Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Κλώνε, μόνο τη φωτό και το όνομα δεν σχολίασες...Μάλιστα. Απάντηση επιπέδου δαπέδου.
Τρεις προτάσεις με τρία emoticon (τέσσερα αν συμπεριλάβεις και την υπογραφή) μην τυχόν και περάσουν απαρατήρητες.
Υπογραφή με μεγάλα κόκκινα γράμματα ώστε να μην περνάει απαρατήρητη ούτε αυτή.
Αυτοβαφτιζόμενος φονιάς με κεφαλαία γράμματα πάνω αριστερά ώστε να την παρατηρήσουμε και αυτήν.
Αυτοβαφτιζόμενος επίτιμος με κεφαλαία γράμματα κάτω αριστερά για να τον παρατηρήσουμε και αυτόν τον τίτλο.
Εάν είχες καμιά δεκαριά ακόμα χώρους να γεμίσεις γύρω από το άβαταρ, σίγουρα θα το έκανες από το πρώτο λεπτό. Μάτι να βγάζουν...
Απαίτηση να γνωριστούμε από κοντά ώστε να με εγκρίνει η αφεντιά σου ως εκπρόσωπος του bou.com και να πάρω το πράσινο φως για το site. Σώπα ρε μάγκα...
Απάντηση πιο πριν ότι "Αυτή την αντιμετώπιση θα εισπράττουν τα κλωνάρια. ΜΟΝΟ απαξίωση!" λες κι εσύ καθορίζεις την βασική γραμμή του ιστοτόπου, τρομάρα σου.
Μα πόσο απαρατήρητος έχεις περάσει τη ζωή σου ρε κακομοίρη ώστε να διψάς για τέτοια αυτοπροβολή και να νομίζεις ότι γίνεσαι σημαντικός γαμώντας πουτάνες;
Ξέρεις κάτι; Θες να είμαι κλώνος; Στ' αρχίδια μου! Θες να είμαι πουστάρα που την γαμούν οι Πάκηδες στα στενά της Ομόνοιας; Πρόβλημα ουδέν! Θες να τσιμπουκώνω γαϊδάρους τα καλοκαίρια στην εξοχή; Με γεια σου με χαρά σου!
Λες και είχα καμιά πρεμούρα για το τι γνώμη θα σχηματίσει για 'μένα το σακατεμένο σου μυαλουδάκι
Ένας ανάρχιδος είσαι που δειλιάζεις να με συναντήσεις να μου τα πεις αυτά κατά πρόσωπο.
Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη και τις συνέπειες των πράξεων και των λόγων μου, ακόμα και με κίνδυνο να πέσει ξύλο. Εσύ είσαι μια κότα λυράτη.
Γι αυτό άραξε πίσω από το πληκτρολόγιό σου, μαζί με τον Ζεν Πρεμιέ, και μόκο... [/size]