Επισκέπτης
Bλέπεις το όλα παίζουν?
Καμηλά
Καινουριού
Mαγγίρα
Με ποιά σειρά θα προτιμούσες σαν γκόμενα?
όπως τα έγραψες
κάποιος είχε γράψει στο θρεντ της καμηλά ότι την έχει φλομώσει στο κέρατο ο πέτζα ότι είχε γαμήσει μέχρι και άβα ντιβάιν
Bλέπεις το όλα παίζουν?
Καμηλά
Καινουριού
Mαγγίρα
Με ποιά σειρά θα προτιμούσες σαν γκόμενα?
Εγώ τα κάνω όλα τούμπα.όπως τα έγραψες
κάποιος είχε γράψει στο θρεντ της καμηλά ότι την έχει φλομώσει στο κέρατο ο πέτζα ότι είχε γαμήσει μέχρι και άβα ντιβάιν
Εγώ τα κάνω όλα τούμπα.
Καινουριού
Mαγγίρα
Καμηλά
Αλλά αν ήμουν ανάμεσα να δω το καινούριο επεισόδιο του GOT απο το να πηδήξω κάποια απο αυτες θα προτιμούσα το GOT.πρώτη την καινούριου δεν το περίμενα από σένα ωραίος
βάρε την καινούριου είναι και πιο πιθανό να την γαμήσουμε οι άλλες είναι παντρεμένες ;)
Μεγαλύτερη πουτανιά και ξεκώλι είναι η Μαγγίρα.βάρε την καινούριου είναι και πιο πιθανό να την γαμήσουμε οι άλλες είναι παντρεμένες ;)
Μεγαλύτερη πουτανιά και ξεκώλι είναι η Μαγγίρα.
Είναι έμπειρο πουτανί.πιστεύω αυτή γαμιέται καλύτερα και από τις 3 όμως πολύ καραγκιόζης ρε *P
Αλλά αν ήμουν ανάμεσα να δω το καινούριο επεισόδιο του GOT απο το να πηδήξω κάποια απο αυτες θα προτιμούσα το GOT.
Κάθε βράδυ βλέπω στον ύπνο μου οτι ζω σ'εκείνη την εποχή και κόβω κεφάλια. ;)φίλε ποιά η γνώμη σου για το θροουνς σ'αρέσει καθόλου
Κοψε το βραδινο και θα περασειΚάθε βράδυ βλέπω στον ύπνο μου οτι ζω σ'εκείνη την εποχή και κόβω κεφάλια. ;)
Κάθε βράδυ βλέπω στον ύπνο μου οτι ζω σ'εκείνη την εποχή και κόβω κεφάλια. ;)
Για να στο λεει ο μηδας κατι θα ξερει ;)Κάθε βράδυ βλέπω στον ύπνο μου οτι ζω σ'εκείνη την εποχή και κόβω κεφάλια. ;)
κόψε την βραδινή και θα περάσει ;)
140000 ειναι οι κλωνοι και 3020 τα μεληστα 143.020 μέλη ψήφισαν τα 137 γαμώ τις αποχές
140000 ειναι οι κλωνοι και 3020 τα μελη
ρε μουνακιευτυχως που εισαι και εσυ που εχεις παρει τσιμπουκι απ ολους και τους μετρησες ;)