Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
τυπε ο λιλας ειναι αχαριστος :S :S :S
αλλα τι περιμενεις απο ελλεϊνιδα και μαλιστα πουστρα; :S :S :S
τυπε ο λιλας ειναι αχαριστος :S :S :S
αλλα τι περιμενεις απο ελλεϊνιδα και μαλιστα πουστρα; :S :S :S
Μόνος μου με το Δημητριάδη δίναμε τον υπερ Λίλα αγώνα ,όταν εσύ κωλοβάραγες Μαγιόρκα και ο εντούρο είχε αποβληθεί.Το εκτίμησες αυτό.Μπαχάλεψα ΟΛΑ τα νήματα για παρτυ σου ,ωσπου μοιραία μπαναρίστηκα και σενα στη σουφρα σου
γιατι δικες του ειναι?Ρε συ Λίλα, δεν φοβάσαι μην σε αναγνωρίσει κανείς από τις φωτογραφίες που ανεβάζεις;
Εντουρο είδες σήμερα τι έγινε με Αλέκο?εξαφανίστηκε....
δουλευει λαρρυγωτο στον παραδρομο τυπε :S :S :SΕντουρο είδες σήμερα τι έγινε με Αλέκο?εξαφανίστηκε....
ναι τυπε μου,όπως λέμε σινε ΑΒΑΝΑ στη Κηφισίας στο Ψυχικό(εκειμαςκυνηγούσε το1981 ένας τρελλός μλκ να μας σκοτώσει 5 άτομα.)τυπε μετονομαστηκε το σινε αβερωφ που παει ο λιλας και ρουφαει ψωλες σε μαγιορκα; :S :S :S
ναι τυπε μου,όπως λέμε σινε ΑΒΑΝΑ στη Κηφισίας στο Ψυχικό(εκειμαςκυνηγούσε το1981 ένας τρελλός μλκ να μας σκοτώσει 5 άτομα.)
οχι δεν ειναι αλλα υποψιάζομαι καποιον με τον οποιο εχω τσακωθειπεριεργο τυπε,οταν μπηκε μεσα ο λιλας ο πουσταλεκος2 εξαφανιστηκε :S :S :S
Είναι πολύ δυσκολο αυτό από φωτοΡε συ Λίλα, δεν φοβάσαι μην σε αναγνωρίσει κανείς από τις φωτογραφίες που ανεβάζεις;
Νασο το προχθεσινο μπαν μαζι με Σελφι ήταν από Ντόπαδουλευει λαρρυγωτο στον παραδρομο τυπε :S :S :S
ναι τυπε μου,όπως λέμε σινε ΑΒΑΝΑ στη Κηφισίας στο Ψυχικό(εκειμαςκυνηγούσε το1981 ένας τρελλός μλκ να μας σκοτώσει 5 άτομα.)
Μηπως ηταν αυτος?ναι τυπε μου,όπως λέμε σινε ΑΒΑΝΑ στη Κηφισίας στο Ψυχικό(εκειμαςκυνηγούσε το1981 ένας τρελλός μλκ να μας σκοτώσει 5 άτομα.)
Είναι πολύ δυσκολο αυτό από φωτο
Τξωννυ με ολους τους κλωνους μου,ειναι να το ρωτας?Τετοιος μαλακας γεννιεται μια φορα κάθε χιλια χρονια