Νέα

Μιρέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davmast
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Μια μιρέλα που μπαίνει στο mirc kai sto msn την ξέρει κανεί? Επίσης την Αριάνα από τα ίδια μέρη?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τι ρολο βαρανε αυτες; εχεις τα msn τους;

Επισκέπτης

Εγώ ξέρω την ΜΙΡΕΛΛΑ το ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ με την ωραία ΚΩΛΑΡΑ που δούλευε ΦΩΚΑΙΑΣ 25Α!!!Αχ Μιρέλλα σε χάσαμε και τώρα σε γαμάει μόνο ο άνδρας σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Εγώ ξέρω την ΜΙΡΕΛΛΑ το ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ με την ωραία ΚΩΛΑΡΑ που δούλευε ΦΩΚΑΙΑΣ 25Α!!!Αχ Μιρέλλα σε χάσαμε και τώρα σε γαμάει μόνο ο άνδρας σου!!! :2funny: :2funny: :2funny:
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Τυχερος ο αντρας της ε?
Μα καλα αναρωτιεμαι αυτοι που παντρευονται πουτανες ξερουν τι δουλεια κανει το καμαρι τους?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ξερουν τι κανουν αυτοι ρε μαγκες και εξηγουμαι, αν τους κερατωσει δεν θα τους πειραξει γιατι θα πουν "ελα μωρε πουτανα ηταν",αν τωρα τη κερατωσει ο αντρας θα ειναι καλυμενος σε περιπτωση που το μαθει αυτη και θα της πει "τι θες μωρη πουτανα?".

Επισκέπτης
Ξερουν τι κανουν αυτοι ρε μαγκες και εξηγουμαι, αν τους κερατωσει δεν θα τους πειραξει γιατι θα πουν "ελα μωρε πουτανα ηταν",αν τωρα τη κερατωσει ο αντρας θα ειναι καλυμενος σε περιπτωση που το μαθει αυτη και θα της πει "τι θες μωρη πουτανα?".

Σωστοοοος!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

joe29

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι η μιρελα ειναι απο πισω απο την συγγρου στην δοιρανης **************@hotmail.com αυτο ειναι το μσν της

OP
OP
D

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
αυτή είναι.. τί λέει? μου φαίνεται λίγο περίεργη

Casual_Style_

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δε ξερω αν λεμε την ιδια αλλα ειχα γνωρισει μια μιρελα  πριν 3-4 χρονια απο irc.δωσαμε ραντεβου κουκακι και με πηρε με ενα μικρο αμαξι.δεν θυμαμαι μαρκα,παει καιρος. μου παιρνε πιπα οταν σταματουσαμε στα φαναρια και μιλαγαμε...μου λεγε απο γιανενα
ειναι, ειχε λεφτα ο πατερας της αλλα ειναι αρρωστος δε καταλαβαινει οτι ειναι τραβελο, βασικα φρικαρισμενη ηταν οταν ελεγε για τον πατερα της..και θυμαμαι οτι ειχε γαζες στο στηθος οτι τωρα εβαλε βυζια και να μην τις τα χουφτωνω ακομα! μου λεγε οτι ηθελε σχεση και τα λοιπα..οποτε παιζει να ειναι κ αυτη που παντρευτηκε. ειχε μαυρο μαλλι ψιλοκοντο θυμαμαιαλλα και γαμω τις κωλαρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom