Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
Υπεγραψε τη καταδικη του με τη σημερινη παρεμβαση του ο βανακιας... :S ![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
γιατι το λες τυπε ? σε χαλασε που δεν περασα εγω οπος ηθελε το παρεακι σου κι στεκας ? παρτα ταρχιδια μου κι εσυ τωρα......παπαρα![]()
![]()
![]()
τυπε αστον, ειναι μερα χαρας,ο Τσιπρας σημερα με δηλωσεις μοιρασε το κοινωνικο μοιρασμα,και ο Αλεκος2 θα εξαγγειλει δωρεαν τελειωτικα τσιμπουκια στις ευπαθεις κοινωνικες ομαδες,ΙνδοΠακι,τραβελια και ρομαντικους παππουδεςοχι τυπε μην το κανεις αυτο λυπησου μας :S :S :S
τυπε αστον, ειναι μερα χαρας,ο Τσιπρας σημερα με δηλωσεις μοιρασε το κοινωνικο μοιρασμα,και ο Αλεκος2 θα εξαγγειλει δωρεαν τελειωτικα τσιμπουκια στις ευπαθεις κοινωνικες ομαδες,ΙνδοΠακι,τραβελια και ρομαντικους παππουδες![]()
:S :S :S
παρτα ταρχιδιαμου αρχημαλακα του σιτε και ντροπη της δεξιας που λεγες οτι θα βγω μαλακας. σε χυνη στη μαπα ολο το σιτε τρομπα που στηνης τους διαγονισμους. :S :S
αργοτερα θα προβο σε δηλωσης για το αποτελεσμα του ομιλου. οι συνεργατες μου ετοιμαζουν το λογο που θα αναφονισω στο λαο του μπου.![]()
![]()
Αλλαξωκολιες με λιλα τυπε!!!
Μεγαλο δίλημμα και αυτό.Ο πικερ ειναι μαλακας με τα ολα του και ο πουσι κουμμουνι.![]()
![]()
![]()
Βασικα στα αρχιδια μου οποιος και να περασει ρε Πουσταλεκο με τον μαλακα τον Στεκα γελαω που το παιζει οτι κανει κουμαντο και ειναι απλα το σκυλακι οσων κανουν πραγματικο κουμαντο και δεν θελουν να φαινονται...
που εισαι εσυ ρε λαμογιο; :S :S :Sστεκα περασε ο τζονυ χαρηκα πολυ πηρα πολλα λεφτα
Υπεγραψε τη καταδικη του με τη σημερινη παρεμβαση του ο βανακιας... :S![]()
Αφού οι φίλοι σου μου είπαν ότι θα το πάρει ο πλατ
στεκα περασε ο τζονυ χαρηκα πολυ πηρα πολλα λεφτα