Είναι πολύ όμορφη πόλη παντως είδικα αυτη την εποχή που πλησιάζει και το midsommer
Τι ακριβώς είναι το midsomer? Μπορεί κάποιος να δώσει περισσότερες πληροφορίες?
Είναι πολύ όμορφη πόλη παντως είδικα αυτη την εποχή που πλησιάζει και το midsommer
ΜΕΤΑΝΑΣΤΗς ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ,,ουτε στον εχθρο σου,,,, > > >Σουηδια εχει παρα πολλους δικους μας μεταναστες!! αλλα απ οτι ξερω οσοι πηγαν φτιαχτηκαν καναν οικογενειες λεφτα σε σχεση με ελλαδα αλλα (σχεδον)ΟΛΛΟΙ σε καποια φαση θελουν να γυρισουν εκει που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν! εμενα αυτο μου χουνε δωσει να καταλαβω!
ετσιΌποιος θέλει να κάνει αποταμίευση και να γυρίσει πίσω σε 5-10 χρόνια πάει Κατάρ ή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ! Τώρα Σουηδία πολύ κρύο για το τίποτα !
ΜΕΤΑΝΑΣΤΗς ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ,,ουτε στον εχθρο σου,,,, > > >
Έχει κάποιος συναγωνιστής ή φίλος του ζήσει στην Σουηδία?Αξίζει κάποιος να μεταναστεύσει εκεί για περισσότερα χρήματα και καλύτερο τρόπο ζωής?Απο περίθαλψη,ενοίκιο,τρόφιμα,μπαράκια,γκόμενες τι λέει?Ευχαριστώ!
τοχω ξαναγραψει παλαιοτερα.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΘ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ οποιος παει εκει πανω θα ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ.ξενος τοπος ξενοι ανθρωποι.ΓΚΡΙΖΑ...ΟΛΑ..ΜΟΝΑΞΙΑ..ΒΡΟΧΗ..ΣΚΟΤΑΔΙ.ΚΡΥΟ..Δεν ξαναπαταω,αφησα δουλεια το 2013 οταν επερνα 3500 ευρο..ηλθα εδω εμεινα ανεργος.κ ξανασηκωθηκα στα ποδια μου.κ οχι, ειμαι το ακρον αωτον του ΕΛΛΗΝΑΡΑ!ΕΧΕΤΕ σκεφτει γιατι ερχονται διακοπες κ κανουν λες κ ειναι Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ?αυτα απο εμενα μετα απο 2χρονια στη Φινλανδια και 3 στη Νορβηγια...ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!!ΠΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΡΙΤΣΑ(συγχυστηκα...)
μου το έχουν πει πολοι αυτό και πραγματικά δεν το κατάλαβα...
με τα ξύδια τους, τις παρτούζες τους και τα πάντα τους είναι, γενικά πολύ ποιο ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι από τους έλληνες σε κάθε τομέα
γιατί άλλο θα μου έλειπε η ελλάδα εκτός από την υπέροχη εξοχή της ?
ψευτοτσαμπουκαδες μεσα απο αμαξια με λοκαρισμενες πορτες
μεταφορικο μεσο παπι η αμαξι 15ετιας
χυλοπιτες κ ξεφτυλισμα απο γκομενες οταν βγαινεις εξω
παστιτσιο μαμας
500 μισθος με παναγιες απο το αφεντικο κ οι κωλογεροι 1000 συνταξη για να βλεπουν σκορδα κ σεφερλη
να μερικοι καλοι λογοι
τοχω ξαναγραψει παλαιοτερα.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΘ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ οποιος παει εκει πανω θα ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ.ξενος τοπος ξενοι ανθρωποι.ΓΚΡΙΖΑ...ΟΛΑ..ΜΟΝΑΞΙΑ..ΒΡΟΧΗ..ΣΚΟΤΑΔΙ.ΚΡΥΟ..Δεν ξαναπαταω,αφησα δουλεια το 2013 οταν επερνα 3500 ευρο..ηλθα εδω εμεινα ανεργος.κ ξανασηκωθηκα στα ποδια μου.κ οχι, ειμαι το ακρον αωτον του ΕΛΛΗΝΑΡΑ!ΕΧΕΤΕ σκεφτει γιατι ερχονται διακοπες κ κανουν λες κ ειναι Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ?αυτα απο εμενα μετα απο 2χρονια στη Φινλανδια και 3 στη Νορβηγια...ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!!ΠΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΡΙΤΣΑ(συγχυστηκα...)
norway 10 φορες πιο καλαέχω φίλο που ήταν σουηδία..
πολύ καλά, αλλά μετα πήγε νορβηγία που είναι πολύ καλλίτερα.
σε γενικές εκεί αν ξέρεις τη γλώσσα δεν παιζει να μην βρεις καλές άκρες αργά η γρήγορα.. (απ ότι μου λένε δλδ δεν πήγα κιόλας)
ΑΣΤΟ...3 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ αστο σου λεω....norway 10 φορες πιο καλα
οπως ελβετια με γερμανια,,ιδιο περιβαλλον αλλα τριπλοι μισθοι διπλο κοστος ζωης,παλι καλα ειναι,,για ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΝΤΑ ;)
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.....