εκει ρε χωριο εινε!!! κ παει 100ε το γαμησι?κ κολονια???ελεος!!!
Μα εδώ λέμε ότι ο άλλος έδινε 500αρικο για να γαμήσει στο Τιράσπολ. Δύο μηνιάτικα για κει :uglystupid:!!!
Έχουν ξεφύγει τελείως μερικοί. :headbang:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Καλα οι μαλακες δεν τελειωνουν ποτε...ακου 500!!!!
με τοσα λεφτα στην Βουδαπεστη γυρνας τσοντα κανονικη με αστερια και μετα την πουλας και βγαζεις και 5.000 για την παρτη σου  :grin:
αυτο αλλωστε κανουν ολοι οι Γαλλοι και Ιταλοι παραγωγοι χρονια τωρα!

παντως αν θελετε φτηνο και χωριατικο το Balti ειναι οτι πρεπει,300 lei(18 ευρα)και εισαι ενταξει  :grin:
αρκει βεβαια να βρεις τον παππου εκει για να καθαρισει  :2funny: :2funny: :2funny:

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

100 την ωρα φιλε...μαλλον με πηραν χαμπαρι και με πιασανε μαλακα,τη κολωνια αλο ενα 80αρι απο τα duty free....λες να εδωσα πολλα? :think:Για ολο το βραδυ υπολογιζε κανα 500αρικο...πρασινα παντα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom