catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Mέτρια μου φαίνεται!!! :-
Πολύ στεγνήηη!!!
Υ.Γ.Δείξε καμία ακόμα του καλού φωτογράφου!!! ;)
Mέτρια μου φαίνεται!!! :-
Πολύ στεγνήηη!!!
Υ.Γ.Δείξε καμία ακόμα του καλού φωτογράφου!!! ;)
Οι 4 τελευταίες του επαγγελματία δεν είναι;!
Toν άλλον στείλτε τον να φωτογραφίζει πάπιες,αει στο διάολο ο άσχετος!!! >
Μα να έχεις θεά και να την καις,αίσχος!!!
Καμία άλλη του μάπα;;;
Nα έχω σαφή συμπεράσματα!!!
Υ.Γ.Αυτή στο Avatar σου ποιανού είναι;;;
Θες να μου πεις οτί ο μάπας είχε εξοπλισμό,επαγγελματίες και τα μοίρια όσα και έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα;! :oΚαι οι δυο επαγγελματιες ειναι!
Και να φανταστεις ο 1ος ειχε στη διαθεση του στουντιο, υπερπολυτελεις εξοπλισμους,επαγγελματιες για μαλλια και βαψιμο, τα παντα, ο δευτερος μονο μια μηχανη και μερικα φλασακια σ'ενα δωματιο ξενοδοχειου (οχι χχχ) ενα βοηθο και το μακιγιαζ και το μαλλι μια φιλη μου!!!
Αφου ο Luez τα σπαει τι να λεμε?
Πλάκα έκανα βρε,το κατάλαβα!!!δεν ειναι δυσκολο βρε να καταλαβεις ποιανου ειναι στο αβαταρ μου
στο αβαταρ μου ειναι το ιδιο στυλ, ιδια ρουχα(εσωρουχα) ιδιο φοντο, ιδια μαλλια, με αυτες του shoot.gr
Ειναι απ την ιδια φωτογραφηση
Αρα και απ τον ιδιο φωτογραφο
Θες να μου πεις οτί ο μάπας είχε εξοπλισμό,επαγγελματίες και τα μοίρια όσα και έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα;! :o
O δε επαγγελματίας μόνο και ούτε καν με τα τυπικά και σάρωσε!!! ;)
Υ.Γ.Καλά όχι για πάπιες ούτε για να φωτογραφίζει πέτρες δεν κάνει ο τύπος!!!
Βρε γατούλα δεν κατάλαβες επαγγελματείας=αστέρι και ο άλλος είναι απλά μία μάπα!!!Και οι δυο επαγγελματιες ειναι καλε!!!
Επισης να τονισουμε οτι ο Luez δεν εχει κανει καθολου edit!!!
Luez ειναι αυτος με τις πιο χρωματιστες φωτο
Ειναι γεγονος οτι δεν εχει κανει κα8ολου edit, oso και να το ψαξετε και τον ιδιο να βρειτε και να ρωτησετε, μονο μερικες διορθωσεις θα βρειτε σε φωτισμο και χρωματα
Βρε γατούλα δεν κατάλαβες επαγγελματείας=αστέρι και ο άλλος είναι απλά μία μάπα!!!
Καλά τον τύπο να φωτογραφίζει μεταξοσκόλυκες τον βλέπω,τί βιογραφικό έχει;;;
Α σε πέρασε στα ψιλά γράμματα!!!α don't worry dear απο βιογραφικα τα παει μια χαρα, εχει φωτογραφησει απο Στελλα Μπεζεντακου μεχρι Ολγα Φαρμακη για κεινα τα κινητα που ειχε γινει ντορος που πουλαγανε τις φωρο μεσω sms...Aπλα εμενα δεν με προσεξε τοσο...
Πολύ μεγάλη η διαφοράααα!!!
Ο άσχετος μήπως ονειρεύεται να γίνει και παγκοσμιού φήμης φωτογράφος!!!
Πάντως έχω μία απορεία οι φωτογράφοι πώς αντέχουν και δεν πάνε να σας (όχι επαγγελματίες,ήρωες με τις αντοχές τους) ;!
Υ.Γ.Φαντάζομαι πάντως όλο και κάτι θα σηκώνεται!!!
Δική μου θεωρία, ας μη το κατηγορώ αδικα! 0Α σε πέρασε στα ψιλά γράμματα!!!
Το γαιδούριιιιι!!!
Ευχαριστώ για την πληροφόριση!!!Οχι δεν σηκωνεται απολυτως τιποτα!!! Ο φωτογραφος εκεινη τη στιγμη εχει να κανει μονο με τη φωτογραφικη μηχανη! Αν μπει στη διαδικασια να λιγουρευτει το της αλληνης το έχασε το παιχνιδι και οι φωτο θα τοθ βγουνε χάλια!
Είναι απολυτα συγκεντρωμένος, μελεταει το χωρο, τις γωνίες, τα φώτα, εστιάζει...Αυτο κανει ένας καλός φωτογράφος! Οτιδήποτε σκέψεις και "ανορθώσεις" έρχονται μετα τη φωτογράφηση ;)
Δεν φαίνεται να είναι θεωρία!!!Δική μου θεωρία, ας μη το κατηγορώ αδικα! 0
Φίλε νομίζω κατάλαβα που το πας......Catwoman, sorry για το ερωτημα,αλλα γενικως (χωρις να εχω παρατηρησει επισταμενως το thread),δε μου μοιαζεις ιδιαιτερως ηλιθια! Γιατι θες να γινεις διασημη? Τι σε εξιταρει σ'αυτο? Ποσο μικρη ειναι η ζωη για σενα? Με το συμπαθειο,χυνεις συχνα? Καλοπροαιρετως, πιωμενος ερωτω! Μη με παρεξηγησεις. Εσυ εχεις το ομορφο σωμα κι 'εγω το ομορφο (θελω να πιστευω), καυλι. Ολοι μοχθουμε σ 'αυτη την κοινωνια. Ο καθενας για το στοχο του. Ποσο (ιδρωτα?) εισαι ακομα διαθεσιμη να χυσεις για την επιδιωξη σου?