Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
τυπε ο λιλας ειναι αχαριστος :S :S :S
αλλα τι περιμενεις απο ελλεϊνιδα και μαλιστα πουστρα; :S :S :S
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
![Effemine :effemine: :effemine:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/effemine.gif)
![Effemine :effemine: :effemine:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/effemine.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
τυπε ο λιλας ειναι αχαριστος :S :S :S
αλλα τι περιμενεις απο ελλεϊνιδα και μαλιστα πουστρα; :S :S :S
Μόνος μου με το Δημητριάδη δίναμε τον υπερ Λίλα αγώνα ,όταν εσύ κωλοβάραγες Μαγιόρκα και ο εντούρο είχε αποβληθεί.Το εκτίμησες αυτό.Μπαχάλεψα ΟΛΑ τα νήματα για παρτυ σου ,ωσπου μοιραία μπαναρίστηκα και σενα στη σουφρα σου![]()
![]()
γιατι δικες του ειναι?Ρε συ Λίλα, δεν φοβάσαι μην σε αναγνωρίσει κανείς από τις φωτογραφίες που ανεβάζεις;
Εντουρο είδες σήμερα τι έγινε με Αλέκο?εξαφανίστηκε....
δουλευει λαρρυγωτο στον παραδρομο τυπε :S :S :SΕντουρο είδες σήμερα τι έγινε με Αλέκο?εξαφανίστηκε....
ναι τυπε μου,όπως λέμε σινε ΑΒΑΝΑ στη Κηφισίας στο Ψυχικό(εκειμαςκυνηγούσε το1981 ένας τρελλός μλκ να μας σκοτώσει 5 άτομα.)τυπε μετονομαστηκε το σινε αβερωφ που παει ο λιλας και ρουφαει ψωλες σε μαγιορκα; :S :S :S
ναι τυπε μου,όπως λέμε σινε ΑΒΑΝΑ στη Κηφισίας στο Ψυχικό(εκειμαςκυνηγούσε το1981 ένας τρελλός μλκ να μας σκοτώσει 5 άτομα.)
οχι δεν ειναι αλλα υποψιάζομαι καποιον με τον οποιο εχω τσακωθειπεριεργο τυπε,οταν μπηκε μεσα ο λιλας ο πουσταλεκος2 εξαφανιστηκε:S :S :S
Είναι πολύ δυσκολο αυτό από φωτοΡε συ Λίλα, δεν φοβάσαι μην σε αναγνωρίσει κανείς από τις φωτογραφίες που ανεβάζεις;
Νασο το προχθεσινο μπαν μαζι με Σελφι ήταν από Ντόπαδουλευει λαρρυγωτο στον παραδρομο τυπε :S :S :S
ναι τυπε μου,όπως λέμε σινε ΑΒΑΝΑ στη Κηφισίας στο Ψυχικό(εκειμαςκυνηγούσε το1981 ένας τρελλός μλκ να μας σκοτώσει 5 άτομα.)
Μηπως ηταν αυτος?ναι τυπε μου,όπως λέμε σινε ΑΒΑΝΑ στη Κηφισίας στο Ψυχικό(εκειμαςκυνηγούσε το1981 ένας τρελλός μλκ να μας σκοτώσει 5 άτομα.)
Είναι πολύ δυσκολο αυτό από φωτο![]()
![]()
Τξωννυ με ολους τους κλωνους μου,ειναι να το ρωτας?Τετοιος μαλακας γεννιεται μια φορα κάθε χιλια χρονια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()