brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.909
- Πόντοι
- 2.606
τι ειδη πληρωθηκες γιωργο αναλωσιμα?εγω πληρωθηκα ειδη γιατι θα πιασω σιγουρα το over στους ψηφους και των δυο μονομαχων
τι ειδη πληρωθηκες γιωργο αναλωσιμα?εγω πληρωθηκα ειδη γιατι θα πιασω σιγουρα το over στους ψηφους και των δυο μονομαχων
Ποιον ψήφισες;
Περίμενε, έχουν προσφύγει οι ενδιαφερόμενοι στο CAS.![]()
Κανονικά μόνο Νικς με κριτικές έπρεπε να ψηφίζουν.
Το stekas72 στο gmail είναι μοναδικό, τα αλλα ειναι φαντασιώσεις σου, εκτος και εφτιαξες και τετοια, πραγματικά σε έχω ικανο για όλα.
To 72 πουστη λακη παει στο ετος γεννησεως και όχι σε αυξων αριθμό λογαριασμων mail.
Τελικά είσαι μαλακας με φαντασία, ο πικερ εχει μείνει στον ηλίθιο νόμο του και στο copy paste.
Επειδη είσαι μεγαλος μαλάκας θα σε ψηφίσω.
λακη ειμαι ιερομοναχοςΚαι να μη ψήφιζε ο brabus67 ρε εσύ ; Κρίμα. Τι άλλο να κάνει στη ζωή του;
Ο οποίος σνομπάρει ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΥΟ ΧΟΡΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ
στο golden queens.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ,
ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Ούτε αναφορά σε τζάδικο , μασάζ, βίζιτα , τίποτε.
Ο απόλυτος μυρωδιάς.
Αλλά έχει ... brabus !!!!!!!!
λακη ειμαι ιερομοναχος
Που δεν είχες ποτέ του, κανένα brabus.
Εκτός κι αν είχες κανένα ... smart brabus ......
Αυτό ίσως .........
λακη ζητησες εμαθα την συνδρομη της γκευ κοινοτητας του σαιτ για να παρεις την πρωτιαΠου δεν είχες ποτέ του, κανένα brabus.
Εκτός κι αν είχες κανένα ... smart brabus ......
Αυτό ίσως .........
σε ψηφισα
λακη ζητησες εμαθα την συνδρομη της γκευ κοινοτητας του σαιτ για να παρεις την πρωτια![]()
λακη μια λεπτομερεια σου διαφευγει εσυ εισαι ο υποψηφιος μαλακας τι υποψηφιος δηλαδη νικητηςΛεβεντιά μου ......
για πες μας ..... ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ........
[size=17pt]Για τη θεματολογία του φόρουμ[/size]
[size=22pt]
ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ Ο [/size]
[size=30pt]brabus67 ;[/size]
γιατί δεν .... φαίνεται τίποτε ...
ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ... πουθενά ...
Λεβεντιά μου ......
για πες μας ..... ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ........
[size=17pt]Για τη θεματολογία του φόρουμ[/size]
[size=22pt]
ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ Ο [/size]
[size=30pt]brabus67 ;[/size]
γιατί δεν .... φαίνεται τίποτε ...
ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ... πουθενά ...
λακη μια λεπτομερια
οντως
για αυτο θα πρεπει να απαντησει ο ιδιος
δεν ξερω γιατι δεν γραφει/γαμει κτλ
λακη τσακω κανα δυο κουπονια μηπως αλλαξεις γνωμηΚαταλαβαίνεις βέβαια ότι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
θα έχουν επιπτώσεις στην ενημέρωση σχετικά με την κυρια ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ του φόρουμ ;;;
Π.χ. περιμένεις να γράψω κριτική που θα είναι προσβάσιμη στον brabus ή τους φίλους του από εδώ και πέρα ;;;; ή σε κολληταρια τους ;;;