You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 746K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Αυτο που πηδηξα το βραδυ των γενεθλιων μου ετσι ακριβως ητανε(απο τη City το ειχα φορτωσει)....μπας και ειναι το ιδιο???? ξανθο ηταν?προχτες ...1,75, 53 κγρ ,19 ετων...απο αυτες που εχεις στη λιμουζινα μονο η μελαχροινη κατι λεει και μου θυμιζει τη λενα που γαμησε ο πεπιτο μαζι με την αδερφη της...με ενα 50αρικο παρακαλω...
το πρωι ουτε λεφτα για το ταξι δεχτηκε να παρει....ηρθε με γαμισε και εφυγε και δεν το ξαναειδα μετα αλλη φορα
Αυτη εινα η Μολδαβια....VIVA LA MOLDOVA
καλο ειναι που αρχισες να βαζεις φωτο με γκομενες και οχι με αμαξια,κατι ειναι και αυτοτσαμπα πραγμα μιλαμε!!!!
βαλε και κανενα καλο ομως γιατι αυτα πολυ προς το μετριο ειναι.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
όταν τα έλεγα πριν 1 χρόνο (ίσως και παραπάνω) μου λέγανε πως έλεγα μαλακίεςΑυτο που πηδηξα το βραδυ των γενεθλιων μου ετσι ακριβως ητανε(απο τη City το ειχα φορτωσει)....μπας και ειναι το ιδιο???? ξανθο ηταν?
το πρωι ουτε λεφτα για το ταξι δεχτηκε να παρει....ηρθε με γαμισε και εφυγε και δεν το ξαναειδα μετα αλλη φορα
Αυτη εινα η Μολδαβια....VIVA LA MOLDOVA
δεν πειράζει
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
30 ζητάνε 20 να δίνετε. Όντως έχετε χαλάσει την πιάτσα.Για αυτο τραβαμε Τιρασπολ και φερνουμε μουνακια απο εκει...και τους χαλαμε και την πιατσα 30 ζητανε...50 δινουμε
Θα ήθελα να μάθω (και θα μάθω) ποιός ήταν αυτός ο έξυπνος που προχθές στο Τιράσπολ έφτασε να δίνει μέχρι πεντακοσάρικο σε μια γκόμενα (Την Ιρα έννοώ Δημήτρη) για να του κάτσει. Και δεν τούκατσε γιατί χειρίσθηκε βλακωδώς το θέμα και η κοπέλα προσβλήθηκε.
Ηρεμήστε λίγο και μην τις κακομαθένεται.
bilaki**
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
παιδια σας ευχαρηστο πολη για της απαντηση σας.
αν κατσει η φαση με μια μολδαβεζα που ξερω (καθαριστρια εκει που δουλεβω εινε)
και παο οταν εινε και αυτη επανο και μπορη να κανονιση κατι θα παο αλλιος με 150 λια ενα π...
βρησκο και εδω.
Παντος παλη ευχαρηστο και καθε νεα πληροφορια δεκτη
αν κατσει η φαση με μια μολδαβεζα που ξερω (καθαριστρια εκει που δουλεβω εινε)
και παο οταν εινε και αυτη επανο και μπορη να κανονιση κατι θα παο αλλιος με 150 λια ενα π...
βρησκο και εδω.
Παντος παλη ευχαρηστο και καθε νεα πληροφορια δεκτη
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Τι βαρας ρε?
Την αλλη φορα που τις ειχα στο σκληρο παζαρι σε στησανε και δεν ηρθε το μωρο το βραδυ(2 μερες εκλαιγες!)με αυτους τους τσιπιδες σκεφτηκε θα παω?
Τωρα ειμαι large ρε...για σενα δουλευω αγορι μου
70 θελουν για ολο το βραδυ 100 εγω και δωρο μια κολωνια
μονο δυο μέρρες ;;;;;;;;; ακόμα κλαίω.......
70 δολλάρια ενοεις ετσι;;; διοτι αν μιλας για ευρω τοτε σιγουρα την χαλασατε την πιάτσα..
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
30 ζητάνε 20 να δίνετε. Όντως έχετε χαλάσει την πιάτσα.
Θα ήθελα να μάθω (και θα μάθω) ποιός ήταν αυτός ο έξυπνος που προχθές στο Τιράσπολ έφτασε να δίνει μέχρι πεντακοσάρικο σε μια γκόμενα (Την Ιρα έννοώ Δημήτρη) για να του κάτσει. Και δεν τούκατσε γιατί χειρίσθηκε βλακωδώς το θέμα και η κοπέλα προσβλήθηκε.
Ασε τα κουβαρνταλικια εσυ και δωσε ημερομηνιες αναχωρησης και απο κοντα να δουμε τα 20αρια αν υπάρχουν τετοια ποσά.
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Για μέσα Οκτώβρη δεν είπαμε ?
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
re agamhtoi τελοσ οκτωβρη ερχομαι κατω και 6 νοεβρη ανεβαινω οποιος ενδιαφερεται τα λεμεΓια μέσα Οκτώβρη δεν είπαμε ?
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κοιτα η ιρα δεν θα πηγαινε μαζι του γιατι ο πεπιτο αμεσως μολις την ειδε της προτεινε γαμησι και τελικα πηρε τη νατασα υη φιλη της που φωναζε κατι μπατσους στο δρομο με αποτελεσμα να πληρωσει προστμο 150 δολαρς ασε που ειναι και καψουρα με μενα30 ζητάνε 20 να δίνετε. Όντως έχετε χαλάσει την πιάτσα.
re agamhtoi
150$$κοιτα η ιρα δεν θα πηγαινε μαζι του γιατι ο πεπιτο αμεσως μολις την ειδε της προτεινε γαμησι και τελικα πηρε τη νατασα υη φιλη της που φωναζε κατι μπατσους στο δρομο με αποτελεσμα να πληρωσει προστμο 150 δολαρς ασε που ειναι και καψουρα με μενα
μονο??εε..τριχες...ξεφτλα λεφτα,τοσα βγαζει την ωρα ο μεσος ελληνας!!
δεν ηρθα κι ουτε θαρθω,γιατι βλεπω ο "ταβαριτσ" κι ο "το νουσου",λενε τα διπλα απο αυταποτε ηρθες μολδαβια ? απο που τα ξερεις ολα αυτα ?? μη μπερδευεις σε παρακαλω την ουκρανια με τη μολδαβια ....εδω δωματιο σουπερ στο κεντρο 25 ευρω , ταξι 2 ευρω για διαδρομη μεγαλη, 100 ευρω παιρνεις μουναρα τη βραδια (καθεται ολο το βραδυ) ,δε χρειαζεται να εισαι εμπειρος για να γαμησεις εδω...με 20 ευρω την ημερα εισαι χορτασμενος, αστον τον ανθρωπο να γαμησει
επισης αυτα που βλπω εδω με λιμο κ αμαξια,δεν εχει τοσο γκλαμουρ το λβοβ κ το ουζγκοροντ αλλα το 200αρι τη μερα το χαλας αν θες να γαμησεις..
τον ανθρωπο τον αφηνω κ με την ευχη μου ναρθει,αλλα να ξερει με 150-200 τη μερα κι αλλα 400ε εισιτηρια θα γαμαει 1-2 ωρες την μερα κι αν..οσο για ποιοτητα..ας διαβασει ταβαριτς κ τονουσου.."φυλης" level αν εινε τυχερος
φιλε 7 μερες 1500ε συν 300-400 εισητηρια οπου κ να πας,αυτο παιζει κ μην ξεχνας..time-limited το σεξ,ειδικα αν δεν ξερεις κ ρωσσικα....
σορρυ μολντο,αυτα εινε ουκραινα,σωστο,μεν
αλλα μολνταβια πιο πολλα καταλαβενο παει το μαλλι σε ολα...
το πολυ γκλαμουρ "ποναει"..........
εκει που εινε η σεριφ?τριρασπολ??εκει ρε χωριο εινε!!! κ παει 100ε το γαμησι?κ κολονια???ελεος!!!Τι βαρας ρε?
Την αλλη φορα που τις ειχα στο σκληρο παζαρι σε στησανε και δεν ηρθε το μωρο το βραδυ(2 μερες εκλαιγες!)με αυτους τους τσιπιδες σκεφτηκε θα παω?
Τωρα ειμαι large ρε...για σενα δουλευω αγορι μου
70 θελουν για ολο το βραδυ 100 εγω και δωρο μια κολωνια
Δεν πειραζει αστους...γιατι οπως γραφει και ο Nitche:"στην πραγματικοτητα αυτα που κανουμε και λεμε οι αλλοι δεν τα καταλαβαινουν,απλως ειτε τα επαινουν ειτε τα κατηγορουν".όταν τα έλεγα πριν 1 χρόνο (ίσως και παραπάνω) μου λέγανε πως έλεγα μαλακίες
δεν πειράζει
ετσι για να φιλοσοφησουμε και λιγο
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μα εδώ λέμε ότι ο άλλος έδινε 500αρικο για να γαμήσει στο Τιράσπολ. Δύο μηνιάτικα για κει !!!εκει που εινε η σεριφ?τριρασπολ??εκει ρε χωριο εινε!!! κ παει 100ε το γαμησι?κ κολονια???ελεος!!!
Έχουν ξεφύγει τελείως μερικοί.
Καλα οι μαλακες δεν τελειωνουν ποτε...ακου 500!!!!
με τοσα λεφτα στην Βουδαπεστη γυρνας τσοντα κανονικη με αστερια και μετα την πουλας και βγαζεις και 5.000 για την παρτη σου
αυτο αλλωστε κανουν ολοι οι Γαλλοι και Ιταλοι παραγωγοι χρονια τωρα!
παντως αν θελετε φτηνο και χωριατικο το Balti ειναι οτι πρεπει,300 lei(18 ευρα)και εισαι ενταξει
αρκει βεβαια να βρεις τον παππου εκει για να καθαρισει
με τοσα λεφτα στην Βουδαπεστη γυρνας τσοντα κανονικη με αστερια και μετα την πουλας και βγαζεις και 5.000 για την παρτη σου
αυτο αλλωστε κανουν ολοι οι Γαλλοι και Ιταλοι παραγωγοι χρονια τωρα!
παντως αν θελετε φτηνο και χωριατικο το Balti ειναι οτι πρεπει,300 lei(18 ευρα)και εισαι ενταξει
αρκει βεβαια να βρεις τον παππου εκει για να καθαρισει
εκει που εινε η σεριφ?τριρασπολ??εκει ρε χωριο εινε!!! κ παει 100ε το γαμησι?κ κολονια???ελεος!!!
100 την ωρα φιλε...μαλλον με πηραν χαμπαρι και με πιασανε μαλακα,τη κολωνια αλο ενα 80αρι απο τα duty free....λες να εδωσα πολλα? Για ολο το βραδυ υπολογιζε κανα 500αρικο...πρασινα παντα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις