ασε ρε φιλαρακι
καλα τα λες γενικα,αλλα δεν παιζει τιποτα,τωρα τετοια φαση-νισαφι πλεον
πηγαμε ταδαμε τα γραφει κι ο κμαν2 στην ουκρανια...40ε την μερα στα ταξι μονο,εδινε!!!
με 100ε κανα κοντπουτανο που λεει κι ο ταβαρις,κ σε 15-20 λεπτα θα του φυγει...μην τον περνεις στο λαιμο σου τον ανθρωπο,τι ολονυχτιες κ κουραφεξαλα του λες....
κοιτα φιλε καλο ειναι να μην κανεις ταξιδια μόνος σου στην Μολδαβία και Ουκρανια η παρουσια καποιου εμπειρου στην παρεα σε αυτες τις χωρες θα βοηθουσε κατα πολυ την οικονομικοτερη εξελιξη και επιτυχια της εκδρομής.
2) Ασε τον νταβάριτσ κατα μέρος μιλάμε για μεγαλοσπόνσορα που ακουμπά 5000 ευρω την εβδομάδα στις γκόμενες οποτε μην τον λαμβάνεις υπ'οψιν για φτηνο σεξοτουρισμό. (Εχει ξοδεψει ολοκληρη πολυκατοικια για το σπονσαρισμα γυναικών).
κοστολογια τωρα απο Θεσσαλονικη- Μολδαβία - Θεσσαλονικη.
βενζινες 100 ευρω. Χ 2 = 200 ευρω.
διαμερισμα....35 ευρω ανα μέρα.
ταξι οχι πανω απο 10 ευρω και πολλα λεω ανα μέρα.
φαγητο - ποτα διασκεδαση = 30 ευρω ανα μέρα.
Εσκορτ κοπέλες 100 - 150 ευρω ανα νυχτα ( Ενοω γυρω στις 01 ή 02.00 το πρωι εως τα ξημερώματα 07.00 έως 08.00 και ισως αν σε γουσταρει να μείνη παραπανω αν οχι οπως τα λές σε κανενα δίωρο θα την κανει ισχιριζομενη καποια προφαση).
Υπ'οψιν οτι αν κανεις τετοια εκδρομή αποκλειστικα και μονον το πηδημα τοτε αστο καλυτερα να μείνης σπίτι σου δεν μπορω να σου πω περισσότερα εξαρταται και απο τα θελω και ενδειαφεροντα του καθενός.
Και αν υπάρχει η δυνατοτητα επικοινωνιας τοτε προσανατολισου σε γνωριμια καμάκι και οχι εσκορτσ.
Αυτα απο μένα και απο τις προσωπικες μου εμπειρίες στην Μολδαβία λαβε υπ'όψιν σου οτι και οι εκει παρέες μου μου δημιουργουν πολύ καλή διαθεση το να θελω να πηγαίνω επανελειμένα και να περνω καλά.