midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.846
- Πόντοι
- 3.656
Αυτές που περιμένουν τον Τζων σίγουραΕίναι δηλαδή η έννοια του πιπινιού ;
Αυτές που περιμένουν τον Τζων σίγουραΕίναι δηλαδή η έννοια του πιπινιού ;
Και μάνα με 7 παιδιά στενό μουνι έχει εκεί... έχουν γαριδάκια οι Μολδαβοί...Είναι δηλαδή η έννοια του πιπινιού ;
Δεν δειχνω τις βασικες και αυτες που κατεβαζα Μυκονο Κρητη κτλ για να μην στεναχωρησω τον μιδα ...Και σκέψου αυτές είναι οι αναπληρωματικές...
Από το 2004 έχεις τίποτα πουταν και η ολυμπιάδα?@midas69
Στο παρακάτω βίντεο έχει ένα στριπτιτζαδικο με μουναρες στο Κισινάου!
Το 2017 τραβήχτηκε!
Ξέρεις ποιο στριπτιτζαδικο είναι αυτό?
Οχι.γιατι θα παει ο Τζων με σκηνή στα ματαλα και στα Μάλια να περιμένει να ξαναρθουνεΔεν δειχνω τις βασικες και αυτες που κατεβαζα Μυκονο Κρητη κτλ για να μην στεναχωρησω τον μιδα ...
Απο πορτοφόλι τι λες ;Σε λίγους μήνες γίνομαι 33 ετών.
Δεν μου φαίνεται όμως, μοιάζω για μικρότερος.
Και είμαι και αρκετά εμφανίσιμος!
Θα γίνουν ουρεςΑν τελικα ανεβει ο τζων και ειναι κατω των σαραντα θα κανει παταγο.
Για Μολδαβία είναι πλούσιος. Έχει 15ε μπάτζετ την μέρα για γούστα συν 3 20ρικα για όργια με τις γκόμενες Τασου3Απο πορτοφόλι τι λες ;
Ρε μλκα δεν ταχείς πει αυτάΣε λίγους μήνες γίνομαι 33 ετών.
Δεν μου φαίνεται όμως, μοιάζω για μικρότερος.
Και είμαι και αρκετά εμφανίσιμος!
Πράγματι με τέτοια προσόντα παίζει να τον πληρώνουν οι γκόμενες και να γυρίσει με χοντρό μπαγιόκο...Ρε μλκα δεν ταχείς πει αυτά
Σε βλέπω να πηγαίνεις με το λεοφωρειο και να γυρίζεις με Πόρσε καιμαν
Τίποτα εληξε το θέμα. Ξεκινά κι αύριο. Είσαι ο νέος πορνομεταναστης οριστικόΕμένα το όπλο μου είναι ότι είμαι νέος και αρκετά εμφανίσιμος!
Ένας που είναι 55 ετών και μέτριος εμφανισιακά το όπλο του είναι τα λεφτά!
#Kman rules.
Δεν αμφιβαλλω καθολου για αυτο ...Θα γίνουν ουρες
Όπως είχε προβλέψει κι ο μιτσος για τον πιτσι, ετσι προβλέπω κι εγ για Τζων... Μπορεί μεχρι και 5 φοιτήτριες, 3 αεροσυνοδούς και 4 μιλφ την ημέρα. Οπότε μιλάμε για τρελό γαμησι. Θα γονατίσει το μοτέλ των 15ε από το μουνι
Αυτη την εχασα μετα την πανδημια ,ουτε ξερω που βρισκεται.Τάσο εκτός από την ξανθιά, ποια άλλη είναι τώρα στην ενεργό δράση?
Η μελαχρινή είναι?
Αυτή κι άλλες πολλές ακόμα στις επάλξεις του 20ευρουΤάσο εκτός από την ξανθιά, ποια άλλη είναι τώρα στην ενεργό δράση?
Η μελαχρινή είναι?
Έχει λίστα με διαφορά επαγγέλματαΑν ανέβω Κισινάου Γενάρη/Φλεβάρη..... παίζει να μου δώσεις κάνα τηλεφωνακι?
Άντε ρε επιτέλουςΕννοειται ... θα ανοιξω τα τεφτερια μου να δω ποιες ειναι ακομη ενεργες και θα σου πω.
Καταλαβα εισαι ιδιαιτερη περιπτωση ... αγγλικα μιλας φανταζομαι.Τάσο σε ευχαριστώ!
Μου έφυγε ένα πάρα πολύ μεγάλο άγχος!
Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ εκτός Ελλάδας.....να φανταστείς το πιο μακρινό ταξίδι από Αθήνα που έχω κάνει ήταν πριν 10 χρόνια στη Κρήτη!
Και το 1997 στη Θεσσαλονίκη/Χαλκιδική.