ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
εχω πονταρει 5000 ευρω στον πικερ
Πού τύπε;
62-61 ο Πίκυ!
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
Ματσάρα!!!
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
θα έχουν επιπτώσεις στην ενημέρωση σχετικά με την κυρια ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ του φόρουμ ;;;
Π.χ. περιμένεις να γράψω κριτική που θα είναι προσβάσιμη στον brabus ή τους φίλους του από εδώ και πέρα ;;;; ή σε κολληταρια τους ;;;
H εισαγωγη της πρωτης μου κριτικης ξεκινουσεΝα προτείνουμε λοιπόν στη διοίκηση να αποκλείονται από την ανάγνωση των οιονδήποτε κριτικών τα μέλη που δεν έχουν συνεισφέρει με δικά τους πονήματα;
Τι θα γίνει όμως με τους επισκέπτες; Θα αποκλείονται και αυτοί;
Δείτε Κύριε Τζέλιγκα.
Τις κριτικές τις γράφουμε για να ενημερώσουμε αυτούς από τους οποίους είχαμε και εμείς ενημερωθείκαι ενημερωνόμαστε. Είναι ενα συνεχές δούναι και λαβείν. Το ότι μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα είναι μια παρενέργεια που συμβαίνει σε όλα τα φορουμ και που δυστυχώς δεν μπορούμε να αποφύγουμε.
Το ποστ που το ανέφερε αυτό σκουπίδι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
Του gl ήταν.
νυν εν τω αυτώ κινδύνω τοις φαυλοτάτοις αιωρούμαι
E μην αιωρείσαι και συ ρε μάστορα.
Ψήφισες υπέρ της ιδεοψυχαναγκαστικής μαλακίας....
Παραμένει 62-61 (με την δική μου υπέρ Πίκερ ψήφο πριν κανα εικοσάλεπτο).
τι να πει και ο λακης τυπε που μολις ξελογκαρε νομιζε θα σταματησει να ναι μαλακαςΈκανα λογκαουτ και ξαναμπήκα, την δεύτερη φορά είδα κατ' ευθειαν τα αποτελέσματα, δεν μπορείς να ψηφίσεις.
Έχει κάνει καλή δουλειά η ΦΙΦΑ για το αδιάβλητο της διαδικασίας.
Με 5000 ευρω θα μπορουσες να γαμησεις τον pickerεχω πονταρει 5000 ευρω στον πικερ
Έκανα λογκαουτ και ξαναμπήκα, την δεύτερη φορά είδα κατ' ευθειαν τα αποτελέσματα, δεν μπορείς να ψηφίσεις.
Έχει κάνει καλή δουλειάη ΦΙΦΑγια το αδιάβλητο της διαδικασίας.
O Zέλικο-Λάκης έχει δηλώσει οτι χέζει σε τάφους κάποιων;Έχεις τάφο για χέσιμο, να σου στείλω τον υποψήφιο Champion?
Απευθύνεσθε σε μένα; Νομίζετε οτι είμαι ο Τρόλλδεμορτ;Οι δηλώσεις περασμένων Πρωταθλητών θα ανέβαζαν το ηθικό των φιναλίστ!
Τρόλλδεμορτ, με λαμβάνεις; Όβερ!
οχι διοτι δεν θα χασει ο πικερ και εχω πιασει στεκα πολλα λεφτα απο τον διαγωνισμο
οπιος και να κερδισει στεκα πληρωνομαι διοτι εχω παιξει ειδικα στοιχηματα