Νέα

Μητέρα πήγε τους 40χρονους γιους της στα δικαστήρια για να τους διώξει από το σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rand0m1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Τύποι το βλέπω να γυρνάει στο στεγαστικό πρόβλημα το θέμα...

Κοιτάξτε λίγο την καμπούρα σας και αφήστε την κλάψα...

Αντί ο νεοέλληνας να κάτσει να δουλέψει για να πληρώνει τις υποχρεώσεις του, γίνεται αργοσχολος.. μένει με το μπαμπά και τη μαμά.. και τσιμπάει και χαρτζιλίκι να πληρώνει τα τσιγάρα και τις μπύρες από το Σούπερ...

Ας κοιτάξει ο καθένας τι κάνει αυτός για τον εαυτό του και ας αφήσει το κράτος, την εκκλησία, τα συμφέροντα και ότι άλλο δεν τον βοηθάει να γίνει διευθυντής σε πολυεθνική...
Οι εφημερίδες γεμάτες είναι με επιχειρήσεις που ζητούν εργατικό δυναμικό...
Ναι, ζητούν εργατικό δυναμικό, αλλά δεν είναι εργασίες με προοπτική.
Και δε μιλάω μόνο για προοπτική ανέλιξης. Μιλάω το να μπορείς να κάνεις τη δουλειά για το υπόλοιπο της ζωής σου.
Παράδειγμα, ποιός θα γίνει ντελιβεράς για 30 χρόνια; Σέρβις; Φυλλάδια στο δρόμο;
Φυσικά από το να κάθεται, καλύτερα να δουλεύει. Ανοίγει ο κύκλος γνωριμιών και μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο.
Αν ήμουν τώρα στα 30 μου, θα έφευγα για εξωτερικό χωρίς ΔΕΥΤΕΡΗ σκέψη.

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
εγω ζω μονος μου με 380 ευρω το μηνα. δικο μου σπιτι βεβαια. εχω φροντίσει βέβαια να πετάξω στα σκουπίδια ολα αυτα που κάποτε θεωρούσα "απαραίτητα". και το απίστευτο είναι πως πολλοι με λενε "τυχερο" και επειδη μου αρεσει η θάλασσα και πάω ακόμα και τωρα με "ζηλευουν" .φυσικά ζω σε κωμόπολη. και δεν εχω μετανιώσει ουτε μία ημερα.

• Like
Αντιδράσεις: Y13

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
σε ποια περιοχή τα 580€ φτάνουν; πληροφόρησέ μας

εγω ζω μονος μου με 380 ευρω το μηνα. δικο μου σπιτι βεβαια. εχω φροντίσει βέβαια να πετάξω στα σκουπίδια ολα αυτα που κάποτε θεωρούσα "απαραίτητα". και το απίστευτο είναι πως πολλοι με λενε "τυχερο" και επειδη μου αρεσει η θάλασσα και πάω ακόμα και τωρα με "ζηλευουν" .φυσικά ζω σε κωμόπολη. και δεν εχω μετανιώσει ουτε μία ημερα.

Στην Ουγκάντα μπορεί. Στην Ελλάδα όχι.

Το ρεύμα είναι 50€ το μήνα; Πόσο δεν ξέρω γιατί έχω μεγάλο σπίτι και πληρώνω αρκετά. Η κάρτα στο κινητό έχει 10€ και άλλα 20 το σταθερό. Μάνι μάνι μας κάνουν 80€ το μήνα. Στο φαγητό τι θα τρως; Το χοιρινό και η προβατίνα έχουν 6-8€ το κιλό ΩΜΑ και με ΚΟΚΚΑΛΑ. Τα μακαρόνια άντε 1€. Δηλαδή θες περίπου 10€ τη μέρα για φαγητό μεσημέρι βράδυ. Επί 30 μέρες έφυγε ένα τρακοσάρι για την ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Δε θες και απορρυπαντικά, κωλόχαρτα κτλ; Τα θες και αυτά. Ρούχα; Μπορεί να μην αγοράζεις συνέχεια αλλά τα φθείρεις καθημερινά. Θες άλλα 10-15€ το μήνα για σώβρακα, παπούτσια, παντελόνια και μπλούζες. Το χειμώνα πως τη βγάζεις; Τι καις για θέρμανση;

