You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 155K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
οι συνεργατες μου εχουν ετημο το λογο μου. παρακαλω τα μελη του σαη να μαζεβοντε σιγα σιγα. σε λιφο θα προβο σε δηλωσης
Απομακρυνετε τα μικρα παιδια και οσους εχουν ευπαθεια στα ματια.... :S :S :S
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
οι συνεργατες μου εχουν ετημο το λογο μου. παρακαλω τα μελη του σαη να μαζεβοντε σιγα σιγα. σε λιφο θα προβο σε δηλωσης
οχι αλλο διαγγελμα για αποψε
ελεος
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
οχι αλλο διαγγελμα για αποψε
ελεος
γιατι εβγαλες κι εσυ ομιλια ? συγνομη δεν την εχω παρακουλουθιση
επανερχομε
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
γιατι εβγαλες κι εσυ ομιλια ? συγνομη δεν την εχω παρακουλουθιση
επανερχομε
Τύπε, κάνε μας μια χάρη, δώστην πρώτα στο nikos_plat να διορθώσει τα ορθογραφικά. :S
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
το ζαβο του 15μελουςγιατι εβγαλες κι εσυ ομιλια ? συγνομη δεν την εχω παρακουλουθιση
επανερχομε
mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
Δεν το βάζεις καλύτερα σε ηχητικό τύπε; :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Τύπε, κάνε μας μια χάρη, δώστην πρώτα στο nikos_plat να διορθώσει τα ορθογραφικά. :S
Και μετά να πατήσει αποστολή τύπε. Είναι ζόρικη δουλειά. :S
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
Και μετά να πατήσει αποστολή τύπε. Είναι ζόρικη δουλειά. :S
Αφού κάνει 3 εργάσιμες τις "διορθώσεις".
Επισκέπτης
Τυπε νομιζεις οτι στο μπλα μπλα θα ειναι καλυτερα; :S :S :SΔεν το βάζεις καλύτερα σε ηχητικό τύπε; :S :S :S
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Αφού κάνει 3 εργάσιμες τις "διορθώσεις".
Τύπε ο Νικολάκης εκτός από βοηθός αποστολής mail θα γίνει και βοηθός ποσταρίσματος στο bou. :S
mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
Τυπε νομιζεις οτι στο μπλα μπλα θα ειναι καλυτερα; :S :S :S
Λες τύπε :S :S :S
Επισκέπτης
Η photo-ευχαριστηριο του Πιπαλεκου σε οσους τον στηριξαν. :S :S :S
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.163
- Πόντοι
- 5.506
Έβαλες τη ΦΙΔΙΣΙΑ γλώσσα του τύπε;
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
κυριες και κυριοι αγαπητη μελη του σιτε
σημερα ηταν μια μεγαλη μερα. οι προσπαθια του γελιου στεκα να με βγαλη μαλακα του σιτε επεσαν στο κενο. ο λαος του μπου. αποφασισε. ο Αλεκος2 δεν εινε μαλακας.
χορις να ειμε καν υποψηφιος στα προκρηματηκα :S ο αρχημαλακας στεκας με φασιστικες μεθοδους και με το ετσι θελο με περασε στους ομιλους. κατι που επησημαναν κι αλλα μελη. αυτο φτανη για να δουμε ποσο γελιο και τραγηκο καταντησε το διαγονισμος ο ανικανος στεκας. και λεω ανικανος γιατι εκτος που δεν ξερη να κανη διαγονιασμο εχω μαθη οτι δεν του σηκονετε. :S
σημαχησε εναντιο μου με το παρεακι νασος αθανασιαδης (μεγας κωλομπαρας) ιακοβος (πουστακι που γαμη ο νασος) εντουρα-κροσσ (αλλη πουστρα που ζηλεβει τον λιλα) και τον αρχοσχολο παπαρα χελρειζερ και με τις δεκαδες κλωνους τους πηγαν να γλυτωσουν τον πασοκο τζωνη απο τον διασηρμο. δεν τα καταφεραν.
Ρουφηξτε τ΄αυγο μαλακισμενα τωρα και συνεχιστε να αυτο-γελοιποηστε
ειμε σε επαφες με τα μελη βανακιας, παραθαλασιος, ασκαφτος αλλα και καποια παλια μελη και σοβαρους χρηστες και χυστες οπως μπουκοφκης, αποκης κε λοιπη ωστε του χρονου ο διαγονισμος να περαση σε αλλα χερια.
συχαριτηρια στον πασοκο τζωνη για την επιτηχια του και συχωρεστε μου τυχον ορθογραφικα λαθη αλλα η συγκινηση ειναι μεγαλη :S
σημερα ηταν μια μεγαλη μερα. οι προσπαθια του γελιου στεκα να με βγαλη μαλακα του σιτε επεσαν στο κενο. ο λαος του μπου. αποφασισε. ο Αλεκος2 δεν εινε μαλακας.
χορις να ειμε καν υποψηφιος στα προκρηματηκα :S ο αρχημαλακας στεκας με φασιστικες μεθοδους και με το ετσι θελο με περασε στους ομιλους. κατι που επησημαναν κι αλλα μελη. αυτο φτανη για να δουμε ποσο γελιο και τραγηκο καταντησε το διαγονισμος ο ανικανος στεκας. και λεω ανικανος γιατι εκτος που δεν ξερη να κανη διαγονιασμο εχω μαθη οτι δεν του σηκονετε. :S
σημαχησε εναντιο μου με το παρεακι νασος αθανασιαδης (μεγας κωλομπαρας) ιακοβος (πουστακι που γαμη ο νασος) εντουρα-κροσσ (αλλη πουστρα που ζηλεβει τον λιλα) και τον αρχοσχολο παπαρα χελρειζερ και με τις δεκαδες κλωνους τους πηγαν να γλυτωσουν τον πασοκο τζωνη απο τον διασηρμο. δεν τα καταφεραν.
Ρουφηξτε τ΄αυγο μαλακισμενα τωρα και συνεχιστε να αυτο-γελοιποηστε
ειμε σε επαφες με τα μελη βανακιας, παραθαλασιος, ασκαφτος αλλα και καποια παλια μελη και σοβαρους χρηστες και χυστες οπως μπουκοφκης, αποκης κε λοιπη ωστε του χρονου ο διαγονισμος να περαση σε αλλα χερια.
συχαριτηρια στον πασοκο τζωνη για την επιτηχια του και συχωρεστε μου τυχον ορθογραφικα λαθη αλλα η συγκινηση ειναι μεγαλη :S
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Λεγε ρε μαλακα από απόψε σε γλεντάμε ρεζιλομουρη Στα @@ μου ο επόμενος αγώνας σημασία έχει πως ΣΗΜΕΡΑ ο λαός ψήφισε ελεύθεροςΠου να καταλαβεις βρε ταλεπωρε.... θα καταλαβεις στο επομενο παιχνιδι ομως....
Παρόμοια θέματα
- Κλειδωμένο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 43K
?
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 166K