Νέα

Μητέρα πήγε τους 40χρονους γιους της στα δικαστήρια για να τους διώξει από το σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rand0m1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 263
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
43
Like
22.210
Πόντοι
18.496

Εντάξει, Ελλάδα δεν παίζει αυτό διότι θα μείνει ο μισός πληθυσμός άστεγος. :confused:
πουτανα μανα αντι να φροντιζει τα βλασταρια της τους πηγε δικαστικα η καργια :2funny:
:2funny:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.513
Πόντοι
206
Τον τεχνικο ,χειρονακτα , τον τεχνητη πληρωνεις την τεχνογνωσια στην εργασια ,το αποτελεσμα που θα σου φερει, τον χρονο που θα στο τελειωσει κλπ Συνεχεια η τεχνολογια εξελισσεται ενα μηχανικος αυτοκινητου παραδειγμα που διαβαζει το τι βγαινει καινουργιο η τι εγχειριδιο του κατασκευαστη θα φερει καλυτερο αποτελεσμα απο εναν αρπα κολλατση που ειναι στα αρχιδια του.
Εδω πλακακι βαζεις και σου βγαινουν ολα στον αερα γιατι ;;;;; αφου ειναι μαλακας ο μαστορας, εκτος αν δεν φταιει αυτος και φταιει αλλος παραγοντας οπως το υλικο η κολλα εχει συμβει και αυτο να ειναι ληγμενη .

Δεκτό. Αλλά όμως οι από πάνω γράφουν με τέτοιο τρόπο που μειώνουν εντελώς κάποιους. Υπάρχουν μαστορια με αρχιδια και στις μικρές πόλεις. Μαθαίνει για τα νέα αυτοκίνητα. Αλλά χρήμα γιοκ. Πως είναι λάθος του; Τι πρέπει να κάνει; να φύγει και αυτός να πάει Αθήνα η Γερμανία.

Γι αυτό λέω πως κάποια πράγματα δεν είναι άσπρο και μαύρο. Στην επαρχία υπάρχουν τζιμανια αλλά οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες. Και δεν είναι πάντα εύκολο να φύγεις. Το ότι παίρνεις στα 40 σου λίγα δεν είναι πάντα δικό σου λάθος. Το γράφω ξανά αυτό μπας και το καταλάβουν κάποιοι.

Και όχι η Αθήνα και η Γερμανία δεν είναι λύσεις. Αν είναι έτσι να πάμε όλοι στην Αττική για δουλειά και να χαρίσουμε την υπόλοιπη Ελλάδα στην Αλβανία και την Τουρκία.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.227
Πόντοι
6.946
Δεκτό. Αλλά όμως οι από πάνω γράφουν με τέτοιο τρόπο που μειώνουν εντελώς κάποιους. Υπάρχουν μαστορια με αρχιδια και στις μικρές πόλεις. Μαθαίνει για τα νέα αυτοκίνητα. Αλλά χρήμα γιοκ. Πως είναι λάθος του; Τι πρέπει να κάνει; να φύγει και αυτός να πάει Αθήνα η Γερμανία.

Γι αυτό λέω πως κάποια πράγματα δεν είναι άσπρο και μαύρο. Στην επαρχία υπάρχουν τζιμανια αλλά οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες. Και δεν είναι πάντα εύκολο να φύγεις. Το ότι παίρνεις στα 40 σου λίγα δεν είναι πάντα δικό σου λάθος. Το γράφω ξανά αυτό μπας και το καταλάβουν κάποιοι.

Και όχι η Αθήνα και η Γερμανία δεν είναι λύσεις. Αν είναι έτσι να πάμε όλοι στην Αττική για δουλειά και να χαρίσουμε την υπόλοιπη Ελλάδα στην Αλβανία και την Τουρκία.
Συμφωνώ με όσα λες, αλλά για εμένα το θέμα είναι άλλο: πόσο διατεθειμένος είναι κάποιος να βγάλει χρήματα να ζει αξιοπρεπώς;;;
Με μια δουλειά, είτε 700 είτε 900, δεν είσαι αυτάρκης, απλά. Πολλοί γνωστοί μου δουλεύουν δεύτερες δουλειές στα ρεπό τους ή ακόμα και μερική εργασία στις ημέρες της κανονικής δουλειάς τους. Το τι θα κάνει ο καθένας, ας το βρει ο ίδιος.
Το έκανα και εγώ κάποτε, συμπλήρωνα με γνώσεις μου σε άλλους τομείς δουλεύοντας, παράλληλα με την κύρια δουλειά κάθε φορά. Γιατί; Γιατί είχα στόχους, για εμένα και το μέλλον μου.

