Να δωσουμε μερικες χρησιμες πληροφοριες.
1.) Τροπος μεταβασης Αεροπορικως απ'ευθειας ή μεσω Κωνσταντινουπολης ή Βουκουρεστη.
Οδικως Θεσσαλονικη εως Κισιναου 1.190 κμ με το δικο μου αυτοκινητο - 120 λιτρα.
διοδια BG = 5 eyvro - RO = 4 eyvro.
Χρονος οδηγησης 14 εως 16 ωρες.
Λεοφορειο απο Αθηνα εως Κισιναου = 80 ευρω 24 ωρες ταξειδι.
2.) Διαμονη σε διαμερισματα απο 25 eyvro εως 50 αναλογα τα facilities.
3,) Φαγητα - εστιατωρια κλπ τιμες Ελλαδος (τα Μολδαβικα ειναι φτηνοτερα)οχι τα ξενα.
4.) Διασκεδαση σε κλάμπ - Ντισκο κλκπ ισως ακριβωτερα και απο Ελλάδα.
πχ. 4 ατομα εισοδος στην Ντραιβ = 4Χ200 = 800 λεει = 50 ευρω. (χωρις ποτο)
Ποτο 1 φιαλι Τζακ Ντανιελς + κολα κλπ = 2.200 λεει = 120 ευρω.
5.) dejavou κλαμπ φορτωματος σεμιπρο τανες νεαρες απο 50 εως 300 ευρω αναλογα το θυμα και
την ικανοτητα διακανονισμων του καθενα. τιμες ποτων 4-7 ευρω αναλογα το ποτό.
6.) Τιρασπολ παρεες καλες διπλανης πορταςοχι μοντελα σε σχεση με το τι διαθεσιμο κοστος
παρεας απο 40 ευρώ το 24 ωρο.
7.) Οποιος γνωριζει Ρουμανικα ή Ρωσσικα εχει βρει τον παραδεισο της ελευθερης βοσκής
αρκει να ειναι λιγο ποιο ομορφος απο τους χιμπατζίδες.
8.) συνυπογραφω τις εντυπωσεις του tsafus.
Ας πω λοιπόν τις εντυπώσεις μου!!!
Καταρχήν η παρέα ειταν φανταστικη !! Αυτό είναι το κυριότερο για μένα ...
Απο εκεί και πέρα έχει γυναίκες επαγγελματίες που συνήθως ζητάνε 100ευρω για κάποιες ώρες η για όλο το βράδυ, έχει κ κοπέλες που ζητάνε και 200-300 ...βεβαίως και με πιο λίγα λεφτά... Αναλόγως ...
Μια άλλη κατηγορία είναι φοιτητριες η εργαζόμενες που μπορείς με τραπέζια,δωράκια,εξόδους κ κάποιο χρηματικό δωράκι (εξαρτάται )
Επίσης είναι κ κάποια κατηγορία που θέλουν να γαμηθουνε με αίσθημα αφού τις καμακωσεις,κερασεις κ γουσταρουν
Γενικά οι γυναίκες είναι θερμές κ το μουνακι τους βαράει παλαμάκια, θέλουν να περάσουν καλα..
Είναι ανοιχτές στο καμακι γενικώς και ευγενικές
Είναι Γυναίκες με όλη την σημασία απο το ντύσιμο τους μέχρι την συμπεριφορά κ τον άντρα τον θέλουν άντρα δηλαδή τζενλτεμαν με οτι συνεπάγεται ....
Εκανα απο τα πιο ωραια και παθιασμενα κρεββατια στο Kishinev
Ειμαι κουρασμένος κ δεν μπορω να γράψω κ πολλά.. Τα κορίτσια μου,στέλνουν μηνύματα αβερτα τωρα που γύρισα στην ωραιότερη χώρα του κόσμου με του πιο κομπλεξικους κατοίκους !!!
Γενικά τα πάντα είναι σχετικά και αναλόγως τις συγκυριες