barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.063
- Πόντοι
- 5.506
Ο διαλογς αποκι - βανακια είναι για σεναριο τυπε... 2funny:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαθημένοι στα σενάρια, πλέον μόνο με σενάρια φτιάχνονται για τις αλλαξοκωλιές τους.
Ο διαλογς αποκι - βανακια είναι για σεναριο τυπε... 2funny:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μολις μου ειπε ο πικερ θα αργησει η γυναικα του στεκα αποψε
κατι ελεγε θα πανε σινεμα :S
Χανεις την ψυχραιμια σου μαλακα μου. Δεν ξερω εαν ειναι γιατι εγινες ρεζιλι η γιατι η γυναικα σου ακομα λειπει..!Αποκι με αυτή την αναλυση δικαίως εφτασες στους 4.... συνεχισε έτσι......
στεκα την αλλη κυριακη πες στους φιλους να μην πανε για καφε γιατι θα γυρισουν χεσμενοι παλι
Ε το ιδιο πραγμα λεμε. Ακομα δεν καταλαβες πως τοσα χρονια πληρωνεις το ενικοιο το ρευμα κ η γυναικα σου αγοραζει νεα εσωρουχα? Ο Πικερ φταιει.Ο πικερ ρε βλακα δεν βγαινει ποτέ με γκομενες.... τα 10 ευρω τα κραταει για το μπουρδέλο!!!
Ναι βανακια, θα ειναι εδω, σε περιμενει νεα πικρα.... και μπιλιαρδο στον κώλο.....
και τα μπαλακια στο στομα ο χλεχλεςπρος το παρον ολοι ειδαμε ποιος το εφαγε το μπιλιαρδο τη τσοχα και τη γομα στον κωλο
βαγονακια τι δουλεια εχεις εσυ με τον ΠιπΑλεκο2,αυτοι ειναι οι φιλοι σου:S :S :S
Θα σου ελεγα αλλα φοβαμαι το ban. Παντως κουφαλες οτι κ να λετε σημερα φαγατε μεγαλη ΠΟΥΤΣΑΑΑΑ και ειδικα ο στεκας που δεν μιλαει η λουγκρα (με τον κανονικο του λογαριασμο).Μαλλον ακομα θα πλενει πιατα (δεν ξερει απο που του ηρθε)Αποκι και βανακια αυτη τη βδομαδα ποιος απ τους δυο σας φοραει τη πακιστανικη παντοφλα;;;;![]()
![]()
Θα σου ελεγα αλλα φοβαμαι το ban. Παντως κουφαλες οτι κ να λετε σημερα φαγατε μεγαλη ΠΟΥΤΣΑΑΑΑ και ειδικα ο στεκας που δεν μιλαει η λουγκρα (με τον κανονικο του λογαριασμο).Μαλλον ακομα θα πλενει πιατα (δεν ξερει απο που του ηρθε)
Πως περασα για πες μου γιατι δεν καταλαβα τι εγινε...οχι μονο στον δικων μου αλλα και σε ολους με διαφορα 200 ψηφους. Η Σημερινη ψηφοφορια ηταν ΑΝΟΘΕΥΤΗ με την κριση στην τελευταια ψηφο του λαου του ΜΠΟΥ.Πουστρακι ξεχασες πως περασες στον ομιλο σου?
Ο Βανακιας θυμαται τι εγινε?
Η μηπως η πουτσα μου εφτασε μεχρι τον εγκεφαλό σας?
Πως περασα για πες μου γιατι δεν καταλαβα τι εγινε...οχι μονο στον δικων μου αλλα και σε ολους με διαφορα 200 ψηφους. Η Σημερινη ψηφοφορια ηταν ΑΝΟΘΕΥΤΗ με την κριση στην τελευταια ψηφο του λαου του ΜΠΟΥ.
Στεκα ρεζιλι παρατησετα χλεχλε....!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
προς το παρον ολοι ειδαμε ποιος το εφαγε το μπιλιαρδο τη τσοχα και τη γομα στον κωλο