Εγώ λοιπόν, εκεί ακριβώς θα εστίαζα: αφού οι μισθοί είναι χαμηλοί, είτε 700 είτε 1000, δεν είναι και τρελά χρήματα, πάρτε το απόφαση ότι πρέπει να δουλέψετε περισσότερο για κάποια Χ χρόνια τουλάχιστον, ας συμπληρώσει ο καθένας το εισόδημά του.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.054
Πόντοι
17.785
Η πεινα το καμαρι ειναι του κιοτή
του σκλαβου που του μελει να θαφτει

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.513
Πόντοι
206
Εδώ είναι το θέμα. Γενικά οι μισθοί είναι σκατα. Και δεν είναι καθόλου εύκολο να ψαχνεσαι και να πειραματίζεσαι με τόση αβεβαιότητα γύρω μας. Όποτε θέλει να δεις τι μπορείς να κάνεις με ότι έχεις.

Το να κράζουμε τον άλλον γιατί μένει με τους δικούς του χωρίς να ξέρουμε το γιατί είναι μαλακια. Έγραψα και νωρίτερα ότι υπάρχουν κάμποσες περιπτώσεις γι'αυτό. Άλλοι κάθονται και τα επιπλέον χρήματα τα επενδύουν. Άλλος έχει δάνεια και δε μπορεί να φύγει. Άλλος δεν έχει δυνατότητα λόγω γνώσεων.

Το ίσιο ισχύει και για τους χαμηλόμισθους. Δεν ξέρεις πότε τι συμβαίνει με τον άλλον. Εύκολο να κράζουμε αλλά πάντα πρέπει να ρωτάμε. Πχ προσωπικά είχα μια πολύ καλή πρόταση πριν πολλά πολλά χρόνια αλλά ο στρατός με έκοψε και δεν μπόρεσα να πάω. Δεν ξέρω όμως το ποια εξέλιξη θα είχα. Και δεν το σκέφτομαι διότι από τότε έχουμε δει κάμποσα μνημόνια. Μπορεί σήμερα να ήμουν ακόμη εκεί, να ήμουν σε άλλη εταιρεία ή να είχα κάνει καμία μαλακια και να είχα χρεωθεί με δανεικά. Τώρα είμαι μια χαρά στην πόλη μου. Με το μισθό μου, το αγροτικό εισόδημα και στο δικό μου σπίτι έστω και με δάνειο από τους γονείς μου.

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που είναι μαλακές. Πχ έχω κολλητό που τώρα είναι άνεργος και ανασφαλιστος. Έχει τελειώσει θετική επιστήμη και κάνει φροντιστήρια. Ποτέ δεν επεδίωξε να διοριστεί και ποτέ δε δικτυωθηκε με ιδιαίτερα. Ήρθε, ήρθε ο καιρός και τον έδιωξαν για να προσλάβουν νεαρότερους χωρίς εμπειρία. Άλλωστε ο ίδιος ήθελε πάντα να έχει γυμνασιακές τάξεις που είναι πιο εύκολες. Φυσικά ποτέ δεν ψαχτηκε για κάτι άλλο και το τραγικότερο όλων ότι έχουν διαμέρισμα στην Αθήνα. Θα μπορούσε τις χρυσές εποχές της δεκαετίας του 2000 να είναι κάτω και να γαμαει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.741
Πόντοι
9.297
Ταινιάρα για ψαγμένους.

Βέβαια είναι το εντελώς αντίθετο με την κουλτούρα της ελληναρίας, στην τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης.

Μην είσαι μαλάκας να συγκρίνεις την οπλοκατοχή με αυτό που συζητάμε, τύπε.
Είναι μια ένδειξη της συλλογικής μαλακίας που τους δερνει...

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Δεν ξερω αν γινεται καν αυτο στην Ελλαδα
Αποσο θυμαμαι υπαρχει νομος που κατιοντες και ανιοντες (παιδια και γονεις αλλα και παππουδια) δικαιουνται ο ενας απο τον αλλον διατροφη εφ ορου ζωης.
Για μενα αυτο ειναι ενας απο τους καλους νομους της χωρας. Δε στηριζω τα παιδια να μη δουλευουν αλλα αυτο που σε αλλες χωρες σε πετανε εξω στα 18 να πεθανεις σα σκυλι ειναι απανθρωπο. Το ιδιο και για τα παππουδια. Ειναι δυνατον να τα αφηνουν στο δρομο;
Οπως και το αρθρο που λεει οτι υποχρεωουσαι να βοηθησεις οποιονδηποτε αγνωστο κινδυνευει αν δε θα μπεις ο ιδιος σε κινδυνο.
Σε καμια αλλη χωρα δεν υπαρχει αυτο και ειναι δειγμα πολιτισμου και κοινωνικης συνοχης.

Δεν γνωρίζω για τον νόμο αλλά τουλάχιστον σαν ηθικός κανόνας είναι δεδομένο. Το παιδί το εκπαιδευεις, το στήνεις στα πόδια του και μετά μπορεί να φύγει, μέχρι τότε το ζεις και σαν γονιός κάνεις ότι μπορείς για να είναι το παιδί σου καλά.

Τώρα σαν μικρός φυσικά και δεν πετάς τον πρόγονο σου στα σκουπίδια. Ημαρτον και αισχος αν υπάρχει έστω ένας Έλληνας που θα έκανε αυτό το πράγμα.

Αν υπάρχουμε σήμερα είναι επειδή έχουμε αυτό τον θεσμό αλλιώς θα είχαμε εξαφανιστεί σαν έθνος.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.636
Πόντοι
506
Δυστιχως πολλοι 30ριδες αλλα κ μεγαλητεροι μενουν με τους γονεις τους, Δυστιχως ομως επαναπαυονται, βλεπεις εχουν δωρεαν υπηρεσιες ξενοδοχειου, αντι λοιπον να αγωνιστουν για κατι καλλητερο , να κανουν κατι, βαλτωνουν, ειναι κ το γενικο κλιμα στην Ελλαδα σταρχαδιτικο, καταληγουν γεροντοπαλικαρα

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.054
Πόντοι
17.785
Δυστιχως πολλοι 30ριδες αλλα κ μεγαλητεροι μενουν με τους γονεις τους, Δυστιχως ομως επαναπαυονται, βλεπεις εχουν δωρεαν υπηρεσιες ξενοδοχειου, αντι λοιπον να αγωνιστουν για κατι καλλητερο , να κανουν κατι, βαλτωνουν, ειναι κ το γενικο κλιμα στην Ελλαδα σταρχαδιτικο, καταληγουν γεροντοπαλικαρα
Εδω μεσα εχει μπόλικους τετοιους !

