catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Catwoman, sorry για το ερωτημα,αλλα γενικως (χωρις να εχω παρατηρησει επισταμενως το thread),δε μου μοιαζεις ιδιαιτερως ηλιθια! Γιατι θες να γινεις διασημη? Τι σε εξιταρει σ'αυτο? Ποσο μικρη ειναι η ζωη για σενα? Με το συμπαθειο,χυνεις συχνα? Καλοπροαιρετως, πιωμενος ερωτω! Μη με παρεξηγησεις. Εσυ εχεις το ομορφο σωμα κι 'εγω το ομορφο (θελω να πιστευω), καυλι. Ολοι μοχθουμε σ 'αυτη την κοινωνια. Ο καθενας για το στοχο του. Ποσο (ιδρωτα?) εισαι ακομα διαθεσιμη να χυσεις για την επιδιωξη σου?
δεν σε παρεξηγω καθολου και ειμαι προθυμη να σου απαντησω σε ΟΛΑ
Δεν με κοφτει και πολυ να γινω διασημη αλλα οσο εχω προτασεις για φωτογραφησεις και περιοδικα το εκμεταλλευομαι και γιατι οχι? Κακο ειναι? Αλλα σιγουρα δν θα κατσω να σκασω αν δεν φτασω καπου μ'ολο αυτο. Για την ακριβεια πιστευω πως δεν θα έχω διαρκεια και πως ο κοσμος θα με ξεχασει συντομα.
Η ζωη ειναι πολυ μικρη και εγω προσωπικα δεν τη χαιρομαι οσο θα πρεπε, δεν "ζω" οσο θα πρεπε.
Στο αν "χυνω" συχνα, σου απαντω οτι έχω πολυ καιρο να κανω σεξ, ναι το ομολογω, επομενως εχω και καιρο να ερθω και σε οργασμο!
Οταν λες επιδιωξη μου ομως τι εννοεις? Ποια θεωρεις ειναι η επιδιωξη μου?