Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εγω παντως πρεπει να σταματησω να σας διαβαζω το πρωι με τον καφε... απ τα γελια μου πεσε ο καφες στο πληκτρολογιο...

Οντος...  κανα φαγαδικο παιζει να μπορουμε να ανοιξουμε ?...  διοτι ανεργος ψαχνω για λυσεις....

συγνωμη αλλα απ την φωτο και μενα σαν τραβελος μου δειχνει.....    :o

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Δικός μου εισαι εσυ  μην παίρνης θεση γιατι.....
αλοιμονο σου απο το χαιβάν ντοκτορ αν πεσεις στα χερια του....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εεε για την δευτερη λεω ισως κρατησω το τραβελο στην παρέα  ΞΞΞΞΞΞΥΥΥΥΥΠΝΑΑΑΑΑΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Οσο για τις μαλακιες σου περι ακυρου ασε να μιλήση ο Μολντο εσυ τι πεταγεσαι σαν Ντικ αποτο πουθενα μια και εχεις χρονια να πατησης το ποδάρι σου εκτος Ελλάδος.

Τωρα εισαι σαν τις Ιστοριες της μυθολογιας και διηγοντας τα να κλαίς.
Γειά σου χαιβάααααααααααααααααν Ντοκτόρ.
καλα χαιβαν χοντρε πιες κανα καφε να ξεσουροσεις και τα λεμεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: επιδη εισε σιντροφος καλος δεν σε ταπονο με σφραγιδες απο διαβατηρια κτλ οπου μονο εγω οπος παντα εχω βαλει εδω!!!! ασε που θα με κυνηγαει ο ρεντ που σχεδιαζει μπιζνα μαζι σου ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΟΝ !!!!!!!!!!!!!! ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΚΑΛΗ ΓΑΜΑς  ???? ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!!  

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
davai...davai...σταματα τωρα να βαραει.....     :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εγω παντως πρεπει να σταματησω να σας διαβαζω το πρωι με τον καφε... απ τα γελια μου πεσε ο καφες στο πληκτρολογιο...

Οντος...  κανα φαγαδικο παιζει να μπορουμε να ανοιξουμε ?...  διοτι ανεργος ψαχνω για λυσεις....

συγνωμη αλλα απ την φωτο και μενα σαν τραβελος μου δειχνει.....    :o
ΓΙΑ δωσε τα χαρακτηριστηκα σου συντροφε απο που εισε ηλικια τι κανεις ελλαδα τι θελης να κανεις?? κτλ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλα χαιβαν χοντρε πιες κανα καφε να ξεσουροσεις και τα λεμεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: επιδη εισε σιντροφος καλος δεν σε ταπονο με σφραγιδες απο διαβατηρια κτλ οπου μονο εγω οπος παντα εχω βαλει εδω!!!! ασε που θα με κυνηγαει ο ρεντ που σχεδιαζει μπιζνα μαζι σου ΤΕΛΟς ΠΑΝΤΟΝ !!!!!!!!!!!!!! ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΚΑΛΗ ΓΑΜΑς  ???? ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!! 

Να μην λες ανακριβειες  - τωρα μιλάμε σοβαρά...
1.) Ρεντ και μπίζνα μαζί μου δεν παίζη οποτε αυτες ειναι μαλακιες απο το μυαλό σου.
2.) Βουλγαρες καλές και πολλές επι χρημασι βεβαια αλλα στην συμετοχή μετα τις Μολδαβέζες τρώνε
    ακυρο σαν να γαμας το κομοδινο σου.......... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
3.) Τροφη στον λαό τέλος μονο σε συντροφους που προσφέρουν στην Ενημέρωση 

τέλος της σοβαρης συζήτησης.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΓΙΑ δωσε τα χαρακτηριστηκα σου συντροφε απο που εισε ηλικια τι κανεις ελλαδα τι θελης να κανεις?? κτλ

οχι μηηηηηηηηηηηηηηηηη  την εβαψες μετα .... να διαβάση τα ποσ σου σχετικά αλοιώς μηηηηηηηηηηη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Να μην λες ανακριβειες  - τωρα μιλάμε σοβαρά...
1.) Ρεντ και μπίζνα μαζί μου δεν παίζη οποτε αυτες ειναι μαλακιες απο το μυαλό σου.
2.) Βουλγαρες καλές και πολλές επι χρημασι βεβαια αλλα στην συμετοχή μετα τις Μολδαβέζες τρώνε
    ακυρο σαν να γαμας το κομοδινο σου.......... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
3.) Τροφη στον λαό τέλος μονο σε συντροφους που προσφέρουν στην Ενημέρωση 

τέλος της σοβαρης συζήτησης.
καλα ασ τα γραψει ορεντ παω για σουσι τωρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αλλαν καληψη αποκρηψη εεεεε!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχω τπτ να κρυψω...  :grin:    γραφιστας... ετων 30  τωρα το τι να κανω  στην σκεψη ολα καθονται καλα...στην πραξη τι γινετε....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ante μολντο τα εβγαλα τα λευτα απο την τραπεζα πρεπει να μας φτανουν σκεψου τρικαλινε  :think: :think: :think: :think: τι να κανουμε εκει χωρις παντρειες και μαλακιες

Συνημμένα

• bank.png
    bank.png
    323,1 KB · Εμφανίσεις: 80

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δεν εχω τπτ να κρυψω...   :grin:    γραφιστας... ετων 30  τωρα το τι να κανω  στην σκεψη ολα καθονται καλα...στην πραξη τι γινετε....
δηλαδη τι σκευτεσε να κανεις ?? που μπορουμε να σε φωτισουμε??

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητοι αγαμητοι του μακρινου νοτου καλησπερα σας...πρωτον ο ρεντ δεν εφεγε κοκκινη απο μενα γιατι εχω μαζι του ερωτικη αλλα οχι σεξουαλικη σχεση...δευτερον στη τιρασπολη μπιζνα ξεχαστε τη, μονο ενα ελ γρεκο σηκωνει η δωματια προς ενοικιαση αλλα....με πορδες δουλεις δε γινονται ,οποτε ξεχαστε το...το μουνι που γαμησα ηταν αυτο που λες ευσωμε...τεταρτο πρωκτολογε σεξολογε ο ευσωμος μπορει να ειναι ταπι αλλα ψυχραιμος και ωραιος...εσυ βεβαια εισαι η αδυναμια μου λογω πληροφορησης που δινεις ,την οποια δε μπορω να δωσω εγω ...ασε που εχουμε σεξουαλικην σχεσην ελεω πρωκτου...αυτα που ειπες οτι μας πηραν χαμπαρι εκει ειναι επειδη εμεις οι ελληνες οπου και να παμε μιλαμε δυνατα και γαμαμε δυνατα...ασε που τα μπουρμπουαρ που αφηνε ο μικρος ηταν περισσοτερα και απο το λογαριασμο ...με ολα αυτα λοιπον μας μαθανε

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ante μολντο τα εβγαλα τα λευτα απο την τραπεζα πρεπει να μας φτανουν σκεψου τρικαλινε  :think: :think: :think: :think: τι να κανουμε εκει χωρις παντρειες και μαλακιες
ασε γιατρε στη φαντασια μου εχω κι εγω λεφτα
ευσωμε εχεις χαιρετισμους απο το μουναχοφαη μοικανο

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχω τπτ να κρυψω...  :grin:    γραφιστας... ετων 30  τωρα το τι να κανω  στην σκεψη ολα καθονται καλα...στην πραξη τι γινετε....
κρυψε κατι κρυψε κατι ακου και κανα ξεδοντιαρη παπου το νουσου

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
molnto για εδρα μιλαο ετσι οστε να νοικιασουμε μονιμα διαμερισμα να μπορουμε να αραζουμε εκει οσο γουσταρουμε να γραψουμε κανα αμαξι εκει λευτα δεν σε αφινουν να βγαλεις το ζιτουμενο ειναι πωσ μπορουμε να ειμαστε εκει οχι σαν τουριστες αλλα σαν μονιμοι εχεισ καμια ιδεα????

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Γιατι δεν ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
τοσα χρονια μια προταση του δεν ειδαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
όλα για πάρτη του.

Φιλακια πεσ του ..........

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
molnto για εδρα μιλαο ετσι οστε να νοικιασουμε μονιμα διαμερισμα να μπορουμε να αραζουμε εκει οσο γουσταρουμε να γραψουμε κανα αμαξι εκει λευτα δεν σε αφινουν να βγαλεις το ζιτουμενο ειναι πωσ μπορουμε να ειμαστε εκει οχι σαν τουριστες αλλα σαν μονιμοι εχεισ καμια ιδεα????

Μολις πεισ το ονομά μου παίρνεις βίζα μονιμου κατοίκου εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε αυτα μονο ο μακης μπορει να μας διαφωτισει

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σε αυτα μονο ο μακης μπορει να μας διαφωτισει
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: τι τρικαλινος εισε???????  για σκεψου ρε μολντο καμια ιδεα??????  εντομεταξι σε ολη την ευρωπη οι δουλιες πανε γαμισετα :headbang: :headbang: :headbang: στην μολδαβια οι δουλιες πανε απο το καλο στο καλητερο!!!!!! εση ρε μολντο σε σχεση με περση πωσ πασ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom