Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 157K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;

• nikos_plat

Ψήφοι: 55 32,5%
  • pussy wagon

Ψήφοι: 114 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
BOUEFA

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Jhonny64 - 127 (51.8%)
Αλεκος2 - 118 (48.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 245

παρτα ταρχιδια :rockon: μου αρχημαλακα του σιτε και ντροπη της δεξιας που λεγες οτι θα βγω μαλακας. σε χυνη στη μαπα ολο το σιτε τρομπα που στηνης τους διαγονισμους. :S :S

αργοτερα θα προβο σε δηλωσης για το αποτελεσμα του ομιλου. οι συνεργατες μου ετοιμαζουν το λογο που θα αναφονισω στο λαο του μπου. :headbaning1: :headbaning1:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Στεκα εισαι τελειως για το πουτσο ρε φιλε... :2funny: :2funny: :2funny:

γιατι το λες τυπε ? σε χαλασε που δεν περασα εγω οπος ηθελε το παρεακι σου κι στεκας ? παρτα ταρχιδια μου κι εσυ τωρα......παπαρα :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
γιατι το λες τυπε ? σε χαλασε που δεν περασα εγω οπος ηθελε το παρεακι σου κι στεκας ? παρτα ταρχιδια μου κι εσυ τωρα......παπαρα :2funny: :2funny: :2funny:

Βασικα στα αρχιδια μου οποιος και να περασει ρε Πουσταλεκο με τον μαλακα τον Στεκα γελαω που το παιζει οτι κανει κουμαντο και ειναι απλα το σκυλακι οσων κανουν πραγματικο κουμαντο και δεν θελουν να φαινονται...

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.757
Πόντοι
2.646
Μεγαλο δίλημμα και αυτό.Ο πικερ ειναι μαλακας με τα ολα του και ο πουσι κουμμουνι. :think: :think: :think:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.757
Πόντοι
2.646
Βασικα στα αρχιδια μου οποιος και να περασει ρε Πουσταλεκο με τον μαλακα τον Στεκα γελαω που το παιζει οτι κανει κουμαντο και ειναι απλα το σκυλακι οσων κανουν πραγματικο κουμαντο και δεν θελουν να φαινονται...
Ο στέκας κατάντησε μπούεφα από τα Λιντλ. :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16

ετσι μπραβο. τωρα το 'πιασες το νοημα ;)
οσο για το πουστης....σου επιστρεφω το χαρακτηρισμο :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656

τυπε επειδη ρουφας 10 τραβελισιες ψωλες την ημερα πηγαν να σε βγαλουν και πουστη οι τυποι    :S :S :S

Επισκέπτης
τυπε επειδη ρουφας 10 τραβελισιες ψωλες την ημερα πηγαν να σε βγαλουν και πουστη οι τυποι    :S :S :S

Σωστο τυπε τον αδικησαμε τον Πουσταλεκο...επαγγελματικα το κανει.Πως υπαρχουν οι αυνανιστες ζωων για αναπαραγωγικους σκοπους;

Μονο που ο Πουσταλεκος το κανει για διατροφικους λογους...μαζευει πρωτεινη για τον χειμωνα που ερχεται. :S :S :S

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

τυπε, πιστευω οτι τα μελη που παρακολουθουν καιρο το site αποφασισαν να τιμωρησουν την αλλαζονικη σταση του στεκα ο οποιος οικιοποιηθηκε τις προσπαθειες τους χωρις καμια ντροπη. Πιστευω οτι με ιδιο νομισμα θα πληρωσουν και τον αλλον γαμια με ξενα αρχιδια στην παρουσα ψηφοφορια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.068
Πόντοι
5.506

Κωλόπουστας ήθελε να γράψει αλλά δεν ήταν εύηχο. Κωλοπουσταλέκος, δεν πάει.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Ο αριστερος βανακιας στηριξε τον αριστερο γκει αλεκο!!!Οπως ολοι οι γκει-φρεντλι συρριζαιοι!

Τυχαιο;;;

Δε νομιζω...

:S

Επισκέπτης
τυπε, πιστευω οτι τα μελη που παρακολουθουν καιρο το site αποφασισαν να τιμωρησουν την αλλαζονικη σταση του στεκα ο οποιος οικιοποιηθηκε τις προσπαθειες τους χωρις καμια ντροπη. Πιστευω οτι με ιδιο νομισμα θα πληρωσουν και τον αλλον γαμια με ξενα αρχιδια στην παρουσα ψηφοφορια.

Ειμαι σιγουρος τυπε μου...πολυ καλα κανανε τα μελη που παρακολουθουν καιρο το site και βαζουν στη θεση τους τον καθε κουραμπιε που το παιζει κοκορας.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
βουλωνε ρε γαμηδι,εχεις και αποψη .φετος ημιτελικα,του χρονου πρωταθλητης :takethis: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
:huh:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
παρτα ταρχιδια :rockon: μου αρχημαλακα του σιτε και ντροπη της δεξιας που λεγες οτι θα βγω μαλακας. σε χυνη στη μαπα ολο το σιτε τρομπα που στηνης τους διαγονισμους. :S :S

αργοτερα θα προβο σε δηλωσης για το αποτελεσμα του ομιλου. οι συνεργατες μου ετοιμαζουν το λογο που θα αναφονισω στο λαο του μπου. :headbaning1: :headbaning1:

οχι τυπε μην το κανεις αυτο λυπησου μας    :S :S :S

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
βανακια ο 16ος ψηφος δικος μου

εισαι ενας  μεγαλος αυθεντικος τσυριζαιος  :jerking:

barock