Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Catwoman, sorry για το ερωτημα,αλλα γενικως (χωρις να εχω παρατηρησει επισταμενως το thread),δε μου μοιαζεις ιδιαιτερως ηλιθια! Γιατι θες να γινεις διασημη? Τι σε εξιταρει σ'αυτο? Ποσο μικρη ειναι η ζωη για σενα? Με το συμπαθειο,χυνεις συχνα? Καλοπροαιρετως, πιωμενος ερωτω!  Μη με παρεξηγησεις. Εσυ εχεις το ομορφο σωμα κι 'εγω το ομορφο (θελω να πιστευω), καυλι. Ολοι μοχθουμε σ 'αυτη την κοινωνια. Ο καθενας για το στοχο του. Ποσο (ιδρωτα?) εισαι ακομα διαθεσιμη να χυσεις για την επιδιωξη σου?

:2funny: :2funny: :2funny:
δεν σε παρεξηγω καθολου και ειμαι προθυμη να σου απαντησω σε ΟΛΑ
Δεν με κοφτει και πολυ να γινω διασημη αλλα οσο εχω προτασεις για φωτογραφησεις και περιοδικα το εκμεταλλευομαι και γιατι οχι? Κακο ειναι? Αλλα σιγουρα δν θα κατσω να σκασω αν δεν φτασω καπου μ'ολο αυτο. Για την ακριβεια πιστευω πως δεν θα έχω διαρκεια και πως ο κοσμος θα με ξεχασει συντομα.
Η ζωη ειναι πολυ μικρη και εγω προσωπικα δεν τη χαιρομαι οσο θα πρεπε, δεν "ζω" οσο θα πρεπε.
Στο αν "χυνω" συχνα, σου απαντω οτι έχω πολυ καιρο να κανω σεξ, ναι το ομολογω, επομενως εχω και καιρο να ερθω και σε οργασμο!
Οταν λες επιδιωξη μου ομως τι εννοεις? Ποια θεωρεις ειναι η επιδιωξη μου?  :think:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
δεν σε παρεξηγω καθολου και ειμαι προθυμη να σου απαντησω σε ΟΛΑ
Δεν με κοφτει και πολυ να γινω διασημη αλλα οσο εχω προτασεις για φωτογραφησεις και περιοδικα το εκμεταλλευομαι και γιατι οχι? Κακο ειναι? Αλλα σιγουρα δν θα κατσω να σκασω αν δεν φτασω καπου μ'ολο αυτο. Για την ακριβεια πιστευω πως δεν θα έχω διαρκεια και πως ο κοσμος θα με ξεχασει συντομα.
Η ζωη ειναι πολυ μικρη και εγω προσωπικα δεν τη χαιρομαι οσο θα πρεπε, δεν "ζω" οσο θα πρεπε.
Στο αν "χυνω" συχνα, σου απαντω οτι έχω πολυ καιρο να κανω σεξ, ναι το ομολογω, επομενως εχω και καιρο να ερθω και σε οργασμο!
Οταν λες επιδιωξη μου ομως τι εννοεις? Ποια θεωρεις ειναι η επιδιωξη μου?  :think:

ρε μαριαννακι καλα ολα αυτα αλλα αμα κερδισεις το πρωτο βραβειο με ποιον θα πας το τετραημερο στο χλιδατο ξενοδοχειο???????? ;) :rolleyes: :knockinb:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ε ναι..οσο σκεφτομαι οτι θα κερδισεις και θα πας μονο σου καημενουλι μου σπαραζω :P

για παρεα δηλαδη μη φανταστεις τιποτα αλλο
Την φαντάζεσαι μοναχούλα!!! :grin:
Σιγουρή κατάθλιψηηηη!!! :cheesy:
Γατούλα για την ψυχική σου υγεία νοιαζόμαστε!!! :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητή Μαριάννα,
Αν δεν κάνω λάθος χθες στον ΆΛΦΑ σε ρεπορτάζ περί φεϊσμπουκ ανέλαβες να κατατοπίσεις τον ρεπόρτερ με διάφορα σχόλια και πληροφορίες.
α)Μία διαπίστωση αν μου επιτρέπεις. Στην τηλεόραση γράφεις πολύ καλύτερα απ'ότι στις φωτογραφίες (προσωπική εκτίμηση) ωστόσο ο θεατής (εγώ δηλαδή) εισέπραξα μια αλλαζόνική συμπεριφορά (μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια).

β)Τί σχέση έχεις με τα Αγγλικά. Αν δεν κάνω λάθος χαρακτηρίστηκες ως καθηγήτρια...

Τα λέω καλά ή άλλη κοπέλα είδα?
Φιλικά και καλοπροαίρετα
Bad Indian

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητή Μαριάννα,
Αν δεν κάνω λάθος χθες στον ΆΛΦΑ σε ρεπορτάζ περί φεϊσμπουκ ανέλαβες να κατατοπίσεις τον ρεπόρτερ με διάφορα σχόλια και πληροφορίες.
α)Μία διαπίστωση αν μου επιτρέπεις. Στην τηλεόραση γράφεις πολύ καλύτερα απ'ότι στις φωτογραφίες (προσωπική εκτίμηση) ωστόσο ο θεατής (εγώ δηλαδή) εισέπραξα μια αλλαζόνική συμπεριφορά (μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια).

β)Τί σχέση έχεις με τα Αγγλικά. Αν δεν κάνω λάθος χαρακτηρίστηκες ως καθηγήτρια...

Τα λέω καλά ή άλλη κοπέλα είδα?
Φιλικά και καλοπροαίρετα
Bad Indian

ναι την αλλαζονικη συμπεριφορα μεχρι κι εγω την εισεπραξα  :think: :think:
πολυ μου την εσπασα σ'εκεινο το σημειο  :tickedoff: :tickedoff:
Ειμαι οντως δασκαλα αγγλικων, μην σου φανει κι εσένα περιεργο πως ένας τυπος που άρχισε να ωρυεται και να μου λέει "στα 15 σου πήρες πτυχίο???"  :2funny: :2funny:
Το proficiency εχω και με μια αδεια διδασκαλίας μπορω και διδασκω  :)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
φαντάσου ως γκόμενος τι θα εισέπραττες... ?  :2funny:
Παντόφλα ή πολλά λεφτά...? :think:

Ειμαι οντως δασκαλα αγγλικων, μην σου φανει κι εσένα περιεργο πως ένας τυπος που άρχισε να ωρυεται και να μου λέει "στα 15 σου πήρες πτυχίο???"  :2funny: :2funny:
Αυτό σκέφτηκα με το Προφίσιενσυ και την επάρκεια μην ανησυχείς δεν θα αρχίσω να ωρύομαι...
Σχετικά με την αλλαζονική συμπεριφορά... δεν ξέρω πως να σου το διατυπώσω... απλά μου φάνηκες λίγο "ψηλομύτα" (νο οφενς τζαστ α ριμαρκ... Αι μαιτ μπι ρονγκ...)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
περα απο την πλακα η παντοφλα δεν ενδιαφερει και πολυ τους ελληναρες,καθοτι την εχουν συνηθισει χρονια τωρα.Αλλα ειναι τα προβληματα του τωρα.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παντόφλα ή πολλά λεφτά...? :think:
Αυτό σκέφτηκα με το Προφίσιενσυ και την επάρκεια μην ανησυχείς δεν θα αρχίσω να ωρύομαι...
Σχετικά με την αλλαζονική συμπεριφορά... δεν ξέρω πως να σου το διατυπώσω... απλά μου φάνηκες λίγο "ψηλομύτα" (νο οφενς τζαστ α ριμαρκ... Αι μαιτ μπι ρονγκ...)

οχι ρε δεν ειμαι ψιλομυτα  :S :S :S
λιγο εως και πολυ ΠΟΛΥ ψωνιο μου φανηκα οταν ελεγα οτι εχω το μεγιστο επιτρεπομενο οριο φιλων στο φατσοβιβλιο  :P
οτι ρε σιγα , αν κανεις add ολο το κοσμο, φυσικα και θα φτασεις 5000  :idiot:
επισης, δεν ενημερωσα εγω το δημοσιογραφο  :P
αυτος με ενημερωσε ωστε να τα πω στο ρεπορταζ  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom