Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ειμαι οντως δασκαλα αγγλικων, μην σου φανει κι εσένα περιεργο πως ένας τυπος που άρχισε να ωρυεται και να μου λέει "στα 15 σου πήρες πτυχίο???"  :2funny: :2funny:
Το proficiency εχω και με μια αδεια διδασκαλίας μπορω και διδασκω  :)

Καλά σοβαρά; Πες του μπάρμπα (γιατί μπάρμπας θα ήταν σίγουρα) να πα να κουρευτεί  :grin:
Ολοι μέχρι να τελειώσουν το λύκειο έχουν πάρει το Proficiency, από κει και πέρα η άδεια διδασκαλίας δεν είναι και κάτι δύσκολο.

Πφφφφ, γεμίσαμε ξερόλες  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά σοβαρά; Πες του μπάρμπα (γιατί μπάρμπας θα ήταν σίγουρα) να πα να κουρευτεί  :grin:
Ολοι μέχρι να τελειώσουν το λύκειο έχουν πάρει το Proficiency, από κει και πέρα η άδεια διδασκαλίας δεν είναι και κάτι δύσκολο.

ε δεν τους ξέρεις τωρα? αμα θελει ο άλλος να σε βρίσει και να σε βγάλει οτι λές ψέμματα ολο και κάτι θα βρει!
αλλα μη το λές, δεν έχουν πάρει το proficiency οσοι έχουν τελειωσει το λυκειο, ειδικα τη στιγμη που στο λυκειο ειναι οι πανελληνιες.
εγω οταν στη β'λυκειου εδινα για proficiency, μονο αλλοι 2 ηταν στην ηλικια μου, ολοι οι άλλοι ηταν φοιτητες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ε δεν τους ξέρεις τωρα? αμα θελει ο άλλος να σε βρίσει και να σε βγάλει οτι λές ψέμματα ολο και κάτι θα βρει!
αλλα μη το λές, δεν έχουν πάρει το proficiency οσοι έχουν τελειωσει το λυκειο, ειδικα τη στιγμη που στο λυκειο ειναι οι πανελληνιες.
εγω οταν στη β'λυκειου εδινα για proficiency, μονο αλλοι 2 ηταν στην ηλικια μου, ολοι οι άλλοι ηταν φοιτητες.

Ναι, γιατί δεν πάνε όλοι για το Proficiency, οι περισσότεροι αρκούνται στο lower νομίζω  :cheesy:

Εντάξει, δες θες μέχρι το λύκειο; Πάντως άμα είναι να πάρεις το Proficiency το έχεις πάρει μέχρι τα 20, δεν είναι δα και τόσο απίστευτο όσο λένε κάποια μπαρμπάδια....  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
οχι ρε δεν ειμαι ψιλομυτα  :S :S :S
λιγο εως και πολυ ΠΟΛΥ ψωνιο μου φανηκα οταν ελεγα οτι εχω το μεγιστο επιτρεπομενο οριο φιλων στο φατσοβιβλιο  :P
οτι ρε σιγα , αν κανεις add ολο το κοσμο, φυσικα και θα φτασεις 5000  :idiot:
επισης, δεν ενημερωσα εγω το δημοσιογραφο  :P
αυτος με ενημερωσε ωστε να τα πω στο ρεπορταζ  :P
Ψώνιο! Όντως είν αι η λέξη που γύρευα...
Τί να σου πώ ρε γάτα πάντως... Σαν Κακός Ινδιάνος δεν έχω καμία σχέση με το φατσοβιβλίο και με το διαδίχτυο και ο,τιδήποτε απαιτεί προσωπικά μου στοιχεία και φωτογραφίες. Εμείς οι Ινδιάνοι πιστεύουμε πως μια φωτογραφία αφαιρεί κάτι από την ψυχή μας...

έλλειψη σεβασμού, τέτοιες γκόμενες με γαμήσι και σφαλιάρες ισιώνουν...
Και γω που νόμιζα πως ισιώνουν με κάνα δυο σαμπάνιες και ποιητικές συλλογές του Ιονέσκου :2funny: :2funny:

Μπόμπααααααααααααααα!!!!!! :boobies: :boobies: :boobies:
Θέλεις να σε μάθω Αγγλικάαααααα????????? Έχω και Προφίσιενσυ πάμε μια βόλτα???? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
have you weather for a coffee?
i want to speak tha language of the boNdy...

μουαααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαααααααχχχχ

τιμημένε ελληνάρα... δε με έπιασες ακριβώς μανάρι αλλά δεν πειράζει, εγώ σ'αγαπώ  :-* :-* :-* :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μουαααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαααααααχχχχ

τιμημένε ελληνάρα... δε με έπιασες ακριβώς μανάρι αλλά δεν πειράζει, εγώ σ'αγαπώ  :-* :-* :-* :2funny:
αγαπαμεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αντε μην αρχισω τον μονολογο με τα τραγουδια... :dancing:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Προς Μπομπάραα....
Θα σε μάθω πολλούς και ωραίους παλιούς και νέους ερυθρόδερμους χορούς. Τον Μπλέ χορό (blues), τον χορό που τα σπάει (breakdance) τον αναπηδητό χορό (hip-hop) και των χορό του παλιού τσίφτη Ινδιάνου με το όνομα Τέλης (τσιφτετέλη)... Άστα όλα πάνω μου

Προς Λουκ....
Μωρό μου είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο... Τέλος! Αν όντως είσαι όπως στη φωτό που είχες βάλει παλιότερα και δούλευες σε στριπ... θα σε είχα χρυσώσει. Ποιότητα σε όλο της το μεγαλείο....

Προς Μαριάννα...
Είναι λίγο οξύμωρο (μου) να έχεις το ανωτατο επιτρεπόμενο όριο φίλων, αναγνωρισημότητα και αξιόλογη εμφάνιση αλλά όχι κάποιον να σε  :fuck1: Ή κάποιο πρόβλημα έχεις (ίσως βαθειά αντικοινωνική παρά την επικοινωνιακή σου ικανότητα ή ζείς στο ροζ συννεφάκι της Ελλεηνίδας)
Αλήθεια σου αρέσει ο Ιονέσκου? η σαμπάνια και ο χορός (ως τέχνη πάντα)?

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ναι την αλλαζονικη συμπεριφορα μεχρι κι εγω την εισεπραξα  :think: :think:
πολυ μου την εσπασα σ'εκεινο το σημειο  :tickedoff: :tickedoff:
Ειμαι οντως δασκαλα αγγλικων, μην σου φανει κι εσένα περιεργο πως ένας τυπος που άρχισε να ωρυεται και να μου λέει "στα 15 σου πήρες πτυχίο???"  :2funny: :2funny:
Το proficiency εχω και με μια αδεια διδασκαλίας μπορω και διδασκω  :)
Πότε θα μου κανονίσουμε για φροντιστήριο;! :cheesy: :think:
Eχώ πολλάαααα κενά!!! :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Προς Μπομπάραα....
Θα σε μάθω πολλούς και ωραίους παλιούς και νέους ερυθρόδερμους χορούς. Τον Μπλέ χορό (blues), τον χορό που τα σπάει (breakdance) τον αναπηδητό χορό (hip-hop) και των χορό του παλιού τσίφτη Ινδιάνου με το όνομα Τέλης (τσιφτετέλη)... Άστα όλα πάνω μου
Προς Λουκ....
Μωρό μου είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο... Τέλος! Αν όντως είσαι όπως στη φωτό που είχες βάλει παλιότερα και δούλευες σε στριπ... θα σε είχα χρυσώσει. Ποιότητα σε όλο της το μεγαλείο....
Προς Μαριάννα...
Είναι λίγο οξύμωρο (μου) να έχεις το ανωτατο επιτρεπόμενο όριο φίλων, αναγνωρισημότητα και αξιόλογη εμφάνιση αλλά όχι κάποιον να σε  :fuck1: Ή κάποιο πρόβλημα έχεις (ίσως βαθειά αντικοινωνική παρά την επικοινωνιακή σου ικανότητα ή ζείς στο ροζ συννεφάκι της Ελλεηνίδας)
Αλήθεια σου αρέσει ο Ιονέσκου? η σαμπάνια και ο χορός (ως τέχνη πάντα)?
Ρε φίλε άσε και για εμάς καμία,χαραμοφάη!!! :cheesy:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Βρε ινδιάνε, μπορεί το κορίτσι να έχει άλλες προτεραιότητες.
Μπορεί να μη θέλει μόνο κάποιον να τη γαμάει, ή μπορεί τώρα να μη την ενδιαφέρουν τα γκομενικά.
Πφ πια αμάν εσείς οι άντρες χαχαχχαχαχαχαχχχχχ

Ανυπομονώ για τα μαθήματα χαχχαχαχαχχαχαχχχχαααα να με δω στον Χορό Που Τα Σπάει και τι στον κόσμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, γιατί δεν πάνε όλοι για το Proficiency, οι περισσότεροι αρκούνται στο lower νομίζω  :cheesy:

Εντάξει, δες θες μέχρι το λύκειο; Πάντως άμα είναι να πάρεις το Proficiency το έχεις πάρει μέχρι τα 20, δεν είναι δα και τόσο απίστευτο όσο λένε κάποια μπαρμπάδια....  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ε ναι στανταρ! μεχρι τα 20 δεν παιζει πια  :P
οι περισσοτεροι το χουν!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Βρε ινδιάνε, μπορεί το κορίτσι να έχει άλλες προτεραιότητες.
Μπορεί να μη θέλει μόνο κάποιον να τη γαμάει, ή μπορεί τώρα να μη την ενδιαφέρουν τα γκομενικά.
Πφ πια αμάν εσείς οι άντρες χαχαχχαχαχαχαχχχχχ

Ανυπομονώ για τα μαθήματα χαχχαχαχαχχαχαχχχχαααα να με δω στον Χορό Που Τα Σπάει και τι στον κόσμο   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για το ίδιο θέαμα πληρώνω όσο-όσο!!! :grin:
Ενά εισητήριο παρακαλώ πολύυυυυ!!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom