Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγώ δεν το έχω θα με βοηθήσεις να περάσω τις εξετάσεις;!ε ναι στανταρ! μεχρι τα 20 δεν παιζει πια
οι περισσοτεροι το χουν!
Εγώ δεν το έχω θα με βοηθήσεις να περάσω τις εξετάσεις;!ε ναι στανταρ! μεχρι τα 20 δεν παιζει πια
οι περισσοτεροι το χουν!
Eγώ έχω γραμματικά και λεξιλογικά κενά!!!Θελω και εγωωωω!!!!!
ΜΟυ ειπαν οτι εχω χασει τη προφορα.
Προς Μαριάννα...
Είναι λίγο οξύμωρο (μου) να έχεις το ανωτατο επιτρεπόμενο όριο φίλων, αναγνωρισημότητα και αξιόλογη εμφάνιση αλλά όχι κάποιον να σε Ή κάποιο πρόβλημα έχεις (ίσως βαθειά αντικοινωνική παρά την επικοινωνιακή σου ικανότητα ή ζείς στο ροζ συννεφάκι της Ελλεηνίδας)
Αλήθεια σου αρέσει ο Ιονέσκου? η σαμπάνια και ο χορός (ως τέχνη πάντα)?
Eσύ πολλά ξέρεις και με προβληματίζεις!!!πραγματικα ομως
αν δεν εχεις γκομενο εισαι κ προβληματικη???
μπορει απλα να μhn γουσταρεις σε ολες τις φασεις της ζωης σου να εχεις
εγω πιο προβληματικες θεωρω μερικες που δεν μπορουν να ναι κ μονες τους
Eσύ πολλά ξέρεις και με προβληματίζεις!!!
Σίγουρα είσαι ελλειηνίδα;!
Ρε μπας και είσαι Σουηδέζα και μας το κρύβεις!!!
Καλά αυτό το βλέπω και στο Avatar σου!!!οχι αλλα μοιαζω χα χα χα
χα
Γατούλα στείλε μου το τηλ. του φωτογράφου σου,θέλω να κάνω μία sexy φωτογράφιση!!!
Παραγγελία της Bite!!!
Παρεούλα,αγκαλίτσα!!!Με το σκυλο η χωρις????
Καλά αυτό το βλέπω και στο Avatar σου!!!
Που να γνωρίσεις και την ψυχή μου!!!εμενα το αβαταρ σου με τρομαζει λιγο
Γατούλα επαγγελματικά με τί ασχολείσαι;;;
Kατσέ μωρέ προφισενσι είπε έχει όχι οτί είναι καθηγήτρια αγγλικών!!!Τώρα πλάκα κάνεις....
Καλά ρε, εκτός του ότι κι εσύ της ζήτησες μαθήματα, τι σκατά διάβασες στις τελευταίες δύο σελίδες;
ναι την αλλαζονικη συμπεριφορα μεχρι κι εγω την εισεπραξα
πολυ μου την εσπασα σ'εκεινο το σημειο
[size=14pt]Ειμαι οντως δασκαλα αγγλικων[/size], μην σου φανει κι εσένα περιεργο πως ένας τυπος που άρχισε να ωρυεται και να μου λέει "στα 15 σου πήρες πτυχίο???"
Το proficiency εχω και με μια αδεια διδασκαλίας μπορω και διδασκω
Εγώ όμως έχω επιλεκτική μνήμη!!!Έκανα λάθος στον αριθμό σελίδων, ήταν 4 σελίδες πριν...
και το αναφέρει συχνά-πυκνά, άλλωστε το είπε όταν πρωτομπήκε και νομίζω το αναφέρει στα αφιερώματα που της γίνονται για τον διαγωνισμό.
Εγώ όμως έχω επιλεκτική μνήμη!!!
Πότε σε κατηγόρησα μωρέ!!!Τότε μην κατηγορείς εμένα άμα εσύ διαβάζεις και θυμάσαι ό,τι χαίρεσαι