Πότε σε κατηγόρησα μωρέ!!!
Όλη την ώρα πετάγεσαι σαν μην πω τί για να μην χαλάσω την είκονα μου!!!
λιγα με την μπομπα εσυ....
Υπερασπίζεσαι το άδικο μαντάμ!!!λιγα με την μπομπα εσυ....
Και πάντα έχω δίκιο σε ότι λέω,πάρτω απόφαση!!!Καλά νταξ, ό,τι πεις
Και πάντα έχω δίκιο σε ότι λέω,πάρτω απόφαση!!!
Απαξιώ να απαντήσω περαιτέρο!!!Ναι ναι πώς βέβαια αμέ, πες το μερικές φορές ακόμα
Υπερασπίζεσαι το άδικο μαντάμ!!!
Βοήθεια θα με φάνε οι κάργιες!!!
πραγματικα ομως
αν δεν εχεις γκομενο εισαι κ προβληματικη???
μπορει απλα να μhn γουσταρεις σε ολες τις φασεις της ζωης σου να εχεις
εγω πιο προβληματικες θεωρω μερικες που δεν μπορουν να ναι κ μονες τους
Μου την πέφτουν οι boomb και η Silva δεν ενδίδω και γίνονται πιεστικές!!!τι επαθες? ελα πες σε μενα.. θα σε προστατευσω.....
Προς Μπομπάραα....
Θα σε μάθω πολλούς και ωραίους παλιούς και νέους ερυθρόδερμους χορούς. Τον Μπλέ χορό (blues), τον χορό που τα σπάει (breakdance) τον αναπηδητό χορό (hip-hop) και των χορό του παλιού τσίφτη Ινδιάνου με το όνομα Τέλης (τσιφτετέλη)... Άστα όλα πάνω μου
Προς Λουκ....
Μωρό μου είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο... Τέλος! Αν όντως είσαι όπως στη φωτό που είχες βάλει παλιότερα και δούλευες σε στριπ... θα σε είχα χρυσώσει. Ποιότητα σε όλο της το μεγαλείο....
Προς Μαριάννα...
Είναι λίγο οξύμωρο (μου) να έχεις το ανωτατο επιτρεπόμενο όριο φίλων, αναγνωρισημότητα και αξιόλογη εμφάνιση αλλά όχι κάποιον να σε Ή κάποιο πρόβλημα έχεις (ίσως βαθειά αντικοινωνική παρά την επικοινωνιακή σου ικανότητα ή ζείς στο ροζ συννεφάκι της Ελλεηνίδας)
Αλήθεια σου αρέσει ο Ιονέσκου? η σαμπάνια και ο χορός (ως τέχνη πάντα)?
Θελω και εγωωωω!!!!!
ΜΟυ ειπαν οτι εχω χασει τη προφορα.
Μέχρι που γνώρισες εμάς φυσικά και δεν ξέρεις ποιον να πρωτό διαλέξεις!!!Απλα δεν έχει τυχει να βρω καποιον να μου κάνει κλικ
Μα και εγώ τζούνιορ είμαι στα 14!!!Βρε παιδια εχω μονο ενα χρονο που διδασκω και κανω μονο σε τζουνιορ
Εγώ δεν το έχω θα με βοηθήσεις να περάσω τις εξετάσεις;!
Μου την πέφτουν οι boomb και η Silva δεν ενδίδω και γίνονται πιεστικές!!!
Φοβάμαι μην με βιάσουν στο τέλος!!!
Εμένα το ενστικτό μου άλλα μου λέει!!!Εχω κατι χρονια που εδωσα proficiency!!! Θα σε καψω αν σου κανω εγω μαθημα
Γατούλα στείλε μου το τηλ. του φωτογράφου σου,θέλω να κάνω μία sexy φωτογράφιση!!!
Παραγγελία της Bite!!!
Γατούλα επαγγελματικά με τί ασχολείσαι;;;