Και πάμε στα υπόλοιπα; Στη δουλειά πως πας; Πόδια; Αυτοκίνητο; Μηχανάκι; Αστικό; Δε θες και τα εκεί έξοδα; Πες ότι δεν χαλάς τίποτα εκεί. Τις υπόλοιπες ελεύθερες ώρες τι κάνεις; Σπίτι και κατεβάζεις τσόντες; Δε θα πας για ένα καφέ; Δε θα έχεις φίλους να πεις 5 μαλακίες; Τα ΣΚ που δε δουλεύεις τι θα κάνεις μέσα στο σπίτι; Συνέχεια ύπνο; 48 ώρες; Δε θες ένα γκομενάκι; Ένα ταξίδι έστω και μέχρι το διπλανό χωριό να φας 2-3 σουβλάκια; Να φας μια πάστα ρε αδερφέ. Να κάνεις ένα χόμπι. Να αγοράσεις κάτι.

Αυτά μαζεύονται και ο βασικός 666€ είναι οριακά να ζεις. Αν συγκατοικείς με άλλον ή άλλη τότε ναι μπορείς να φύγεις. Αλλά όταν είσαι μόνος σου όχι. Πλέον είναι σχεδόν αδύνατο να το κάνεις. Παρ' εκτός και αν έχεις και δεύτερη δουλειά και ανεβαίνει αλλά εκεί πάμε αλλού καθώς δε θα έχεις καθόλου προσωπική ζωή.

Αν είναι να περνάω έξω από σουβλατζίδικο και να με πιάνει κατάθλιψη να το χέσω. Καλύτερα στο σπίτι με τη μάνα μου και χαρούμενος.

Πάντως υπάρχει και η άλλη πλευρά ειδικά στην επαρχία. Πολλές οικογένειες έχουν κοινό πορτοφόλι με αποτέλεσμα το χρήμα να συσσωρεύεται. Αν δουλεύουν και οι 4 και έχουν και ένα επιπλέον εισόδημα από αγροτικά ή κάτι άλλο τότε το χρήμα είναι υπέρ αρκετό για κάποια επένδυση. Πχ χτίσιμο ή αγορά επιπλέον διαμερίσματος ή κτημάτων. Όταν έρθει η ώρα και το παιδί χρειαστεί να φύγει με το έτερον ήμισυ τότε ξεκινάει από το 1 και όχι το μηδέν.

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.559
Πόντοι
206
εγω το κάνω ειτε το πιστευετε είτε οχι. το κρεας δεν είναι δα και τόσο απαραίτητο. τα οσπρια μιά χαρα το αντικαθιστουν. στη δουλειά με τα πόδια. φυσικά δεν καπνιζω και ευτυχως. οχι και 10 ευρω τη μέρα για φαγητο. αμα ειναι να δινω 10 ευρω τη μέρα πάω στο γυραδικο. ρευμα τηλ μας κανουν το διμηνο γύρω στα 120 ευρω κατά μεσο ορο. καφε πάω οταν έχω παρεα. δεν γινεται κάθε μέρα. στο σπίτι και εξωτερικώς αμα υπάρχει κήπος υπάρχει πάντα κάτι να κάνεις. κι άμα έχεις το νοικοκυριό μονος σου πάντα κάτι κανεις. και μπανιο σχεδόν κάθε μέρα στην θάλασσα. επειδη μαγειρευω μόνος μου το φαι εξω δεν μπου λείπει καθόλου. μονο αν υπάρχει παρεα. για την παρέα όχι γι το φαί ή τον καφε.βγαίνει ενα 400ρι το μήνα τουλάχιστον σ εμενα.καμία σχεση οι τιμές εδω πανω με αθηνα. ενα πακετο κωλόχαρτο με πάει 2 βδομαδες σχεδον απ την λαική με 4,5 ευρω.μαλακτικό δεν χρησιμοποιώ εδω και χρόνια βαζω ξύδι που κάνει τα ρούχα πολύ πιό μαλακά. ενα απορυπαντικό με πάει πάνω από 2μηνο. πλυντήριο πιάτων δεν εχω ούτε φουρνο μικροκυμμάτων.γλυκό πάντα εχω γιατι φτιάχνω. αν εχω παρέα θα βγω.αντε και πήγα στο μικελ καθε μέρα. 30χ1,5= 45 ευρω.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
εγω το κάνω ειτε το πιστευετε είτε οχι. το κρεας δεν είναι δα και τόσο απαραίτητο. τα οσπρια μιά χαρα το αντικαθιστουν. στη δουλειά με τα πόδια. φυσικά δεν καπνιζω και ευτυχως. οχι και 10 ευρω τη μέρα για φαγητο. αμα ειναι να δινω 10 ευρω τη μέρα πάω στο γυραδικο. ρευμα τηλ μας κανουν το διμηνο γύρω στα 120 ευρω κατά μεσο ορο. καφε πάω οταν έχω παρεα. δεν γινεται κάθε μέρα. στο σπίτι και εξωτερικώς αμα υπάρχει κήπος υπάρχει πάντα κάτι να κάνεις. κι άμα έχεις το νοικοκυριό μονος σου πάντα κάτι κανεις. και μπανιο σχεδόν κάθε μέρα στην θάλασσα. επειδη μαγειρευω μόνος μου το φαι εξω δεν μπου λείπει καθόλου. μονο αν υπάρχει παρεα. για την παρέα όχι γι το φαί ή τον καφε.βγαίνει ενα 400ρι το μήνα τουλάχιστον σ εμενα.καμία σχεση οι τιμές εδω πανω με αθηνα. ενα πακετο κωλόχαρτο με πάει 2 βδομαδες σχεδον απ την λαική με 4,5 ευρω.μαλακτικό δεν χρησιμοποιώ εδω και χρόνια βαζω ξύδι που κάνει τα ρούχα πολύ πιό μαλακά. ενα απορυπαντικό με πάει πάνω από 2μηνο. πλυντήριο πιάτων δεν εχω ούτε φουρνο μικροκυμμάτων.γλυκό πάντα εχω γιατι φτιάχνω. αν εχω παρέα θα βγω.αντε και πήγα στο μικελ καθε μέρα. 30χ1,5= 45 ευρω.
Στα μικέλ 1,5 πήγε ο μικρός ; Γιατί παλιά θυμάμαι είχανε 1 τον μικρό 1,5 τον μεσαίο και 2 τον μεγάλο ;
Βασικά για νες καφέ λέω εγω , μπορεί να λες για εσπρέσο εσυ.
Και αμα τους έλεγες απλα "ενα νες γλυκό" σου φτιάχνανε τον μεσαίο για να πληρώνεις παραπάνω :P
Αλλά έχω πολύ καιρό να πάω σε μικελ και δεν ξέρω τώρα πόσο έχουν πάει οι τιμές.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αντί ο νεοέλληνας να κάτσει να δουλέψει για να πληρώνει τις υποχρεώσεις του, γίνεται αργοσχολος.. μένει με το μπαμπά και τη μαμά.. και τσιμπάει και χαρτζιλίκι να πληρώνει τα τσιγάρα και τις μπύρες από το Σούπερ...

Δείτε τι γίνεται στα ΑΤΜ κάθε μήνα με τις πληρωμές των συντάξεων ... κάθε συνταξιούχος έχει δίπλα του συνοδό και κάποιο παιδί που περιμένει το χαρτζιλίκι του ....

Βλέπω κάθε πρωί νέους να βγάζουν τον σκύλο βόλτα και λέω όλοι αυτοί πως τα βγάζουν πέρα; Γιατί να είσαι άνεργος αλλά να έχει και pet είναι σύνηθες πλέον .... α και το iphone στο χέρι ......

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.078
Πόντοι
9.297
Έχεις δίκιο τύπε. Έχει εκτροχιαστεί τελείως η κατάσταση Αθήνα ειδικά. Κάποτε ερχόσουν έβρισκες δουλειές για πλάκα κι έφτιαχνες λεφτά στην Αθήνα, πλέον ισχύει το αντίθετο.
Μα τι λεφτά να κάνεις αν έχεις μισθό 650€ και ενοίκιο 400€ ;Για αυτό τα πιτσιρίκια είναι πλούσια και όλο έξω είναι...ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ...γιατί δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από το πατρικό τους...ιδίως αν βρουν και μια δουλειά έστω ημιαπασχολησης με τριακόσια ευρώ,θα έχουν σίγουρα πολύ μεγαλύτερο διαθέσιμο ακόμα και από τους γονείς τους που τα έχουν πάρει όλα επ'ωμου.
ΑΝ φύγουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους τότε θα σφίξουν οι κώλοι και θα μπουν στον κόσμο των ενηλίκων...μέχρι να γίνει αυτό...ΑΝ γίνει αυτό ...απλώς βρίσκουν και κάνουν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Στο δικό μου παράδειγμα ο φαδερ ενώ ήταν ο τελευταίος στην πόλη, για ποιο λόγο να πάρει αυτοκίνητο 50χιλιάδες ευρώ, να το παίζει μάγκας με το να ξοδεύει από δω κι από κει τεράστια ποσά, ενώ έχει γεννήσει τόσα μπαστάρδια;
Ποσα αδερφια ειστε; Το αυτοκινητο οντως ειναι τεραστια σπαταλη, ειδικα τα ακριβα, απο οπου και αν τα πιασεις, σερβις, καταναλωση, τελη, ασφαλιση, κλπ

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.078
Πόντοι
9.297
Και δε μιλάω μόνο για προοπτική ανέλιξης. Μιλάω το να μπορείς να κάνεις τη δουλειά για το υπόλοιπο της ζωής σου.
Παράδειγμα, ποιός θα γίνει ντελιβεράς για 30 χρόνια; Σέρβις; Φυλλάδια στο δρόμο;
Φυσικά από το να κάθεται, καλύτερα να δουλεύει. Ανοίγει ο κύκλος γνωριμιών και μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο.
Δεν υπάρχει προοπτική.
Βρίσκεις κάτι τώρα αλλά παράλληλα ψάχνεις για κάτι καλύτερο...ξέρω ανθρώπους που είχαν αραξει χωρίς να ψάχνουν και όταν απολύθηκαν έμειναν ξεκρεμαστοι όχι μόνο γιατί δεν είχαν πλέον εργασία αλλά και επειδή δεν είχαν φρόντισει να αποκτήσουν και ο,τι επιπλέον απαιτεί η αγορά .
Ταλαιπωρήθηκαν μέχρι να σταθούν στα πόδια τους...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.078
Πόντοι
9.297
Μόνο το Δημόσιο λύνει το πρόβλημα της ανεργίας.
Στο ιδ.τομεα σήμερα ,είσαι αύριο δεν είσαι ο,τι και να κάνεις.Μονο πολύ εξειδικευμένοι δεν ανησυχούν για την δουλειά τους,με την προ'υ'πόθεση ότι δεν θα διστάσουν να μετακινηθούν σε άλλη περιοχή αν τυχόν χάσουν την δουλειά τους.Αν τους πιάσουν τα "δεν " και "μην" θα μείνουν άνεργοι...τόσο απλά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Μια χαρά ζεις μόνος ως χαμηλομισθος ( χωρίς γονική επιχορήγηση )αρκεί να μην είσαι σε Αθήνα ,Θεσσαλονίκη η λοιπές τουριστικές περιοχές όπως επίσης και φοιτητουπολεις.
η απάντησή σου δεν απευθύνεται σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού πληθυσμού, και φυσικά όχι στο παράδειγμα της κόρης μου που ανέφερα

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.008
Πόντοι
17.785
40 αρης και με την μαμα και το μπαμπα σημαινει οτι είναι μεγα ναυαγιο.

Αλλα ετσι είναι , αντι να ανοιξουνε τα φτερα τους , καθονται στο σπιτι για να εχουν για πουτανες και να γραφουν κριτικες στο μπου οπως κανουν αρκετοι εδω μεσα.

Και μετα να παραπονιούνται κιόλας για τις ελλεινίδες που δεν τους θέλουν , για την πουτανα την κοινωνία κλπ......

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.078
Πόντοι
9.297
η απάντησή σου δεν απευθύνεται σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού πληθυσμού, και φυσικά όχι στο παράδειγμα της κόρης μου που ανέφερα
Το δέχομαι.
Όπως είπα αφαίρεσα Αθήνα,Θεσσαλονίκη,φοιτητουπολεις...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.078
Πόντοι
9.297
40 αρης και με την μαμα και το μπαμπα σημαινει οτι είναι μεγα ναυαγιο.

Αλλα ετσι είναι , αντι να ανοιξουνε τα φτερα τους , καθονται στο σπιτι για να εχουν για πουτανες και να γραφουν κριτικες στο μπου οπως κανουν αρκετοι εδω μεσα.

Και μετα να παραπονιούνται κιόλας για τις ελλεινίδες που δεν τους θέλουν , για την πουτανα την κοινωνία κλπ......
Όπως καταλαβαίνεις με 650 άντε 700€ και ενοίκιο 400€ στην καλύτερη περίπτωση φυτοζωεις.
Μόνο σε περιοχές πλην Αττικής ,Θεσσαλονίκης ,τουριστικών πόλεων και φοιτητουπολεις είναι εφικτό το να ζήσει κάποιος μόνος του χωρίς να έρχονται ενισχύσεις κάθε μήνα από τους γονείς.
Θα συγκατοικήσουν δύο αδέρφια η ξαδέρφια που θα πάνε στην Αθήνα η την Θεσσαλονίκη ;Δεν είναι πάντα κάτι επιθυμητό αυτό...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.078
Πόντοι
9.297
Λογικό να έχουν ανέβει τα νοίκια αφού όλες οι ελλεινιδες από κάτι χωριά της Πελοποννήσου και της βόρεια Ελλάδας έχουν έρθει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Προς αναζήτηση μεγάλης ζωής και.. Χορηγών.. Μια δίπλα βλαχουλα μας έχει τρελάνει πόσο ωραίο είναι το χώριο της στην Τρίπολη.. Και είμαστε μέσα στα έλατα και μέσα στο καθαρό αέρα.. Βεβαια για κάποιο λόγο ηεθε Αθήνα και δεν έκατσε στην.. Τριπολη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αμερική πάντως έχει γαμω τους καιρούς.. Τέξας Αριζόνα Καλιφόρνια ζεστός καιρός.. ΜΙμαι Φλόριντα πάντα καλοκαίρι.. Μόνο Ευρώπη είναι σκατά και κρυα
Με τυφώνες και καιρό ερήμου...thanks,but no thanks!
Mια χαρά είναι η Ευρώπη που τουλάχιστον καταλαβαίνεις ότι αλλάζουν οι εποχές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Νομίζω κάνεις λάθος, δεν υπάρχει τέτοιος νόμος φίλε μου.
Τα παιδιά έχουν χίλια δίκια ως προς το κόστος ζωής, αλλά άμα βλέπω να παραγγέλνουν καφέ ντιλίβερι μου ρχεται να μοιράσω κλωτσιές..
Ποιος νομος δεν υπαρχει?
Η αμοιβαια υποχρεωση διατροφης ανιοντων και κατιοντων?
Το αρθρο 1485 του Αστικου Κωδικα ειναι.

Υ.Γ. Στο αλλο φυσικα εχεις δικιο. Κάνουν χρυσες δουλειες τα....ντελιβερι καφε και συζηταμε αν στην χωρα υπαρχει φτωχεια και ανεχεια. Με ποια λογικη καποιος ζηταει ντελιβερι καφε?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.078
Πόντοι
9.297
Γιατι με 700ευρω μπορείς να ζεις στη Πάτρα η στη Λάρισα αν έχεις νοίκι, σούπερ μάρκετ ρεύμα, θερμανση?αν έχεις και αμάξι θες και τέλη ασφάλεια, βενζίνη, κάνα συνεργείο αν χαλάσει, ιδίως αν είναι και παλαιό. Με 700 ευρώ ούτε σε κανα χωριό της Ηπείρου δεν την βγάζεις.ασε τι λενε οι έξυπνοι.. Και με τέτοιο ψωρομισθο οι ελλεινιδες ούτε να σε φτισουνε
Αρα όπως βλέπεις στις περιοχές αυτές που καλύπτουν τα 3/4 του πληθυσμου( συν τις τουριστικές) τα παιδιά δεν γίνεται να φύγουν από το σπίτι.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.008
Πόντοι
17.785
Όπως καταλαβαίνεις με 650 άντε 700€ και ενοίκιο 400€ στην καλύτερη περίπτωση φυτοζωεις.
Μόνο σε περιοχές πλην Αττικής ,Θεσσαλονίκης ,τουριστικών πόλεων και φοιτητουπολεις είναι εφικτό το να ζήσει κάποιος μόνος του χωρίς να έρχονται ενισχύσεις κάθε μήνα από τους γονείς.
Θα συγκατοικήσουν δύο αδέρφια η ξαδέρφια που θα πάνε στην Αθήνα η την Θεσσαλονίκη ;Δεν είναι πάντα κάτι επιθυμητό αυτό...
Ρε αδερφε αν είσαι 40+ και βγαζεις 700 ευρω εισαι ναυαγιο και αχρηστος. Δεν εισαι 20αρης πιτσιρικας. Τι εκανες τοσα χρόνια ρε αχρηστε? Δεν απεκτησες εμπειρία πουθενα ωστε να πληρωθεις καλυτερα. Τίποτα? Τόσο μαλακας? Ελεος ρε αδερφε! Μιλαω γενικα !

Και ναι οι πιτσιρικαδες να συγκατηκησουν όπως στο εξωτερικό ! Με φίλους , με γκόμενα, όποιος θελει μπορεί. Δεν ειναι πυρινικη φυσικη.

Απλα υπάρχουν πολλοι τεμπέληδες που δεν θέλουν να προσπαθησουν καθόλου . Τους διαβαζω καθημερινα εδω μεσα. Με την μαμα και τον μπαμπα για να περισσευει κανα 150αρι το μηνα να πηγαινουν στις πουτανες για να κομπαζουν στις κριτικες τους , εδω σε μας .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.078
Πόντοι
9.297
Οσοι κυκλοφορούν έξω βασικά είναι μπρουκληδες που ζουν με τους γονείς και δεν έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη για ενοίκια ,γέμισμα ψυγείου ,λογαριασμούς κτλ.
Λίγοι εξ αυτών καθαρίζουν μόνοι τους..όλοι οι άλλοι είναι με δεκανικια εφ' όρου ζωής.

• Like
Αντιδράσεις: txar

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom