Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αναλογα τα γουστα αγαπητε εμενα μου αρεσει υο διαφορικο της

Μολντο υπάρχει γυναικα που δεν σου αρεσει εσενα;;;;;;;;;;;;;;;;
εχουν δικιο οι παλιοι που λένε ο καλός ο Μύλος όλα τα αλέθει.....
Οπου  μύλος = Μόλντο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
olee allan εχασα την μπαλα ρε με αυτους πιγα στο ορχεη  στο σπιτι του πεθερου του γαμπρου και εκει τα ιδια με το κισηινεου αμαξαρες βιλαρες κτλ αλλα εκει που εμεινα μαλακας τελειος ειναι με τους βουλγαρους επελαση μιλαμε !!!!!! με αμαξαρες κτλ τοσα χρονια πολη σπανια βουλγαροι!!!!! και τορα μιλαμε επελαση!!!!!!!!!! τι στο πουτσο γινετε στα βαλκανια ρε αλλαν !!!!! μονο εμεις μιναμε  :jerking: :jerking: :jerking: γαμο την ελαδα μας γαμο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ο μολντο προι δεν παταει στο μαγαζι!!!! ουτε ξανθια εχει!!! τι μαλακιες μου γραφατε!!!??

πέλλε αδερφέ και καυσιμο βιομάζα ..............
αντε να σου ανοιξω λιγο το μυαλό σε νομιμες δουλειές αλοιώς εχει πτωχευση το τσαρντί...........
σε παρανομες μην τα χαιρεσαι ειδικά με τους Βουλγαρους υποψήφιοι φυλακοβιοι οι περισσότεροι,
(Πορνεια και ναρκωτικά) διαλεξε και πάρε.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ο Μολντο ξανθια εχει και ειναι και καλη,τι περιμενες εκατσες 4 μερες στο Κισιναου και ηθελες να τα δεις ολα?  :2funny:

εμενα παντως το "μωρο μου" μου εστειλε μερικες φωτο και θελει να παω στο S.Petersburg  :grin:
μιλαμε για μεγαλο ερωτα δηλαδη ξεσκισοερωτα για να ειμαι ακριβης  :2funny: :2funny: :2funny:
αμα τη φερω καμια φορα στο Chisinau θα ζαλιστει και θα ξεσκιστει πολυ κοσμος............χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλό ρε Τάσσο το μωρό σου αλλά κατι σε Ξανθό δεν εχουμε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σημ.: την Ρωσσίδα τωρα τι την θελεις εδω;;;;;;;;;
      δεν εχει Μολδαβεζες αναλογου κάλους και εμφανισης και διπλου διαφορικου;;;
      Επιμένω σε Ξανθό εχει ποιο πολυ γουστο η κατασταση.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μολντο υπάρχει γυναικα που δεν σου αρεσει εσενα;;;;;;;;;;;;;;;;
εχουν δικιο οι παλιοι που λένε ο καλός ο Μύλος όλα τα αλέθει.....
Οπου  μύλος = Μόλντο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και ομως αγαπητε ευσωμε υπαρχει γυναικα που δε μου αρεσει ....ειναι η βουλγαρα που εμεινες τοσο καιρο αυτη με τιποτα δε τη γαμουσα :headbang: :headbang: :headbang:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πέλλε αδερφέ και καυσιμο βιομάζα ..............
αντε να σου ανοιξω λιγο το μυαλό σε νομιμες δουλειές αλοιώς εχει πτωχευση το τσαρντί...........
σε παρανομες μην τα χαιρεσαι ειδικά με τους Βουλγαρους υποψήφιοι φυλακοβιοι οι περισσότεροι,
(Πορνεια και ναρκωτικά) διαλεξε και πάρε.
εδω στη μολδαβια απαγορευτε να φερεις μεταχειρισμενο αυτοκινητο πανω απο 7 χρονια γι αυτο αγοραζουν σε αλλες χωρες και δεν αλλαζουν τα νουμερα βλεπε λιθουανια πολωνια ,βουλγαρια ,λετονια κλπ...τι μαλακιες βλεπω εδω ναρκωτικα και τετοια...απλα ειναι αυτοκινητα μολδαβων

