Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Στον δρομο που χαραξες αρχηγετετοιος μαλακας σαν κι εσενα δεν μενει απαρτηρητος τυπε
Στον δρομο που χαραξες αρχηγετετοιος μαλακας σαν κι εσενα δεν μενει απαρτηρητος τυπε
Ετσι μπραβο να ξερουμε ποιον προτειμας.....
Στον δρομο που χαραξες αρχηγε
Είναι πολύ δυσκολο αυτό από φωτο
τυπε τι παιχτηκε,δεν πηρα γραμμη,για πες :S :S :SΝασο το προχθεσινο μπαν μαζι με Σελφι ήταν από Ντόπα
Γιατι ρε γιωγο?????? Γιατι εισαι κακος?
Νασο το προχθεσινο μπαν μαζι με Σελφι ήταν από Ντόπα
ΕΙΠΑ πολύ δυσκολο όχι αδυνατοΌχι όμως αδύνατο. Σε κάποιες φαίνεται μούρη πολύ καθαρά.
Και να σου φαω την θεση δεν νομιζω τακη.Σε βοηθάει να γίνεις εστεμμένος μαλάκας.
ΕΙΠΑ πολύ δυσκολο όχι αδυνατο
ΕΙΠΑ πολύ δυσκολο όχι αδυνατο
ο σελφι πρότεινε ψηφοφοριά και θρεντ για Λίλα και εντουρο τιμ.Εγω επικρότησα και για καποιο λογο που δε το καταλαβα,ο κρυφόπουστας παρεξηγήθηκε με Σελφι και μας μπανάρισε και τους δυο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.Εκείνη την ωρα μίλαγα με αμπελαλε για να πειράξουμε εσένα με το ζήτημα των κλώνωντυπε τι παιχτηκε,δεν πηρα γραμμη,για πες :S :S :S
τυπε λιλα πιθηκομουρη φαε μια μπανανα
Και να σου φαω την θεση δεν νομιζω τακη.
ο σελφι πρότεινε ψηφοφοριά και θρεντ για Λίλα και εντουρο τιμ.Εγω επικρότησα και για καποιο λογο που δε το καταλαβα,ο κρυφόπουστας παρεξηγήθηκε με Σελφι και μας μπανάρισε και τους δυο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.Εκείνη την ωρα μίλαγα με αμπελαλε για να πειράξουμε εσένα με το ζήτημα των κλώνων
ναι γιωργάκη ο πρωην τραιαλ είμαι.Γιώργος το κανονικό μου όνομαεσυ εισαι γνωστος τυπε ο τριαλ ησουνα