Νέα

Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017;

• nikos_plat

Ψήφοι: 55 32,5%
  • pussy wagon

Ψήφοι: 114 67,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    169

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
οι συνεργατες μου εχουν ετημο το λογο μου. παρακαλω τα μελη του σαη να μαζεβοντε σιγα σιγα. σε λιφο θα προβο σε δηλωσης :rockon: :rockon:

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Η photo-ευχαριστηριο του Πιπαλεκου σε οσους τον στηριξαν. :S :S :S

giphy.gif

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
κυριες και κυριοι αγαπητη μελη του σιτε
σημερα ηταν μια μεγαλη μερα. οι προσπαθια του γελιου στεκα να με βγαλη μαλακα του σιτε επεσαν στο κενο. ο λαος του μπου. αποφασισε. ο Αλεκος2 δεν εινε μαλακας.
χορις να ειμε καν υποψηφιος στα προκρηματηκα :S ο αρχημαλακας στεκας με φασιστικες μεθοδους και με το ετσι θελο με περασε στους ομιλους. κατι που επησημαναν κι αλλα μελη. αυτο φτανη για να δουμε ποσο γελιο και τραγηκο καταντησε το διαγονισμος ο ανικανος στεκας. και λεω ανικανος γιατι εκτος που δεν ξερη να κανη διαγονιασμο εχω μαθη οτι δεν του σηκονετε. :S
σημαχησε εναντιο μου με το παρεακι νασος αθανασιαδης (μεγας κωλομπαρας) ιακοβος (πουστακι που γαμη ο νασος) εντουρα-κροσσ (αλλη πουστρα που ζηλεβει τον λιλα) και τον αρχοσχολο παπαρα χελρειζερ και με τις δεκαδες κλωνους τους πηγαν να γλυτωσουν τον πασοκο τζωνη απο τον διασηρμο. δεν τα καταφεραν.

Ρουφηξτε τ΄αυγο μαλακισμενα τωρα και συνεχιστε να αυτο-γελοιποηστε :2funny: :2funny:

ειμε σε επαφες με τα μελη βανακιας, παραθαλασιος, ασκαφτος αλλα και καποια παλια μελη και σοβαρους χρηστες και χυστες οπως μπουκοφκης, αποκης κε λοιπη ωστε του χρονου ο διαγονισμος να περαση σε αλλα χερια.

συχαριτηρια στον πασοκο τζωνη για την επιτηχια του και συχωρεστε μου τυχον ορθογραφικα λαθη αλλα η συγκινηση ειναι μεγαλη :headbaning1: :rockon: :S :2funny: :headbaning1:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Που να καταλαβεις βρε ταλεπωρε.... θα καταλαβεις στο επομενο παιχνιδι ομως....
Λεγε ρε μαλακα από απόψε σε γλεντάμε ρεζιλομουρη Στα @@ μου ο επόμενος αγώνας σημασία έχει πως ΣΗΜΕΡΑ ο λαός ψήφισε ελεύθερος

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
43K
?
Απαντήσεις
5K
Εμφανίσεις
138K
?
Απαντήσεις