Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
tiraspol και επαρχια ουκρανιας μας εμεινε αδεφια!!! ουκρανια το 2012  γινεται το ευρο ειδη τα σταδια γινονται με γρυγορους ρυθμους σε ολες της μεγαλες πολεις φισικα οι τιμες θα πανε στο διαολο ενω γαμο την ελλαδα μας εμεις δεν θα χουμεε λευτα ουτε για καποτες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ααααρεεεεεε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: τερμα τα πολα πολαααα !!!! << δεν μπενει και ο ορεινος να γελασουμεε και λιγο!!!>> τα νοτια συνορα της πολονιας ειναι μακρυα με αμαξιι!!!! και εκει θελης και αμαξι και χρονο για να βρεις της χωριατοκαταστασεις φτου και απο την αρχη αλλα η βαση ειναι μακρυα οποτεεε το ανατολικο μπλοκ παπαλα για αγνες κουμουνιστοκαταστασεις μονο με λευτα στα γνοστα μερη αλλα με αυτα τα λευτα πλεον ελλαδα βγαζεις καλητερα γουστα και γλητωνεις και την ταλεπωρια!!!! πρεπει να αρχιζουμε να ψαχνομαστε για αλλη γη αλλα μερη :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  οχι τα γνοστα ταιλανδες κουβες κτλ εκει παλι με λευτα καργιολες γαμας μαπα τα καρπουζιι ρε κατι προβληματα που μας ΤΥΡΑΝΑΝΕΕΕΕ  !!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΝΑ ΜΑς ΚΗΝΗΓΑΕΙ!!!!  ΕΜΠΕΝΕΕ ΜΟΛΝΤΟΟ !!!! ΟΛΕΕΕΕ Ο ΤΑΥΡΟΟΟςςςςςςςςςςςςςςς  ΤΡΑΒΑ  ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ  ΜΟΛΝΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΙΝ ΓΑΜΙΣΕΙς ΚΑΜΙΑ  ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤ!!!!!
α ρε πρωκτολογε με αυτο το κειμενο μαλλον δε σε βλεπω να ξαναρχεσαι εδω...ειναι ενα μυνημα που πιστευω το καταλαβαν ολοι...κριμα που χανουμε ενα μαχομενο μελος αυτου του τοπου...ενα μεγαλο αντιπαλο του γαμια τσιμου...αλλα μη φοβασαι πριν τις γαμησω ποτε δε ρωταω αν τις μαγαρισε ο τσιμος οποτε μπορει και να γαμησα και να μη το ξερω

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ti les ρε μολντο κοβει η πουτανα το γαμιση???????  μολδαβια εχω τα μωρα μου εχω κανει μεγαλη επενδηση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τα παλια καλα χρονια θυμαμε !!! τωρα τιρασπολ μονο εμεινε <<χωρις λευτα γαμπρος η λιγα λευτα σε σχεση με ολο το ανατολικο μπλοκ>>  ουκρανια μετα στης μικροτερες πολεις ΑΠΛΑ ΜΟΛΝΤΟ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑς ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΧΕΔΟΝ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΚΑΛΑ   :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: Υ.Γ ΚΥΝΔΗΝΟς ΘΑΝΑΤΟς ΜΟΛΝΤΟ ΑΜΑ ΓΑΜΙΣΕΙς ΚΑΜΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤ!!!!! ΑΠΟ ΤΟΥς ΙΟΥς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΤΗς ΑΝΑΤΟΛΙΚΗς ΕΥΡΩΠΗς ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΣΙΓΚΑΝΕς ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΕ ΑΒΕΡΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!  ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ti les ρε μολντο κοβει η πουτανα το γαμιση???????  μολδαβια εχω τα μωρα μου εχω κανει μεγαλη επενδηση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τα παλια καλα χρονια θυμαμε !!! τωρα τιρασπολ μονο εμεινε <<χωρις λευτα γαμπρος η λιγα λευτα σε σχεση με ολο το ανατολικο μπλοκ>>  ουκρανια μετα στης μικροτερες πολεις ΑΠΛΑ ΜΟΛΝΤΟ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑς ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΧΕΔΟΝ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΚΑΛΑ   :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: Υ.Γ ΚΥΝΔΗΝΟς ΘΑΝΑΤΟς ΜΟΛΝΤΟ ΑΜΑ ΓΑΜΙΣΕΙς ΚΑΜΙΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤ!!!!! ΑΠΟ ΤΟΥς ΙΟΥς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ΤΗς ΑΝΑΤΟΛΙΚΗς ΕΥΡΩΠΗς ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΣΙΓΚΑΝΕς ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΕ ΑΒΕΡΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!  ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αααα!!!!ειπα κι εγω θα δωσεις χαρα στους διαφορους ευσωμους επισκεπτες της περιοχης....καλα που το ειπες για τους ιυους του ρεντ να προσεχω...αλλα μονο πιπα θα δινω στις βοσκοπουλες για καλο και για κακο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αααα!!!!ειπα κι εγω θα δωσεις χαρα στους διαφορους ευσωμους επισκεπτες της περιοχης....καλα που το ειπες για τους ιυους του ρεντ να προσεχω...αλλα μονο πιπα θα δινω στις βοσκοπουλες για καλο και για κακο

Ειπες κάτι για τους  ευσωμους;;;;;;;;;;;;;
σπαστο και ξαναρίξτο δεν το καταλαβα ................

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
shmewra sto κισινεου ειναι η παλια προτοχρονια μολντο χρονια πολλα  ΜΟΥ ΣΤΗΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΤΥ ΛΕΜΕ ΟΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ!!!!! ΠΑΛΗ ΜΟΝΟς ΤΑ ΓΡΑΦΩ  Α  ΡΕΕΕ ΜΟΛΝΤΟ!!!!!!!!!

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε συ !....  happy old new year...  περνα την καπως ετσι....  :knockinb:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
shmewra sto κισινεου ειναι η παλια προτοχρονια μολντο χρονια πολλα  ΜΟΥ ΣΤΗΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΤΥ ΛΕΜΕ ΟΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ!!!!! ΠΑΛΗ ΜΟΝΟς ΤΑ ΓΡΑΦΩ  Α  ΡΕΕΕ ΜΟΛΝΤΟ!!!!!!!!!
με συγχωρειτε κυριε πρωκτολογε εχετε δικιο ...ετσι ειναι πραγματικαι σημερα του αγιου βασιλειου μεγαλη η χαρη του

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε συ !....  happy old new year...  περνα την καπως ετσι....   :knockinb:
δεν ξερω για σασ αδερφια αλλα εγω ετσι τη περασα και μαλιστα στη τιρασπολη ο ευσωμος και ο μικρος ξερουν με ποια....μικρε απιστευτο γαμησι η κυρια και κορμαρα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δεν ξερω για σασ αδερφια αλλα εγω ετσι τη περασα και μαλιστα στη τιρασπολη ο ευσωμος και ο μικρος ξερουν με ποια....μικρε απιστευτο γαμησι η κυρια και κορμαρα

Καλημερα  Μεσιέ,
τι εγινε;;; :think: :think: :think: :think: 16  χρονια δεν πατησες το ποδι σου εκει και τωρα δεν μπορουμε να σε μαζέψουμε;;; :think: :think: :think: :think:

Αν ενοεις το μωρό που εκανες καμάκι με το Μιλφ στην καφετερια των πολλών παρασκευών  με τις πίτσες χαλάλι το κράξιμο.

Αντε σε βλέπω για el Greco nr..2 στην Τιρασπολ .... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
γιασου μολντο τρικαλιοτι με την πουτσα την πηρηνηκη ΟΛΕ ΠΙΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ !!!!!!!!! ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ΟΛΕ!!!!  ΣΗΜΕΡΑ στο κισηινεου ειναι του μεγαλου βασιλειου η τελευτεα γιορτινη μερα οπαα απο την ερχομενη βδομαδα ολος ο κοσμος γυρισε κισηινεου ολοι ειναι αφραγκοι λογο γιορτον ,<< και οι ντοπιοι σπονσορες και οι ξενοι τουρκι ιταλομαλακες κτλ εχουν φιγει !!!!!!!>>   ειναι η καλητερη περιοδος του χρονου για γουστα και καριολες μεχρι τα τελη φλεβαρη θα προτεινα καλητερα φοιτητριουλες βλαχες που ψαχνοντε λογο κρισις μονο ετσι σου βγενη σχετικα φθινα στο κισηινεου  :knockinb: :knockinb:  τιρασπολ με τον μολντο μαζι !!! ειναι καλη ληση ΑΛΛΑ ΚΑΛΗΨΗ ΑΠΟΚΡΗΨΗ ΟΧΙ ΟΠΟς ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟς ΤΟΥς ΠΙΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΙΡΑΣΠΟΛ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑ!!!!!  ΚΑΛΗΨΗ ΑΠΟΚΡΙΨΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ  ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΣΤΕΡΑΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ !!!! ΧΩΡΙς ΛΕΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΡΟ σαν την μονικα μπελουτσι στα νιατα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΙΤΑΛΟς ΠΕΡΣΙ !!!ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΕ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΑ γιατι εγω ο παπαρας ειχα ξεχασει πως ειναι να εισε με κανονικη γκομενα αγαπες και λουλουδια κτλ!!!! λογο ρουμανομολδαβοουκρανιας!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  καληψη αποκριψη!!! ρε  !!! ΚΟΜΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• d3rp-6.jpg
    d3rp-6.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • katia035.png
    katia035.png
    295,6 KB · Εμφανίσεις: 39

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• katia012.png
    katia012.png
    102,5 KB · Εμφανίσεις: 48
  • katia02.png
    katia02.png
    280,5 KB · Εμφανίσεις: 54

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
molnto τιρασπολ τι δουλεια μπορεις να ανοιξης????/ :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:  για βαλε το μιαλο σου λιγο να δουλεψει!!! απλα για να εχουμε νομιμη εδρα εκει λευτα απο οτι ξερο δεν σε αφινουν να κανεις σαν ξενος απλα να εχουμε νομιμη εδρα εκει εχεις καμια  ιδεα???

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Εσυ ρε χαιβάν Doctor δεν ξεχασες μονο την κανονικη σχεση με γκομενα αλλά και να ξεχωρίζης τις γυναίκες με τα τραβελια ..................... Τραβελι του κερατα ειναι αυτο... οχι και μονικα στα νειάτα της.........
Αντε  καμια εκδρομή να συνελθης και ασε τις προτάσεις για τους άλλους.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• katia02.png_thumb.png
    katia02.png_thumb.png
    133,7 KB · Εμφανίσεις: 21

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αυτες  βεβαίως χαλάλι τα 80 δολλάρια και για τις 4 μαζί να γουστάρω κατασταση.
χαλαράααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ολες μαζί τις παίρνω ευχαρίστως.- Και ισως να μην διωξω τον τραβελο........

Συνημμένα

• katia035.png
    katia035.png
    295,6 KB · Εμφανίσεις: 76

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
molnto τιρασπολ τι δουλεια μπορεις να ανοιξης????/ :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:  για βαλε το μιαλο σου λιγο να δουλεψει!!! απλα για να εχουμε νομιμη εδρα εκει λευτα απο οτι ξερο δεν σε αφινουν να κανεις σαν ξενος απλα να εχουμε νομιμη εδρα εκει εχεις καμια  ιδεα???

Σουβλάκια του τσολια του ψωλιά...................
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλα λεει ο μολντο παλι κοματια εισε!!!!!!!!!!! ????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: η μελαχρινι στη φοτο με της 4 οχι η πρωτη αλλα η δευτερη ντεβουσκα κατα σειρα ειναι η κατια που εβαλα και στης αλλες διο φοτο   1.85 60 κιλα ακομααααααα κλεω!!!!!!!! 20 χρονον τιν παντρευτικε ο τζουζεπε!!!!!!! γαμο την ιταλια μου γαμοοοοοοοοοοο ο κολος της ειναι βραζιλιανικος οριτσιναλλλλλλ και η κοπελα ειταν κανονικοτατη καμια σχεση με καργιολα!!!!!!!  Υ.γ  με τον μολντο οργανονετε κατασταση εση τραβα με τον ρεντ εχεις φαει ακυρο απο μολντο!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  και πουσε εση εχεις την αντιπρωσοπια της βουλγαρειας πιο πανο ειμαστε εμεις :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλα λεει ο μολντο παλι κοματια εισε!!!!!!!!!!! ????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: η μελαχρινι στη φοτο με της 4 οχι η πρωτη αλλα η δευτερη κατα σειρα ειναι η κατια που εβαλα και στης αλλες διο φοτο  1.85 60 κιλα ακομααααααα κλεω!!!!!!!! 20 χρονον τιν παντρευτικε ο τζουζεπε!!!!!!! γαμο την ιταλια μου γαμοοοοοοοοοοο ο κολος της ειναι βραζιλιανικος οριτσιναλλλλλλ και η κοπελα ειταν κανονικοτατη καμια σχεση με καργιολα!!!!!!!  Υ.γ  με τον μολντο οργανονετε κατασταση εση τραβα με τον ρεντ εχεις φαει ακυρο απο μολντο!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

εεε για την δευτερη λεω ισως κρατησω το τραβελο στην παρέα  ΞΞΞΞΞΞΥΥΥΥΥΠΝΑΑΑΑΑΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Οσο για τις μαλακιες σου περι ακυρου ασε να μιλήση ο Μολντο εσυ τι πεταγεσαι σαν Ντικ αποτο πουθενα μια και εχεις χρονια να πατησης το ποδάρι σου εκτος Ελλάδος.

Τωρα εισαι σαν τις Ιστοριες της μυθολογιας και διηγοντας τα να κλαίς.
Γειά σου χαιβάααααααααααααααααν Ντοκτόρ.

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
εγω παντως πρεπει να σταματησω να σας διαβαζω το πρωι με τον καφε... απ τα γελια μου πεσε ο καφες στο πληκτρολογιο...

Οντος...  κανα φαγαδικο παιζει να μπορουμε να ανοιξουμε ?...  διοτι ανεργος ψαχνω για λυσεις....

συγνωμη αλλα απ την φωτο και μενα σαν τραβελος μου δειχνει.....    :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom