ετσι και βρειτε εστιατοριο που θα δωσει 10 ευρω την ωρα,σφυριχτε μου κλεφτικα............
οσο για το τζαμπα σπιτι......απαιτειται τουλαχιστον να εχεις 18 μηνες φουλ εργασιας,να εισαι ανεργος,μετα κανεις αιτηση στην προνοια και αμα εχουν θα σου δωσουν,βεβαια εκει αρχιζει αλλο θεμα δλδ,εχεις κινητο?κομμενο πλεον εφοσον ζεις απο την προνοια,εχεις τουτου?ποσο κανει?αμα ειναι τπτ καλό πουλα το,παρε κανα μικρο.ααααα σας βρηκαμε δουλεια για 2 ευρω την ωρα θα σκουπιζετε στον δημο τους δρομους,τι?δεν θελετε?κομμενο το τσαμπα σπιτι,κομμενα επιδοματα κομμενα ολα,φαε σκατα.
υπαρχει ομως το εξης,μετα απο 2 χρονια που εισαι γερμανια και δουλευεις,μπορεις να κανεις αιτηση για να σου δωσουν ενα σπιτι με προνομιακο ενοικιο.φυσικα υπαρχουν εισοδηματικα κριτηρια που διαφερουν απο κρατιδιο σε κρατιδιο.και φυσικα δεν κανεις αιτηση και το περνεις την αλλη μερα,η αναμονη ειναι αναμεσα σε 2-5 χρονια μεχρι να αδειασει καποιο διαμερισμα.τα ποιο πολλα διαμερισματα ειναι του τυπου sozialbau,δλδ μην περιμενετε λουσα κτλ εχουν φτιαχτει τα περισσοτερα την δεκατια 60 και 70,αλλα οσα εχω δει(και εχω μεινει) ειναι πολυ καλυτερα απο τα μπουρδελα εδω που στα δινουν για 50 τετρ 400 ευρω...τωρα βεβαια με την κριση εχουν πεσει αλλα οκ.....ολα τα σπιτια εχουν διπλα τζαμια και συνηθως εχουν θερμανση με αεριο,ζεστο νερο μεσο ταχυθερμαντηρα ειτε με αεριο ειτε με ρευμα.κοινοχρηστα ισον μηδαμινα 6 ευρω τον μηνα.