barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.098
- Πόντοι
- 5.506
Ο Στεκας δεν απαντησε ακομα στο εαν δεχεται ψηφους
απο νικ με μονοψηφιο αριθμο ποστ >![]()
Πρέπει να δέχεται ψήφους και από νικ ΧΩΡΙΣ ποστ. Δεν είμεθα ρατσίστες κύριε.....
![Γερο-μύστης :woldman: :woldman:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
![Γερο-μύστης :woldman: :woldman:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
Ο Στεκας δεν απαντησε ακομα στο εαν δεχεται ψηφους
απο νικ με μονοψηφιο αριθμο ποστ >![]()
Και ο barock το ιδιο εκανεεγώ ψήφισα το φασίστα για μαλάκα της χρονιάς
Πως αισθανεσαι που εκανες την ιδια επιλογη με τον λέφτηΠρέπει να δέχεται ψήφους και από νικ ΧΩΡΙΣ ποστ. Δεν είμεθα ρατσίστες κύριε.....![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ ψήφισα το φασίστα για μαλάκα της χρονιάς
τυπε εχουμε μαλλον και ετεροδημότες απο αλλα θρεντΑντικειμενικα παντως ουτε ο ενας ουτε ο αλλος στα διαφορα θρεντ που γραφουν εχουν 60 ατομα να τους αντιπαθουν... Ειναι φανερο πως ο διαγωνισμος μπαζει απο την στιγμη που δεν φαινονται τα μελη που ψηφιζουν.
Πρέπει να δέχεται ψήφους και από νικ ΧΩΡΙΣ ποστ. Δεν είμεθα ρατσίστες κύριε.....![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε οι πληροφορίες μου λένε οτι ο Λάκης εχει επιστρατεύσει μιςθοφορους ψηφοφόρους του πικη απο μπακλαντες και Ινδία τους δίνει 2 ρουπίες την ψήφο![]()
Ναι αλλα και ο Λάκης το παλεύει χρόνια το τρόπαιο, πρέπει να τον τιμήσει το σαη και τα εκλεκτά μέλη του.
Αυτό ρώτησα και εγώ.Και μου είπαν «ψήφισε και θα καταλάβεις»![]()
εγώ ψήφισα το φασίστα για μαλάκα της χρονιάς
Αντικειμενικα παντως ουτε ο ενας ουτε ο αλλος στα διαφορα θρεντ που γραφουν εχουν 60 ατομα να τους αντιπαθουν... Ειναι φανερο πως ο διαγωνισμος μπαζει απο την στιγμη που δεν φαινονται τα μελη που ψηφιζουν.
λες να του αρέσει τυπε και να θέλει να δίνει φιλικά προετοιμασίας μαλακιας το καλοκαίρι στο σεεφελντ;Ο Λακης μετά από τοσα χρόνια δεν εχει παρει ΠΟΤΕ κουπα, θα πρεπει να το λαβετε όλοι οσοι δεν ψηφίσατε.
Στην καλπη δεν βγαζεις ψηφους απο την καλπηΣτην καλπη ριχνεις το ψηφοδελτιο μεσα σε φακελο τυπε... ετσι και εδω είναι....καθε μελος μια ψηφο εχει και αυτή μυστική.
τυπε εχει γίνει προσφυγή στο συμβούλιο της επικράτειας και στον Άρειο πάγο αλλα απορρίφθηκε ως αβάσιμηΣτην καλπη δεν βγαζεις ψηφους απο την καλπη
Σαν του Μεξικανου που εβγαλες και τωρα στην θεση
του ειναι ο Λακης![]()