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.504
Πόντοι
2.596
Μαλακιες.
Οι ανθρωποι μενουν με τις οικογενειες τους απο καταβολης κοσμου.
Εχετε πεσει θυματα τις προπαγανδας των λεφταδων που θελουν να νοικιαζουν πιο πολλα σπιτια.
Το να πλενεις μονος σου τα ρουχα σου και να χαλας τσαμπα λεφτα δε σε κανει μαγκα.
Δε σου εμποδιζει κανεις να μενεις με την οικογενεια σου και να πλενεις κι εσυ τα ρουχα ποτε ποτε για να συνεισφερεις.
Έχεις μείνει ποτέ σου με συγκάτοικο;
Το να είσαι αυτόνομος και ανεξάρτητος σε κάνει να εκτιμάς τα πράγματα καλύτερα. Αυτό είναι ντε φακτο. Γνωριζω και γω 1-2 40ρηδες που μένουν με τους γονείς τους και είναι μια αρρωστημένη και προβληματική κατάσταση. Το καλύτερο που μπορεί να τους συμβεί είναι να παντρευτούν και να βρουν μια άλλη μητέρα που να τους φροντίζει διότι συνήθως είναι μπέμπηδες και δεν ξέρουν ούτε να καθαρίζουν, μαγειρεύουν κτς. Η μεγαλύτερη δόση ανεξαρτησίας που είχαν ήταν όταν πήγαν στρατό.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
35.874
Πόντοι
6.186
Υπάρχει συλλογική μαλακια στο Αμέρικα...το ότι κάθε ναυάγιο έχει δέκα κουμπουρια στο σπίτι κάτι πρεπει να μας λέει.
Άλλο ένα μέτρο που θα πρέπει να έρθει κ στην Ελλάδα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.741
Πόντοι
9.297
Έχεις μείνει ποτέ σου με συγκάτοικο;
Το να είσαι αυτόνομος και ανεξάρτητος σε κάνει να εκτιμάς τα πράγματα καλύτερα. Αυτό είναι ντε φακτο. Γνωριζω και γω 1-2 40ρηδες που μένουν με τους γονείς τους και είναι μια αρρωστημένη και προβληματική κατάσταση. Το καλύτερο που μπορεί να τους συμβεί είναι να παντρευτούν και να βρουν μια άλλη μητέρα που να τους φροντίζει διότι συνήθως είναι μπέμπηδες και δεν ξέρουν ούτε να καθαρίζουν, μαγειρεύουν κτς. Η μεγαλύτερη δόση ανεξαρτησίας που είχαν ήταν όταν πήγαν στρατό.
Πράγματι...
Οι τύποι αυτοί αν ζήσουν μόνοι για έναν μήνα θα αυτοκτονησουν με κωλοδάχτυλο,θα περπατάνε ζωύφια στο σπίτι ...και φυσικά θα είναι σε ανοιχτή γραμμή τηλεφωνικά με τις μανάδες τους όλο το 24ωρο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.741
Πόντοι
9.297
Άλλο ένα μέτρο που θα πρέπει να έρθει κ στην Ελλάδα!
Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες όπλα στην Ελλάδα ,κυρίως κυνηγετικά,το οποία χρησιμοποιούνται σωστά με την έννοια ότι είναι σχετικά σπάνια τα ατυχήματα και τα δυστυχήματα με αυτά.
Οι Αμερικανοί το έχουν ξεφτιλισει...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.264
Πόντοι
3.656
Εχεις μεινει πισω
Φευγανε
Αλλα τωρα που αντιμετωπιζουν ακομα και οι ΗΠΑ οικονομικα προβληματα μενουν
Καθαρα οικονομικο ειναι το θεμα. Κανεις δε θελει να μενει με τους γονεις του αλλα δε μπορεις να μεινεις μονος σου με τους μισθους πεινας που δινουν.

Στο κάτω-κάτω,ΗΠΑ μπορείς να βρεις και τζάμπα διαμονή.Και δεν θα σε κοροιδεύουν και οι διάφοροι...Random ότι μένεις με τη μάνα σου (ενώ πιθανότατα μένουν κι αυτοί ή περιμένουν τη σύνταξη της να βγάλουν το μήνα)

40597514-9372555-Video_uploaded_to_YouTube_shows_a_large_group_of_people_seeking_-a-42_1616010891608.jpg

OP
OP
Rand0m1

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.227
Πόντοι
2.356
δεν θα σε κοροιδεύουν και οι διάφοροι...Random ότι μένεις με τη μάνα σου (ενώ πιθανότατα μένουν κι αυτοί ή περιμένουν τη σύνταξη της να βγάλουν το μήνα)
Τελειωμένο ναυάγιο του bou, όταν εγώ ήμουν σε πελάτη στην Ευρώπη και έκανα debugging software, εσύ περίμενες τη μαμά να βγάλει το κοκκινιστό απ' το φούρνο.

Άντε για κανά δάκρυ τώρα στο νήμα των ελλεεινίδων.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.741
Πόντοι
9.297
Και να βγουν έξω από σπίτι ,βρίσκονται εύκολα γυναίκες;
Οι μικρές κοινωνίες έχουν κλείσει τις γυναίκες από μικρές ηλικίες.
Οι μεγάλες κοινωνίες απαιτούν χρήμα που ένας μοναχικός εργαζόμενος δεν το έχει γιατί πρέπει να πληρώσει τα πάντα ΜΟΝΟΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom