Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;

• nikos_plat

Ψήφοι: 55 32,5%
  • pussy wagon

Ψήφοι: 114 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.743
Πόντοι
3.656
Όχι όμως αδύνατο. Σε κάποιες φαίνεται μούρη πολύ καθαρά.

τυπε τον λιλα ειναι πιο ευκολο να τον αναγνωρισεις απο την σουφρα του που ειναι σαν μαυρη τρυπα παρα απο την σκατοφατσα του   :S :S :S

Συνημμένα

• Λιλας σουφρα μαυρη τρυπα.jpg
    Λιλας σουφρα μαυρη τρυπα.jpg
    260,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Ο ΛΙΛΑΣ Ο ΓΟΡΙΛΑΣ.jpg
    Ο ΛΙΛΑΣ Ο ΓΟΡΙΛΑΣ.jpg
    73 KB · Εμφανίσεις: 23

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.743
Πόντοι
3.656
Μα δεν είπα ΤΙΠΟΤΑ επιλήψιμο,πίστεψέ με,Δες τι έχει γραφτείδεν είμαι τρελλός ρε παιδιά..

τυπε το ξερουμε οτι δεν εισαι τρελος  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
ενας τυπος μονο ειναι τρελος για δεσιμο στο μπου  :S :S :S

Συνημμένα

• Λιλας ψυχοπαθης.jpg
    Λιλας ψυχοπαθης.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • ΛΙΛΑΣ ΨΥΧΟΛΑΛΑ.jpg
    ΛΙΛΑΣ ΨΥΧΟΛΑΛΑ.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 13

ossa125

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2017
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως για να έχετε υπόψιν σας ο Αλέκος ξέρει να γράφει πολύ καλά,οπως πολυ σωστά παρετήρησε ο μπαροκ.Σίγουρα δεν είναι ο Λίλας αλλα΄΄ενα μαλακισμένο lefteris38 μεσίγουρο κλώνo εναν tsirintani και μαλλον τον ΑΛΈΚΟ και εναν ολυμπιακο που απειλούσε τους παντες με ραντεβού έξω

ossa125

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2017
Like
2
Πόντοι
1
Για ενημέρωσή σας θα στείλω σε εντούρο ή και όποιον αλλο θέλει το κανονικό μου μειλ με το κωδικό μου να δει τιακριβώς έγινε με Τσιριντάνη,οοποίος αφου μου εστειλε απειλητικό μειλ βριζοντας τη μανα μου ,μετα με προκάλεσε να τα πουμε έξω,οπως ακριβως προκαλούσε ενας ολυμπιακός.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
τυπε τον λιλα ειναι πιο ευκολο να τον αναγνωρισεις απο την σουφρα του που ειναι σαν μαυρη τρυπα παρα απο την σκατοφατσα του   :S :S :S
Εισαι τι ιδιο τραγικος και στα υποτιθεμενα φωτο σοπ που κανεις :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :effemine: :effemine: :effemine: :boobies:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.743
Πόντοι
3.656
Για ενημέρωσή σας θα στείλω σε εντούρο ή και όποιον αλλο θέλει το κανονικό μου μειλ με το κωδικό μου να δει τιακριβώς έγινε με Τσιριντάνη,οοποίος αφου μου εστειλε απειλητικό μειλ βριζοντας τη μανα μου ,μετα με προκάλεσε να τα πουμε έξω,οπως ακριβως προκαλούσε ενας ολυμπιακός.

δε χρειαζεται τυπε,αν κατι γινει με λιλοτυπο εμεις εδω ειμαστε    :grin: :grin: :grin: :zfuck:

Επισκέπτης
Αγγιζει επικα επιπεδα καλτιλας και ψυχασθενειας το συγκεκριμενο thread... :rockon:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?
Απαντήσεις
5K
Εμφανίσεις
138K
?
Απαντήσεις