Νέα

Μητέρα ενός παιδιού η 35χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tteautteau231996
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 446
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
το σίγουρο είναι ότι το 13χρονο έχει πλέον 0% πιθανότητα για πουστισμό.
Αυτό είναι αναμενόμενο να μην αρέσει σε αρκετούς.

Μην είσαι τόσο σίγουρος.

Μετά τον πόλεμο που θα δεχτεί ψυχολογικά ενδέχεται το σεξ με γυναίκα να περάσει στη συνείδηση του ως κάτι κακό.

Αυτό που λες θα γινόταν αν όλα τελείωναν φυσιολογικά. Με αυτά που θα τραβήξει τώρα το παιδί το γάμησαν.

Τώρα πράγματα θα αποκτήσει και ψυχολογικά τραύματα και θα δυσκολευτεί να ξανακάνει και σχέση και πολλά άλλα που δεν ξέρουμε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
xaxaxaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxxaχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα.........εβλεπα το βιντεο με την ομαδαρα ρε πουστη μου και ξεχασα οτι εδινε ο τυπος το ονομα συνομωτικα...........χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα...........ΤΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΡΕ ΤΟΤΕ!!!!!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Το σημερινό 13χρονο που μεγαλώνει σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον, τρώγοντας κορν φλέικς με γάλα και βλέποντας κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση είναι παιδί, από άποψη ωριμότητας

Εμεις μεγαλώσαμε έτσι,όχι οι σημερινοί

Τώρα από τα 5 όλα έχουν τα κινητά με το ιντερνετ και κανεις δεν ξέρει που μπαίνουν

Εδώ μπαίνουν ρε ηλίθιε. Άντε ζώα που έχετε και άποψη.

images

taleporos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
76
Πόντοι
1
εχουμε λίνκ να της στείλω ενα πελατάκι σε 10 χρόνια? :confused:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Εν το μεταξυ η τύπισσα είναι ο ορισμός της γυναίκας γαρίδας :S :S

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ρε μαγκες,τι κωλομπαζο ειναι αυτο;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.252
Πόντοι
506
Στείλτε λινκ του φαϊσβόουκ σε πμ να θαυμάσουμε και εμείς :cheesy:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Ποια αποπλανηση και μαλακιες. Ωραιο μουνι φαινεται η τυπισσα. Μακαρι να με απολανουσε οταν ημουν 13...

ο τρελός ο χίος έβαλε φωτογραφίες της, σκυλόφατσα
Φαίνεται πρόσωπο; Και εγώ μπήκα στο μακελειό μπας και έχει φώτο με καθαρό πρόσωπο αλλά μέχρι και ο Χίος φωτογραφίες με πίξελ έχει ανεβάσει. Εκτός αν μου διέφυγε καμία. Για δώσε link.
ετσι την επαθα και εγω αλλα με το αριστερο πληκτρολογουσα μακελειο και με το δεξι κουναγα το πουλι μου.
ειναι αυτο που λενε εμεινα με το πουλι στο χερι

frejit

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
232
Πόντοι
21
Όντως, από όλες τια ανεβασμένες φωτογραφίες μόνο σε μία φαίνεται κάπως καλό το πρόσωπο. Σε άλλες φαίνεται η πραγματική αλήθεια, άσχημη κοπέλα. Κορμί όμως αρκετά καλό. Ηλικία ό,τι πρέπει για να έχει τα υπαρξιακά της, οπότε μια χαρά. Αν ήταν ένα λυκειόπαιδο στην υπόθεση και όχι ο 13χρονος, θα είχαμε μια εξαιρετική ιστορία

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
το σίγουρο είναι ότι το 13χρονο έχει πλέον 0% πιθανότητα για πουστισμό.
Αυτό είναι αναμενόμενο να μην αρέσει σε αρκετούς.
Αν το παιδακι εχει μεγαλο παπαρι σιγουρα θα γινει τραβελος στο μελλον

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
νταξι οταν ημουν 13 χρονων θα τη θυμομουν για ολη μου τη ζωη....τωραμπαααα......τις τσοντες τις μπορουμε να τις βρουμε??

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.137
Πόντοι
2.646
Αυτό που θα τη γαμησει την μιλφ στο δικαστήριο είναι το ότι είναι ανήλικος που έχει συμπληρώσει τα δώδεκα, αλλά όχι τα 14.

anatoliz

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
143
Πόντοι
1
Ποια αποπλανηση και μαλακιες. Ωραιο μουνι φαινεται η τυπισσα. Μακαρι να με απολανουσε οταν ημουν 13...

ο τρελός ο χίος έβαλε φωτογραφίες της, σκυλόφατσα
Φαίνεται πρόσωπο; Και εγώ μπήκα στο μακελειό μπας και έχει φώτο με καθαρό πρόσωπο αλλά μέχρι και ο Χίος φωτογραφίες με πίξελ έχει ανεβάσει. Εκτός αν μου διέφυγε καμία. Για δώσε link.
ετσι την επαθα και εγω αλλα με το αριστερο πληκτρολογουσα μακελειο και με το δεξι κουναγα το πουλι μου.
ειναι αυτο που λενε εμεινα με το πουλι στο χερι

Στην έντυπη έκδοση μου είπανε ότι δείχνει πρόσωπο. Ισχύει;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Οσοι την ειδατε θα μπαινατε; Εγω μπορει καμια πιπα να της εδινα και αυστηρα και μονο για τα πολυ χοντρα. Αν την ετρωγε ο γιος μου παντως δεν θα με χαλαγε ,απλα μετα θα τον πηγαινα σε κανενα στουντιακι να πηδηξει κανα μωρακι της προκοπης.
Για τον φιλο που ρωτησε λινκ,αρκει ν ακολουθησει τις οδηγιες των συναγωνιστων

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
και εγω ο μαλακας πριν 5 χρονια που ημουν 28 που μου την επεσε ενα 14χρονο με τεραστια βυζια το χιοσα και της ειπα θα μπορουσα να μοιυν μπαμπας σου και τα λεμε σε 4 χρονια....φυσικα ηνταν μουνακι και εχει γινει μουναρα και φυσικα τωρα εχει φαει τις ψωλες της και δεν το εκτιμησε και τοσο πολλυ οτι την ειπα οχι......Ω γεγονε γεγονε

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
Θυμησε μου λίγο παλιό έλληνα Γκαρντ του ΠΑΟΚ, που έπαιζε με τον κορφα και θα βρεις και το επίθετο
Έχετε βρει όνομα ή να δώσω Ινφο; Ινσταγκραμ κλειδωμένο είναι , ΦΕΙσμπουκ ψιλό ανοικτό
ρωτας ρε τρελε δωσε ινφο
ρε τυπε θα μας τρελανεις στην αθλητικη κυριακη κουιζ μας βαζεις????θα το πεις η φοβασε μη διαναζει η ιντερπολ το bou?

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

anatoliz

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
143
Πόντοι
1
Οσοι την ειδατε θα μπαινατε; Εγω μπορει καμια πιπα να της εδινα και αυστηρα και μονο για τα πολυ χοντρα. Αν την ετρωγε ο γιος μου παντως δεν θα με χαλαγε ,απλα μετα θα τον πηγαινα σε κανενα στουντιακι να πηδηξει κανα μωρακι της προκοπης.
Για τον φιλο που ρωτησε λινκ,αρκει ν ακολουθησει τις οδηγιες των συναγωνιστων

Τώρα με την καραντίνα μπαίναμε οπουδήποτε :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Φαινεται για ανωμαλιαρα παντως,,,
Σκατοφατσα αλλα ανωμαλιαρα...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom