Εχουμε κανενα νεο για εδω?
**Μην αρχισετε τις μπαλες, αν γνωριζει κανεις ας δωσει πληροφοριες.
Ντρέπεσαι τον εαυτο σου να πεις η 'ψωλαρα' και λες η 'μουνάρα';;;;;;;;για να δω άν είναι η μουνάρα που έχει στις φωτογραφίες. Για το οποιο ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ
Ντρέπεσαι τον εαυτο σου να πεις η 'ψωλαρα' και λες η 'μουνάρα';;;;;;;;
Κοίτα μια φωτογραφια που εχει βάλει η 'μουναρα' σου............ :-*
Το σύστημα μικροτσούτσουνε ανοιχτόκωλε λειτουργει επισης και ως εξης: με βριζεις απο την οθονη σου γιατι βαριεσαι ακομη και να τον παιξεις.Ακου να δεις πως λειτουργει μωρη καργιολα το συστημα. ΑΝ εχεις κατι ουσιαστικο να πεις το λες, αν θες να ειρωνευτεις δεν εισαι στον καταλληλο χωρο.
Εσύ γλύκα γιατί κολλάς σε λεπτομέρειες?Ντρέπεσαι τον εαυτο σου να πεις η 'ψωλαρα' και λες η 'μουνάρα';;;;;;;;
Το σύστημα μικροτσούτσουνε ανοιχτόκωλε λειτουργει επισης και ως εξης: με βριζεις απο την οθονη σου γιατι βαριεσαι ακομη και να τον παιξεις.
Επισης αν έχεις να πεις κάτι γι αυτο που ειπα πες το. Αλλιως γυρνα πλευρο γιατι το βραδυ εχεις και να πας για υπνο. :-*
Το καταλαβαμε :-*Κατι σαν εσενα τους εχω κολονια για τ΄αρχιδια μου.
Εσύ από που μας ξεφύτρωσες??? Έχεις να πεις κάτι επι της ουσίας ή θα μας πεις πάλι μαλακίες όπως και στα προηγούμενα 30 μηνύματά σου. Και για να σου φύγει και ο καημός και ψωλάρα την λέω και πολυ όμορφη μάλιστα!!!!Ντρέπεσαι τον εαυτο σου να πεις η 'ψωλαρα' και λες η 'μουνάρα';;;;;;;;
Μάλιστα.ψωλάρα την λέω και πολυ όμορφη μάλιστα!!!!
γινατε λες... τι γυρευει άραγε η αλεπού στο παζάρι???Αδελφες και παληκαρια γινατε μαλλιά κουβάρια !
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.Ειρηνη ημην και ας μεταφερουμε εμπειρια απο την συγκεκριμενη "Κοπελα"!
Μου κανει εντυπωση που δεν την χω δει σε αλλο site...αυτο τι να σημαινει...hotyan την γνωμη σου...
Εχουμε κανενα νεο για εδω?
**Μην αρχισετε τις μπαλες, αν γνωριζει κανεις ας δωσει πληροφοριες.
Οι 2 ειναι δικες της και οι αλλες 2 κλεμμενες..Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.
Πρόσέχοντας τις φωτογραφίες μου φαίνεται πως είναι φωτοσοπαρισμένες η δεν ανήκουν στο πρόσωπο που θα απαντήσει στο τηλ.
Απάτη και μάλλον για μαϊμού φαίνεται, ίσως όμως να κάνω και λάθος , εξ άλλου ο felix όπως λέει την άκουσε παράξενα και ανακριτκά στο τηλ.
Θα φανεί αυτό στην πορεία εξ άλλου ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!!!
Αν πάς δώσε μεγάλη προσοχή ειδικά αν έχει σκοτάδια σήκω και φύγε τρέχοντας.... ;)
Για να δούμε θα ανεβάσει στο ίδιο η σε άλλα σχετικά site και άλλες αγγελίες με διαφορετικές φωτογραφίες για να μας πείσει ότι είναι πράγματι αυτή που δείχνει? ;)
μηηηηη θα ερεθιστει και μπορει να βγαλεις μπιμπικια!!!Κατι σαν εσενα τους εχω κολονια για τ΄αρχιδια μου.
;)μηηηηη θα ερεθιστει και μπορει να βγαλεις μπιμπικια!!!
Εσύ που κωλλάς τώρα, μήπως ή συγχωρεμένη η "kateriniw " ήταν ο κλώλος σου?μηηηηη θα ερεθιστει και μπορει να βγαλεις μπιμπικια!!!
Πως πιστοποιείται το CD?δεν ειναι τρανς ειναι cd
μουφα η αγγελια
με αριστα το 10
Εμφάνιση (πρόσωπο) ---> 4 pros 5
Εμφάνιση (σώμα)---> 5. (ατροφικα λεπτο)
Γενική συμπεριφορά ---> 7
Επικοινωνία -----> 7
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή ---> 5
Σχέση απόδοσης/τιμής ----->7
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα ( οχι )
τιμη 50 ευρο
περιοχη κολονακι προς εξαρχεια