Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
χαχαχαχαχα
σιγα ρε που θα τις πηγαινω στα νοτσι κλουμπ!!!!!
αντε να παρω κανα δυο ουζα από τα dia με 3 ευρω εκαστο!! :2funny: :2funny:
H φιλοσοφια μου στις διακοπες ειναι.... η πιο μακρινη αποσατση απο το δωματιο του ξενοδοχειου στο εστιατοριο του, το εχω ξαναπει
μωρη κουφαλα ζερβα πας να με βγαλεις σκρουτζ  :cussing:(θα σε κανω αναφορα να γινεις mute  :cheesy: :cheesy: )
αφου ΣΕ λεω. το μονο που πλερωνω καλα ειναι το γκοστινιτσα!!
απο 4αρο 5αρι και πανω
οπως ολοι πηγαν ταϋ σε χοτελι των 30 ευρω κι εγω πληρωνα 120 ο βλακας :uglystupid:
μην τσιμπας,,, :grin: :grin: :grin:
πλακα κανω
warned εγινα για συμπαρσταη στον δημητρη29  :birdman:
υγ εχω ενα προαισθημα οτι η τακτικη σου δεν θα βρει εδαφος στο μολνταβια  ;)
τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο ντεβουσκι πουχεις βαλει εδω φωτο,,ετσι μουπε "ενα πουλακι τσιου"
θελουν νοτσι κλουμπ  εκει,δεν την γλυτωνεις με τις τριπλες  :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
μην τσιμπας,,, :grin: :grin: :grin:
πλακα κανω
warned εγινα για συμπαρσταη στον δημητρη29  :birdman:
σε τα μας ρε κωλοδαχτυλον;;;;;;  :uzi:  :knuppel: :2funny:
δεν θα σε παρουμε μαζι ρε πουθενα με το νυκτερο
εκει με τους κουμπαρους ρε να πηξεις :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
που να παντρευτεις και να σε βαραει με παντουφλα η γυναικα σου :s&m_3:
ναι εκει βρηκα κατα πλερωφοριες μπαζολες
οποτε μαλλον ουκραϊνα ακομη μια φορα

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
σε τα μας ρε κωλοδαχτυλον;;;;;;  :uzi:  :knuppel: :2funny:
δεν θα σε παρουμε μαζι ρε πουθενα με το νυκτερο
εκει με τους κουμπαρους ρε να πηξεις :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
που να παντρευτεις και να σε βαραει με παντουφλα η γυναικα σου :s&m_3:
ναι εκει βρηκα κατα πλερωφοριες μπαζολες
οποτε μαλλον ουκραϊνα ακομη μια φορα
εεπ ξεφυγες,,παντοφλες μπαζολες,, :booty: :booty: :booty:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
εχει ωραιες γκομενες κ παθιαρες η μολνταβια,απλα δεν ειναι τοσο βολικες οπως οι ουκρανες,εννοω στο φαστ-τρακ,,,κι εδω, Β ΚΥΠΡΕ,  :grin:  πρηζουν λιγο αρχ,,ια σε σχεση με ρωσσιδες ουκρανες κλπ
γι αυτο μετα κι απ οσα εγραψαν τα παιδια,σου λεω οτι αυτο που ζητας με τα χρηματα αυτα,"προαισθανομαι" δεν βγαινει στο κισιναου
υγ το  :birdman: ειναι φορος τιμης στον αδικοχαμενο ντημας,τον φαγατε διαπλεκομενοι και μη  :P :P :P

Επισκέπτης
γι αυτο μετα κι απ οσα εγραψαν τα παιδια,σου λεω οτι αυτο που ζητας με τα χρηματα αυτα,"προαισθανομαι" δεν βγαινει στο κισιναου
χα
παμε οτι στοιχημα θες;;;;
πολυ ετσι την ειπαν για τον σχινο αλλα εχασαν  :grin:
ΥΓ σε τρωει ο κωλος σου

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
χα
παμε οτι στοιχημα θες;;;;
πολυ ετσι την ειπαν για τον σχινο αλλα εχασαν  :grin:
ΥΓ σε τρωει ο κωλος σου
δεν ειναι θεμα ικανοτητας
ειναι θεματα νοοτροπιας περιβαλλοντος χωρου,,το που εισαι δηλαδη,,,σε ποια χωρα πολη εποχη..
να στο κανω πιο απλο σαν ερωτηση
στην σερβια κ στην ρωσσια ειναι το ιδιο αποτελεσμα?δεν εχει διαφορα και ως προς την δυσκολια κ ως προς το επιπεδο με ποσο και εαν βρεις αυτο που ζητας?
εαν ναι,αυτο εννουσα
εαν οχι,ας το παρει ο (ποταμος)  προυτ!! :grin:

"ΦΩΣΤΗΡΑ" ΜΟΥ ΕΣΥ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν ειναι θεμα ικανοτητας
ειναι θεματα νοοτροπιας περιβαλλοντος χωρου,,το που εισαι δηλαδη,,,σε ποια χωρα πολη εποχη..
να στο κανω πιο απλο σαν ερωτηση
στην σερβια κ στην ρωσσια ειναι το ιδιο αποτελεσμα?δεν εχει διαφορα και ως προς την δυσκολια κ ως προς το επιπεδο με ποσο και εαν βρεις αυτο που ζητας?
εαν ναι,αυτο εννουσα
εαν οχι,ας το παρει ο (ποταμος)  προυτ!! :grin:

ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
εψαξα μονο μερικες ωρες πριν
και παλι η κοπελιτσα ηταν 21 ετων με βυζαρες
αλλα ρουμανοφατσα εως γυφτοφατσα
ε και την εστειλα συστημενη να τα κανει ολα μα ολα για 40 ευρω αλ νάιτ λονγκ
και στις φωτο δεν φαινοταν μπαζολα
η δεξια στην φωτο ειναι

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    64,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 27

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μακαρι να ηταν αυτη σιγα να μην την εδιωχνα.........

ενα βοδι ηλθε γυφτοφατσα του κερατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τους χαιρετισμους μου απο Χαλκιδικη ................

Συνημμένα

• large1.jpg
    large1.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 25

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
Ας ευθυμησουμε λιγάκι...

Ενναλακτικα μπορούμε να πάρουμε την κοπέλα να στρωσουμε σεντόνι στο πάρκο υπό το φως κεριών κ του φεγγαριού, να πάρουμε κρασακι,μεζεδάκια κ τα παρελκομενα!! λογο του κρυου η νεαρα αναγκαστικα θα κουρνιαζει στην αγκαλιά σου κ εάν ρίξει κ κανά χιόνι ανεβάζει το επίπεδο ρομαντισμου ...

Επισκέπτης
Ας ευθυμησουμε λιγάκι...

Ενναλακτικα μπορούμε να πάρουμε την κοπέλα να στρωσουμε σεντόνι στο πάρκο υπό το φως κεριών κ του φεγγαριού, να πάρουμε κρασακι,μεζεδάκια κ τα παρελκομενα κ εάν ρίξει κ κανά χιόνι ανεβάζει το επίπεδο ρομαντισμου ...

xaxaxaxa
κλασικο ανεκδοτο το οποιο οπτικοποιηθηκε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
δηλ ο σχινος που παει με δυο ,δυο τι ντεβουσκες,θελει για να παει κλαμπ 120ε να πιει κι αλλα 36 εισοδο,συνολο 156 μονο για το κλαμπ?κι αλλα μετα για τις αμοιβες?ωχ ωχ,,,βαρυ το πεπονι σχινο  ;) ;) ;)
Οι ντεβουσκες δεν πληρώνουν είσοδο,πάρτες και από μια pinacolada με αλκοόλ η από ένα sex on the beach :grin: και είσαι εντάξει.
Jack Daniels μπουκάλι ανοίγεις όταν είσαι με αντροπαρέα μόνο :grin: :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
H φιλοσοφια μου στις διακοπες ειναι.... η πιο μακρινη αποσατση απο το δωματιο του ξενοδοχειου στο εστιατοριο του, το εχω ξαναπει
Δεν μας τα λες καλά φίλε shino
αυτά τα κάνουνε 25αρηδες η αυτοί που έχουν να δούνε μουνί κανα εξάμηνο :grin: εγώ άμα δεν βγω έξω δεν μου λέει τίποτα.
σιγά να μην κάθομαι όλη μέρα μέσα στο ξενοδοχείο να την γαμάω και από πάνω να την ΠΛΗΡΏΝΩ κιόλας :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
εχει ωραιες γκομενες κ παθιαρες η μολνταβια,απλα δεν ειναι τοσο βολικες οπως οι ουκρανες,εννοω στο φαστ-τρακ,,,κι εδω, Β ΚΥΠΡΕ,  :grin:  πρηζουν λιγο αρχ,,ια σε σχεση με ρωσσιδες ουκρανες κλπ
Εγώ πάντως που πηγα Οδησσό πέρασα χάλια με τις ουκρανές :grin: 80 ευρά για μια ώρα η καθεμία και κρυοκωλες του κερατά ήτανε,φάγανε σουτ πάνω στο μισάωρο.

Επισκέπτης
Δεν μας τα λες καλά φίλε shino
αυτά τα κάνουνε 25αρηδες η αυτοί που έχουν να δούνε μουνί κανα εξάμηνο :grin: εγώ άμα δεν βγω έξω δεν μου λέει τίποτα.
σιγά να μην κάθομαι όλη μέρα μέσα στο ξενοδοχείο να την γαμάω και από πάνω να την ΠΛΗΡΏΝΩ κιόλας :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και να ηθελα να γαμαω ολη μερα δεν μπορω καρντια μου :2funny: :2funny:
απλα χαλλλλαρωνω
κλαμπ εχω εδω καλυτερα και τα μπουζουκια μου πρωτο τραπεζι πιστα και τα απο ολα μου, και οταν παω στα εξωτερικα ειμαι συνηθως μονος μου, οποτε να κανω στο κλαμπ τι;;;; να δω τους αλλοδαπους να κουνιουντε;;
να βγω εξω να κανω τι; να θαυμασω τις ομορφιες της πολης;;; χεστηκα! αφου για αλλο λογο εκδρομευω!
εχω τα δυο τρια μωρακια διπλα μου, μου κανουν το μασαζακι μου, τις πιπουλες μου, τα γαμησακια μου και μια χαρα
δεν ειμαι περιπετειωδης τυπος, προτειμω να αραξω, εδω στην Ελλαδα μου τα πρηζουν απο την Αυσταλια μεχρι ο καθε κουλος Αργεντινος

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και να ηθελα να γαμαω ολη μερα δεν μπορω καρντια μου :2funny: :2funny:
απλα χαλλλλαρωνω
κλαμπ εχω εδω καλυτερα και τα μπουζουκια μου πρωτο τραπεζι πιστα και τα απο ολα μου, και οταν παω στα εξωτερικα ειμαι συνηθως μονος μου, οποτε να κανω στο κλαμπ τι;;;; να δω τους αλλοδαπους να κουνιουντε;;
να βγω εξω να κανω τι; να θαυμασω τις ομορφιες της πολης;;; χεστηκα! αφου για αλλο λογο εκδρομευω!
εχω τα δυο τρια μωρακια διπλα μου, μου κανουν το μασαζακι μου, τις πιπουλες μου, τα γαμησακια μου και μια χαρα
δεν ειμαι περιπετειωδης τυπος, προτειμω να αραξω, εδω στην Ελλαδα μου τα πρηζουν απο την Αυσταλια μεχρι ο καθε κουλος Αργεντινος
Αν δεν έχεις παρέα οκ πάω πάσο.Στο Κισινάου από παρέες καλά πάμε πάντως,όταν θα έρθεις κανόνισε να μην είσαι κλεισμένος στο ξενοδοχείο :grin: θα χάσεις αρκετές καλές φάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom