Νέα

Μητέρα ενός παιδιού η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tteautteau231996
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 446
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.460
Πόντοι
8.006
Οπως τα λεει ο τυπος απο πανω. Μωρη μαλακο σε επιασαν να πηδας τον πιτσιρικά, σου λενε οι γονεις του να ξεκόψεις και εσυ το συνεχίζεις;; Φαε τωρα καμια 10αρια χρονια φυλακα να στρώσεις χαρακτήρα.

Θέλω κι εγώ από αυτό που πίνεις, μην είσαι Μοναχοφαγάς. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ; ότι θα της επιβάλλουν ποινή 10 χρόνια; εδώ είμαστε και θα δεις
5-10 χρονια ειναι το πλαισιο ποινης.
Γυρω στα 6-7 προβλεπω εγω
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.792
Like
14.513
Πόντοι
3.656
Οπως τα λεει ο τυπος απο πανω. Μωρη μαλακο σε επιασαν να πηδας τον πιτσιρικά, σου λενε οι γονεις του να ξεκόψεις και εσυ το συνεχίζεις;; Φαε τωρα καμια 10αρια χρονια φυλακα να στρώσεις χαρακτήρα.

Θέλω κι εγώ από αυτό που πίνεις, μην είσαι Μοναχοφαγάς. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ; ότι θα της επιβάλλουν ποινή 10 χρόνια; εδώ είμαστε και θα δεις
5-10 χρονια ειναι το πλαισιο ποινης.
Γυρω στα 6-7 προβλεπω εγω

Σέβομαι τις προβλέψεις σου, αφού είσαι ειδικός. Δύο ερωτήσεις. 1η. Τι ποινή πιστεύεις πως θα επιβαλλόταν, αν τα φύλλα ήταν αντίθετα 2η. Θα μπει μέσα, ή θα είναι με αναστολή;
 

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.852
Like
2.248
Πόντοι
456
Κάποιος ζήτησε πιο πάνω πηγές για το το εάν η καθηγήτρια συνέχιζε να επικοινωνεί:

Νέα στοιχεία για την υπόθεση - Οι γονείς του μαθητή της ζήτησαν να απομακρυνθεί μόλις έμαθαν για τη σχέση τους, εκείνη όμως επέμενε να επικοινωνεί μαζί του
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, όπως αποκαλύπτεται, η σάτυρη καθηγήτρια πρότεινε στον μικρό και σχεδίαζε να τον αρπάξει μια για πάντα και να φύγουν στο εξωτερικό.
Το φωτογραφικό υλικό που εντόπισε η μητέρα στον υπολογιστή του παιδιού της και κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, τους άφησε άφωνους, κάνοντας λόγο για μια σκληρή και νευρική γυναίκα, που είχε κάνει τον μαθητή της, πειθήνιο οργανο στις αρρωστημένες της ορέξεις.
:s&m_2: :s&m_1:
Ξέρω οι φυλλάδες τα παραλένε συνήθως, αλλά, αλλά, αλλά.

Σε κατάσταση σοκ ωστόσο βρίσκεται και η οικογένεια του 13χρονου που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η 35χρονη καθηγήτρια που είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, ερωτοτροπούσε με τον 13χρονο γιο τους ακόμη και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι εν ώρα μαθήματος.
Μεγάλη πουστάρα έτσι;
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
63.956
Like
22.732
Πόντοι
5.506
μάγκες απλά τα πράγματα. Η γκόμενα χώρισε, ήθελε πουτσα και επιβεβαίωση, αλλά της έλαχε η καραντίνα. Δεν μπορείς να γνωρίσεις κάποιον έξω ούτε με τα apps γίνεται δουλειά. Οπότε βρήκε το παιδί που το έβλεπε και συνέχεια και το ξεπουπούλιασε. Δεν το συζητάμε ότι έχει πολλά θέματα η τύπισσα. Αλλά ένα είναι σίγουρο με τη κολοκαραντίνα η καυλα σε άντρες και γυναίκες έχει χτυπήσει κόκκινο και να δείτε που και άλλα περίεργα θα συμβαίνουν αν συνεχιστεί η κατάσταση

Έλα ρε φίλε που δεν μπορούν να γνωρίσουν.Ίσα ίσα που τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ,με τόσους αγάμητους συν κλειστά μπουρδέλα

Ειδικά αυτή που δεν είναι και μπάζο,στα σοσιαλ της θα γίνεται της πουτάνας.Στον κύκλο της στάνταρ όλοι θα θέλαν να τη γαμήσουν.

Απλά η τύπισσα ήθελε μωρό.


Μιλάς από προσωπική πείρα;
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Μακάρι να ήμουν στην θέση του μόνο αυτό έχω να πω.

Αντί να την ευχαριστήσουν που δίνει απλόχερα το μουνάκι της στον κανακάρη τους της ρίχνουν και μήνυση.

Άδικη η ζωή, πολλοί θα θέλαμε να είμαστε στην θέση αυτού του παιδιού.

Ακόμα θυμάμαι ότι στα 11 του διάλεγα θέση για να πετύχω το σταυροπόδι της δασκάλας να έχω δουλειά για το σπίτι...

Ειχαμε μια καθηγητρια στο γυμνασιο,ηταν ιδιωτικο σχολειο.
Ηταν καθηγητρια Ιστοριας,ηταν γυρω στα 30,1.60-1,65 υψος,μελαχρινακι,καβλοφατσα που ηθελες να την βαλεις κατω και να της αλλαξεις τα φωτα...
Ω ρε τι μου θυμησες....Κατερινα την ελεγαν
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Εγώ έχω και μια άλλη απορία , στο ξενοδοχείο ημιδιαμονης τους φάνηκαν όλα φυσιολογικά; Δεν παρατήρησαν τη διαφορά ηλικίας; Βέβαια η συγκεκριμένη αν κρίνω από τις φωτογραφίες φαίνεται λεπτοκαμωμένη, μπορεί και αυτός να ήταν πιο ανεπτυγμένος και ίσως φορούσαν μάσκα. Αλλά και πάλι...

Ειδες τι μπορει να κανει τελικα μια....μασκα???
Βουρ στην μασκοφορια λοιπον,αχχααχαχαχαχ!!!
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.039
Κριτικές
7
Like
9.745
Πόντοι
1.686
Για δείξτε μας ένα 13χρονο , που να πήδηξε ενήλικη
και να ...έπαθε "βλάβη" .

ΠΗΔΗΞΕ ο πιτσιρικάς, του σηκώθηκε και την κοπάνησε
στο μουνί.

Δείξτε μας ένα 13χρονο που να έχει υποστεί ..."ψυχική βλάβη"
επειδή πήδηξε ενήλικη, που του έκανε καλό γαμήσι !

Πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ και αγάμητοι είναι τα ζωντόβολα
που μιλάνε για...βλάβη του πιτσιρικά !
ΟΛΟΙ θα θέλαμε να είμαστε στη ΘΕΣΗ του , να πηδάγαμε
στα 13 μας ωραία 30ρα που να κάνει καλή πίπα!

Φανερωθείτε, να σας ρίξουμε σφαλιάρες , ρε μαλάκες
που ακουλουθείτε τις απόψεις από τις ΑΓΑΜΗΤΕΣ κομπλεξικές
κοπρο-δημοσιογραφίνες, τις κοπρο-λεσβίες ( δεν είναι όλες οι λεσβίες τόσο
προβληματικές) και τους αγάμητους θρησκευόμενους .

Ουστ , κομπλεξάρες !

Ζήλεψε η μάνα του , και φοβήθηκε ...μην τις πάρει
τον κανακάρη !
Αντί να χαρεί που είναι πηδίκουλας ο γιος της !
Ουστ !
 

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.387
Πόντοι
456
Από ό,τι διαβάζω φαίνεται ότι οι σκυλομούρες έχουν μεγάλη ζήτηση στην Ελλάδα.
 

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Μηνύματα
437
Κριτικές
2
Like
770
Πόντοι
81
Μεγάλε είσαι τέρμα λάθος , 13 χρονών είναι ακόμα παιδάκι . Ναι σε αυτή την ηλικία έχουν τα πρώτα σκιρτήματα , ναι αρχίζουν να φασώνονται ΑΛΛΑ με κορίτσια της ηλικίας τους .
Καλή η πλάκα " μακάρι να είχαμε κι εμείς μία μιλφάρα να την ξεπατώναμε στα 13 " αλλά πραγματικά η τύπισσα έχει θέμα .
Δηλαδή τι βρήκε στον πιτσιρικά που δεν μπορούσε να βρει σε άντρα της ηλικίας της. Ειδικά αν ισχύει ότι οι γονείς του μικρού την πρόγκηξαν , αλλά αυτή τον χαβά της, πολύ καλά έκαναν και την έδωσαν στην αστυνομία .
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.792
Like
14.513
Πόντοι
3.656

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.387
Πόντοι
456
Σε ένα κράτος μουνόδουλων όπως η Ελλάδα την πραγματική πολιτική εξουσία οι γυναίκες την έχουν! (Φρειδερίκη, Μιμή, Δάφνη, Μαρίκα, Ντόρα, Μπέτι, Μαρέβα κ.α)
 

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Μηνύματα
2.082
Like
467
Πόντοι
36
βαρεθηκα να διαβαζω μαλακιες απο μεγαλογαμιαδες που στα 13 τους ειχανε γαμησει τουλαχιστον απο 15 γκομενες ο καθενας τους και κανανε και καμια παρτουζα με 40αρες οταν ειχανε ορεξη.
τα περισσοτερα παιδια στην ηλικια των 13 χρονων στην σημερινη εποχη μπορει να εχουν ολες τις ανεσεις τους λαπτοπ-κινητα-ιντερνετ αλλα ζουνε σε προστατευμενο περιβαλλον απο τους γονεις τους.
στην ελλαδα των δεκαετιων 80-90 εβλεπες πιτσιρικάδες να γυρνανε με τα ποδηλατα σε αλανες και πλατειες και ματωμενα γονατα απο τα παιχνιδια στις γειτονιες. οσοι μεγαλωσανε στην επαρχια και ειναι στην ηλικια των 40+ καταλαβαινουν τι εννοω. η μονη διασκεδαση ητανε αντε να χωθεις σε κανενα ουφαδικο σε εκεινη την ηλικια η αν επεφτε κανενα τσοντοπεριοδικο στα χερια. συνηθως απο τα 15 και μετα επαιζε καμια ομαδικη μαλακια κανενα τσοντοσυνεμα μετα απο κοπανα στο σχολειο η καμια βιντεοκασετα σε κανενα σπιτι συμμαθητη. σε μπουρδελο γυρω στα 16-17 οι περισσοτεροι ειχανε ξεπαρθενιαστει. αλλα στα 13 κανενας μας δεν ειχε μυαλο για γκομενελικια και πηδηματα.
και μην μου πει κανεις οτι τα σημερινα παιδια των 13 βγαζουν καταστασεις για πηδηματα απο το ιντερνετ και τετοιες ιστοριες. μπορει να ειναι καλοι χειριστες του πληκτρολογιου αλλα στο τετ α τετ στην πραγματικη ζωη ειναι πιο αγαθα και απο τα περιστερια.
το παιδι ευχομε να πανε ολα καλα και να μην του μεινει κανενα ψυχικο καταλοιπο απο τον να μην του ξανασηκωθεί να γαμησι αλλη γυναικα στην ζωη του εως του να εχει παθει ψυχωση με αυτην την πουτανα και να κολληση το μυαλο του εκει.
οσο για την παιδοφιλη γιατι μιλαμε για παιδοφιλια ασχετα αν ειναι γυναικα η βιαστης σε πρωτη φαση πρεπει να τις αφαιρεθει το πτυχιο οριστικα ως ανικανη και κατοπιν να τις γινουν και εξετασεις τοξικολογικες γιατι οπως ειδα την μαπα τις σε φωτο ειναι και χασισοφατσα και σιγουρα θα εχει κερασει και καμια τζουρα στον πιτσιρικα. απο εκει και περα το σιγουρο ειναι αντικαταθληπιτικα και τρελοχαπα θα τα καταπινει στο φουλ γιατι νορμαλ ανθρωπος σιγουρα δεν ειναι.

εννοοιτε οτι στο σουδαν τις ευρωπης αν βγει καποιος λογικος ανθρωπος και πει οτι πρεπει ολοι οι εκπαιδευτικοι να εξεταζοντε απο ψυχιατρο καθε σχολικο ετος η να μιλησει για καμερες σε σχολεια και φροντιστηρια θα βγει ολο το προοδευτικο σουργελο αγκαλιασμενο με το κκε και την χωματερη που ονομαζετε συνδικαλισμος και θα ουρλιαζουν για προσωπικα δεδομενα και ανθρωπινα δικαιοματα.

Το μοναδικοι οπλο απεναντι στην παιδοφιλία και στους βιαστές είναι ένα και ονομάζετε ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.
όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες,
 

DayStalker

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Μηνύματα
3.430
Like
7.007
Πόντοι
1.056
Πέρα απο την πλάκα (το θρεντακι γαμαει) γραφετε ολοι για το ενδεχομενο να ησασταν στη θεση του πιτσιρικα ή των γονιων του. Αν ησασταν στη θεση των γονιων της εν λογω παιδοφιλης θα ησασταν το ιδιο περηφανοι για την κορη σας ; Απλα για να καταλαβετε μερικοι τι μαλακιες γραφετε και γιατί οι φεμιναζί θα μας πανε πιπα-κωλο και στραποναρισμα στα επομενα χρονια.
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.039
Κριτικές
7
Like
9.745
Πόντοι
1.686
Ζωντόβολο , αγάμη teaserman
κάνε την εμφάνισή σου
να φας φατούρο, αγάμη !

:2funny::2funny::2funny:

Ηλίθιε φαντασιόπληκτε πορδο- teaserman

δείξε μου ρε , ΕΝΑ (1) 13χρονο που πήδηξε
ΕΝΗΛΙΚΗ, και ...έπαθε βλάβη !

Αρκετοί 13χρονοι, που φαινόντουσαν μεγαλύτεροι
έχουν πάει σε μπουρδελάκι
ΤΙΠΟΤΑ δεν έπαθαν

χλεχλέ , μπούμπη teaserman
που μπαίνεις στο σάϊτ να πεις
ότι κάποιος που πήδηξε ΕΝΗΛΙΚΗ
έπαθε ζημιά !

Εσύ πορδο-teaserman έχεις
πάθε ζημιά , έχεις ρέψει από τη μαλακία !

:2funny::2funny::2funny:
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.039
Κριτικές
7
Like
9.745
Πόντοι
1.686


ΗΛΙΘΙΕ , ΖΩΟΝ Teaserman

ο 13χρονος πήγε με ΕΝΗΛΙΚΗ ΤΖΑΜΠΑ
ΔΕΝ πλήρωσε.

και εμείς πήγαμε στα 15 μας σε μπουρδελάκια
και σε άλλα έκαναν καλό πήδημα,, και σε άλλα
ήταν φόλες.
Κανείς δεν έπαθε τίποτα αγάμη teaserman

πήγαινε να παίξεις το πουλάκι σου
αγάμη,
έχεις ρέψει από τη μαλακία !

:2funny::2funny::2funny:
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.712
Πόντοι
606
Πέρα απο την πλάκα (το θρεντακι γαμαει) γραφετε ολοι για το ενδεχομενο να ησασταν στη θεση του πιτσιρικα ή των γονιων του. Αν ησασταν στη θεση των γονιων της εν λογω παιδοφιλης θα ησασταν το ιδιο περηφανοι για την κορη σας ; Απλα για να καταλαβετε μερικοι τι μαλακιες γραφετε και γιατί οι φεμιναζί θα μας πανε πιπα-κωλο και στραποναρισμα στα επομενα χρονια.

Θα θελα να μάθω σε τί οικογένεια μεγάλωσε,στην Αμερική πάντως όλες αυτές προέρχονται από υπερσυντηρητικά περιβάλλοντα
 

petercanali

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Μηνύματα
148
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
11
Η πιτσιρίκα (γιατί "πιτσιρίκα" στο μυαλό είναι) φαίνεται τί είναι. Κλασσικό τριανταπεντάχρονο girlie, δεν ενηλικιώθηκε ποτέ ούτε ωρίμασε - είναι πολλές που είναι έτσι, νομίζω έχουν υπάρξει κανα δύο άλλες περιπτώσεις με μεγαλο-κοπέλες που την έβρισκαν με αγοράκια 12 χρονών. Η κοπέλα έχει σοβαρό πρόβλημα ούτε πρόκειται να ξεκολλήσει εύκολα, αλλά αφού πέρασε καλά το παιδάκι μαζί της... θα έχει να θυμάται. Ό,τι και πει πάντως κάποιος, το όλο σκηνικό ήταν μαλακεία κανονική, εντελώς άκυρο.
 

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
5.490
Like
281
Πόντοι
86
ΗΛΙΘΙΕ , ΖΩΟΝ Teaserman

ο 13χρονος πήγε με ΕΝΗΛΙΚΗ ΤΖΑΜΠΑ
ΔΕΝ πλήρωσε.

και εμείς πήγαμε στα 15 μας σε μπουρδελάκια
και σε άλλα έκαναν καλό πήδημα,, και σε άλλα
ήταν φόλες.
Κανείς δεν έπαθε τίποτα αγάμη teaserman

πήγαινε να παίξεις το πουλάκι σου
αγάμη,
έχεις ρέψει από τη μαλακία !

:2funny::2funny::2funny:
και η άλλη γαμηθηκε τσάμπα με τρυφερουδι, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει όφελος μόνο από την μεριά του πιτσιρικα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom