stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
κραααααααακ έσπασε ο Λάκης βλέπει οτι έρχεται αγκαλιά με το τρόπαιο
Με καταφερε και του εδωσα την ψηφο μου τυπε
κραααααααακ έσπασε ο Λάκης βλέπει οτι έρχεται αγκαλιά με το τρόπαιο
τυπε οι πληροφορίες μου λένε οτι ο Λάκης εχει επιστρατεύσει μιςθοφορους ψηφοφόρους του πικη απο μπακλαντες και Ινδία τους δίνει 2 ρουπίες την ψήφοΤο stekas72 στο gmail είναι μοναδικό, τα αλλα ειναι φαντασιώσεις σου, εκτος και εφτιαξες και τετοια, πραγματικά σε έχω ικανο για όλα.
To 72 πουστη λακη παει στο ετος γεννησεως και όχι σε αυξων αριθμό λογαριασμων mail.
Τελικά είσαι μαλακας με φαντασία, ο πικερ εχει μείνει στον ηλίθιο νόμο του και στο copy paste.
Επειδη είσαι μεγαλος μαλάκας θα σε ψηφίσω.
τυπε Ν αγιάσει το χεράκι σουΜε καταφερε και του εδωσα την ψηφο μου τυπε
Με καταφερε και του εδωσα την ψηφο μου τυπε
ειναι απασχολημένος τυπε να φτιάχνει κλώνους εχει φτιάξει ήδη μια ταξιαρχια σπασμωδικές βέβαια κινήσειςΠαρατηρείται μια ετυπωσιακή κατρακύλα των στατιστικών, από 28,285 μην./ημέρα "ξαφνικά" έχει περιοριστεί στα 3 την εβδομάδα.
ειναι απασχολημένος τυπε να φτιάχνει κλώνους εχει φτιάξει ήδη μια ταξιαρχια σπασμωδικές βέβαια κινήσεις
τυπε εχει καταλάβει ίσως οτι κάθε ποστάρισμα του ισοδυναμεί με 10 ψήφους και λεει κατσε να κόψω λάσπη μήπως γλιτώσωΌχι ρε, ο Λάκης είναι μπεσαλής, δεν κάνει τέτοια. Απλά, κατα δήλωση του, μπαίνει και γράφει "όποτε, όσο και ότι γουστάρει". Τον υπόλοιπο καιρό του είναι απασχολημένος, χέζει τάφους.
τυπε εχει καταλάβει ίσως οτι κάθε ποστάρισμα του ισοδυναμεί με 10 ψήφους και λεει κατσε να κόψω λάσπη μήπως γλιτώσω
To 72 πουστη λακη παει στο ετος γεννησεως και όχι σε αυξων αριθμό λογαριασμων mail.
τυπε φοβαμαι μην αρχίσει και σπάει καρπό για να φέρει με το μερος του την γκευ κοινότητα του σάιτ για να ψηφίσουν πικηΕντάξει, κάθε ποστάρισμά ΜΑΣ ισοδυναμεί με 1 ψήφο. Ότι μπορούμε κάνουμε.
τυπε φοβαμαι μην αρχίσει και σπάει καρπό για να φέρει με το μερος του την γκευ κοινότητα του σάιτ για να ψηφίσουν πικη
θα πρεπει να αρχίσω να τάζω φρι φακ τυπε στα μέλη αλλα μην ξανοιχτούμε ,γιατι δεν εχω και τα μασούρια του λακη ,καμια μαύρη στην Πατησίων για ακαποτον γκωλικον με καποταΕντάξει, κάτι θα σκεφτούμε και γι αυτό, τι σκατά μάνατζερ είσαι. Μπορούμε να κάνουμε άνοιγμα προς τους ξεδοντιάρηδες τους σαη υπέρ Λάκη.
77 ψηφους πηρε ο zeljko στον ημιτελικοΑμα προσέξετε κάτω δεξιά στο σκρίνσοτ φαίνετε η ώρα και ημερομηνία λίγα δεύτερα πριν τη λήξη ο zeljko έχει αποκλειστεί αλλά με κάτι μαγειρέματα της μπουέφα έφτασε τελικό.. ok βρωμάει η διωργάνωση ουτε η σουπερλίγδα τέτοια μπόχα.. γαύροι είστε παντού και κάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε.. να κλέβετε έχετε διαβρώσει ολη τη κοινωνία..
77 ψηφους πηρε ο zeljko στον ημιτελικο
Καμια 50αρια πρεπει να ηταν οι κλώνοι
Αν δεν φτιαξουν και αλλους θα το σηκώσει ο πικης
Ο Στεκας δεν απαντησε ακομα στο εαν δεχεται ψηφουςΟι διαγωνιζόμενοι θα περάσουν ντόπινγκ κοντρόλ μετα το τέλος του διαγωνισμού