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
εδω στη μολδαβια απαγορευτε να φερεις μεταχειρισμενο αυτοκινητο πανω απο 7 χρονια γι αυτο αγοραζουν σε αλλες χωρες και δεν αλλαζουν τα νουμερα βλεπε λιθουανια πολωνια ,βουλγαρια ,λετονια κλπ...τι μαλακιες βλεπω εδω ναρκωτικα και τετοια...απλα ειναι αυτοκινητα μολδαβων
Σωστα,ολο το καλοκαιρι που ημουνα επανω και ειδικα τον Αυγουστο ητανε γεματο απο αυτοκινητα με βουλγαρικες και ιταλικες πινακιδες...παπαρια βουλγαροι και ιταλοι ητανε...μολδαβοι ητανε που καμαρωνανε σαν γυφτικα σκεπαρνια  :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Σωστα,ολο το καλοκαιρι που ημουνα επανω και ειδικα τον Αυγουστο ητανε γεματο απο αυτοκινητα με βουλγαρικες και ιταλικες πινακιδες...παπαρια βουλγαροι και ιταλοι ητανε...μολδαβοι ητανε που καμαρωνανε σαν γυφτικα σκεπαρνια  :2funny: :2funny: :2funny:
τα τελευτεα 6 χρονια που τραβιεμε σε οθκρανομολδαβιες ξερο καλα αν ειναι μολδαβοι οι ξενοι σε πληροφορο οτι μονο στο λεογραντ ειχε πληροτητα 40 της εκατο ολο το καλοκαιρη απο φραγκατους βουλγαρους :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ο γενικος εκει ειναι κολητος << νυχτομουτρο καζινοβιος κτλ :2funny: :2funny:>>και φησηκα θα ξερης τι τιμες εχει το λεογραντ!!!!! ορεο το τεμαχιο ανεβασε να φτιαχτουμε καμια πιο σεχυ ποζα :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αγαπητε πρωκτολογε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ...το πρωι γυρω στις 10 παω στο μαγαζι γιατι καθομαι μεχρι αργα το βραδυ...κριμα που δε με βρηκες
αγαπιτε πομακε ακαρνανα καραγκουνι αμα πιγενης εση στο μαγαζι στης 10 εγω ειμαι γιαπονεζος βιολιντσης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν σου ειπα να μιν δινεις πιπες τα βραδυα γιατι το πρωι ο κοσμος δουλευει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το κοντοπουτανο μελαχρινο παντος πολι το σιμπαθισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smitten: :smitten:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπιτε πομακε ακαρνανα καραγκουνι αμα πιγενης εση στο μαγαζι στης 10 εγω ειμαι γιαπονεζος βιολιντσης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν σου ειπα να μιν δινεις πιπες τα βραδυα γιατι το πρωι ο κοσμος δουλευει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το κοντοπουτανο μελαχρινο παντος πολι το σιμπαθισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smitten: :smitten:
απορια !!!γιατι δε χτυπησες μουσακα ???το χριστινακι (αυτο ειναι το ονομα της) το παραδεχομαι ειναι γλυκουτσικο...ειναι μιση μολδαβεζα και μιση λευκορωσιδα...φανταζομαι οτι εισαι πιο αδυνατος απο τον ευσωμο...αλιως ξεχνα το

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• valtsa1.JPG
    valtsa1.JPG
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 10.jpg
    10.jpg
    103 KB · Εμφανίσεις: 25

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
παιδια να ροτησο κατι? ενα επηδη μπορη να ανεβω μολδαβια αλλα ακομα δεν ξερω αν αξηζη, ποσο παει η βιζιτα με ενα τετιο μελαχρηνο γιατη αν εινε πανο απο 100αρικο καθομε και εδω. Γενηκος τη τιμες πεζουν για το "αθλημα" αλλα και στα ποτα-φαγητα εινε φτηνοτερα απο Ελλαδα?
Ευχαρηστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom