midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Όχι δύοΔηλαδή τέσσερις;
Μια 19 και μια 24 η 23
Όχι δύοΔηλαδή τέσσερις;
Έχεις κρατήσει τηλέφωνα να κάνεις πάσα στον Τζόνυ;Όχι δύο
Μια 19 και μια 24 η 23
Έχω τις μιας. Αλλά επειδή είναι δίδυμες χτυπάει και στην άλλη το ίδιο νούμεροΈχεις κρατήσει τηλέφωνα να κάνεις πάσα στον Τζόνυ;
Κανονικά πρέπει να πληρώσει μόνο την μία, αφού είναι σα να γαμαει την ίδια γκόμενα...Έχω τις μιας. Αλλά επειδή είναι δίδυμες χτυπάει και στην άλλη το ίδιο νούμερο
Απλά δεν ξέρω αν θα δώσει 20 η 40ε.. Αυτό δεν το γνωρίζω. Τότε χρεωναν 16.50 και οι δύο μαζί
Εγώ αυτό είχα πει. Είναι σαν να γαμαω μια, δεκάξι ευρώ θα δώσω. Απλά μου φαγαν δύο σάντουιτς που είχα αντί για ένα που είχαμε συμφωνήσει αρχικά....Κανονικά πρέπει να πληρώσει μόνο την μία, αφού είναι σα να γαμαει την ίδια γκόμενα...
Εκτός αν έχουν καμιά ελιά που τις ξεχωρίζει...
Μιλάμε για μαφία...και να τα κάνουν αυτά σε σένα που είσαι και έμπειρος, σκέψου στον Τζόνυ που είναι αβγαλτο παιδί...Εγώ αυτό είχα πει. Είναι σαν να γαμαω μια, δεκάξι ευρώ θα δώσω. Απλά μου φαγαν δύο σάντουιτς που είχα αντί για ένα που είχαμε συμφωνήσει αρχικά....
Πουτανες τώρα τι να πεις...
Το κόλπο είναι να μην τις αφήσεις να σου κάνουν διπλοτσθλιμπουκο
Εκεί την πάτησες. Θα χρεωθεί δύο φορές από 16. 50 ευρώ
Σε λίγους μήνες γίνομαι 33 ετών.
Δεν μου φαίνεται όμως, μοιάζω για μικρότερος.
Και είμαι και αρκετά εμφανίσιμος!
Την πεταξες τωρα ...Η αυτές που έχεις νάναι πουτανες
Αν δεν είναι πως θα τις πασάρεις???
Ενημερωτικά πάντως έχω παντρέψει δύο πρώην μέλη με Μολδαβές, κανονικές γκόμενες φοιτήτριες κ με διάφορες γλγκιας 9 και 18 χρόνια έκαστος
Ουτε εκει του αρεσει ... η μια κοντη η αλλη κουτση κτλΜόνο Πρενεστροβια ρε νιαμου...σας γαμω το Κισινάου...
Ρε μλκα μην πετάς την μπάλα στην κερκίδαΤην πεταξες τωρα ...
ρε μλκ δεν σου ειπε κανεις να πασαρεις κανονικες γκομενες ουτε επαγγελματιες βιζιτες που τις βρισκει ο οποιοσδηποτε σε σαιτ ... για δικα σου τηλεφωνα μιλαμε για γκομενες που το κανουν με "χαρτζιλικι".
Στο Κιεβο ας πουμε ψωνισα πουτανα απο σαλον (80+10 για εξω) και την εφερα στο ξενοδοχειο , σιγα τα ωα δηλαδη ... οπως και στο Μινσκ βρηκα με 100 απο την πρωτη μερα.
Οταν ομως πηγαινεις για χρονια ολοκληρα σε μια πολη εννοειται οτι εκτος απο σχεσεις που κανεις με κανονικες γκομενες (μικρης η μεγαλης διαρκειας δεν εχει σημασια) παιζεις και με "σεμιπρο" αλλιως δεν υπαρχει νοημα να ανεβαινεις πανω εκτος αν θες να βρεις μια για να παντρευτεις (καθολου μεμπτο φυσικα).
ΥΓ. κλιμακτηριο περνας?
Και τουλάχιστον 2 αεροσυνοδούς αν δώσει αυτός ο στισπου ο Τάσος τις λίστες.... Αλλα γαμιωνται όλοι. Άσε... Πέσαν οι μάσκες τζωνΤύπε jon smith θα ρίξεις άνετα 3 πούτσους και 2 καβλιά με 400ψωρολέι τη μέρα...
Εσυ την πετας και εισαι θεωρητικος ...Ρε μλκα μην πετάς την μπάλα στην κερκίδα
Δώσε του Τζον τις λίστες με τις αεροσυνοδούς κι άσε τις θεωρίες
Άντε μπράβο βοηθήστε κ τους νέους κωλο γέροι
Κλιμακτήριο από τα 39,99 ρε μαλακα?
Δώσε ρε του ανθρώπου τις λίστεςΕσυ την πετας και εισαι θεωρητικος ...
Αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλ
τεσπα
Θα ζητήσω τοποθέτηση από πορνομεταναστη να σας ΓΑΜΙΣΕΙ.Εσυ την πετας και εισαι θεωρητικος ...
Αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλ
τεσπα
Να τον στείλουμε Ταϊλάνδη τότε μαζί με τους υπόλοιπους ζωοφιλους...Ουτε εκει του αρεσει ... η μια κοντη η αλλη κουτση κτλ
χαχα
Με λεοφωρειο η c 130???
Ταϊβάν θα πάω να φαίνομαι κ ψηλόςΝα τον στείλουμε Ταϊλάνδη τότε μαζί με τους υπόλοιπους ζωοφιλους...
Καλά ρε μλκα τα ρωτάνε αυτά@τασος3
Εκτός από την ξανθιά.....ποιες άλλες είναι διαθέσιμες τώρα στο Κισινάου?
Επίσης για την πόλη Λβιβ στην Ουκρανία έχεις κάνα κονέ?
Ποιος το γαμει το Λβιβ , ειμασταν στον παραδεισο και θα τρεχαμε αλλου?@τασος3
Εκτός από την ξανθιά.....ποιες άλλες είναι διαθέσιμες τώρα στο Κισινάου?
Επίσης για την πόλη Λβιβ στην Ουκρανία έχεις κάνα κονέ?
Εγώ αν δεν δω λίστα Τάσο με νούμερο 20 και πάνω δεν ξεκινάωΘα πάμε με πούλμαν. Η διαδρομή είναι τρομερή. ΑΛΛΑ αν δούμε ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία και δεν παλεύεται με τίποτα θα γυρίσουμε με αεροπλάνο!
Στο κέντρο του Κισινάου θα βρούμε ένα τίμιο ξενοδοχείο(έχω υπόψιν μου κάποια) και θα πάρουμε δύο μονόκλινα δωμάτια!!
Και..................
Μία σακούλα Καποτες ✓
Μία σακούλα Βιαγκρα ✓
Και Μολδαβεζες Μουναρες ✓
Τι να κλασει το λβιβ, ουτε καν αεροσυνοδούς τοπικές δεν έχει. Κάτι χοντρές μόνο που κόβουν εισητηρια στα τραμ.... Δεν γαμιομαστεΠοιος το γαμει το Λβιβ , ειμασταν στον παραδεισο και θα τρεχαμε αλλου?
Εδω μεχρι και οι ελληνες της Οδησου μολδαβες μουναρες ειχαν ...
ταδε εφη Χαρης
Κοιτα ο μιδας αν αρχισει να μιλαει μπορει και να σε τρελανει ...Να τον στείλουμε Ταϊλάνδη τότε μαζί με τους υπόλοιπους ζωοφιλους...