You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μιρέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα davmast
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
τι ρολο βαρανε αυτες; εχεις τα msn τους;
Επισκέπτης
Εγώ ξέρω την ΜΙΡΕΛΛΑ το ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ με την ωραία ΚΩΛΑΡΑ που δούλευε ΦΩΚΑΙΑΣ 25Α!!!Αχ Μιρέλλα σε χάσαμε και τώρα σε γαμάει μόνο ο άνδρας σου!!!
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Εγώ ξέρω την ΜΙΡΕΛΛΑ το ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ με την ωραία ΚΩΛΑΡΑ που δούλευε ΦΩΚΑΙΑΣ 25Α!!!Αχ Μιρέλλα σε χάσαμε και τώρα σε γαμάει μόνο ο άνδρας σου!!!
Τυχερος ο αντρας της ε?
Μα καλα αναρωτιεμαι αυτοι που παντρευονται πουτανες ξερουν τι δουλεια κανει το καμαρι τους?
Επισκέπτης
Τυχερος ο αντρας της ε?
Μα καλα αναρωτιεμαι αυτοι που παντρευονται πουτανες ξερουν τι δουλεια κανει το καμαρι τους?
Αφού το είπαμε σταμάτησε την εργασία η κοπέλα γιατί να μην την παντρευτεί?
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Αφού το είπαμε σταμάτησε την εργασία η κοπέλα γιατί να μην την παντρευτεί?
Διαγραφεται το παρελθον ε?
Α ρε τι μαλακες που ειναι μερικοι.
Επισκέπτης
Διαγραφεται το παρελθον ε?
Α ρε τι μαλακες που ειναι μερικοι.
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα γιατί θα χύσω στη μάπα την ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ ΤΣΟΥΛΑΡΑ γκόμενα που έχεις αν έχεις φυσικά!!!
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Ξερουν τι κανουν αυτοι ρε μαγκες και εξηγουμαι, αν τους κερατωσει δεν θα τους πειραξει γιατι θα πουν "ελα μωρε πουτανα ηταν",αν τωρα τη κερατωσει ο αντρας θα ειναι καλυμενος σε περιπτωση που το μαθει αυτη και θα της πει "τι θες μωρη πουτανα?".
Επισκέπτης
Ξερουν τι κανουν αυτοι ρε μαγκες και εξηγουμαι, αν τους κερατωσει δεν θα τους πειραξει γιατι θα πουν "ελα μωρε πουτανα ηταν",αν τωρα τη κερατωσει ο αντρας θα ειναι καλυμενος σε περιπτωση που το μαθει αυτη και θα της πει "τι θες μωρη πουτανα?".
Σωστοοοος!!!!
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Στον γαμπρο αναφερομαιΕλπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα γιατί θα χύσω στη μάπα την ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ ΤΣΟΥΛΑΡΑ γκόμενα που έχεις αν έχεις φυσικά!!!
Επισκέπτης
Στον γαμπρο αναφερομαι
ΟΚ γλύτωσε το milkshake η γκόμενά σου!!!
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
ΟΚ γλύτωσε το milkshake η γκόμενά σου!!!
Κατουρα και λιγο.
Μας πηραν τα σκαγια.
Επισκέπτης
Κατουρα και λιγο.
Μας πηραν τα σκαγια.
Τα σκάγια από τα ούρα ή από τα χύσια?
krifobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι ρολο βαρανε αυτες; εχεις τα msn τους;
πας με τρανς ρε φιλε?
πάω εγώ συνάδελφε.πας με τρανς ρε φιλε?
έχουμε κανένα msn μήπως?
Casual_Style_
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δε ξερω αν λεμε την ιδια αλλα ειχα γνωρισει μια μιρελα πριν 3-4 χρονια απο irc.δωσαμε ραντεβου κουκακι και με πηρε με ενα μικρο αμαξι.δεν θυμαμαι μαρκα,παει καιρος. μου παιρνε πιπα οταν σταματουσαμε στα φαναρια και μιλαγαμε...μου λεγε απο γιανενα
ειναι, ειχε λεφτα ο πατερας της αλλα ειναι αρρωστος δε καταλαβαινει οτι ειναι τραβελο, βασικα φρικαρισμενη ηταν οταν ελεγε για τον πατερα της..και θυμαμαι οτι ειχε γαζες στο στηθος οτι τωρα εβαλε βυζια και να μην τις τα χουφτωνω ακομα! μου λεγε οτι ηθελε σχεση και τα λοιπα..οποτε παιζει να ειναι κ αυτη που παντρευτηκε. ειχε μαυρο μαλλι ψιλοκοντο θυμαμαιαλλα και γαμω τις κωλαρες
ειναι, ειχε λεφτα ο πατερας της αλλα ειναι αρρωστος δε καταλαβαινει οτι ειναι τραβελο, βασικα φρικαρισμενη ηταν οταν ελεγε για τον πατερα της..και θυμαμαι οτι ειχε γαζες στο στηθος οτι τωρα εβαλε βυζια και να μην τις τα χουφτωνω ακομα! μου λεγε οτι ηθελε σχεση και τα λοιπα..οποτε παιζει να ειναι κ αυτη που παντρευτηκε. ειχε μαυρο μαλλι ψιλοκοντο θυμαμαιαλλα και γαμω τις κωλαρες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 770
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις